» »

Samsung galaxy s

Samsung galaxy s

««
11 / 35
»»

knesz ::

gr33k3 je izjavil:

lahko kje brezplačno downlowdam MyBackupPro ????

Brezplačno? Se hecaš? Človek, licenca stane 4,99$ kar je nekje 3,80€.
Če nimaš denarja mi javi pm, pa ti jaz častim licenco. Čisto zares.

lp

gr33k3 ::

Ne da niam denarja... Ne zaupam tem programom...ker nebi rad da me kdo napizdi.

knesz ::

Katerim programom? Kdo te bo napizdil?
Pa kot sem ti napisal privat, sporoči mi mail, pa ti pošljem licenco.
(Zanimivo, kako si lahko nekdo omisli 600EUR vreden telefon, pa nima 4EUR za programsko opremo)

Swiwer ::

Ali lahko kakšen lastnik Samsung Galaxy S pove v kakšnem formatu se da snemati avdio, v stilu diktafona. Novejše Nokie snemajo v MP4, HTC Desire pa izgleda samo v AMR, ki je bistveno slabši.

Potem me pa še zanima če se da dejansko snemati tudi sam telefonski pogovor ? Moja cenena Nokia 6234 ima to opcijo že vgrajeno notri in lahko samo izbereš record pa se lepo snema. Kako je to pri Galaxy S oz Androidu ? Se da ?

Hvala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Swiwer ()

moxon ::

Iz marketa si naloži aplikacijo, ki snema v formatu ki ga želiš in si rešil problem.

Seti5000 ::

knesz je izjavil:

Katerim programom? Kdo te bo napizdil?
Pa kot sem ti napisal privat, sporoči mi mail, pa ti pošljem licenco.
(Zanimivo, kako si lahko nekdo omisli 600EUR vreden telefon, pa nima 4EUR za programsko opremo)

Manj kot 400€ če se vežeš za 2 leti... drugače se pa strinjam s tabo... za hardware ni problem, za software pa 0000000

mailer ::

Imam probleme pri povezovanju z wifi preko sinope modema pri siolu in galaxy s. Omogočim wireles na modemu, najdem omrežje na telefonu in se povežem potem pa piše v brskalniku, da ni povezave. Ne dela mail, ne dela internet, ne dela youtube, nič. Mi lahko kdo prosim napiše pravilne nastavitve modema in telefona da bo stvar delovala?

Wox ::

Če je to tista USB "stvar" in nočeš prezgodaj imeti sivih las si raje nabavi normalen wi-fi router.
Commodore 64

$%&/() ::

Ali kdo ve, zakaj je opcija ''Import/Export Contacts from/to SD Card'' po nadgradnji na 2.2.1 izginila?

Dr_M ::

A je kdo naredil nadgradnjo na JPY, brez da bi formatiral telefon?
Imam en kup problemov po nadgradnji, konstantno se mi sesuvajo programi (pomaga ce ga odinstaliram in ponovno instaliram, ampak jeba je, ce se ti sistemski procesi sesuvajo), zvoni s sprednjega zvocnika in ne iz zadnjega oz traja nekaj casa predno preklopi, ipd...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

PacificBlue ::

Ali kdo ve, zakaj je opcija ''Import/Export Contacts from/to SD Card'' po nadgradnji na 2.2.1 izginila?

Pri meni, ko imam to nadgradnjo so vse opcije na voljo.

Dr M

Bogve kaj ti pocnes s telefonom.:D Jaz nisem imel kdaj takih problemov. Imam JPU gor in zaenkrat ni potrebe da bi menjal.
I’m out.
:3

Bogve kaj ti pocnes s telefonom.:D Jaz nisem imel kdaj takih problemov. Imam JPU gor in zaenkrat ni potrebe da bi menjal.

Ucasih malo eksperimentiram, ker za kaj drugega ta telefon ni uporaben. Ampak prej sem mel stock JPP, samo rootan in lagfix, ki sem ga pred nadgradnjo odstranil.

red_point ::

za prehod iz 2.2 na 2.2.1 je priporočljivo, da ga formatiraš. ravno zarad napak kot jih maš ti Dr M.

mailer ::

Wox je izjavil:

Če je to tista USB "stvar" in nočeš prezgodaj imeti sivih las si raje nabavi normalen wi-fi router.
Router ni USB varianta ampak tak kot ga da siol zravn (bele barve).

Entity ::

Pozdravljeni..

aparat imam nastavljen na angleške menije (UK), drzavo pa Slovenijo. Samo ocitno nekaj ne deluje najbolje, saj imam QWERTY tipkovnico namesto QWERTZ in nimam šumnikov. Tudi ce drzim tipko S se sicer odpre podmeni, samo ni crke Š. Ali imam kaj narobe nastavljeno, ali je treba instalirat custom tipkovnico?
Na marketu sem našel hrvaško verzijo, ki podpira vse šumnike, samo bi raje imel originalno oz. slo verzijo.

