Forum » Programiranje » Java v Flash ... pošiljanje slike
Java v Flash ... pošiljanje slike
Ronzy ::
Živijo!!!
Trenutno delam na nekem projektu. Moram povezati Java in Flash ter pošiljati različne podatke med njima. Ampak sem prišel do slepe ulice in ne vem naprej
V Java programu moram narediti printScreen in sliko poslati v Flash, da jo ta nastavi kot background. Podatke pošiljam preko xmlSocket-a ampak ne vem kako in v kakšnem formatu naj pošljem podatke v moj Flash file tako da sliko potem rekonstruira(razmišljal sem da je najbolje byteArray).
Ima slučajno kdo kaj pojma kak to izvedit?
Trenutno delam na nekem projektu. Moram povezati Java in Flash ter pošiljati različne podatke med njima. Ampak sem prišel do slepe ulice in ne vem naprej
V Java programu moram narediti printScreen in sliko poslati v Flash, da jo ta nastavi kot background. Podatke pošiljam preko xmlSocket-a ampak ne vem kako in v kakšnem formatu naj pošljem podatke v moj Flash file tako da sliko potem rekonstruira(razmišljal sem da je najbolje byteArray).
Ima slučajno kdo kaj pojma kak to izvedit?
Vens ::
Najbrž bo najbolje da flash pokliče nek java servlet, ki mu vrne stream slike. To flash dojame kot običajno sliko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Chrome 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19706 (16699) | joebanana |
» | H.264 ostaja brezplačen za spletno predvajanje videov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13907 (12181) | Icematxyz |
» | Flash prihodnost spleta? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 19048 (17387) | root987 |
» | Microsoft predstavil animiran spletni iskalnik Tafiti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10212 (7256) | Matek |
» | Mam eno super idejoOddelek: Slo-Tech | 2814 (1569) | Tody |