Forum » Mobilne tehnologije » Samsung galaxy s
Samsung galaxy s
MedusasPath ::
Kolikor sem iz lastnih izkušenj ugotovil glede Kiesa je tako, da če imaš v SD kartici (interni) kakšno skrito mapo (ki ima na začetku piko) ali mapo s predolgim imenom / presledkom, potem se ti noče povezat preko Kiesa. Prav tako moraš pognat MTP Application oz. če uporabljaš standardni TouchWiz se ti to samo naredi.
Probaj odpet (unmount) obe SD kartici (interno in eksterno).
Če nikakor ne bo šlo povezat, si prekopiraj celotno vsebino interne in eksterne SD kartice na disk in oboje formatiraj.
--> DA, Kies suxx!
Glede kamere in baterije:
Kamera ima 720p@30fps, nima pa flasha, tako da JA je dobra nikakor pa ni zanič / odlična.
Za baterijo sem pa slišal, da pri novejših smartphonih (Desire, iPhone, Desire Z,...) drži baterija pri standardni uporabi samo en dan. Ter da SGS ima eno boljših. Na XDA se nekateri važijo celo o treh dneh brez napajanja, sam potem ne vem zakaj imaš sploh smartphone, če nimaš synca/HSDPA in ostalih dobrot, ki ti jih smartphone prinese.
Lol, ne da ima iPhone eno izmed boljših avtonomij.
Meni je uspelo še kakšen dan dlje priti, ampak to ni poanta tega telefona. Ga imaš, in ga izkoristiš.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
amacar ::
Medusa, to si verjetno 5 ur mel ipod prižgan. Ostalo pa je bil telefon v mirovanju.
Tudi sam sem imel na iphonu z malo spleta preko 3G in wifi, malo igerc, pol ure glasbe (nekaj preko slušalk, nekaj zvočnik), navigacije in 10 sms-jev in 20min pogovorov (vse to v enem dnevu) porabljene 25% baterije. Ampak potem sem naslednji dan še ene 2 ure igerc igral, še nekaj wlana, sms-jev, klicev in je bila baterija prazna. Je pa res, da igerce dost baterije pokurijo.
Tudi sam sem imel na iphonu z malo spleta preko 3G in wifi, malo igerc, pol ure glasbe (nekaj preko slušalk, nekaj zvočnik), navigacije in 10 sms-jev in 20min pogovorov (vse to v enem dnevu) porabljene 25% baterije. Ampak potem sem naslednji dan še ene 2 ure igerc igral, še nekaj wlana, sms-jev, klicev in je bila baterija prazna. Je pa res, da igerce dost baterije pokurijo.
M-XXXX ::
Medusas to se zajebavaš ane?
V enem tednu si telefon uporabljal 5h, oziroma 40minut na dan, pri tem cca 10 minut dnevni klicov in prenesel piškavih 0.8MB podatkov? Bolje da ga vrneš in kupiš nek črno bel telefonček, verjemi, ti bo zdržal 2 tedna. To ni nobena uporaba, to je komaj gledanje na uro, pa še takrat ga bi najverjetneje več uporabljal!
Meni je uspelo še kakšen dan dlje priti, ampak to ni poanta tega telefona. Ga imaš, in ga izkoristiš.
V enem tednu si telefon uporabljal 5h, oziroma 40minut na dan, pri tem cca 10 minut dnevni klicov in prenesel piškavih 0.8MB podatkov? Bolje da ga vrneš in kupiš nek črno bel telefonček, verjemi, ti bo zdržal 2 tedna. To ni nobena uporaba, to je komaj gledanje na uro, pa še takrat ga bi najverjetneje več uporabljal!
denabiker ::
pri wifi-ju si poglejte, če si lahko nastavljaš moč, npr. sam nastavim na minimum, tam na 4mW (manj mi ne ponudi), ker imam dober signal. LAhko pa imam tudi 100mW, ampak ne rabim, je pa 25 x močnejše. Tu se da podaljšat baterijo.
Jaffa ::
Kje pa nastaviš to?