TIA, Matic

SGS imam nastaljen na slovenščino pa tudi jezik vnosa je nastavljen na slovenščino...nisem si inštaliral nobene druge tipkovnice imam tako kt je pač bila že na fonu....šumnikov pa ni :( ...se jih da kje nastavit ????

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gr33k3 ()

dunda ::

Entity je izjavil:

Pozdravljeni..

aparat imam nastavljen na angleške menije (UK), drzavo pa Slovenijo. Samo ocitno nekaj ne deluje najbolje, saj imam QWERTY tipkovnico namesto QWERTZ in nimam šumnikov. Tudi ce drzim tipko S se sicer odpre podmeni, samo ni crke Š. Ali imam kaj narobe nastavljeno, ali je treba instalirat custom tipkovnico?
Na marketu sem našel hrvaško verzijo, ki podpira vse šumnike, samo bi raje imel originalno oz. slo verzijo.

TIA, Matic

Točno to sem hotel vprašati. Pred kratkim sem na RAM2 dobil "nov" firmware: JP7. In popolnoma enaka - nastavljeno imam angleščino, za tipkovnico pa slovenščino. Vendar ni ne duha ne sluha o naših znakih.

Natančno tako sem imel nastavljeno prej (na julijski verziji FW) in takrat sem slovenske znake imel. Po mojem je to nek hrošč. In kdaj za vraga bo kakšen popravek na voljo preko Kiesa (uradno)?
Najbolje, da jim za naše znake kar pišem.
https://www.kacnje.eu

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dunda ()

simonsimon ::

galaxy-ja lahko uporablas tud kot routar in wifi hot spot in se povezes prek laptopa na net....In ce prov razumem tle kurs mobitelov zakuplen net(tistih 100mb)?

Zanima pa me naslednje...doma imam net t-2, moj ruter in njegov wifi signal je pa na enmu koncu bajte presvoh in mi slabo vlece oziroma padam dol usako tok....folija in dodatne antene ne pomagajo...in zdej me zanima ce lahko galaxy-ja uporabm kot routar ampak za t-2 ? se pravi da bi sluzu k neka dodatna antena da bi mi pojacu signal? Se prav ne prek mobitelovih zakuplenih kolicin!! Upam da se razumemo...se to da?

yani2000 ::

simonsimon je izjavil:

galaxy-ja lahko uporablas tud kot routar in wifi hot spot in se povezes prek laptopa na net....In ce prov razumem tle kurs mobitelov zakuplen net(tistih 100mb)?

Zanima pa me naslednje...doma imam net t-2, moj ruter in njegov wifi signal je pa na enmu koncu bajte presvoh in mi slabo vlece oziroma padam dol usako tok....folija in dodatne antene ne pomagajo...in zdej me zanima ce lahko galaxy-ja uporabm kot routar ampak za t-2 ? se pravi da bi sluzu k neka dodatna antena da bi mi pojacu signal? Se prav ne prek mobitelovih zakuplenih kolicin!! Upam da se razumemo...se to da?

Ja, če greš v "Wireless and network"->"Mobile AP", in tam vključiš to, potem kuriš tistih 100mb od mobitela.
Ti bi pa rad ustvaril network bridge oz. network extender preko galaxy s-a? Kolikor poznam zadeve to ne bo šlo, sorry.

greg032 ::

Mene pa zanima, ce kdo ve kako se imenuje tista app ki ti pove podatke o trenutno vrteni glasbi?
Naj razložim: prijateljica ima samsungov telefon ki ima aplikacijo, ko jo zaženeš in telefon približaš radiju oz. zvočniku ki predvaja glasbo, telefon pa ti sam poišče podatke o komadu ( izvajalec, naslov,...)!
Vem da obstaja, samo ne vem imena. Ona pa ima tudi samo ikono brez imena. V marketu ne najdem nic podobnega.
Hvala za pomoč!

moxon ::

Soundhound ali Shazam

Shazam in še boljši SoundHound

kako nastaviti šumnike ??? (vem da sm tečen ) xD

Če ti noben ne odgovori potem noben ne ve odgovora, ali pa še ni dovolj "strokovnjakov" prebralo tvojega posta. :)
Nima smisla da ti vsak tule piše "ne vem", a ne?
Drugače pa bo menda dunda pisal na RAM2 in ugotovitve sem prilepu, če ne se pa privat zmenita, ali pa še boljše, ti še piši na RAM2 in poročaj.

Kasali ::

Zivijo:)

Mene pa noce povezat na 3G omrezje?? A je imel kdo podoben problem? Imam pa 2.2.

