» »

League of Legends

League of Legends

Temo vidijo: vsi
««
34 / 42
»»

kr?en ::

Saj zdaj bo Halfdead spet padel nazaj v bronze, ko bodo vpeljali demotanje v nizje divizije.

Halfdead987 ::

Ne. Lol. Kvečjemu napredoval. Si pa lahko fouš,me ne moti :)

Jerry000 ::

nja...to bo težka da lahko padeš divizijo :(

St235 ::

Halfdead987 je izjavil:

ROFL, ta sprememba ne bo nikakor vlivala na napredovanje. bo pa vsekakor na to, da bo v silver manj noobov, ki so bli tja boostani.

St235 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

ROFL, ta sprememba ne bo nikakor vlivala na napredovanje. bo pa vsekakor na to, da bo v silver manj noobov, ki so bli tja boostani.

Ne boostani,ampak lucky v placementu. ;)

Tudi takšni se boste na srečo kmalu spet znašli v bronze.

Nisem niti eno niti drugo :)
Mogoče je razlog to,da je jinx op :)

krOOokO ::

Danes sem se pa naigral kot že dolgo ne, 14 ranked zmag in 0 porazov. :)
Igral pa sem kot ponavadi, jungle in občasno mid.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: krOOokO ()

Kaj je Hlafdead si še vedno bronze 5 al ti je kdo elo boostal do silverja?

Si slep? Vsaj beri forum,preden take sprašuješ.

z drugimi besedami bil je boostan v silver.

js mam pa tako smolo. Lahko rečem da gameplay sem izboljšal. Vendar pa imam smolo z teami, namreč toliko kokr jih zmagam, nasledni dan toliko oziroma več zgubim. Problem je predvsem v obnašanju igralcev. Že v champselectu dobim lastpick playerja ki jamra mid or feed. In ker ne dobi svojga lane, v igri trolla like sir. Drug primer je ko je team v igri, ignorirajo kar jim pišeš in hočeš pomagat in še bolj bedno, ignorirajo pinge da naj ne chasa champe po celi mapi...na koncu ga itq ambushajo in ubijejo...bravo. Tretje je ne-fokusiranje, bolj ko jim dopoveduješ da se morjo na ADC fokusirat ker ima že 10/0 score...bolj grejo tanka napadat. Četrto je da hodjo 1 pa po 1 v teamfight...enemy se skup drži vseh 5 champu, naši bedaki pa engagajo 1 by 1...itq jih takoj pokosijo. Rezultat je status quo v 3. diviziji bronze. Ne premaknem se ne gor le malce dol. Kaj je za narediti? Rad bi do silver prišel do konca sezone ampak glede teama ki ga dobivam...no fricking way. Rad bi samo normalen tem...ni potrebno da je dober, samo normalen da se vidi da se trudijo in upoštevajo pinge in komunikacijo

jaz zadnje čase igram samo še 3v3 s premade ekipo in dobi igra čisto nove razsežnosti. Predvsem začneš drugače gleda tudi na soigralce, saj se zgodi da nabašeš na ekipo, ki te dobesedno povozi. V random 5v5 bi folk že tulil in flamal, če imaš pa svojo ekipo pa pač vidiš, da kdaj preprosto ne gre.

nimam folka za redno igranje, tut js nimam vedno ob istem času čas za igranje. Preostane duo ali solo samo

to zna bit problem, sam načeloma če igraš casual, pač vidiš kdo je online, se pokličeš po skype itd., pa se uskaldiš za igro dve.

Jerry dokler boš mislil da si v bronzu zaradi teamov boš tam tudi ostal..
Evo 16 zaporednih zmag:D

paco ::

V bronze - low silver se splača poskusit:
Support Nidalee, 21|0|9 masteries, magic pen. marke, armor seale, magic res. per level glyphe pa ability power quinte. Začneš faerie charm, 2x green ward + 2x health pot. Ko hodiš domov si kupuješ warde (+kakšnga pinka za zmaja oz. če ti counterwarda) pa potione dokler nimaš dovolj za sightstone (trije wardi so IMO v low elo playih več kot preveč, upoštevajoč da je njihov support najverjetneje Rengar oz. ap Blitz). Potem faerie charm upgrejdaš v tear in pač delaš ap naprej. Se da kr fajn zmlet noobe - držiš razdaljo in jim režeš po >1/3 HPja.