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
Piška ::
Mene pa zanima zakaj se fotke, ki jih nazadnje fotkaš, ne prikažejo v galeriji med fotografijami takoj, ampak šele po nekem času?
MedusasPath ::
MedusasPath je izjavil:
Za baterijo sem pa slišal, da pri novejših smartphonih (Desire, iPhone, Desire Z,...) drži baterija pri standardni uporabi samo en dan. Ter da SGS ima eno boljših. Na XDA se nekateri važijo celo o treh dneh brez napajanja, sam potem ne vem zakaj imaš sploh smartphone, če nimaš synca/HSDPA in ostalih dobrot, ki ti jih smartphone prinese.
Lol, ne da ima iPhone eno izmed boljših avtonomij.
@M-XXXX: Moj prejšnji post je apeliral predvsem na boldano izjavo. Samo dokazal sem, da je pri enaki, t.j. totalno blesavi uporabi telefona, avtonomija iPhona lahko še daljša. Skratka, popolnoma neuporaben podatek, a dokaz, da 3 dni ni nek poseben dosežek.
Tema je o Samsungu, že tako je dolga, ne mešati še Applea sem.
Mimogrede, meni že od petka dela 2.2.1 povsem normalno, kar se zanesljivosti tiče. Glede hitrosti in odzivnosti proti 2.2 je pa razlika OČITNA! Praktično nič zatikanja, vse dela gladko. 2.2. je pa bil obup. Pa nimam gor nobenega lagfixa ...
Mimogrede, meni že od petka dela 2.2.1 povsem normalno, kar se zanesljivosti tiče. Glede hitrosti in odzivnosti proti 2.2 je pa razlika OČITNA! Praktično nič zatikanja, vse dela gladko. 2.2. je pa bil obup. Pa nimam gor nobenega lagfixa ...
PacificBlue ::
Tema je o Samsungu, že tako je dolga, ne mešati še Applea sem.
Apple fanboyi GTFO!
Razlika je opazna. Sem pa da se malce pohitrit zadevo(tud vizualno spremenit) z ADW laucherjem, kjer lahk nastavljas v kaksnem času se ti odpre meni z aplikacijami, spreminjas lahk nastavitve za UI, precej uporabno v glavnem.
Se mi je pa zgodilo neki rahlo bizarnega..iz neznanega razloga mi je izginila tipka za vstop v aplikacije. In sem kasneje(se sam ne vem kako) po pol ure brskanja nasel eno bliznjico(i think), da lahko potem preko tega dostopam v sam meni aplikacij. BRez te tipke seveda ni slo, in sem moral uporabiti drug launcher. No ker mi je adw trenutno najboljsi, bi prosil nekoga, ki ve, kako pridt do povrnitev prejsnega stanja. Sem dal v ADW aplikaciji reset and restart, vendar ne pomaga. Moti me,ker tista skatlasta ikona ni kaj prida lepa.
edit:typo
I’m out.
:3
:3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
tade911 ::
Ima kdo slučajno tak ovitek: http://www.invisibleshield-slovenia.com...
Antec-902;I7-920;CM-V8;Patriot-6GB-1600Mhz;CM-1000W;GTX275;WD-Black-1GB;Fatal1ty
$%&/() ::
Se slučajno še komu dogaja, da zvočnik na mrazu (cca. -5°C) začne hreščati, v slušalkah pa se ob predvajanju sliši pokljanje?
detroit ::
Ima kdo slučajno tak ovitek: http://www.invisibleshield-slovenia.com...
jst ga mam
če ga boš gor dajal ne pozabi MOČNO navlažit OBE strani;)
oops... nism pogledal linka
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()
Grey ::
Zadnji update (2.2.1) dobesedno LETI :D Flash strani delajo praktično tekoče (primer je Kolosejeva stran, kjer je na 2.2 obupno štekalo, če ni bil Flash oz. Plug-Ins na Off). Sedaj pa čakanje na 2.3 :D
Je kakšna možnost, da bi recimo za home screen nastavil zaslon št. 3?
knesz ::
Zadnji update (2.2.1) dobesedno LETI :D Flash strani delajo praktično tekoče (primer je Kolosejeva stran, kjer je na 2.2 obupno štekalo, če ni bil Flash oz. Plug-Ins na Off). Sedaj pa čakanje na 2.3 :D
Res je, JPX je hitrejši, ampak ima pomankljivost, odsotnost slovenskega swype-a. Tako da sem šel nazaj na JP7 + lagfix (Quadrant okoli 2100.
