» »

Džabest od jutri 19€ in samo 100MB vključenega prenosa

Džabest od jutri 19€ in samo 100MB vključenega prenosa

««
7 / 14
»»

BlaY0 ::

darkolord je izjavil:

BlaY0 je izjavil:

Se mi zdi, da je problem v tem, ker ima večina izbor tistega, česar v bistvu sploh ne rabi ampak so prepričani da brez tega ne bodo "preživeli" naslednjega dne...
Ja je malo neprijeten občutek... Kot da bi ti nekdo pobral skoraj ves denar iz računa, pa bi rekel, "sej po mojih statistikah ga ne rabiš toliko"
Prej ko se boš sprijaznil s tem občutkom, bolje bo zate. Primerjava z denarjem, ki si ga zaslužil ali pa nečem kar ti nekdo da praktično zastonj in ti potem kar naenkrat ne da več, ni na mestu.

Keyser: Ma saj folk kar nabija nekaj.... če si plačal za telefon 300 EUR in je obraba 250 EUR ter ga hočeš vrniti, so ti dolžni 50 EUR. Če ga hočeš odkupit, plačaš pač toliko, kolikor znaša razlika med polno vrednostjo in temi 300 EUR, ki si jih že plačal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BlaY0 ()

Keyser Soze ::

Plus, vprašanje če lahko oni kar takole pavšalno in oderuško obračunajo obrabnino. Čeprav se stranka strinja z njihovimi pogoji. Konec koncev se lahko posojilojemalec strinja z oderuškimi obrestmi oz. pogoji, ki mu jih postavi posojilodajalec. Ampak, a to pomeni, da mu jih dejansko lahko zaračuna?
OM, F, G!

BlueRunner ::

Ampak, a to pomeni, da mu jih dejansko lahko zaračuna?

Lahko ti zaračuna uporabnino, če jo ima na ceniku. Jaz je nisem našel. Ker je na javno objavljenem ceniku ni, ti jo ne more obračunati. Če ti jo, potem je to prekršek in sledi tržna inšpekcija.

Podobno se je zgodilo AMZS-ju, ki je zaračunaval odstranitev vinjete, ne da bi imel storitev objavljeno na ceniku.

TekO ::

Ideas are bulletproof.

Galaxy ::

Bi se splačalo iti na Tušmobil, paket Vesolje za 20.1EUR? 2010 minut v tušmobil, 2010 SMS/MMS, 210 min v SLO, 2010MB prenosa, UMTS pokritost v večjih mestih...

Bi se splačalo?

Poldi112 ::

Če kličeš samo tušmobil in si večino časa v večjih mestih, potem ja.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

lambda ::

Že 2 dni nazaj sem pisal na Mobitel, če lahko podajo javno objavljene pogoje kako se obračunava obrabnina. Kaj več, kot to, da so moje vprašanje posredovali v nek oddelek, mi niso povedali. Čakam na odgovor.

koyotee ::

kaj ko bi res šli v skupinsko tožbo? ziher ni vse po predpisih, ravno zaradi tega, ker so z "nizko" ceno privabili veliko uporabnikov, potem pa zadevo podražali in celo ukinili nekatere vsebine.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Gandalfar ::

koyotee je izjavil:

kaj ko bi res šli v skupinsko tožbo? ziher ni vse po predpisih, ravno zaradi tega, ker so z "nizko" ceno privabili veliko uporabnikov, potem pa zadevo podražali in celo ukinili nekatere vsebine.

In v tozbi bos zahteval kaj?

Nespremenjene pogoje do izteka pogodbenega razmerja ali pa odkup subvencioniranega aparata po realno ocenjeni tržni ceni in prekinitev pogodbenega razmerja brez dodatnih stroškov (samo pogodbena kazen).

:D

Se mi niti ne zdi tako grozno.
OM, F, G!

>> Nespremenjene pogoje do izteka pogodbenega razmerja

Mobitel je sam predlagal prekinitev pogodbe in dal novo pogodbo. Ce ti ni vsec imas 30 dni da se poslovis. Torej to je ze.

