Forum » Omrežja in internet » RASPPPOE ob zagonu sistema
RASPPPOE ob zagonu sistema
Han ::
Sem (psevdo) preiskal kar nekaj tem, a nisem našel odgovora...
Sistem: Windows 2000
Povezava: ADSL
Protokol: RASPPPOE
Vprašanje: Kako nastavit Windows, da se bo ob zagonu lepo povezal v internet, a šele za tem, ko se naloži požarni zid (ZoneAlarm)?
Schedulerja (Control Panel - Scheduled Tasks) mi nekako ne uspe prepričat, da bi sploh aktiviral povezavo, če pa dam bližnjico v Startup, se pa poveže predno se naloži požarni zid...
Sistem: Windows 2000
Povezava: ADSL
Protokol: RASPPPOE
Vprašanje: Kako nastavit Windows, da se bo ob zagonu lepo povezal v internet, a šele za tem, ko se naloži požarni zid (ZoneAlarm)?
Schedulerja (Control Panel - Scheduled Tasks) mi nekako ne uspe prepričat, da bi sploh aktiviral povezavo, če pa dam bližnjico v Startup, se pa poveže predno se naloži požarni zid...
- spremenil: Han ()
iration ::
vem da si že probu ampak dej še enkrat lepo natančno po navodilih pa bo zihr ratal.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
p4 ::
In the advanced properties, edit the Run: edit box and append the command-line parameters " -d "Connection Name"".
tale del je zelo pomemben...da te nebo zmedlo s temi narekovaj ti bom pastal tocno tko kt mam jst...
C:\WINDOWS\system32\rasphone.exe -d "Connection to BSN-8"
moras pa nujno imeti pri logon w winsih password drugace ti scheduled tasks ne dela !
tale del je zelo pomemben...da te nebo zmedlo s temi narekovaj ti bom pastal tocno tko kt mam jst...
C:\WINDOWS\system32\rasphone.exe -d "Connection to BSN-8"
moras pa nujno imeti pri logon w winsih password drugace ti scheduled tasks ne dela !
Han ::
Hvala obema, čeravno to ni tisto, kar želim. Verjetno bo treba še zagon ZoneAlarma malo spremenit...
Kako to, da ne morem dostopat do interneta, če imam v Scheduled Tasks nastavljeno At System Startup ali At Logon? Povezava je sicer vzpostavljena, vendar dostopanje do strežnikov ne deluje!
Če se mi sistem poveže iz Startup mape, je vse v najlepšem redu...
Kako to, da ne morem dostopat do interneta, če imam v Scheduled Tasks nastavljeno At System Startup ali At Logon? Povezava je sicer vzpostavljena, vendar dostopanje do strežnikov ne deluje!
Če se mi sistem poveže iz Startup mape, je vse v najlepšem redu...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Hux ::
Ves kaj me zanima ce je normalno da ta RASPPPoe client prepozna tvoj adsl kot Dailup ISDN? Sicer dela vse normalno ampak ko pogledam noter v netwok folder mi je ikona pod dailup in ko jo odprem je vse kot za ISDN narihtano plus ko desni klik na delujoco ikono tudi ISDN pise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131701 (21188) | Qushaak |
» | Novopecenec ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2270 (1586) | BaRtMaN |
» | Kje dobiti windows scheduller?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1120 (1040) | Predator |
» | RASPPPoE ReconnectOddelek: Omrežja in internet | 1890 (1481) | BaRtMaN |
» | Avtomaticno ugasanje racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1886 (1637) | Highlag |