Sem pa probal Kolosejevo stran na JP7, deluje vse tekoče.
lp
yani2000 ::
Je kakšna možnost, da bi recimo za home screen nastavil zaslon št. 3?
Quick search na XDA mi je tole našel: http://forum.xda-developers.com/showthr...
Se pa spomnim, da je obstajal še neki hack, ampak se mogoče motim.
V vsakem primeru pa moraš rootat telefon.
Sem poskusil ADW laucher, ampak bom uporabljal launcher iz gingerbreada, ki dela na froyu. Ima 5 zaslonov, privzet je pa srednji. Dela pa boljše od tistega na froyu, res čisto gladko. Skratka, super! Hvala, vseeno.
Jaz pa uporabljam LauncherPro in mi je tudi všeč, saj menda so vsi dobri (Zeam, Helix,...).
Odvisno kako se navadiš.
Odvisno kako se navadiš.
Grey ::
Res je, JPX je hitrejši, ampak ima pomankljivost, odsotnost slovenskega swype-a. Tako da sem šel nazaj na JP7 + lagfix (Quadrant okoli 2100.
Sem pa probal Kolosejevo stran na JP7, deluje vse tekoče.
lp
No ja kakor za koga. Meni to ni pomankljivost, ker uporabljam angleške menije in tipkovnico (preveč znakov poberejo šumniki v SMSih).
Lion29 ::
sem po nesreci spremenil moj default launcher v launcher pro... kako zamenjam nazaj?
btw, sem ze povedal, da sem po vec kot treh mesecih uporabe telefona se vedno totalno zaljubljen?
btw, sem ze povedal, da sem po vec kot treh mesecih uporabe telefona se vedno totalno zaljubljen?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
ok, sem pogruntal....
dajte mi se povedat, kako iz skype-a ven
ok, pogruntal tudi to... pismo komplicirajo
dajte mi se povedat, kako iz skype-a ven
ok, pogruntal tudi to... pismo komplicirajo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()
Entity ::
Pozdravljeni!
Danes koncno dobil mojega S in zaenkrat zelo navdušen. :)
Malo neucakan, pa kar tule vprašam.. uploadal sem par fotografij na S (preko Kies in tudi preko Windows explorerja). Pri Kies sem opazil, da mi jim avtomaticno pomanjša, preko WinExplorerja ne, vendar mi je pri enem filu (velik cca 1.8MB) javil nek error, da je slika vecja kot omejitev telefona. Prenesel pa je. Ko pa gledam slike na ekranu telefona, se mi vseeno zdijo majhne, ta zadnje (1.8MB) pa sploh noce odpreti. Sploh ko sliko povecam, se takoj pokaze pikselacija, ceprav so slikce 1500px, torej bi jo lahko povecal na skoraj 200%, ce je ekran 800px.. ne?
Pa me zanima ali je dejansko kakšna omejitev glede velikosti slik, ki jih lahko predvjaja, tako v pikslih kot MB ??
Ugotovil sem tudi, da aplikacij ne morem prenašati preko Kies, torej je potrebno vse preko telefona (wi-fi)?
Hvala, lp, Matic
Danes koncno dobil mojega S in zaenkrat zelo navdušen. :)
Malo neucakan, pa kar tule vprašam.. uploadal sem par fotografij na S (preko Kies in tudi preko Windows explorerja). Pri Kies sem opazil, da mi jim avtomaticno pomanjša, preko WinExplorerja ne, vendar mi je pri enem filu (velik cca 1.8MB) javil nek error, da je slika vecja kot omejitev telefona. Prenesel pa je. Ko pa gledam slike na ekranu telefona, se mi vseeno zdijo majhne, ta zadnje (1.8MB) pa sploh noce odpreti. Sploh ko sliko povecam, se takoj pokaze pikselacija, ceprav so slikce 1500px, torej bi jo lahko povecal na skoraj 200%, ce je ekran 800px.. ne?
