Forum » Mobilne tehnologije » Samsung galaxy s
Samsung galaxy s
Dr_M ::
Ce je dobro zate, potem imas pa sigurno prav
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
M-XXXX ::
Dej no, ne deli se se bolj butastega.
A si videl primerjave, ki jih je folk delal na racunalniku?
720p video je bil bistveno slabsi kot 480...
gelendr ::
Ali deluje Galaxy s tudi kot gps naprava alla Garmin saj mi v tujini hudo kuri dnar ko sem povezan preko neta.
Se da kej nardit bi mi prow pršlo,da ne porabm več dnarja kot ga zaslužm. :)
Se da kej nardit bi mi prow pršlo,da ne porabm več dnarja kot ga zaslužm. :)
yani2000 ::
DA, Galaxy S lahko deluje tudi kot navigacijska naprava. Isto kot vsak drugi Android telefon z GPS-om.
Vse kar moraš namestit je enega izmed zelo pestre izbire programov ter kopirat pripadajoče mape na SD kartico.
Na voljo imaš:
- CoPilot
- NDrive
- iGo / Motonav
- Navigon
- Sygic
...
Najbrž bo tvoje naslednje vprašanje kateri je najboljši?
Sem preletel veliko forumov in vsak hvali svojega. Odloči se sam!
Vse kar moraš namestit je enega izmed zelo pestre izbire programov ter kopirat pripadajoče mape na SD kartico.
Na voljo imaš:
- CoPilot
- NDrive
- iGo / Motonav
- Navigon
- Sygic
...
Najbrž bo tvoje naslednje vprašanje kateri je najboljši?
Sem preletel veliko forumov in vsak hvali svojega. Odloči se sam!
gelendr ::
Zmaga!
Še eno reč ne morem uredit.
Na starem tlf,ki mi ga je mačkon(8,5 kg-Maine coon je še mladič pač )pregriznu no ja vsaj ekran mam shranjene podatke o sms sih .Naredil sem beck up na sony swite a je ta v Galaxy neznanem formatu.Kar se tiče odpiranja(vsaj za imenik)sem odprl tako,da sem preimenoval končnico v .zip al pa .rar in se je lepo vse odprlo.Vendar nič od tega ne morem prebrati ker Galaxy s ne podpira teh datotek.Sem poskusu dobit converter pa jih ni .Any idea?
Še eno reč ne morem uredit.
Na starem tlf,ki mi ga je mačkon(8,5 kg-Maine coon je še mladič pač )pregriznu no ja vsaj ekran mam shranjene podatke o sms sih .Naredil sem beck up na sony swite a je ta v Galaxy neznanem formatu.Kar se tiče odpiranja(vsaj za imenik)sem odprl tako,da sem preimenoval končnico v .zip al pa .rar in se je lepo vse odprlo.Vendar nič od tega ne morem prebrati ker Galaxy s ne podpira teh datotek.Sem poskusu dobit converter pa jih ni .Any idea?
A lahko nekdo, ki se ni flashal telefona in ga je kupil pri mobitelu pove PDA, Phone in CSC verzijo?
Dej no, ne deli se se bolj butastega.
Bluzimo na muč a?
http://bildr.no/image/757950.jpeg
Na sliki zgoraj, je zgorni posnetek 720p posnetek, spodaj upscaled 480p.
Boš tokrat mogoče pogledat, pa nehal bedarije pisat, al boš še naprej bluzil?
Ko se bos naucil brat, se pa naprej pogovarjava, ja?
Tvoja trditev:
Kar je seveda bedarija na tretjo, kaj mi zdaj bluziš o čemerkoli drugem? Pjd raj sneg odmetavat
Kar je seveda bedarija na tretjo, kaj mi zdaj bluziš o čemerkoli drugem? Pjd raj sneg odmetavat
lump84 ::
SGS-a sm prvic mel v rokah ksn mesec nazaj ud prjatla. cist sm se navdusu ku sm drzu tole sexy zadevo v rokah in sm se odlocu d bi tudi jst ga imel. potem, ko sm brskal po forumih sm se sprjaznu da tega telefona zaradi tasnega pomankanja zalog in toliksnega povprasevanja ne bom nikoli vidu, saj je po vec rezervacij po posameznih poslovalnicah simobila..itd.. nakar se en tedn nazaj odpravim na simobil v postojni d grem neki za fotra prasat (naceloma sm s postojne, zvim u lj). in pac by the way recm uni tam na simobilu d pa bi rad eno rezervacijo naredu za SGS i9000, ce jih slucajno se kdaj dobijo. in me gleda in rece d mende pa se enga imajo!!..wtf....sm reku, punca ziher se mots...in ona d ne..in mi ga prnese na pult!!...druga dan sm ga prsu iskat....nauk te zgodbe...folk tisti ku si ga res zelite, klicte u vsak pof.... simobil, pa makar ce je u eni vasi....k morde se kje se kaksen skriva:D
ja to se mi je res usralu....
