Forum » Mobilne tehnologije » Kateri android telefon?(Magic vs. Hero vs. drugi)
Kateri android telefon?(Magic vs. Hero vs. drugi)
eales ::
Živjo
Ker moja nokia že počasi izdihuje, sem začel razmišljati o nakupu novega telefona. Najbolj všeč so mi android telefoni. Bil sem tudi v Simobilovi trgovini, kjer sem sprobal HTC Magica. Prebrskal sem že skoraj ves forum, toda o njemu nisem našel nobene pametne »teme«. HTC Herota pa pri Mobitelu žal nimajo na razstavi. Glede na ceno, se bolj nagibam k Magicu. Zanima me, če si mi ga »splača« kupiti, ali pa bo v bližnji prihodnosti prišel(v Slovenijo) kakšen nov android telefon.
O Magicu sem prebral že veliko tem na tujih forumih in sedaj imam nekaj vprašanj. Menda obstajati 2 različici Magica.Razlikujeta se v velikosti rama(199MB in 288MB) in pa v tipu matične(32A in 32B) Zanima me, kateri od teh se prodaja pri Simobilu in pa kakšne so sploh razlike med 32A in 32B.
Kot sem opazil, so glavne razlike med Magicom in Herotom v fotoaparatu, hero naj bi imel multitouch in pa seveda v izgledu/funkcionalnosti operacijskega sistema. Na youtubu sem videl, da se da lahko herotov sistem na magica. Zanima me, če je kdo to že poizkusil in kateri od obeh mu je bil boljši.
Prosil bi vas za čim vaših mnenj glede herota, predvsem pa magica
Ker moja nokia že počasi izdihuje, sem začel razmišljati o nakupu novega telefona. Najbolj všeč so mi android telefoni. Bil sem tudi v Simobilovi trgovini, kjer sem sprobal HTC Magica. Prebrskal sem že skoraj ves forum, toda o njemu nisem našel nobene pametne »teme«. HTC Herota pa pri Mobitelu žal nimajo na razstavi. Glede na ceno, se bolj nagibam k Magicu. Zanima me, če si mi ga »splača« kupiti, ali pa bo v bližnji prihodnosti prišel(v Slovenijo) kakšen nov android telefon.
O Magicu sem prebral že veliko tem na tujih forumih in sedaj imam nekaj vprašanj. Menda obstajati 2 različici Magica.Razlikujeta se v velikosti rama(199MB in 288MB) in pa v tipu matične(32A in 32B) Zanima me, kateri od teh se prodaja pri Simobilu in pa kakšne so sploh razlike med 32A in 32B.
Kot sem opazil, so glavne razlike med Magicom in Herotom v fotoaparatu, hero naj bi imel multitouch in pa seveda v izgledu/funkcionalnosti operacijskega sistema. Na youtubu sem videl, da se da lahko herotov sistem na magica. Zanima me, če je kdo to že poizkusil in kateri od obeh mu je bil boljši.
Prosil bi vas za čim vaših mnenj glede herota, predvsem pa magica
minkye ::
Pomoje se ti splača počakati na google nexus one.. http://www.google.com/phone/?locale=en_...
Sicer pa ni ga čez iphona (glede dotika)
Sicer pa ni ga čez iphona (glede dotika)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: minkye ()
mtosev ::
Nexus :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
c00L3r ::
Odvisno od tega, kolko denarja si pripravljen dat. Jaz imam "upanje", da bo k simobilu prišel Nexus ali pa Motorola Milestone. Jaz bi vzel enega izmed slednjih telefonov.
LapD ::
Za ceno Magica se ti pomojem bol splača kupit Samsung Galaxy Spico. Če bi rad najbol osnovni androidek za male pare, kupi Tattooja, če imaš malo več denarja nabavi Motorolo Milestone v prosti prodaji (420EUR), ki je trenutno verjetno najboljši androidek dosegljiv v slo, ima pomojem najboljši communiti kar se tiče podpore in aplikacij. Če te čas ne preganja pa počakaj na Nexusa. Ampak če boš čakal mesec, dva, vedi, da bo takrat na obzorju že par mobilcev, ki bo nexusa verjetno popalalo in hitro se znajdeš v začaranem krogu.
Tattoo 80EUR (je še na zalogi?)
Spica 200EUR
Milestone 420EUR
Odvisno od buđeta torej :)
Tattoo 80EUR (je še na zalogi?)
Spica 200EUR
Milestone 420EUR
Odvisno od buđeta torej :)
web&motion designer
eales ::
Ja to čakanje je res en začaran krog. Ko pride ven nov telefon je drag, ko mu cena pade, je pa že "slab". Mislm, da ne bom nč več kej dolgo čakal. Za telefon več kot cca. 250EUR ne mislim dat, tko da se trenutno odločam med HTC Magicom in pa Samsung I5700 Galaxy Spica. Po karakteristikah sta si precej blizu. Zanima me, kateri ima širšo podporo v smislu aplikacij in vsega ostalega kar pritiče androidu? A je kakšna razlika, če imata telefona enako verzijo Androida glede poganjanja raznih aplikacij? Marketstor je enak, al je prilaojen za vsako znamko posebej?
@elToro
Kako pa si kaj zadovoljen z njim?
@elToro
Kako pa si kaj zadovoljen z njim?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eales ()
AllYazir ::
Imel sem HTC Dream, kasneje htc Magic. Telefon je super hitro dela ampak user interface katastrofa v primerjavi z iphone-om. Pa tudi touch screen je na iphone za razred boljsi.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Navigation se širi po svetuOddelek: Novice / Android | 14514 (12906) | Dami |
» | nov android mobitelOddelek: Mobilne tehnologije | 2311 (1600) | tinlad3n |
» | Nexus One tudi uradno predstavljen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 9081 (6805) | LuGi |
» | Izšel Android 1.6 SDK (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 8293 (6093) | __Devil__ |
» | Še več aplikacij za AndroidOddelek: Novice / Android | 5418 (4228) | BladE_ |