Tudi kakšni snowbally champi delajo (ala Fizz, Zed, Katarina, Akali, Tryndamere, Rengar - ne support, mid oz. top seveda). Samo split pushaj - ubij tiste ki sami split pushajo in ne pusti se ujeti, pa bo šlo.

EDIT: Glede Nidalee; tako sem si jaz zagotovil one way ticket v silver 2 - 8|10 provisional.
It iz aj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: paco ()

krOOokO je izjavil:

Jerry dokler boš mislil da si v bronzu zaradi teamov boš tam tudi ostal..
Evo 16 zaporednih zmag:D

Nisem samo zaradi teamov v bronze, to mi je jasno, je pa tut jasno ce team ne sodeluje in ni za teamplay ne mores nic. Sorry ampak tut ce se nekako nafeedam ne morem nic proti enemyju k je lepo nafeedan iz useh lane plus farma...on ma vec kesa kot jaz in vec v invemtory kot jaz, logicno.

6151 ::

Glavna stvar da prideš iz bronza je da se dejansko naučiš farmat (ene 100 farma v 11 min in okoli 200-250 farma v 20 min odvisno na to kateri lane igraš, in kakšno možnost imaš da clearaš jungle, recimo kot na midu greš na wraithe). Drugo niti ni tako pomembno, saj 95% ljudi v bronzu sploh ne zna farmat, in si potem tako nafeedan da lahko skoraj sam zmagaš. Isto za silver, le da si tam bolj odvisen od svojega teama- na goldu in naprej pa je zelo pomemben team comp in teamwork, ker načeloma znajo vsi dobro farmati in igrati.

Aja, ko sem smurfal kolega ki je bil na EUNE bronze1, sem mu v 30 zaporednih zmagah prišel na silver1. Če bi igral še kak dan bi on bil zagotovo gold. Je pa na EUNE in EUW kar velika razlika med divisioni (gold5 na eastu je nekje silver5 na westu, po mojih opažanjih) Sem pa zaradi dobrega MMR preskočil silver4 in silver2, ampak to ni tako pomembno.
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB

farmam dobro...še vedno imam problem. Tudi pustim da enemy pusha da ima jungler lep gank (igram nasusa im enemy še slow stisnem da ne zbeži). Res je da v redkih primerih se obrne in team začne sodelovat. To se točno vidi, na začetku smo pušili in meli teamscore nekje 5/15 za enemy, pol sm mal začeu težit naj si nabavijo armor(4 champi so bli AD) da bodo dlje zdržali in naj fokusirajo. Nakar smo počasi se pobrali ker so se igralci v glavi zbrali in začeli dejansko igrat. Ampak se takoj vidi kdo igra ko je zaspan, utrujen, se mu ne da in vseeno igra itd. Če se hoče se da, js mam pač smolo pri tem. Sm nafarmal tko kot si rekel iteme sm mel super, a nisem mogel nič ker je enemy team mel od našega feeda preveč killou in farma. Zadržal sm jih, tudi ubil kakšnega, ampak sam proti 5...no way, ne gre. Naši pa tko niso nč naredili ker so se razpršil enemy je pa fokusiral in lepo enga pa po enga lepo razbijal. Mi je tut en pomagu pri duo da bi višje prišel...ni šlo...je kdo tu ki dejansko res zna in carryja da bi duo igrala da me malo povleče in se še kaj naučim?

Xrysis3 ::

Za bronza 100 famrme v 11 min? malo se umiri no...200-250 farme v 20 min? LOL ne rečem da ni izvedljivo, je ampak to je že pretiravanje lool :D 100-13min je čist uredu :D

Xrysis3 je izjavil:

Za bronza 100 famrme v 11 min? malo se umiri no...200-250 farme v 20 min? LOL ne rečem da ni izvedljivo, je ampak to je že pretiravanje lool :D 100-13min je čist uredu :D

večina bronza ima 30 v 13 min

6151 je izjavil:

Xrysis3 je izjavil:

večina bronza ima 30 v 13 min

True story

Xrysis3 ::

Hhhh :D če imaš v 13 min 100 je čist uredu.

Aja, če je zainteresiran za moj EUW account, z 69 championi in 30 skini (2 legendary in 1 ultimate) + Gold4 + Nekaj redkih summoner iconov + PBE ACCOUNT
naj piše na ZS =) Prodam pa samo oba accounta skupaj =D

Bom dal tudi med male oglase v nekaj dneh, če ne bom našel kupca.

