» »

Samsun LCD TV ja ali ne?

Samsun LCD TV ja ali ne?

nx6325 ::

Pozdravljeni.

V kratkem imam namen kupiti lcd tv, pa se še bolj ali ne odločujem, tudi med firmami.
Gledal sem tele samsunge, recimo LE-40C630 ali pa 140€ cenejšega LE-40C530.
Zanima me ali je pri teh dveh v sliki sploh kaj razlike? Kakšno ima pa drugače sliko samsun v primerjavi z LG-jem?
Zanima me tudi ali preko usb predvaja filme, ter podnapise zraven? Pri lg-ju ved da to lepo teče.

popster ::

Z usbja lahko vedno gledaš ponapise če jih zapečeš v film,.

mamomu ::

Pri Samiju in LG-ju jih ni potrebe zapečt v film. Daš jih poleg filma in jih lepo prebereta!
mamomu j....!

ja če so v podprtem formatu, hehe

mamomu ::

.srt bereta oba
mamomu j....!

bluesman ::

Jaz imam serijo 5 37", dva kolega pa imata 37" serijo 6. Jutri dobim 46" LED UE46C6000. S svojo sem precej zadovoljen, kolega, ki imata eno serijo višje pa totalno. Iz USB-ja gledata (skoraj) vse, jaz pa ne morem. Sem dobil zelo dobro ceno za 46" led, že slika na navadnih lcd-jih je za moje pojme zelo dobra.

Če si dobil dobro ceno, nimaš kaj falit. Vsekakor pa priporočam vsaj serijo 6.

.srt bereta oba

.srt je samo končnica datoteke, ki jo uporablja kar nekaj formatov.

HTPC-ji načeloma berejo vse, kar bere njihov player (lahko je to kar vlc, ki bere res vse)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: popster ()

svetetko ::

Serija 6 ima 100hz, 5 pa 50 hz. Pri 6 mislim da je tudi boljši panel ter LAN in možnost priklopa brezžičnega vmesnika. Imam le32c652 in je fenomenalen :)

nx6325 ::

No fino, petem kar se predvajanja tiče, ne bi smelo biti razlik med lg-jem, kokr sem vas zastopu ;). Ker pri slednjem mi je ravno to velik + in na nek način pogoj da ga kupim.

krucymucy ::

Jst imam se prejsnjo serijo LE46B650 pa bi se se enkrat odlocil zanj, ceprav sem nihal med Samsungom in Sonyem

Hogar ::

Ojla,

uporabnike nove serije samsungov c650 in naprej do c700 z velikostjo ekrana 40 ali 46 bi prosil da mi malo pomagajo. Skoraj sem že odločen da kupim LE46c652, vendar sem na nekih tujih forumih zasledil, da je pomembno kateri panel ima TV. Po kategorijah so S, A in še dve druge oznake, pri čemer je S najboljši, A srednji in ostalo pač najslabše. S naj bi bil original Samsungov panel. Kako je s tem? Je res to pomembno? Katere imajo naši prodajalci?
Drugo kar mi je dalo misliti pa je kot gledanja in kvaliteta slike. Spet sem namreč zasledil da čeim se malo iz osi postaviš postane črna siva. To naj bi bila tudi težava pri Sony-ih. Torej kakšne imaste izkušnje okoli tega?
Prostor za gledanje je precej svetel (ena stena je cela v oknih). Kako je z odsevnostjo na zaslonu? Nekateri imajo zaslon matiran drugi bolj svetel in posledično bolj občutljiv.
In še zadnje. Nekateri so imeli težave pri gledanju filmov. Po njihovih besedah naj bi prihajalo do "zatikanja" zaradi notranjega procesorja v televiziji. Kak komentar? Vše izkušnje s tem?

Nevem več kam naj še gledam in kje naj berem, ker sem prebrskal že veliko, vendar je omentarjev iz prve roke relativno malo. Testi pa so lahko zelo pristranski.

Hvala vsem vnaprej,

S
every day a birth day

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4151 152 153 154 )

Oddelek: Kaj kupiti
76961198162 (422533) antonija
»

kateri lcd tv

478400 (5474) simic12
»

nov LCD televizor

194074 (3252) zoot
»

Kateri lcd samsung ali LG