Forum » Omrežja in internet » Vsi ki čakate na ADSL 1024 !!!
Vsi ki čakate na ADSL 1024 !!!
Arrivo ::
Pred dnevi sem vložil zahtevo za preselitev ADSL in ISDN na novo lokacijo ( ista centrala v kraju na Primorskem ) .
Ko sem urejeval zadeve na Telekomu sem tudi povprašal kdaj bo pri nas ADSL hitrejši in dobil odgovor da je to pri nas že urejeno in da laufa na 1024; čudno pri meni to še ni delovalo...
Po priklopu ADSL-a na novi lokaciji pa se mi je takoj prižgala lučka na 1 M !!!!!
Ker imamo v našem majhnem kraju samo eno centralo se da iz tega veliko sklepati...
Ko sem urejeval zadeve na Telekomu sem tudi povprašal kdaj bo pri nas ADSL hitrejši in dobil odgovor da je to pri nas že urejeno in da laufa na 1024; čudno pri meni to še ni delovalo...
Po priklopu ADSL-a na novi lokaciji pa se mi je takoj prižgala lučka na 1 M !!!!!
Ker imamo v našem majhnem kraju samo eno centralo se da iz tega veliko sklepati...
- zaklenil: Gandalfar ()
BroTheR ::
ce imas siemensov xpresslink modem, ga je potrebno resetirati (potegniti ven iz elektrike), da bi deloval na 1mbit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšne so vaše izkušnje z SiOL trojčkom (telefonija, televizija, internet)?Oddelek: Omrežja in internet | 5387 (3920) | fosil |
» | Telekom, adsl in razočaranjeOddelek: Omrežja in internet | 2552 (1652) | kriko1 |
» | Končno ADSL po "navadni liniji"!!!!!Oddelek: Omrežja in internet | 3787 (2426) | Frizzy |
» | Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10169 (7851) | flipflop |
» | ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 36028 (19110) | RedOS |