Forum » Igre » Iščem soigralce za...
Iščem soigralce za...
Pipi_Karamba ::
Mislim, da forumu manjka ta tema, če pa sem jo slučajno spregledal pa mojo izbrišite in me usmerite na pravo.
Skratka, iščem predvsem soigralce za Dawn of War 2 in igre iz serije Total War, lahko pa tudi za Company of Heroes, Civilization 4, Bad Company 2 in Unreal Tournament 3.
Torej, rad imam igre, ki zahtevajo veliko sodelovanja med igralci, tako da iščem predvsem ljudi za kak coop. Sem pa igralec bolj rekreativne sorte, tako da ne iščem članstva v kakih resnih klanih.
Zainteresirani me kontaktirajte z ZS.
Skratka, iščem predvsem soigralce za Dawn of War 2 in igre iz serije Total War, lahko pa tudi za Company of Heroes, Civilization 4, Bad Company 2 in Unreal Tournament 3.
Torej, rad imam igre, ki zahtevajo veliko sodelovanja med igralci, tako da iščem predvsem ljudi za kak coop. Sem pa igralec bolj rekreativne sorte, tako da ne iščem članstva v kakih resnih klanih.
Zainteresirani me kontaktirajte z ZS.
71GA ::
Ej jaz sem kuj za bad company 2. Moj nick pa je 71GA :)
Zanalas nisem pisal ZS, da me se drugi vidjo :D
Zanalas nisem pisal ZS, da me se drugi vidjo :D
ahac ::
Kakšen UT3 betrayal bi tud lahko, ampak je treba vsaj ene par ljudi imet.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Battlefield: Bad Company 2 (strani: 1 2 3 4 … 41 42 43 44 )Oddelek: Igre | 272641 (56178) | Machete |
» | Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 79794 (62280) | Unknown_001 |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39096 (28501) | Clubraider |
» | Najbolše igre (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9961 (5999) | jamabama007 |
» | PC igre 2010Oddelek: Igre | 2964 (1978) | OranGutan |