Forum » Programska oprema » uTorrent šteka pri hitrih prenosih
uTorrent šteka pri hitrih prenosih
NazgulRR ::
Zadnje čase se mi začelo dogajat, da začne uTorrent porabljat dosti rama pri hitrih downloadih (npr. 4MB/s+). Če odprem task manager/processes lahko lepo gledam kako pri utorrentu memory skoči vsako sekundo za cca. 5.000k gor..in to gre tako do kraja, dokler mi čisto ne zafila ves RAM. Isto se dogaja, če downloadam en torrent s tako hitrostjo..ali pa več 10 torrentov s tako skupno hitrostjo. Na CPU usage ne vpliva nič.
Imam Win7 64bit in 4GB rama ter zadnjo verzijo uTorrenta. Nedolgo nazaj tega problema še nisem imel. S čim bi lahko blo to povezano?
Imam Win7 64bit in 4GB rama ter zadnjo verzijo uTorrenta. Nedolgo nazaj tega problema še nisem imel. S čim bi lahko blo to povezano?
alexmarsic ::
Verjetno ti po disku dela prostor za torrent. Sicer pa poglej če slučajno ti piše tudi spodaj v utorrentu Disk prenasičen al kaj takega ker tudi takrat začne meni osebno žret precej rama kot tudi disk melje.
NazgulRR ::
Aha, sem izklopil in mi ne šteka več. Mi pa sedaj javlja disc overloaded..sicer procent skače, vendar tam do 74%. Kako se pa zdaj tega rešiti? Verjetno ni dobro, a ne?
EDIT: Ok, zdaj sem dal cache na 512MB, download hitrost je takoj 10MB/s, šteka nič, RAM je ok, vendar pa je obremenjen procesor - cca 30%. Hmm..kako bi zdaj zmanjšal ta procent?
EDIT: Ok, zdaj sem dal cache na 512MB, download hitrost je takoj 10MB/s, šteka nič, RAM je ok, vendar pa je obremenjen procesor - cca 30%. Hmm..kako bi zdaj zmanjšal ta procent?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NazgulRR ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 490443 (40579) | Rias Gremory |
» | povezava 100/10Oddelek: Omrežja in internet | 3007 (2315) | Pesimist |
» | Utorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14148 (9703) | Brainstorm |
» | Windows XP, brskalnik in uTorrent skupaj gredo ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3226 (3226) | bluefish |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15616 (12746) | simnov |