Forum » Loža » skinny kavbojke
skinny kavbojke
ABX ::
jah, eni geeki se morjo mal bolš oblečt, k drgač jih neb nbena pogledala xD
Ce se mors boljs oblect, da te kaka pogleda, potem nisi vreden naziva geek. Tapravim geekom je vseeno kako so obleceni. Zenske dobijo s pametjo.
"Does this rag smell like chloroform to you?"
Mama ne šteje.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
IvoJan ::
kondezator je izjavil:
nice :)
kje si jih nabavil?
Bershka BTC
morm it pocekirat, jst sem si v pull&bear nabavil ene, kaksen mesec nazaj.
kondezator ::
Ona ::
Si sposodim temo :)
Sem zenska, bolj suhe postave in zelo težko dobim kavbojke, ki bi mi pristajale. ponavadi so mi preširoke ali prekratke. V trgovinah imajo veliko kavbojk z visokim pasom, kar mi pa ni všeč. Kje bi dobila z nizkim pasom? V katerih trgovinah vi kupujete?
Sem zenska, bolj suhe postave in zelo težko dobim kavbojke, ki bi mi pristajale. ponavadi so mi preširoke ali prekratke. V trgovinah imajo veliko kavbojk z visokim pasom, kar mi pa ni všeč. Kje bi dobila z nizkim pasom? V katerih trgovinah vi kupujete?
Okapi ::
Si sposodim temo :)Primernejšega foruma za to vprašanje v Sloveniji verjetno ni.
Predlagam, da pripneš kakšno svojo sliko (do pasu), potem bomo mogoče lažje odgovorili.
maco-maco ::
Kje je sedaj slika? Žena spi, jaz sem doma in mi je dolgčas. Če si pa kak psiho tip al pa zombi, pa pošlji sliko od sestre.
PS: a zombiji majo spol; mislim, a so ženske in moški?
PS: a zombiji majo spol; mislim, a so ženske in moški?
Kaj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moške hlače - ponovno (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21951 (6048) | Kvinta |
» | Gležnček moda (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9079 (5806) | vostok_1 |
⊘ | Kaj obleči za zmenek (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 49321 (42237) | jype |