pa lp
ja to se mi je res usralu....
pa lp
lump84 ::
ja pa res jih je neki, ocitno je nedolgo nazaj spet ksna posilka prsla, 14 dni nazaj ku sm gledu nism niti enga najdu....drgac je super tel edin glede baterije je katastrofa. kulk vam kej drzi?
jst ga mam 5 ur przganga, en klic, par sms-u, mal sm srfal in mam sam se 1/4 baterije
jst ga mam 5 ur przganga, en klic, par sms-u, mal sm srfal in mam sam se 1/4 baterije
Jaffa ::
dobilo sem to zadevo iz deal extreme...
http://www.dealextreme.com/details.dx/s...
sploh nisem skontal, zakaj dajejo svoj zadnji pokrov zraven... no zdaj sem vidu, d aje baterija 1x bolj debela kot original...
bomo vidli kak se obnese.... sprva sem mislu, da je ta plastika v kurcu ampak deluje dokaj kul... sam je vseeno izdlobina kar vlka zadi...
porocam v nasledjih dneh o performansu
Torej, kako se obnese?
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
nitramcek ::
Jaz sem zelo zadovoljen z baterijo in z celim telefonom. Baterija sicer rabi nekaj ciklov polnenja, da doseže polno zmogljivost. Glihkar sem ga napolnil. Nazadnje sem ga pa napolnil pred 36 urami. Pa sem vmes imel nekaj pogovorov, sms-ov pa kr dost prebiral forum prek neta, igral igre. Imam WiFi vedno vklopljen. Tako, da baterija dosti zdrži za smartphone.
Imam pa gor costum ROM DOC BUJP8 z costum kernelom, pa brez fagfixa in all tweeks on. Zadeva laufa gladko in hitro.
Imam pa gor costum ROM DOC BUJP8 z costum kernelom, pa brez fagfixa in all tweeks on. Zadeva laufa gladko in hitro.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nitramcek ()
Lion29 ::
Jaffa... mah zgleda da zdrzi precej, sam je ne uporabljam, ker imam tezko telefn v roki ko ima tak vlko rit... ce bi vsaj cel bil bolj debel kot cigu bi blo lazje...tak pa jo mam zraven sam za rzervo
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Jest sm v petek telefon spravil do tocke, da ga racunalnik sploh ni vec prepoznal, celo miska mi je crknila, ce sem ga priklopil.
Na notranji SD se mi je file system zjebu, tako da se telefon sploh ni bootal do konca.
Nekako mi je uspelo zrihtat, trenutno imam gor uradni JP7/JPP rom in costum kernel z lagfixom (brez tega nikoli vec). Fino je, ker cpu dela stabilno na 1304MHz
Na notranji SD se mi je file system zjebu, tako da se telefon sploh ni bootal do konca.
Nekako mi je uspelo zrihtat, trenutno imam gor uradni JP7/JPP rom in costum kernel z lagfixom (brez tega nikoli vec). Fino je, ker cpu dela stabilno na 1304MHz
@Dr_M:
Aha, vidim da uporabljaš OC/UV kernel.
- Katerega imaš? Jih je kr nekaj na voljo: YA-OK!, raspdeep OC/UV, Super Optimized Kernel.
- Kako se kaj obnese?
- Kje si opazil napredek?
Primer očitnega napredka pri meni: na Eclairu (XWJG1) vs. Doc's Froyo XWJPA mi pri listanju seznam vseh widgetov hitreje naloži, prav tako mi ne nabija več CPU na 100% za 10 sec ampak samo za 5 sec za tem ko naložim novo aplikacijo.
- Kaj je z baterijo, a jo res bolj žere? Si opazil hitrejše praznenje?
Jaz imam trenutno naložen hardcore's SpeedMod kernel.
Hvala!
Aha, vidim da uporabljaš OC/UV kernel.
- Katerega imaš? Jih je kr nekaj na voljo: YA-OK!, raspdeep OC/UV, Super Optimized Kernel.
- Kako se kaj obnese?
- Kje si opazil napredek?
Primer očitnega napredka pri meni: na Eclairu (XWJG1) vs. Doc's Froyo XWJPA mi pri listanju seznam vseh widgetov hitreje naloži, prav tako mi ne nabija več CPU na 100% za 10 sec ampak samo za 5 sec za tem ko naložim novo aplikacijo.