Da se kdo ne nategne; prodaja, menjava, nakup, ipd. računov je proti Terms of Use (III. D.). Prav tako so spremenili način kdo in kako dobi PBE račun.

Just so you know.
It iz aj.

>z drugimi besedami bil je boostan v silver.
Ni res.

>Glavna stvar da prideš iz bronza je da se dejansko naučiš farmat (ene 100 farma v 11 min in okoli 200-250 farma v 20 min

Ni res. Razen če si adc.
V Bronzu upaš da ne banajo kassadina ali fizza,ga pickaš,pa je ene 70% da boste winali.
Sem mel z kassadinom že 30 farme pri 10 min pa je bil win. Že base dmg je preveč op pri njemu. Vayne sem ubil samo z q+r+e.
Fizz pa sploh. ult+q pa je adc dead. v bronzu itaq noben ne kupuje quicksilverja.

Nejcolin ::

No da se še jaz pridružim temi :)
Sem na EUNE, ime Nejcolin. Trenutno silver 3, poskušam priti do golda v teh 10 dneh.
Na začetku S3 sem bil postavljen v bronze 1. Ampak takrat sem bil res še totalen noob in kmalu sem padel v bronze 5 :)
Po ogromno preigranih normalih in izgubljenih ranked igrah sem se ogromno izboljšal.
Tudi sam sem jamral, elo hell, vedno noobi, afkerji itd. Misija nemogoče.
No dobesedno nekega dne pa sem začel zmagovati. Veliko sem igral sam, pa tudi z Duo bronze kolegom.
V 3 tednih sem iz bronze 5 prišel do silverja. Zdaj sem že 4x bil v kvalifikacijah za silver 2 in vedno zafailal grrr
No ko prideš enkratv silver, vidiš da je silver 5 slabši kot vrh bronza. Spet ogromno trollov.
Ugotovil sem še eno stvar: Dopoldan je trollov, afkjev več kot recimo pozno zvečer (otroci).
Igram večinoma top, support in včasih jungle. Mislim, da je veliko res o carryjanju iger.
Dobitna kombinacija je duo mid in adc/jungle. Mid lahko roama, skrbi za dragona, v teamfightu je vse.
Dober adc poskrbi za bot, "pocarryja" supporta in uniči 2 igralca na botu.
Uff sem se razpisal..

Nejcolin ::

Pa še nekaj.
Support je vse. In s supportom lahko carryjaš.
Kot je že nekdo rekel ima 5 spellov, ki pomagajo teamu. Nato pa še support itemi, shieldi, movement speed, slowi, ogromno + exhoust...
Sam imam največ ranked iger ravno z Janno. Mislim, da imam nekako 30 15 win/lose.
En uspešen blitzcrankov pull, lahko pomeni zmago.
Wardanje mape - pot do zmage.
Skrb, da team dela dragone, barone...
V teamfightih support naredi ogromno. Sploh ne razumem, zakaj v bronze noben noče igrat supporta.
Meni je zelo zabavna rola. Ni ti treba skrbet za farmo, kille. Pač pa opravljaš delo supporta.
In občutek, ko tvoj adc dobi kill, ali ko ga zaščitiš pred smrtjo, ko v teamfightu poskrbiš za njihovega adcja, rešiš svoj team, to je najboljši občutek :)

Nooo way. :)
Sploh če imaš lesenega adcja. Ko v bronzu vidiš da locka last pick Ashe že veš da je 4v5. V bronzu niti ene dobre Ashe nisem videl.
In če failata mid ter top nič ne moreš.

Pa kaj imaš tolk prot supporti?
Support lahko carrya, support ni ward/feed bot.

V zadnjih devetih igrah si postavu štiri warde in potem so drugi krivi da zgublaš?

Sincerly, support main; http://imgur.com/yRboeVm
It iz aj.

korenje3 ::

sem probal... dokler nisem prišel do weekend playerjev...

http://www.lolking.net/summoner/eune/31...
20 zaporednih zmag s supportom.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Twixz ::

Halfdead pametn o lanih, ki jih ne zna igrat. Klasično za njega. Pomoje ni bil eloboostan, bil je samo lucky in the team department, da je dobil playerje ki so ga pocarryjali do tam kjer je. :)

Drugače pa, Jerry000 je vredn Silver divizije, sva igrala par duo iger in je res underrated. Ne zasluži si bronza.