Pa me zanima ali je dejansko kakšna omejitev glede velikosti slik, ki jih lahko predvjaja, tako v pikslih kot MB ??
Ugotovil sem tudi, da aplikacij ne morem prenašati preko Kies, torej je potrebno vse preko telefona (wi-fi)?
Hvala, lp, Matic
Dr_M ::
Kies je podn. Te programerje bi mogl obsodit za zlocine nad clovestvom. Mas sreco,da ti sploh kej dela.
Jaz raje uzamem sd kartico vn,pa v reader. Vsaj dela in hitro je.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
dunda ::
Kies je podn. Te programerje bi mogl obsodit za zlocine nad clovestvom. Mas sreco,da ti sploh kej dela.
Se strinjam. Kies je eden najbolj nerodno napisanih programov (jasno, od teh bolj razširjenih) v zadnjih letih. Roke stran od njega.
Za kopiranje uporabljaš kar Raziskovalca, sinhronizacije pa preko Wifi (GPRS ...).
Žal pa točnega odgovora na tvoje vprašanje vseeno ne poznam. Nisem nikdar preizkušal teh velikosti slik.
https://www.kacnje.eu
O Kies še nimam mnenja, sem ga uporabil samo 5 min, tako ne vem.
Sem pa malo brskal glede tehle fotka.. Tocnega odgovora nimam, sem pa ugotovil, da pusti upload fotke ce je pod 2000px po daljši stranici. Sama velikost (KB/MB) ocitno ni omejena. Vseeno pa imam obcutek, da fotke interno pomanjša oz. kompresira. Tudi ce gledam to 2000px fotko pri 200% povecavi je zrnata. :/ Dpi fotke sem pustil 240ppi, saj ima zaslon okoli 233ppi se mi zdi. Skratka cudno.. in tudi malo zaskrbljujoce (vsaj zame).. Velik plus za nakup S je bil ravno velik zaslon in (pricakavana) moznost gledanja velikih fotk. Sama omejitev 2000px niti ni tako grozna, samo tale kompresija pa je :/
Moram pa še probati, ce sliko nalozim direktno na SD kartico izven aparata.
Potencialen krivec pa je tudi vgrajena Galerija, mogoce ta programcek skompresira? Mogoce kdo uporablja/pozna kakšno dobro alternativo za pregledovanje slik?
Sem pa malo brskal glede tehle fotka.. Tocnega odgovora nimam, sem pa ugotovil, da pusti upload fotke ce je pod 2000px po daljši stranici. Sama velikost (KB/MB) ocitno ni omejena. Vseeno pa imam obcutek, da fotke interno pomanjša oz. kompresira. Tudi ce gledam to 2000px fotko pri 200% povecavi je zrnata. :/ Dpi fotke sem pustil 240ppi, saj ima zaslon okoli 233ppi se mi zdi. Skratka cudno.. in tudi malo zaskrbljujoce (vsaj zame).. Velik plus za nakup S je bil ravno velik zaslon in (pricakavana) moznost gledanja velikih fotk. Sama omejitev 2000px niti ni tako grozna, samo tale kompresija pa je :/
Moram pa še probati, ce sliko nalozim direktno na SD kartico izven aparata.
Potencialen krivec pa je tudi vgrajena Galerija, mogoce ta programcek skompresira? Mogoce kdo uporablja/pozna kakšno dobro alternativo za pregledovanje slik?
Piška ::
A obstaja kakšna možnost, da oblačke v sporočilih (modre in rumene) spremeniš v kakšno drugo barvo?
lovropusnik ::
evo dobiu SGSa in me zanima če bi bil kdo tak dober da bi mi napisal kaj bi bilo potrebno naložiti/ odstaraniti za boljše delovanje. Samo osnove ostalo bom že sam poisku.
Vidim da omenjate razne:
JPA,
CF-root
speedmode kernel k10i (256hz)
JM8
vendar nimam blage veze kaj bi to bilo:)
Hvala!!