>> ali pa odkup subvencioniranega aparata po realno ocenjeni tržni ceni

S trzno ceno si se strinjal pri nakupu. Pa se ta je tam ~20% v subvenciji. Kaj tocno hoces oz. po kateri drugi trzni ceni pa bi mel stvari?

>> prekinitev pogodbenega razmerja brez dodatnih stroškov (samo pogodbena kazen).

To ti je ze omogoceno.

Torej .. kaj tocno hocete tozit?

Caleneth ::

Gandalfar je izjavil:

Mobitel je sam predlagal prekinitev pogodbe in dal novo pogodbo. Ce ti ni vsec imas 30 dni da se poslovis. Torej to je ze.

Kak je to mišljeno? Da lahko greš stran od Mobitela brez stroškov? Ali se avtomatsko na novo pogodbo prepišeš? :|

Gandalfar je izjavil:

> ali pa odkup subvencioniranega aparata po realno ocenjeni tržni ceni

S trzno ceno si se strinjal pri nakupu. Pa se ta je tam ~20% v subvenciji. Kaj tocno hoces oz. po kateri drugi trzni ceni pa bi mel stvari?

Hm, sem malo višje gor postavil eno vprašanje, ki se nanaša na zaračunavanje oderuških obresti. Ne vidim ene bistvene razlike med tem in oderuško "obrabnino", katera je kot zgleda precej skrivnostna, saj nihče ne pozna tarife.
OM, F, G!

Zgodovina sprememb…

slatncan ::

zaj sm klical na helpdesk glede obrabnine...nimajo nobenih podatkov kake so tarife razn tega da se gleda na čas uporabe...bo treba za hec na center vprašat :D ker me bolj al man informativno zanima kolk majo obrabnine za 2tedna star desire :P

T0RN4D0 ::

Upam da ne bo še simobil kaj sral.

Tale mobitelova poteza je eno veliko sranje. 60% podražitev malo za hec. In to pri takšni storitvi, ki bi morala biti čedalje cenejša. Če je paket zastavljen pod ceno, so to vedeli še preden so ga postavili na trg. Sicer bi jim tako polovica pobegnila na simobil... Tako so pa vsi sklenili pogodbe pri mobitelu, zdej pa plačaš al vsak mesec, ali pa te nategnejo pri obrabnini/odkupu telefonov, ki so po njihovi oceni vredni dvakrat toliko, kot so v resnici.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Še tukaj povem... boš pa TV prek mobilca zatonj gledal :P

Keyser: Zakaj pa takrat, ko po 1 EUR found nabaviš in podpišeš aneks, ne vprašaš kakšne so tarife za obrabnino??? Po toči zvoniti...

Zgodovina sprememb…

BlaY0 je izjavil:

Keyser: Zakaj pa takrat, ko po 1 EUR found nabaviš in podpišeš aneks, ne vprašaš kakšne so tarife za obrabnino??? Po toči zvoniti...

Mi ni treba nič spraševat. So točno zapisani pogoji v pogodbi oz. splošnih pogojih. Če pa oni ne izpolnijo svojega dela dogovora in ne objavijo tarife javno... A moram pol jest zvonit po toči?
OM, F, G!

zee ::

Objava na podpodpodpodstrani na spletu se smatra za javno objavo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

imagodei ::

Sicer nisem na Mobitelu in mi več ali manj dol binglja za tole podražitev (izjemoma se me tema dotika zgolj zato, ker esm pred 14 dnevi na šihtu izpeljal menjavo iz MPO paketa na Povezani 11 za cirka 20 ljudi), bi pa rekel tole:
Dost žalostno, da se dela korake nazaj. Tehnologija gre naprej, zaradi napredka se ceni vzdrževanje tehničnih naprav oz. infrastrukture. Včasih je minuta pogovora na stacionarnem telefonu stala več, kot sedaj stane minuta pogovora na najbolj neugodnem paketu pri najbolj neugodnem ponudniku mobilne telefonije. Božjastno se mi zdi, da namesto, da bi se storitve cenile, se še dražijo. In to tako neposredno (dvig cene), kot neposredno (zmanjšanje zakupljene količine brezplačnega prenosa podatkov).

