Forum » Mobilne tehnologije » Samsung galaxy s
Samsung galaxy s
Piška ::
Kaj je zdej s temi zalogami?
Meni so rekli na Simobilu, da dobijo Galaxy S po 15.11. čeprav ni sigurno, ker so že dolgo naročeni pa jih ni...
Se da telefon res dobit preko vez?
Meni so rekli na Simobilu, da dobijo Galaxy S po 15.11. čeprav ni sigurno, ker so že dolgo naročeni pa jih ni...
Se da telefon res dobit preko vez?
moxon ::
Brez zamere ampak, kako je pa ta telefon v ku**u narejen :))) mislim za zjokat res, sem se malo igral z njim in razen konfiguracije je taki šoder od plastike :) nikoli si ne bi mislil da je nek paradni konj lahko tolk plastik fantastik :D
Lion29 ::
sicer jaz sem tudi sprva mislil, da je plastik fantastik in da me bo mmotlo... ampak ravno nasprotno... zdi se mi zlo solidno nmaren, ceprav iz plastike... tak plastik fantatik feeling dobim le, ko snamem zadnji del, da vstavim mikrosd kartico
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
detroit ::
ha men je pa tist zadnji del zelo všečn, ni čista jeftina plastika ampak neka precej prožna zadeva.
Skero
bdoxx ::
ma kdo katero od teh 2h baterij?
kako se kaj odneseta? :D
http://www.dealextreme.com/details.dx/s...
kako se kaj odneseta? :D
yani2000 ::
Jaz že skoz delam usluge pa me zanima, če mi lahko kdo tukaj naredi uslugo.
Sam imam original od Mobitela:
PDA: I9000XWJG1
Phone: I9000XXJG1
CSC: I9000OXXJF9
Mi lahko kdo pove katero verzijo mu izpiše KIES, da je že na voljo? Hvala!
@maticko:
Nimam nobenih izkušenj, ker nimam nobenega dodatka za SGS.
@detriot/Lion29/M-XXXX in ostali:
Na žalost sem že vidu hujše obrabe plastike:
http://android.modaco.com/content/samsu...
Jaz osebno pritisnem "home" gumb okol 50x na dan in se še ni tako obrabil kot tam kaže slika, pravtako nimam tako hudo obrabljen zadnji pokrov in ne uporabljam nobenih zaščitnih folij ali "nogavic" za telefon. Imam pa probleme z gumbom za glasnost (že opisal enkrat), ter po novem mi je že začel škripat zadnji pokrov, če telefon močno stisnem ob straneh.
Moram pa rečt, da telefon zelo uporabljam jaz in moji prijatelji (torej sem "heavy" user).
Sam imam original od Mobitela:
PDA: I9000XWJG1
Phone: I9000XXJG1
CSC: I9000OXXJF9
Mi lahko kdo pove katero verzijo mu izpiše KIES, da je že na voljo? Hvala!
@maticko:
Nimam nobenih izkušenj, ker nimam nobenega dodatka za SGS.
Jaz osebno pritisnem "home" gumb okol 50x na dan in se še ni tako obrabil kot tam kaže slika, pravtako nimam tako hudo obrabljen zadnji pokrov in ne uporabljam nobenih zaščitnih folij ali "nogavic" za telefon. Imam pa probleme z gumbom za glasnost (že opisal enkrat), ter po novem mi je že začel škripat zadnji pokrov, če telefon močno stisnem ob straneh.
Moram pa rečt, da telefon zelo uporabljam jaz in moji prijatelji (torej sem "heavy" user).
M-XXXX ::
Hmm tole me pa spominja na eno izmed bedarij, ki sem jo enkrat naredu. Ko sem se spravu z acetonom čistit nekaj, kar sem mislil, da je steklo. No pa se je izkazalo, da je plastika
moj je zaščiten ko beba. V Samsung gumi je pa invisibleshield imam čez display. Tako, da bom težko ocenil takovrstne obrabe. Je pa res da home gumb tudi ne uporabljam dost. Uporabljam pa telefon aktivno (sem ne spadajo klici) 1h/dan + (do ene 3)
Skero
lihkar sem s vzel malo pavze in se igrackam s tulifonom... rad se bi navadu uporbljat vse te mogoce bliznjice... pa jih tudi zdaj se okoli odkrivam.....
a pozna kdo kak sajt, kjer so kaki triki za froyota?
a pozna kdo kak sajt, kjer so kaki triki za froyota?
LukaSLO ::
Hotel kupiti Galaxy S pri Mobitelu v NM, ampak jim je vse pošlo. Čakajo novo večjo pošiljko, a nevejo kdaj :)
Piška ::
Meni so na Simobilu rekli, da jih dobivajo, vendar v manjših količinah - pa še to je že vse vnaprej rezervirano. Manj jih pa dobijo zato, ker so imeli probleme z displayom in baje samo ena tovarna to zdej dela in ne folgajo.
LuGi ::
Končno "Nexus S" http://www.engadget.com/2010/11/11/this...
Preskocite Galaxy S, ker samasung ima porazen support to bo pa flagship za gingerbread
Preskocite Galaxy S, ker samasung ima porazen support to bo pa flagship za gingerbread
Kje sm že to slišu aja od unga k je čakal 10 let na svoj telefon. You know why...pa sej lahk še kak mesec počakam da boljš pride;)
p.s. kakšn support sj ga ni:D
p.s. kakšn support sj ga ni:D
Skero
clancy ::
Lastniki Galaxy S, kako se vam kaj zdi velikost tega telefona? Ni prevelik? Jaz bi ga kupil, ker je res dober telefon, ampak zdi se mi malo prevelik za v žep in za okoli nosit. Kaj pravite glede velikosti?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: clancy ()
^^
isto
Men gre lepo v žep (na rit), ker je precej tanek paše bilokam. Drugač pa se nosi tudi v laptop torbi...odvisno od dneva. Ne bi ga pa na riti imel ko bi sedu
Mene pa zanima če bojo še naprej telefone s takim displejom delal?
isto
Men gre lepo v žep (na rit), ker je precej tanek paše bilokam. Drugač pa se nosi tudi v laptop torbi...odvisno od dneva. Ne bi ga pa na riti imel ko bi sedu
Mene pa zanima če bojo še naprej telefone s takim displejom delal?