Vidim da omenjate razne:
JPA,
CF-root
JM8
Hvala!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lovropusnik ()
lovropusnik je izjavil:
evo dobiu SGSa in me zanima če bi bil kdo tak dober da bi mi napisal kaj bi bilo potrebno naložiti/ odstaraniti za boljše delovanje. Samo osnove ostalo bom že sam poisku.
Vidim da omenjate razne:
JPA,
CF-root
JM8
Hvala!!
Če ne veš o ničemer od naštetega, potem je najboljše da nič ne spreminjaš.
Sam poglej da ti piše pri "O telefonu", da imaš različico 2.2 potem je vse OK.
Vem da s tem izgubiš nekaj dodatnih funkcionalnosti telefona, a ni tak hudo.
Najprej se privadi na telefon/Android, potem pa če te bo res lag motu ali pa če boš kakšno funkcionalnost pogrešal, ki jo dobiš samo z ROOT-om, potem se spusti v te vode.
Drugače pa dobiš na vsa ta vprašanja odgovore (angleške) na XDA forumu.
Ponovno par vprašanj..
Ugotovil sem, da mi mail nikakor ne dela, ce sem connectan preko WiFi.. preko simobil omrezja deluje. To moram še malo raziskat, ker se mi zdi cudno..
Veliko bolj pa me moti, da se ze dva dni neuspešno poizkušam connectat na Market. Kreiral sem gmail account, vse lepo vpisal, potem se pa "connecta" in na koncu vrze error: Can't establish a reliable data connection to the server.
Pa sem poizkusil preko wi-fi, simobil omrezja, z starim gmail, z novim gmail... nic, vedno isto. :/
Mogoce kdo ve kaj bi lahko bilo narobe? Ali sploh lahko dostopam do Marketa preko WiFi?
TIA,
Matic
Ugotovil sem, da mi mail nikakor ne dela, ce sem connectan preko WiFi.. preko simobil omrezja deluje. To moram še malo raziskat, ker se mi zdi cudno..
Veliko bolj pa me moti, da se ze dva dni neuspešno poizkušam connectat na Market. Kreiral sem gmail account, vse lepo vpisal, potem se pa "connecta" in na koncu vrze error: Can't establish a reliable data connection to the server.
Pa sem poizkusil preko wi-fi, simobil omrezja, z starim gmail, z novim gmail... nic, vedno isto. :/
Mogoce kdo ve kaj bi lahko bilo narobe? Ali sploh lahko dostopam do Marketa preko WiFi?
TIA,
Matic
JA, do marketa se lahko dostopa celo preko GPRS-a (testirano!)
Najboljš da greš v "Nastavitve"->"Aplikacije"->"Urejanje aplikacij"->Izbereš zgoraj VSE, ter poiščeš "Upravljanje prenosov" -> "Počisti podatke" ter "Market" in "Ustavi", "Počisti podatke" in čist na koncu "Odstrani novejše različice".
Navodila sem si izmislu, ker imam angleške menije, a te bodo vodila v upajmo da pravilno smer, če ne ti bo pa moral kdo drug pomagat (lahko tudi stric Google).
Najboljš da greš v "Nastavitve"->"Aplikacije"->"Urejanje aplikacij"->Izbereš zgoraj VSE, ter poiščeš "Upravljanje prenosov" -> "Počisti podatke" ter "Market" in "Ustavi", "Počisti podatke" in čist na koncu "Odstrani novejše različice".
Navodila sem si izmislu, ker imam angleške menije, a te bodo vodila v upajmo da pravilno smer, če ne ti bo pa moral kdo drug pomagat (lahko tudi stric Google).
Imam tudi jaz angleške menija, tko je tole kar brskanje.. ;)
Pišuka kaj je ene krame tule notri.. res rabim tistle TaskKiller ali kaj je ze :/
Hvala za hiter odgovor, ze iscem :)
Pišuka kaj je ene krame tule notri.. res rabim tistle TaskKiller ali kaj je ze :/
Hvala za hiter odgovor, ze iscem :)
Meni Kies sploh ne dela. Na W7x64 polno okvirčkov z fsusbservice64 - service initiali failed. Potem pa se povezuje v nedogled. Na WXP brez okvirčkov, rezultat pa enak. Na začetku se je pa povezal. Kdo ve rešitev?