Dokaj nepredstavljivo.
- Hoc est qui sumus -

Pesimist ::

Gandalfar je izjavil:

>> ali pa odkup subvencioniranega aparata po realno ocenjeni tržni ceni

>> prekinitev pogodbenega razmerja brez dodatnih stroškov (samo pogodbena kazen).

To ti je ze omogoceno.

Kaj ti je omogoceno? Koliko je zdaj ta cifra ki jo ne rabis placat ce gres od mobitela v teh 30 dni in koliko je potem ce se cez 2 mesca spomnis? Lahko se namrec zgodi da UVK ukaze mobitelu, da nesmejo paketov spremenit za obstojece narocnike, da morajo vrniti subvneicjo oz da uporabnik ne rabi odplacat kljub temu da gre. Ce je ta prekinitev pogodbe enih piclih 10€ se se splaca malo pocakat, vsej da UVK rece se svojo sodbo.

BlaY0 je izjavil:

darkolord je izjavil:

BlaY0 je izjavil:

Se mi zdi, da je problem v tem, ker ima večina izbor tistega, česar v bistvu sploh ne rabi ampak so prepričani da brez tega ne bodo "preživeli" naslednjega dne...
Ja je malo neprijeten občutek... Kot da bi ti nekdo pobral skoraj ves denar iz računa, pa bi rekel, "sej po mojih statistikah ga ne rabiš toliko"
Prej ko se boš sprijaznil s tem občutkom, bolje bo zate. Primerjava z denarjem, ki si ga zaslužil ali pa nečem kar ti nekdo da praktično zastonj in ti potem kar naenkrat ne da več, ni na mestu.

Keyser: Ma saj folk kar nabija nekaj.... če si plačal za telefon 300 EUR in je obraba 250 EUR ter ga hočeš vrniti, so ti dolžni 50 EUR. Če ga hočeš odkupit, plačaš pač toliko, kolikor znaša razlika med polno vrednostjo in temi 300 EUR, ki si jih že plačal.

NE Širi laži! Tocno tak je kot sem napisal. Ce VRNES telefon je strosek za uporabnika dosti visji ko ce ga obdrzis. Mobitel naredi en NASA izracun kolko jih pride, pregled, servisiranje, odposlanje na Luno in se mogoce na Mars. Nakoncu ugotovis da je dosti slabse ce jim vrnes telefon, kot pa ce enostavno odplacas.
Zacne nekak tak 50% od srzne vrednosti pol 50% spet od neke vrednosti, servisiranje, pregled... Nakoncu izracunajo da je 2 meseca stari desiz vredno Minus 250€ za uporabnika. Najreje bi jim ga raztresco na steni, samo te bi rekli da sem ga unico in bi mi 600€ zakasirali ziher.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Kaj ti je omogoceno? Koliko je zdaj ta cifra ki jo ne rabis placat ce gres od mobitela v teh 30 dni in koliko je potem ce se cez 2 mesca spomnis? Lahko se namrec zgodi da UVK ukaze mobitelu, da nesmejo paketov spremenit za obstojece narocnike, da morajo vrniti subvneicjo oz da uporabnik ne rabi odplacat kljub temu da gre. Ce je ta prekinitev pogodbe enih piclih 10EUR se se splaca malo pocakat, vsej da UVK rece se svojo sodbo.

Vrnes telefon, placas obrabnino in razdres vezavo. Kaj je tu nejasnega?

Mobitel naredi en NASA izracun kolko jih pride, pregled, servisiranje, odposlanje na Luno in se mogoce na Mars.

Mobitel ne sme nič narediti "en NASA izračun". Cena za obrabnino je bodisi na ceniku, ali pa je ni. Če ti jo obračunajo IN je ni tudi na ceniku, potem lahko zahtevaš tržnega inšpektorja, ki jim bo povedal kar jim gre. AMZS, ki je zaračunaval odstranjevanje vinjet, ne da bi imel storitev na ceniku, je moral plačati mastno kazen za to početje.

MAter ste vsi pametni lol. Vete sploh ki zivite?

Yaqwsx ::

cetud mobitel tega nima na ceniku, bo pac placal kazn pa dal na cenik, ce bo potrebno.
zarad tega uporabniki nebojo nic na bolsem

BlueRunner: No pa ga zahtevaj pa da vidmo...