- Kaj je z baterijo, a jo res bolj žere? Si opazil hitrejše praznenje?
Jaz imam trenutno naložen hardcore's SpeedMod kernel.
Hvala!
Trenutno imam Super Optimized Kernel 4.3.4, ampak ta je izsel sele uceraj, tako da veliko ne morem povedat, razen to, da dela hitro in brez zatikanja (k temu pripomore tudi OCLF).
Pred tem sem imel YA-OK! 1.3. Je bil kar ok kernel, baterija je zdrzala toliko casa, kot z originalnim. Drugace pa sem nekaj zajebal pri lagfixu in mi je telefon stekal se bolj, kot brez lagfixa, zato sem tudi menjal rom in kernel.
Pred tem sem imel YA-OK! 1.3. Je bil kar ok kernel, baterija je zdrzala toliko casa, kot z originalnim. Drugace pa sem nekaj zajebal pri lagfixu in mi je telefon stekal se bolj, kot brez lagfixa, zato sem tudi menjal rom in kernel.
zvonebl1 ::
kupite si raje galaxy tab vse dela brez menjave roma in podobnih zadev
http://picasaweb.google.com/zvonebl/Dro...
http://picasaweb.google.com/zvonebl/Dro...
kitara8 ::
a pa dobro dela
Meni dela dobro.
Na začetku rabi edino en mal da se nauči tvoje pisave (sam to je hitro mimo, ker se tak sproti uči).
Če ti pa ni všeč Swype/Samsungova tipkovnica pa imaš najmanj 5 če ne še več različnih tipkovnic zuni za hitro pisanje na touchscreenu.
Ne vem no, folk nekak ne kapira da je to SMARTphone (še jaz se včasih spozabim).
Piška ::
Evo, js sem obupala na Simobilu po enomesečnem čakanju z rezervacijo.
Kupila sem ga v redni prodaji. Zdej pa me zanima kolk predlagate prvo polnjenje baterije?
Kupila sem ga v redni prodaji. Zdej pa me zanima kolk predlagate prvo polnjenje baterije?
btree ::
Evo, js sem obupala na Simobilu po enomesečnem čakanju z rezervacijo.
Jaz sem ga 3h.
Pol dalje pa ko se ti baterija do konca sprazni (na začetku ti bo zdržal telefon pol dneva).
Po približno enem tednu pa pride baterija na polno delovanje in takrat ti lahko telefon zdrži en dan pa tja do tri dni (odvisno kaj počneš na telefonu).
Mavrik ::
Zdej pa me zanima kolk predlagate prvo polnjenje baterije?
Dokler ne reče "jaz sem poln". Ali dokler ga ne rabiš.
Že dolgo več se ne uporabljajo NiMH baterije ko bi rabile 16 ur začetnega polnjenja, čeprav glupi uvozniki še vedno to lepijo na telefone.
The truth is rarely pure and never simple.
Zdej pa me zanima kolk predlagate prvo polnjenje baterije?
Dokler ne reče "jaz sem poln". Ali dokler ga ne rabiš.
Že dolgo več se ne uporabljajo NiMH baterije ko bi rabile 16 ur začetnega polnjenja, čeprav glupi uvozniki še vedno to lepijo na telefone.
Pa ravno to sem pisal. :) Li Ion nimajo več memory efekta ...
denabiker ::
telefoni so že vsi po malem nafilani, veselo sim noter pa uporabljat dokler se ne sprazne, nato pa filat. Pa filaš dokler ni poln:)
detroit ::
Pravzaprav se pri teh telefonih (kar prejšn zalogaj za nek gadget ) ne rabiš obremenjevat z malim stroškom baterije
Skero
Če ga še kdo želi in je iz okolice Slov. Konjic - jaz sem ga danes dobil tam. Dobili so dva, jutri jih baje dobijo ponovno. Aja, imam pa Mobitel ...
tade911 ::
No bom pa tukej uprašou :P .. Ali uporabljate kake zaščite (etui, ovtitek, zaščita za ekran,..) in kake izkušnje imate s svojimi?
Antec-902;I7-920;CM-V8;Patriot-6GB-1600Mhz;CM-1000W;GTX275;WD-Black-1GB;Fatal1ty
PacificBlue ::
Skor nič ne uporabljam zascite.:) Imam torbico za kaksno daljse potovanje ali pa izlet. Drgac je pa delezen ekstremnih razmer. Pa raje ne bi o tem:). Je pa glede na navidezno cheap plastiko precej trpezen.