Men enako. Na enmu sistemu se mi poveze takoj, na enmu pa sploh ne,ceprov so svezi winsi instalirani. Obakrat je win7 64.
Bwaze6 ::
Tole je z XDA forums, meni je pomagalo:
----------------------------
In my quest to resolve the FsUsbService64 Service Initiali Failed errors, I found a newer version of KIES on this website.
http://dls.scione-music.de/KIES/
Downloaded and installed Kies_1.5.3.10104_66.exe 20-Nov-2010 16:14 136M
and voila, no more errors !! Problem Resolved !!
However, I am not sure where this version come from as it is newer... than official Samsung version. If anyone knows ... pls share.
If you have USB driver issues, click on KIES pull down menu at top left and click on Driver Recovery. It should resolve your USB Driver issues.
----------------
P.S. Novejša verzija Kies_1.5.3.10104.68.exe ima isto težavo kot uraden Kies, tako da brez težav deluje samo Kies_1.5.3.10104_66.exe. Vendar mi ob preverjanju firmwarea sporoči, da moj (2.2, JP5, izviren od Si.mobila) ni podprt in ga ne more nadgraditi...?
----------------------------
In my quest to resolve the FsUsbService64 Service Initiali Failed errors, I found a newer version of KIES on this website.
http://dls.scione-music.de/KIES/
Downloaded and installed Kies_1.5.3.10104_66.exe 20-Nov-2010 16:14 136M
and voila, no more errors !! Problem Resolved !!
However, I am not sure where this version come from as it is newer... than official Samsung version. If anyone knows ... pls share.
If you have USB driver issues, click on KIES pull down menu at top left and click on Driver Recovery. It should resolve your USB Driver issues.
----------------
P.S. Novejša verzija Kies_1.5.3.10104.68.exe ima isto težavo kot uraden Kies, tako da brez težav deluje samo Kies_1.5.3.10104_66.exe. Vendar mi ob preverjanju firmwarea sporoči, da moj (2.2, JP5, izviren od Si.mobila) ni podprt in ga ne more nadgraditi...?
No, jaz sem pa rešil problem z marketom in "Can't establish a reliable data connection to the server".
Imel sem namrec izklopljeno automaticno sinhronizacijo aplikacij v ozadju. Takoj, ko sem jo vklopil, mi market dela :)
Imel sem namrec izklopljeno automaticno sinhronizacijo aplikacij v ozadju. Takoj, ko sem jo vklopil, mi market dela :)
Aha, vidim da je bila bedasta fora, ker še nikol nisem slišal za ta problem.
Pri takih problemih je vedno fora da je al ful simpl (kot ta) ali pa res hud.
Pri takih problemih je vedno fora da je al ful simpl (kot ta) ali pa res hud.
gr33k3 ::
Galaxya sem kupil v sredo...sedaj pa že šteka pa vsake tolko časa zavibrira najprej 1x pol pa 2x zaporedoma nato sledi napis Postopek android.process.media se je nepričakovano končal.Poskusite znova.
to se dogaja pri android marketu in nekaterih drugih aplikacijah ...
Aja pa bi lahko operacijski sistem nadgradil na 2.3 in kako ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gr33k3 ()
HDMI kabel
ima kdo mogoce to? a uspe predvajat tudi 1080p?
kje se to da dobit?
Če na hitrco pogledam zgornja slika ni ista kot tale.
Pa še microUSB ni nikjer omenjen.
Pa nekaj se je govorilo, da naj bi Samsung razvijal microUSB-2-HDMI, sam je vse skupaj utihnilo.
Ima že kdo kakšne izkušnje z 3.5mm-2-RCA TV-Out kablom, ki se ga da dobit v Big Bangu? Prodajalec mi je rekel, da mu je en stric, ki ga je kupil povedal, da ni šlo najbolje. Ni mi pa dat 16EUR za nekaj kar bo potem neuporabno.