Pesimist: Je višji, samo ga je s tem ko je telefon "najel" že nekaj odplačal. Ko si vzel Dizajrja si plačal že v štartu 300 EUR, ki se morajo šteti v kumulativo obrabnine.

Edini problem ki ga jaz tu vidim je ta, da se ne ve čigav je telefon, ko ga dobiš. Naj mi nekdo iz aneksa to prebere, da bomo vedeli ali je telefon do prenehanja vezave v lasti Mobitela ali je v tvoji lasti. Če je v tvoji lasti, plačaš pogodbeno kazen, če je pa v njihovi pa plačaš obrabnino. Oboje hkrati ne more biti...

Zgodovina sprememb…

Dajo ti na izbiro kaj naredi. Placati obrabnino ali odkupnino.

Ni mi namreč jasno, kako boš plačal Mobitelu obrabnino, če je pa telefon tvoj. Ti nimajo kaj dati na izbiro. Edino lahko so tako dobri in ti ga odkupijo... odkupijo pa ti ga po zelo smešni ceni kar pomeni da moraš na kocu še doplačati...

To je isto kot pri nabavi novega avtomobila kjer v račun daš starega. Za starega ti ponudijo precej manj, kot bi ti zanj dobil če bi ga šel prodajat.

Zato pa pravim da lepo odkupi telefon in gas potem na Bolhi prodaj.

Zgodovina sprememb…

Lonsarg ::

Ja odkupijo ga efektivno. Pač ti vrneš telefon, oni ti vrnejo kupnino, pol pa še ti plačaš obrabnino, ne vem kaj je tu čudnega. Seveda so pa posrednik, in se ti bolj splača direktno prodat ga, kot preko njih.

Jazek ::

imeš možnost ali plačaš obrabnino ali pa še naprej plačuješ naročnini, telefon pa lahko prodaš. vsaj kolikor razumem

1. prekineš naročnino + vrneš telefon + dobiš VRNJENO KUPNINO + plačaš obrabnino
2. prekineš naročnino + obdržiš telefon + plačaš kolikor subvencije si jim še dolžan
3. obdžiš naročnino pa doplačaš za podatke, ker ugotoviš, da za podatke je Mobitel še vedno najcenejši, kljub podražitvi :)

CleanPower ::

4. jim jebeš mater ker nas prasci okol prnašajo

Lonsarg je izjavil:

3. obdžiš naročnino pa doplačaš za podatke, ker ugotoviš, da za podatke je Mobitel še vedno najcenejši, kljub podražitvi :)

A si ziher? Za giga plačujem žez €20 (samo podatke) in se ravno selim na tuš, kjer me bo prišlo €10. Oz. za dodatnih €5 dobim zraven 1GB prenosa še 100 min pogovora kamorkoli + 1000 sms-ov.

Kaj ima mobitel, da se cenovno temu vsaj približa? In da je rabiš biti pripadnik posebne skupine študentov/upokojencev/...

black ice ::

Poldi pazi na prenos podatkov - v drobnem tisku piše, da velja ponudba samo v Tušmobilovem omrežju.

LuGi ::

A je njihov omrezje za kaj? Klicanje (prekinja kaj?).. recimo EDGE je za kaj? Bi lahko stem streamal 128k? (prakticno-teoretsko se baje da=))

Slisal da prekinja na AC - signal.

Nebi se branil dodatnih informacij uporabnika tusmobila..ker se imam namen preseliti na simobil oz tus. (tusvesolje..2Gb seveda v njihovem omrezju ampak se bom zadovljil tudi z edge le da mi ne prekinja konstantno streama =))

jan01 ::

Pri mobitelu dodatek(za Itak Džabest, Opti Povezani in Super Povezani):
100MB 2EUR
500MB 4,5EUR
1GB 6EUR

Še vedno je vse poceni(proti vsem ostalimi reči, ki so se(oz še bodo) veliko podražile

PRosim ne zavajaj in pripisi da je to samo za eno leto..potem pa vse po starem in se drazje?

black ice ::

LuGi: do konca leta 2010.

Poldi112 je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

A si ziher? Za giga plačujem žez €20 (samo podatke) in se ravno selim na tuš, kjer me bo prišlo €10. Oz. za dodatnih €5 dobim zraven 1GB prenosa še 100 min pogovora kamorkoli + 1000 sms-ov.

