Forum » Igre » League of Legends
League of Legends
Temo vidijo: vsi
Jerry000 ::
LOL pa niti malo ni pay2win igra. Pay2win bi bilo bolj v smislu da si spelle kupuješ (v free verziji niso na voljo), ali pa da z real denarjem odkleneš 7 ability za champa. LOL je free igra, kar se tiče plačevanja je le skin ter championi če si nepotrpežljiv...in runsi. Ampak free igralci lahko dobijo vse to zastonj (razen skinov ne, kateri pa ne izboljšajo igralnost, tko da je vseeno)
LitralSM ::
LOL pa niti malo ni pay2win igra. Pay2win bi bilo bolj v smislu da si spelle kupuješ (v free verziji niso na voljo), ali pa da z real denarjem odkleneš 7 ability za champa. LOL je free igra, kar se tiče plačevanja je le skin ter championi če si nepotrpežljiv...in runsi. Ampak free igralci lahko dobijo vse to zastonj (razen skinov ne, kateri pa ne izboljšajo igralnost, tko da je vseeno)
In šampijoni. A ne vidiš povezave? V igrah, kjer gre za res izbereš svojega šampijona na podlagi tega, kar ima tvoja/nasprotna ekipa. Kako do svojega šampijona? Na to vprašanje si si odgovoril sam. Kaj pomeni v LoLu, če imaš na voljo več šampijonov kot nasprotnik? Prednost. Kaj pomeni ta prednost? Na to vprašanje sem že istotako odgovoril.
Tukaj pa midva tudi dokončno zaprema debato o tem, kako je igra zastonj. Igra je zastonj, sem povedal v katerem primeru je in v katerem ni.
ne igraš ranked dokler nimaš dost championov. Tko sm js delal, ker mi je nesmiselno dat keš za nekaj kar lahko dobim z igranjem in potrplenjem (subjektivno mišlenje). Danes mam okoli 80 champov in nisem niti centa vložu. Je pa res kar si reku, če si nepotrpežljiv boš pač moral plačat za to. Ampak verjemi da na tak način kot si ti rekel da zbiraš na podlagi nasprotne ekipe je zlo majhen procent. Zakaj? Ker nekdo ki je komaj začel z LOL ne bo pri 30 še niti vedel kako in kaj. In še to, v bronzu ne izbirajo counterje ker jih v bronzu enostavno ni. So le slabi in dobri bronze playerji. Sem že velikokrat premagal counterje. V tvojem nivoju pa verjamem da so counterji...ti pač igraš na višjem nivoju, ampak zato ne posplošuj LOL. Jaz sem probal pri lvl 30 ranked, flamal so ko zmešani, niti sam še nisem vedel kako in kaj. Pol sem malo začel spremlat in sem šparal IP za champe da jih lahko igram ranked dobro
Halfdead987 ::
>In šampijoni. A ne vidiš povezave? V igrah, kjer gre za res izbereš svojega šampijona na podlagi tega, kar ima tvoja/nasprotna ekipa. Kako do svojega šampijona? Na to vprašanje si si odgovoril sam. Kaj pomeni v LoLu, če imaš na voljo več šampijonov kot nasprotnik? Prednost. Kaj pomeni ta prednost? Na to vprašanje sem že istotako odgovoril.
Tukaj pa midva tudi dokončno zaprema debato o tem, kako je igra zastonj. Igra je zastonj, sem povedal v katerem primeru je in v katerem ni.
Lol. Če znaš za vsak lane 2 je čisto ok.
Npr če imaš za top renektona in npr jaxa. Čisto dovolj.
Za mid oriano in lux.
Za jungle jarvana in lee sina
adc ez,corki,cait
supp blitz,leona
Za mid oriano in lux.
adc ez,corki,cait
supp blitz,leona
Halfdead987 je izjavil:
>In šampijoni. A ne vidiš povezave? V igrah, kjer gre za res izbereš svojega šampijona na podlagi tega, kar ima tvoja/nasprotna ekipa. Kako do svojega šampijona? Na to vprašanje si si odgovoril sam. Kaj pomeni v LoLu, če imaš na voljo več šampijonov kot nasprotnik? Prednost. Kaj pomeni ta prednost? Na to vprašanje sem že istotako odgovoril.
Za mid oriano in lux.
adc ez,corki,cait
supp blitz,leona
Točn to...in zato ne rabiš nič kupovat champu z pravim denarjem, vse to si lahko teoretično nabavič do lvl 30 z IP. Tko da igra ni Pay2win
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
M-XXXX ::
Ravno kar zmlel chalangerja na topu second time fiora :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: M-XXXX ()
Halfdead987 je izjavil:
Lol, eune challenger je ene gold na euw
Hah, reče bronze al kaj si že? To pomeni preslab, da ga bi sploh spustili na east?
Zanimivo pa to, da vse kolega ki imam imajo W ali E isti rank (oziroma podoben). Kot kaže smo potem pa čudežna bitja!