Sam sem prodal svojega maina in smurfa spremenil v maina. Se vidi da sem tryhardal (28 winov ranked in a row) ampak vseeno ne verjamem da bom prišel v gold (samo zaradi pomanjkanja časa ker me za vikend ne bo doma.), zaenkrat Silver I, 25 points.
Drugo sezono pa lagano gold, platinum, mogoče diamond če ne bo na faxu preveč dela :D
O supportih nimam kaj slabega za reči, sam mainam ADC (prej jungle), igram tudi mid, dobesedno zasovražil sem top lane, nimam mehanike niti mi noben champion ni všeč za top.

Halfdead ti nisi videl niti ene dobre Ashe? Jst nism vidu še nobenga dobrega game-a od tebe. L2p.
My 25 cents.

Twixz je izjavil:

Halfdead pametn o lanih, ki jih ne zna igrat. Klasično za njega. Pomoje ni bil eloboostan, bil je samo lucky in the team department, da je dobil playerje ki so ga pocarryjali do tam kjer je. :)

Drugače pa, Jerry000 je vredn Silver divizije, sva igrala par duo iger in je res underrated. Ne zasluži si bronza.

Sam sem prodal svojega maina in smurfa spremenil v maina. Se vidi da sem tryhardal (28 winov ranked in a row) ampak vseeno ne verjamem da bom prišel v gold (samo zaradi pomanjkanja časa ker me za vikend ne bo doma.), zaenkrat Silver I, 25 points.
Drugo sezono pa lagano gold, platinum, mogoče diamond če ne bo na faxu preveč dela :D
O supportih nimam kaj slabega za reči, sam mainam ADC (prej jungle), igram tudi mid, dobesedno zasovražil sem top lane, nimam mehanike niti mi noben champion ni všeč za top.

Halfdead ti nisi videl niti ene dobre Ashe? Jst nism vidu še nobenga dobrega game-a od tebe. L2p.
My 25 cents.

Hvala za komentar:). Žal sem ostal na bronze 3, status quo, tok k zmagam tok zgubim. Ampak priznam da sm zdle meu 2 igre lucky, 2 igri zapored je blo 4vs5 in smo zmagal:). Škoda da nisma več igrala, vedn ko sm pršu v igro si bil ti ravno že v igri:). Next time?

Tetraz ::

@Jerry000 če res tako dobro farmaš z nasusom, potem morate samo zdržati do late gama. nasus lahko v bronzu zlahka pocarryja game po 40min.

dober farm pomeni okrog 500+ dmga na q-ju.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tetraz ()

>Halfdead ti nisi videl niti ene dobre Ashe? Jst nism vidu še nobenga dobrega game-a od tebe. L2p.
My 25 cents.

Sploh nisi gledal mojih gejmov. Si pa sam ogromen noob,za 1v1 si z fiddlom ultnil in med charganjem umrl. Jaz mislim,da ti tega maina nikoli nisi mel ;)

Twixz ::

@Jerry : Anytime. Če sm in game ne pomeni da je to zadnji game. :)

@Halfdead : Haterji vidijo itak samo slabe stvari na hated people. Lahk bi ti našteu 5 playev ki sem jih naredil samo z Fiddlom, pa se mi ne da. Haters gonna hate, potatoes gonna potate.

Ti moraš bit pa res pro da z Zedom zgubiš proti Syndri. :)

Sem že proti TFju zgubil z Zedom. Sem pa mel že 20-0 in me je cait ultnila pa potem z skoraj full hpjem(cait ult je nekaj zbil) zownal nunuja in pantha.

zoot ::

Mate še 3 dni da se premaknete kam :). Jaz upam, da pridem do Platinuma :P

Tetraz je izjavil:

@Jerry000 če res tako dobro farmaš z nasusom, potem morate samo zdržati do late gama. nasus lahko v bronzu zlahka pocarryja game po 40min.

hja, z nasusom mam vedn dobr farm, je pa res da ne morm vedno lepo farmat early, zato morm mal nadoknadit potem, ker na primer, če ma nasprotnik teemo, ne morm ravno safe farmat:P. Igram pa cayt zdaj, ker top mi zasedejo. Ampak...sej veš kako je blo:), same story

Jerry000 je izjavil:

Tetraz je izjavil:

hja, z nasusom mam vedn dobr farm, je pa res da ne morm vedno lepo farmat early, zato morm mal nadoknadit potem, ker na primer, če ma nasprotnik teemo, ne morm ravno safe farmat:P. Igram pa cayt zdaj, ker top mi zasedejo. Ampak...sej veš kako je blo:), same story