Kaj ima mobitel, da se cenovno temu vsaj približa? In da je rabiš biti pripadnik posebne skupine študentov/upokojencev/...

19EUR je 5GB interneta za na RAČUNALNIK, torej preko USB ključka. Za na mobitelu internet ne vem kako lahko 20EUR plačuješ. Ker je najdražji paket 12EUR dodaten 1GB prenosa, zdaj bo pa kakor je v prejšnem postu napisal ti paketi po polovični ceni. Res pa je, da moraš v štartu vzeti dražji paket za minute/SMSe, kot pri Tušu, da lahko prideš do teh "pocen" podatkov. Tak da Tuš je, če kot celoto pogledaš res cenejši, če so glavno samo podatki, manjka pri Mobitelu en paket za 5EUR/mesec, kamor bi gor obesil te dodatne internetne pakete.
Ampak Tuš bi blo tut čudno da ne bi bil cenejši, glede na kakovost napravm Mobitelu.

black ice je izjavil:

Narobe..
Storitve Mobilni Internet 100 MB/500 MB/1 GB so v promocijskem obdobju od 1. 8. 2010 do 31. 07. 2011 za naročnike paketov Itak Džabest, Opti Povezani in Super Povezani na voljo po polovični ceni.

Zadosti dolgo, da lahko v miru se to vzame, dokler aneks ne poteče:) potem pa znova premislit čez eno leto, kako dalje, če ne bo Mobitel že kaj drugega takrat ven dal.

techfreak :) ::

LuGi je izjavil:

Bi lahko stem streamal 128k? (prakticno-teoretsko se baje da=))

Prekinjanje streama je odvisno tudi od velikosti bufferja. Kaj bi pa streamal? Radio, Youtube ali kaj drugega?

Onlyx ::

Nebi se branil dodatnih informacij uporabnika tusmobila..

Uporabljam tušmobil in kar se tiče signala sem izjemno nezadovoljen. Sicer ne živim v mestu (10km stran iz Lj proti Kranju) in mi med pogovorom non stop prekinja (sem se že navadil, ker to se dogaja na točno določenih mestih, tako da ponavadi že kar vnaprej povem nekomu med pogovorom, da je velika verjetnost, da me zmanjka). Res škoda, da je takih točk, kjer signal izginja malo preveč, ker drugače mi je tušmobil, kar se tiče subvencioniranih telefonov in ponudbo zakupljenih minut/sms/interneta izjemno ugoden. Res pa je, da internet v kakšnih bolj obrobnih krajih ne deluje dobro (se npr. stran nalaga prekleto dolgo) oz. sploh ne deluje. Obstaja tudi gostovanje v mobitelovem omrežju (samo izven Ljubljane, kakor mi je znano), vendar tam mobilni internet seveda ne deluje.

Menim, da če nisi iz kakega večjega mesta in uporabljaš pametni telefon, potem ti na žalost tega operaterja ne priporočam. Seveda pa kar se tiče signala govorim iz lastnih izkušenj, tako da je možno, da je kje drugje seveda drugače.

techfreak :) je izjavil:

LuGi je izjavil:

Bi lahko stem streamal 128k? (prakticno-teoretsko se baje da=))

Prekinjanje streama je odvisno tudi od velikosti bufferja. Kaj bi pa streamal? Radio, Youtube ali kaj drugega?

Radio (mp3)

@Onlyx hvala za tako podroben opis..očitno se niso nič popravili.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

PrimozR ::

Lonsarg je izjavil:

1. prekineš naročnino + vrneš telefon + dobiš VRNJENO KUPNINO + plačaš obrabnino
2. prekineš naročnino + obdržiš telefon + plačaš kolikor subvencije si jim še dolžan

Yup, Simobil je out of the box cenejši, ampak samo če ti je dovolj 100 MB podatkov. No, sicer je tudi z dodatnimi podatki cenejši za 1 € (če ne upoštevamo 50% popusta za podatke v prihajajočem letu), ampak ima mobitel načeloma boljše omrežje.