>Hah, reče bronze al kaj si že? To pomeni preslab, da ga bi sploh spustili na east?:D
Na eastu bp do plata pridem lol.
Dejansko imam frenda na eune (čisti retard seveda,ki builda crit fioro (logika: crit=2x večji lifesteal))
Včasih odigrava kakšno normal in je nenormalno lahko. Dejansko folk laufa z smrt.Z fiddlesticksom sem ult+zhonya pento nardil.
Na eastu bp do plata pridem lol.
Dejansko imam frenda na eune (čisti retard seveda,ki builda crit fioro (logika: crit=2x večji lifesteal))
Včasih odigrava kakšno normal in je nenormalno lahko. Dejansko folk laufa z smrt.Z fiddlesticksom sem ult+zhonya pento nardil.
iceph03n1x ::
če rabi kdo acc za lol, mu ga senkam, PM
ze oddano
ze oddano
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iceph03n1x ()
GamerBoy ::
ce je pa LOL pay2win potem pa res ne vem katera multiplayer igra ni... Ker v koncni fazi mores tudi call of duty kupit, da ga lahko sploh igras in imas moznost za zmago Vglavnem najdite si nek boljsi izgovor ce ga ze iscete, ker ta s pay2win je popolna neumnost.
Halfdead987 imam accje na euw in eune in sem na obeh trenutno diamond, razlika je minimalna oz. ne morem z zagotovostjo cesarkoli trditi. Imam pa rajsi west, bolj olikan ampak se vedno toxic kot pac cel LOL community.
Halfdead987 imam accje na euw in eune in sem na obeh trenutno diamond, razlika je minimalna oz. ne morem z zagotovostjo cesarkoli trditi. Imam pa rajsi west, bolj olikan ampak se vedno toxic kot pac cel LOL community.
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve
Meni so maina perma bannali. Sej sem zaslužil,sem bil preveč toxic. Imam pa "smurfa" v Silver 3.. Je bil v 2ki :)
korenje3 ::
lol. moraš bit pa res toxic da te perma banajo? si komu grozil s smrtjo al kva?
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Grozil ravno ne. Mi je šlo pa ornk na živce če smo throwali za bv.
Banali so me pa ene 4x.
Banali so me pa ene 4x.
Nah,malce huje.Oz.,kar precej. :)
Če bi bile moje takratne želje ko sem flejmal resnične,bi lol izgubil celoten bronze (vsi bi šli na drug svet).
Če bi bile moje takratne želje ko sem flejmal resnične,bi lol izgubil celoten bronze (vsi bi šli na drug svet).
CS:GO sm tut js nabavil, škoda keša. Js pravm še dobro da imam HearthStone, LOL je prevelko sranje ratal. Vsako ranked en AFK ker se mu server crasha. Včeraj mi je ob vstopu v ranked crashalo in napisalo da nimam yasuo champa (WTF?). Nakar sem bil suspendan za 3 dni ker nisem moral ne v igro ne nič. Nakar mi supp iz riota napiše da to se tut njemu dogaja...mislm WFT, ker izgovor je to? Jebejo se naj in naj si ta špil u rit zatlačjo. Grem na Blizzard
CS:GO sm tut js nabavil, škoda keša. Js pravm še dobro da imam HearthStone, LOL je prevelko sranje ratal. Vsako ranked en AFK ker se mu server crasha. Včeraj mi je ob vstopu v ranked crashalo in napisalo da nimam yasuo champa (WTF?). Nakar sem bil suspendan za 3 dni ker nisem moral ne v igro ne nič. Nakar mi supp iz riota napiše da to se tut njemu dogaja...mislm WFT, ker izgovor je to? Jebejo se naj in naj si ta špil u rit zatlačjo. Grem na Blizzard
Lol,jaz sem imel na tem accu samo enkrat afkja (enemy leona je 2x na botu naredila doubla,naša cait je našemu threshu rekla da je trash in ne thresh. thresh je odgovoril z "stfu noob" in čez kako sekundo je napisalo "A summoner has disconnected".
Halfdead987 je izjavil:
Lol,jaz sem imel na tem accu samo enkrat afkja (enemy leona je 2x na botu naredila doubla,naša cait je našemu threshu rekla da je trash in ne thresh. thresh je odgovoril z "stfu noob" in čez kako sekundo je napisalo "A summoner has disconnected".
