Forum » Mobilne tehnologije » kateri android telefon
kateri android telefon
Jebac18 ::
kateri android telefon do 200€ priporočate?.. z zanimanjem sem spremljal predvsem spico ter magica kateri je bolsi specifikacije so iste fotoaparat...uporabljal bi ga za tu pa tam kakšna slika pa, poslusanje glasbe pa seveda klicanje ..
Kolikor vem pa prihaja kmalu tudi htc wildfire ki tudi se ne zdi slab mogoče ve kdo ceno tega priblizno ?
Kolikor vem pa prihaja kmalu tudi htc wildfire ki tudi se ne zdi slab mogoče ve kdo ceno tega priblizno ?
LuGi ::
Spica ima uraden upgrejd na 2.1..magic pa mislim da nima (vsaj trenutno ne - napovedujejo "kmalu")
bajsibajsi ::
Jaz bi tudi izbral Spico.
Za Wildfire je tukaj ocenjeno 430$. http://preorder.it/en/products/view/id/...
Za Wildfire je tukaj ocenjeno 430$. http://preorder.it/en/products/view/id/...
djordjevic ::
Če imaš dober paket, bi se mogoče lahko stegnil do Legenda.
No grave is deep enough to keep us in chains.
imam đabest .. je pa froa d sm vezan se za 1 leto in ne mislim dajat toliko za telefon...
djordjevic ::
Aha. Mene namreč na simobilu pride 220EUR, če vzamem opcijo interneta (8EUR na mesec), pa še 60EUR manj. In zdaj tuhtam, ali se mi splača vzeti opcijo glede na to, da sem večino časa doma in imam na voljo wireless.
No grave is deep enough to keep us in chains.
jaz bi pol raje samsung galaxy s uzeu čenebi spice pa čenebi biu vezan se ...ker kolikor sem uspel izvedeti je spica eden bolsih androidou .. ce odstejes ksne une yperio legend..pa tega ta novega samsunga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Wildfire (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 126388 (62986) | majstr77 |
» | Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16962 (11771) | cucolino |
» | LG GT540 swift vs Samsung Galaxy SpicaOddelek: Kaj kupiti | 1823 (1599) | matey9 |
» | HTC Touch2 ali Samsung Galaxy Spica? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9771 (5935) | Jebac18 |
» | Kateri android telefon?(Magic vs. Hero vs. drugi)Oddelek: Mobilne tehnologije | 2075 (1849) | AllYazir |