M-XXXX ::

Si flashal? Če si, moraš zlo verjetno dodat APN ponudnika (nastavitve, omrežje).

Nisem flashal...je tak, kot je iz skatle...

Kasali je izjavil:

Nisem flashal...je tak, kot je iz skatle...

Hm, kater ponudnik? Daj poskusi držat tipko za vklop/izklop če je slučajno mobilno omrežje prečrtano?

pravi, da je data network mode activated...simobil...

Ericssony ::

Šumnike dobiš tako, da "držiš" tipko nekaj sekund; pojavi se ti meni kjer izbereš črko...

zakaj nemorem pošiljat sporočil (sms) ?

nastavitve nisem nič spreminjal ...včeraj pa je delalo

Poglej, ce imas nastavljen center za posiljanje.
Meni se je ze zgodilo, da se je sms center zbrisal sam od sebe. Neki casa normalno posiljal, cez 10 minut je nehalo delat.

A mi lahko kdo napise nastavitve za 3G za simobil?

A je res tok tezko mal pogooglat?
http://slo-android.si/nasveti/104-nasta...

greg032 ::

moxon in yani2000
hvala obema. potegnu dol SoundHound in dela super.

thx

Meni tudi s temi nastavitvami ne dela...MMS-i delajo normalno...

Sem resil. Hvala za pomoc.

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kasali ()

dunda ::

gr33k3 je izjavil:

kako nastaviti šumnike ??? (vem da sm tečen ) xD

Pisal sem na Janustrade in so mi odgovorili, da naj izberem swype, potem pa delujejo tudi naši znaki, če tipko držiš nekaj časa. Sicer pa ne ...
https://www.kacnje.eu

aha ...center za sporočila piše da ni nastavljen....kako se pa nastavi ?

Poisci na strani od svojega operaterja.

kje pa vnesem te podatke : (na telefonu )

MOBITEL (tudi za DEBITEL)

Name: Mobitel GPRS
Proxy: 213.229.249.40
APN: internet
Port: 8080
Username: mobitel
Password: internet
Server:
MMSC: http://mms.mobitel.si/servlets/mms
MMS Proxy: 213.229.249.40
MMS Port: 8080
MCC: 293
MNC: 41

*Opomba: Za debitel ni nujno da vedno deluje

To je za gprs in mms.

Kaj pa pa jas rabim za sms?

+38641001333

:|

deluje hvala! !

Pozna kdo kake zanimive aplikacije...igre itd.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gr33k3 ()

pozna kdo pdogram ''lag fix'' kaj naredi na fonu kako deluje kje ga dobiti.... ?

Malo si tukaj preberi: http://forum.xda-developers.com/forumdi...

Drugače pa samo v market napišeš: LAG FIX in slediš navodilom (cca 5min dela).

iz marketa sem snel program lagfix OCLFG al nekaj takega...ampak ne deluje...vse opcije ki jih ta program ima so obarvane z rdeco narvo zraven pa pise ''unable'' ...ko probam kaj zagnati pa vedno error...zakaj?

Sicer nisem šel direkt na XDA preverit. Pravtako nisem šel na AppBrain, sam kolkor se spomnim je na marketu pisalo, da sedaj avtor OCLF ne sme več podpirat direkt rootanja v OCLF aplikaciji (ga pa potrebuješ da lahko lag odpraviš). Za to moraš uporabit npr. "z4root" (od istega avtorja RyanZA). Na istem linku kot ti ga je zgoraj dal M-XXXX najdeš ta program. Pa čeprav bi OCLF podpiral rootanje ti nebi nič koristilo, ker je bilo samo za Android 2.1, z4root pa naj bi deloval tudi na Android v2.2.
Preden to vse skupaj narediš pa se moraš vprašat, če ti telefon sploh zares lagga. Videl sem veliko SGS z Android v2.2 telefonov in vsi so delovali brezhibno, brez lagga. Problem nastane če imaš zares veliko aplikacij inštaliranih, potem začne laggat telefon. Pa če pridno ugašaš telefon vsaki dan preden ga daš polnit, prav tako ne boš opazil lag.

ok torej ta lagfix ni nujen... ker telefon deluje brezhibno...tu pa tam ga kaj zagrabi...

So kake aplikacije... ki bi jih morau imeti vsak uporabnok galaxyja ...ali pa kake top aplikacije?
««
11 / 35
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Galaxy S II (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1770345422 (162441) medenko
»

Izzid android-a 4.1.x

275933 (4702) bdoxx
»

Galaxy Ace (strani: 1 2 )

6112455 (11376) BOCo.
»

nakup samsung galaxy s? (strani: 1 2 )

5711944 (9524) Lonsarg
»

Samsung vs. Htc vs. Iphone vs. Sony Ericsson... Kaj kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
233764 (3119) klinker

Več podobnih tem