Nvem, jaz imam smolo očitno. Ker vedno al AFK fašem že takoj na začetku, sej pride nazaj pol k smo usi lvl 7-10. Napiše pa sorry client crash. Al pa trolla dobim ki začne trollat ker ni dobil svojega lane-a. Tale LOL client je res zelo nestabilen. Raje ne igram, kurc jih gleda, dost jih mam
St235 ::
zanimivo, jaz nimam nikakršnih problemov z klientom. Bilo je eno obdobje ko se mi je non stop sesipal in sem na koncu ugotovil, da je bil problem v tipkovnici oziroma v softwaru od tipkovnice, ki je preklapljal profile. Tako, da je verjetno problem prej v posamezniki, ki imajo zastarele driverje kot samem klientu. Moram pa reč, da zdaj v preseazon igram bolj normal/ARAM in sprobavam karakterje pa nisem opazil, da bi se pogosto dogajalo, da se komu sesuje klient.
celada ::
zanimivo, jaz nimam nikakršnih problemov z klientom. Bilo je eno obdobje ko se mi je non stop sesipal in sem na koncu ugotovil, da je bil problem v tipkovnici oziroma v softwaru od tipkovnice, ki je preklapljal profile. Tako, da je verjetno problem prej v posamezniki, ki imajo zastarele driverje kot samem klientu. Moram pa reč, da zdaj v preseazon igram bolj normal/ARAM in sprobavam karakterje pa nisem opazil, da bi se pogosto dogajalo, da se komu sesuje klient.
Ker server? EUW je katastrofa kolikor sem čul. Ostali serverji so pa ok.
Nvem, jaz imam smolo očitno. Ker vedno al AFK fašem že takoj na začetku, sej pride nazaj pol k smo usi lvl 7-10. Napiše pa sorry client crash. Al pa trolla dobim ki začne trollat ker ni dobil svojega lane-a. Tale LOL client je res zelo nestabilen. Raje ne igram, kurc jih gleda, dost jih mam
Mi smo pa ravno predvčerajšnim zmagal po cca 45 minutah 4v5. Naš je bil odsoten od začetka, do konca. Imel sem 29 kilov.
Kaj je že tvoj izgovor?
Mi smo pa ravno predvčerajšnim zmagal po cca 45 minutah 4v5. Naš je bil odsoten od začetka, do konca. Imel sem 29 kilov.
Kaj je že tvoj izgovor?
To da nimam dober team, ker mi začnejo feedat lane. In ker nič ne poslušajo. Nisi edini ki si 4vs5 zmagal
def0r ::
Kaj je že tvoj izgovor?
90% taksnih iger ne bos zmagal.
Zaradi problemov sem reinštaliral LOL. Sedaj mi pa tole napako javlja. Mogoče ve kdo kaj je narobe in kako bi popravil?
paco ::
Si že rešil? Če googlaš za VC80 ti najde http://www.microsoft.com/en-us/download...
Drugače pa nevem zakaj reinstall, če lahko samo repair stisneš.
Drugače pa nevem zakaj reinstall, če lahko samo repair stisneš.
It iz aj.
Nejcolin ::
Teamplay OP :)
Zadnjič smo zmagali 3v5!
Kha'Zix, Kassadin in Nidalee. Še zdaj mi ni jasno kako, ker na začetku sploh nismo bili nafeedani. Ampak potem so nam dali par "free" killov in kmalu smo imelu full builde. Je pa ta trojica kar dobra kombinacija.
Nidalee jim je itak z enim spearom zbila pol lifa. Potem pa samo še jaz in Kassadin uskočiva in to je to.
Res ena najboljših iger kar sem jih igral, smo pa res imeli dober teamplay.
Zadnjič smo zmagali 3v5!
Kha'Zix, Kassadin in Nidalee. Še zdaj mi ni jasno kako, ker na začetku sploh nismo bili nafeedani. Ampak potem so nam dali par "free" killov in kmalu smo imelu full builde. Je pa ta trojica kar dobra kombinacija.
Nidalee jim je itak z enim spearom zbila pol lifa. Potem pa samo še jaz in Kassadin uskočiva in to je to.
Res ena najboljših iger kar sem jih igral, smo pa res imeli dober teamplay.
treach ::
Izbor ekipe in igralca leta po mnenju slovenske gaming javnosti, vabljeni k sodelovanju!
Ekipa leta 2013: kandidati
Igralec leta 2013: kandidati
GLASUJTE!
Hvala vsem ki ste oddali glas!
Ekipa leta 2013: kandidati
Igralec leta 2013: kandidati
GLASUJTE!
Hvala vsem ki ste oddali glas!
celada ::
90% taksnih iger ne bos zmagal.
Hmm, ne?
Če je normalno balanced 4v5 neboš zmagal. Pika točka.
paco ::
For all of you who missed it;
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends...
A group called DERP is apparently DDoSing League of Legends NA/EU/OCE servers. They also took down Quake Live, Dota 2, Club Penguin, Battle.net, EA.com (Most of them or all of them are currently up and running). They are taking down whatever game Phantoml0rd is playing (or perhaps, trying to play). Most recent event is Phantoml0rd playing on OCE with stream fans and they took it down.
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends...
It iz aj.
korenje3 ::
kam bom padel iz plat 1 v novi sezoni?
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hearthstone: Heroes of Warcraft (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Igre | 114368 (8333) | Jerry000 |
» | Rocket League (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 30497 (3816) | acookook |
» | Dota 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 91756 (17498) | Superboyy |
» | Heroes of the storm (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 21405 (13475) | ahac |
» | V šahu čedalje več remijev, prednost belega pa ostaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 27535 (20470) | Jst |