Zdaj po 5 mesecih uporabe lahk povem,da me najbolj moti to, da se na soncu nc ne vidi ekran(kar je ob kaksnem snemanju filma na lep soncan dan v naravi precej tečno.)..kaj drugega pa niti ne.
Danes sem si koncno dal gor JPA, CF-root in pa speedmode kernel k10i (256hz). Dela velik bolje.
Zdaj po 5 mesecih uporabe lahk povem,da me najbolj moti to, da se na soncu nc ne vidi ekran(kar je ob kaksnem snemanju filma na lep soncan dan v naravi precej tečno.)..kaj drugega pa niti ne.
Danes sem si koncno dal gor JPA, CF-root in pa speedmode kernel k10i (256hz). Dela velik bolje.
I’m out.
:3
Meni je kljub zelo pazljivemu ravnanju s telefonom pocil zadnji pokrovcek, pri on/off tipki. Nevem sicer kako se je zgodilo, ampak vem, da se nisem usedel nanj, pa tudi na tla mi ni padel.
Seveda je vedno v torbici, ko ga ne potrebujem.
Seveda je vedno v torbici, ko ga ne potrebujem.
PacificBlue je izjavil:
Skor nič ne uporabljam zascite.:) Imam torbico za kaksno daljse potovanje ali pa izlet. Drgac je pa delezen ekstremnih razmer. Pa raje ne bi o tem:). Je pa glede na navidezno cheap plastiko precej trpezen.
Tudi jaz ne uporabljam zaščite, še torbice ne in je tudi deležen dokaj ekstremih razmer.
Na soncu se ti ne vidi ekran??? Ni glih poanta SAMOLEDa glih to, da je na soncu odlična vidljivost (tudi jaz jo imam). Na homescreenu uporabljam brightness widget, ki mi nastavi osvetlitev na 100%, če že hočem kaj pogledat direkt na soncu.
Pa glih danes je izšel JPU, ki nosi verzijo 2.2.1 in baje je res hiter, že z uradnim kernelom.
Na soncu se ti ne vidi ekran??? Ni glih poanta SAMOLEDa glih to, da je na soncu odlična vidljivost (tudi jaz jo imam).Na homescreenu uporabljam brightness widget, ki mi nastavi osvetlitev na 100%, če že hočem kaj pogledat direkt na soncu.
Heh, ja verjetn je res vzrok temu, premajhna osvetlitev. Me lol, prevec varcujem z baterijo:)
Pa glih danes je izšel JPU, ki nosi verzijo 2.2.1 in baje je res hiter, že z uradnim kernelom.
Jao.No ce bom cas ga bom zdaj gor ruknil:D
I’m out.
Jao.No ce bom cas ga bom zdaj gor ruknil:D
Poročaj kako se bo kaj obnesel gleda na prejšno konfiguracijo (jaz imam podobno, da vidim če se splača updajtat).
To moras probat:)Dela opazno hitreje, sem ga dal prej nazaj na JM8(safety first). Nvem, galerija se mi se nikol ni tako hitr odprla z vsemi slikami. Gps dela hitro, zemlejvidi se hitreje odpirajo. Sem opazil, da lahk zdaj gledas na rtvslo videoposnetke. Sam zvok je bil popačen, kot kak evil robot voice..nvem zakaj:)
I’m out.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
Meni odin napiše FAIL!
Je pa gor že v originalu bil 2.2. FROYO XFJP7
Je pa gor že v originalu bil 2.2. FROYO XFJP7
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jaffa ()
... ID:0/006> Can't open the serial(COM) port.
OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
Jaz bo raje pocakal, ker sm telefon ze enkrat zajebal in sem porabil tri dni, da sem ga spravil nazaj k zivljenju.
Glede na to, da je to zelo zgodnja verzija 2.2.1 se ga ne dotikam. Sej ce bi bilo to od kaksne druge firme, nebi bilo panike, tako je pa samsung...ne zaupam.
Glede na to, da je to zelo zgodnja verzija 2.2.1 se ga ne dotikam. Sej ce bi bilo to od kaksne druge firme, nebi bilo panike, tako je pa samsung...ne zaupam.
V katerem sistemu pa to flashate? Windows kaj? :)
Wrong mode ... Sem držal Volume +, namesto Volume -. Zdaj pa nalaga. Držim pesti. :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy S II (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 346136 (163155) | medenko |
» | Izzid android-a 4.1.xOddelek: Mobilne tehnologije | 5952 (4721) | bdoxx |
» | Galaxy Ace (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12521 (11442) | BOCo. |
» | nakup samsung galaxy s? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11987 (9567) | Lonsarg |
» | Samsung vs. Htc vs. Iphone vs. Sony Ericsson... Kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3774 (3129) | klinker |