Zakaj na cait kupuješ moby bootse? lol

Setsuno ::

Evo glihkar sm v 3 dneh pršu do gold 5 ^^ na novmu accountu 16/6 win/lose ratio. Pretty simple imo IGN: Ekowl3

Halfdead987 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Tetraz je izjavil:

Zakaj na cait kupuješ moby bootse? lol

Zato ker mam atk speeda že tko dost, in mi od tistih šuzu ne nuca preveč, rabim pa bit hiter in mobilen da lahko pridem na kraj hitro oziroma zbežim hitreje če je potreba;)

Setsuno je izjavil:

Evo glihkar sm v 3 dneh pršu do gold 5 ^^ na novmu accountu 16/6 win/lose ratio. Pretty simple imo IGN: Ekowl3

u are king. Nvem kako ti je uspelo v 3 dneh...ampak...kako si mimo bronze 3 pršu? Men se bronze 3 zdi kot prepreka...ne gre in ne gre čez, bermuda, tok zmagaš tok zgubiš

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

>Zato ker mam atk speeda že tko dost, in mi od tistih šuzu ne nuca preveč, rabim pa bit hiter in mobilen da lahko pridem na kraj hitro oziroma zbežim hitreje če je potreba;)

Lol. To je bronze izjava.

>u are king. Nvem kako ti je uspelo v 3 dneh...ampak...kako si mimo bronze 3 pršu? Men se bronze 3 zdi kot prepreka...ne gre in ne gre čez, bermuda, tok zmagaš tok zgubiš

Ehm,glede na to da je diamond,je to precej easy zanj. Ni mi jasno kako je sploh zgubil.
A je supportal?

Halfdead987 je izjavil:

>Zato ker mam atk speeda že tko dost, in mi od tistih šuzu ne nuca preveč, rabim pa bit hiter in mobilen da lahko pridem na kraj hitro oziroma zbežim hitreje če je potreba;)

Lol. To je bronze izjava.

>u are king. Nvem kako ti je uspelo v 3 dneh...ampak...kako si mimo bronze 3 pršu? Men se bronze 3 zdi kot prepreka...ne gre in ne gre čez, bermuda, tok zmagaš tok zgubiš

Ehm,glede na to da je diamond,je to precej easy zanj. Ni mi jasno kako je sploh zgubil.
A je supportal?

Ja in kaj ti nej zdej, briga me kaj ti praviš. Zkaj bi bla bronze izjava? Men šuhi pomagajo, mel sm pač tako situacijo da armor nisem rabil, onih za attack speed tut ne, rabil sem run speed al karkol že je to, če pa teb niso ql ti pa ne morm pomagat lol:D.

Zgodovina sprememb…

Ker nikjer razen v bronzu adc ne bo kupil moby bootsov.

In še neki da sma si na jasnem, ti men o "bronz izjavi" ne boš govoril ti je jasno? Ker pred 3 mesci si še sam jamral na bronze kak retardi so in kok maš smolo z teami, kako se ne moreš povzpet in prosil pomoč. Zdej ko si par mescu silver še nisi jack veš? In delč od nekoga da mi govori "bronze izjava"

Halfdead987 je izjavil:

Ker nikjer razen v bronzu adc ne bo kupil moby bootsov.

Ja, vem, pa kaj. Če carryjam 12/3, pa mam full build mi je čist useen za šuhe. Še prodam jih na koncu pa phantoma še enega nabavm

Zgodovina sprememb…

Haha,so what? Se da povzpet. Unless you're retarded. Kot so drugi rekli.
Vem da nisem. Ampak mi ni padlo na pamet da grem na adcju moby bootse kupit.

Sicer pa če te ne zanima moje mnenje,ti bo vsak gold+ z vsaj 5% možganov rekel isto.
Na adcju ne rabiš attack speedu rofl
««
34 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hearthstone: Heroes of Warcraft (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Igre
887114606 (8571) Jerry000
»

Rocket League (strani: 1 2 3 4 5 )

20830539 (3858) acookook
»

Dota 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37691861 (17603) Superboyy
»

Heroes of the storm (strani: 1 2 3 )

11521459 (13529) ahac
»

V šahu čedalje več remijev, prednost belega pa ostaja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
7227572 (20507) Jst

Več podobnih tem