Forum » Kaj kupiti » Nakup projektorja
Nakup projektorja
narodno ::
Torej zanima me nakup projektorja za gledanje filmov, nanj bi si želel priklopiti tudi xbox360 in po možnosti signal od TV. Budget je nekje 600-700€, ker imam veliko prostora me zanima, kaj bi bilo najbolj optimalno kupiti za veliko sliko cca. 4m po diagonali mi zadostuje, je dovolj bela stena, ali je razlika res bolj očitna na platno? Kul bi tudi bilo če bi imel garancijo na žarnico vsaj 1 leto. Če si kdo lasti kakšen projektor naj prosim napiše tudi izkušnje, torej projektorji za predavanje in šole ne pridejo v poštev.
Hvala
Hvala
popster ::
Pri projektorju je slika dosti odvisna od oddaljenosti, bela stena mora bit zelo gladka in čista; pride pa v poštev pri nezahtevnih setup-ih.
Karen ::
Jaz ga imam doma že ene 5 let. Stena je za popolno temo in kak film, sicer brez platna pozabi. Osebno ga ne bi več kupil, rajši en 50+ inch plazmo. Sploh za TV gledat ni lcd nevem kaj (moraš priklapljat, pa se ogreva, pa izklapljat...).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 70701 (3590) | matobeli |
» | Malo boljši projektor¸?Oddelek: Kaj kupiti | 3382 (2020) | chort |
» | Nakup projektorja (wifi, android)Oddelek: Zvok in slika | 4164 (3280) | matobeli |
» | priporočite projektor in platnoOddelek: Zvok in slika | 11597 (8696) | gorann |
» | projektorOddelek: Zvok in slika | 2591 (2133) | ~Panter~ |