Galaxya sem kupil v sredo...sedaj pa že šteka pa vsake tolko časa zavibrira najprej 1x pol pa 2x zaporedoma nato sledi napis Postopek android.process.media se je nepričakovano končal.Poskusite znova.
Quick google search ("xda android.process.media force close") mi je našel tole.
Veliko sreče!
Umiri konje, bo ko bo, SamFirmware je rekel da Q1/Q2 2011, jaz osebno ga pričakujem do julija, ker se bodo prvo osredotočili na njihovega novega paradnega konja (Galaxy S II ?).
Bodo pa definitivno že self-compiled verzije zunaj (v bistvu so že!), ali pa CyanogenMod verzija.
yani 2000...ta link mi ni pomagal nič ker ne razumem kaj hoče povedat...tudi sam sem poguglal ...pa našel nič uporabnega...
kako ugotovim kateri update mam trenutno...kje se potegnejo novejši updati...in kako updajtat
kako ugotovim kateri update mam trenutno...kje se potegnejo novejši updati...in kako updajtat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gr33k3 ()
HDMI kabel
ima kdo mogoce to? a uspe predvajat tudi 1080p?
kje se to da dobit?
Če na hitrco pogledam zgornja slika ni ista kot tale.
Pa še microUSB ni nikjer omenjen.
Pa nekaj se je govorilo, da naj bi Samsung razvijal microUSB-2-HDMI, sam je vse skupaj utihnilo.
Ima že kdo kakšne izkušnje z 3.5mm-2-RCA TV-Out kablom, ki se ga da dobit v Big Bangu? Prodajalec mi je rekel, da mu je en stric, ki ga je kupil povedal, da ni šlo najbolje. Ni mi pa dat 16EUR za nekaj kar bo potem neuporabno.
kolko sem jaz zasledil in kolko vidim, je to siti prikljucek, sam drugacna slika... torej iz microUSB na HDMI... ali ti mislis, da je to dejansko microHDMI na HDMI ??
ker bi blo fajn, da bi bil dejansko microUSB, ker se je o tem precej pisali par mesecev nazaj, da bo zuni...
hm, zdaj sem mal bolje pogledal in vidim, da je compatibilen le z Samsung Instinct HD, torej je dejansko tisto micro HDMI
yani 2000...ta link mi ni pomagal nič ker ne razumem kaj hoče povedat...tudi sam sem poguglal ...pa našel nič uporabnega...
Kolikor sem na hitrco preletel tisti XDA post sem vidu da te že "factory reset" reši, ampak ga ne rabiš, ker vidim da te zanimajo firmware upgrejdi in boš v vsakem primeru naredil factory reset.
Za FW upgrade pa greš sem:
http://www.samfirmware.com/
Registriraj se in notri dobiš angleška navodila, Odin (program za FW upgrade) ter najnovejši firmware.
Ne pozabi s TitaniumBackup & MyBackupPro naredit backupe vseh SMS-ov, kontaktov, nastavitev...
Moram pa priznat, da sem osebno se nisem nikol igral s tem, ker sem mnenja: "Zakaj bi potreboval računalnik, da na drugi računalnik namestiš nov sistem?".
Sam sem trenutno na tem ROMu (XWJPA).
In ko smo že pri tem... speedmod kernel moram updejtat!
yani 2000...torej nebom upgrajdal zdaj še .... bi pa probal ''factory reset'' (kako pa to gre ? )
Nikjer, ker je placljiv program.
Kaj pa bi lahko uporabil namesto tega programa...pa ko delas factory reset se vse izbrise?(muzike slike itd.)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy S II (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 346111 (163130) | medenko |
» | Izzid android-a 4.1.xOddelek: Mobilne tehnologije | 5952 (4721) | bdoxx |
» | Galaxy Ace (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12521 (11442) | BOCo. |
» | nakup samsung galaxy s? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11986 (9566) | Lonsarg |
» | Samsung vs. Htc vs. Iphone vs. Sony Ericsson... Kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3774 (3129) | klinker |