Primerjava za dodatnih 500 MB na Mobitelu oz. Simobil z 201 minuto v druga omrežja za 5 € in 2 GB za 12 € - skupaj 27 oz. 28 € za Mobitel.

black ice je izjavil:

12 mesecev, do avgusta 2011.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

tado6 ::

Onlyx je izjavil:

Nebi se branil dodatnih informacij uporabnika tusmobila..

Uporabljam tušmobil in kar se tiče signala sem izjemno nezadovoljen. Sicer ne živim v mestu (10km stran iz Lj proti Kranju) in mi med pogovorom non stop prekinja (sem se že navadil, ker to se dogaja na točno določenih mestih, tako da ponavadi že kar vnaprej povem nekomu med pogovorom, da je velika verjetnost, da me zmanjka). Res škoda, da je takih točk, kjer signal izginja malo preveč, ker drugače mi je tušmobil, kar se tiče subvencioniranih telefonov in ponudbo zakupljenih minut/sms/interneta izjemno ugoden. Res pa je, da internet v kakšnih bolj obrobnih krajih ne deluje dobro (se npr. stran nalaga prekleto dolgo) oz. sploh ne deluje. Obstaja tudi gostovanje v mobitelovem omrežju (samo izven Ljubljane, kakor mi je znano), vendar tam mobilni internet seveda ne deluje.

Menim, da če nisi iz kakega večjega mesta in uporabljaš pametni telefon, potem ti na žalost tega operaterja ne priporočam. Seveda pa kar se tiče signala govorim iz lastnih izkušenj, tako da je možno, da je kje drugje seveda drugače.

Tole je pa fina laž. Sam sem prebivalec okolice Tržiča.vsakodnevno potujem v Kranj in Ljubljano. Nikjer in nikoli v treh letih odkar sem uporabnik tušmobila, mi pogovora ni prekinilo niti zmanjšane hitrosti prenosa nisem imel. Res pa je, da sem do sedaj dobil ca. 3 smse, da sem bil trenutno nedosegljiv. Sam sem doma iz vasi, in mi internet deluje popolnoma normalno, z običajno hitrostjo. Imam pa ročno na TM in me nikoli telefon še ni vprašal za iskanje omrežja. Bil sem tudi že v Celju, Kopru, Novem mestu, na avtocesti tudi nikoli problemov. Tako da... Poglej pokritost na tusmobil.si in povej novo zgodbo. Pa brez zamere.
Sicer pa res sam priporočam TM Vesolje. Za 20,10 evrov se v bistvu dobi veliko in ni važno kam kličeš. Simobil je pa druga zgodba. Pa še to, imam HTC Hero z androidom. Brez kakršnihkoli problemov redno posodablja in nikoli nisem prešel žez 2010 mb.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tado6 ()

BlaY0 je izjavil:

BlueRunner: No pa ga zahtevaj pa da vidmo...

Računam, da ne bo potrebno klicanje, ampak bo zadoščal pogovor o pravicah in dolžnostih potrošnika. Sicer pa moram počakati, da se mi najprej številka prenese. Te nimam interesa izgubiti. Šele potem pa odpovem celotno pogodbo in zaključim to zgodbo do naslednjega preskoka.

techfreak :) ::

LuGi je izjavil:

Radio (mp3)

64 kbps bi moral brez težav delovati, za 128 pa nisem prepričan, glede na to da preko EDGE dosežem do 100 kbps. Na srečo sem večinoma v Celju in tukaj je 3G pokritost dobra in streamanje deluje brez težav.

black ice je izjavil:

Poldi pazi na prenos podatkov - v drobnem tisku piše, da velja ponudba samo v Tušmobilovem omrežju.

To mi je jasno. Ampak po mestih je ok. In tudi napisal sem da cenovno ni primerljive ponudbe. Jasno je da če hočeš kvaliteto vzameš mobitel.
««
7 / 14
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

tušmobil neomejeni mingl (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
13637683 (32534) Bobr123
»

Simobil podražil naročniške pakete (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

534152701 (132202) Lonsarg
»

Mobitel bo podražil in spremenil naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
22464526 (56653) nekikr

Itak Džabest - podražitev (strani: 1 2 )

5211733 (9552) Gandalfar

Več podobnih tem