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()
Dr_M ::
Men je ravnoprav velik,mogoce edino pretanek.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
@clancy:
Tudi jaz sem zadovoljen z velikostjo ekrana, ravno pravšnji je.
---------------------
Če je kdo tukaj, ki je med prvimi v Sloveniji kupil Galaxy S in še ni posodobil (ima XWJG1 firmware) si lahko tukaj posname dol BatteryMod Version B (bele številke na črnem ozadju).
Tudi jaz sem zadovoljen z velikostjo ekrana, ravno pravšnji je.
---------------------
Če je kdo tukaj, ki je med prvimi v Sloveniji kupil Galaxy S in še ni posodobil (ima XWJG1 firmware) si lahko tukaj posname dol BatteryMod Version B (bele številke na črnem ozadju).
PacificBlue ::
Je ravno pravi kompromis med velikostjo in uporabnostjo. Kolega si je nabavil Spico in mu je ekran sedaj premajhen:)
I’m out.
:3
mah jaz bi raje vecji zaslon (brskanje - virtualna tipkovnica prekrije 3/4)... sej samsung namerava lansirat vecji telefon zgodaj drugo leto... upam, da bo tudi android 2.3 kul, bom galaxy S prodal
Exclusive: Samsung 'flagship' phone with Gingerbread and huge display coming in early 2011 (update)
Exclusive: Samsung 'flagship' phone with Gingerbread and huge display coming in early 2011 (update)
clancy ::
Meni se je kompromis med velikostjo in uporabnostjo bolj zdel 3,2 inčni ekran, ampak v tem rangu ne najdem telefona, ki bi imel vse, kar želim, da telefon ima. Galaxy S pa ima res vse, kar od telefona pričajujem (dobra kamera in ekran, Android...), ampak res se mi zdi malo prevelik (in pretanek) za sabo vlačit po žepih, pa naj mi še dol pade... nevem, no.
dunda ::
Lastniki Galaxy S, kako se vam kaj zdi velikost tega telefona? Ni prevelik? Jaz bi ga kupil, ker je res dober telefon, ampak zdi se mi malo prevelik za v žep in za okoli nosit. Kaj pravite glede velikosti?
Meni je povsem v redu. Zaradi mene bi bil lahko tudi malo večji, ampak je kar v redu.
Telefon je sicer res odličen.
https://www.kacnje.eu
Pegart ::
Mi lahko, prosim, poveste kakšen product code imate. Takega, ki ga imam jaz, praktično nihče nima (google našel samo en zadetek).
Sam mal, glih preverjam preko one skipte na XDA, da vidim če kaj dobim.
(Za zdaj samo error!)
Edit: Odgovoril na XDA!
@LuGi:
Sprememba na MOT mi ni javla napake, je pa isto javlo da ne obstaja posodobitev za ta telefon.
Se mi zdi da je distributer za Slovenijo mal pomešal vse skupi pri tem telefonu.
(Za zdaj samo error!)
Edit: Odgovoril na XDA!
@LuGi:
Sprememba na MOT mi ni javla napake, je pa isto javlo da ne obstaja posodobitev za ta telefon.
Se mi zdi da je distributer za Slovenijo mal pomešal vse skupi pri tem telefonu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yani2000 ()
Nerdor ::
Kako nastaviti, da se mi ekran ne ogasne (beri: izklopi osvetlitev ekrana), kadar začnem pogovor in ne vidim več na tipkovnico, kadar moram pri klicu na tehnično tipko izbrati št. na tipkovnici. Ravno tako, kadar hočem prvi končati pogovor, je keran neosvetljen in ne vidim, kje moram stisniti na "Konec pogovora"! Anoying bug, ahm feature!
Edit: treba se je navaditi na proximity sensor, ki ugasne ekran, ko približaš ušesu in treba je takoj telefon od ušesa proti svetlobi usmeriti, da senzor takoj prižge ekran in lahko po številčnici izbiraš ali pa končaš pogovor. Nice!
Edit: treba se je navaditi na proximity sensor, ki ugasne ekran, ko približaš ušesu in treba je takoj telefon od ušesa proti svetlobi usmeriti, da senzor takoj prižge ekran in lahko po številčnici izbiraš ali pa končaš pogovor. Nice!
... for lifetime!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nerdor ()
meni se zatemni zaslon le ko ga dam k usesu,,, ko dam telefon dol, se mi zaslon spet prikaze
dobilo sem to zadevo iz deal extreme...
sploh nisem skontal, zakaj dajejo svoj zadnji pokrov zraven... no zdaj sem vidu, d aje baterija 1x bolj debela kot original...
bomo vidli kak se obnese.... sprva sem mislu, da je ta plastika v kurcu ampak deluje dokaj kul... sam je vseeno izdlobina kar vlka zadi...
porocam v nasledjih dneh o performansu
sploh nisem skontal, zakaj dajejo svoj zadnji pokrov zraven... no zdaj sem vidu, d aje baterija 1x bolj debela kot original...
bomo vidli kak se obnese.... sprva sem mislu, da je ta plastika v kurcu ampak deluje dokaj kul... sam je vseeno izdlobina kar vlka zadi...
porocam v nasledjih dneh o performansu
BadWolf ::
meni pa nuikakor ne uspe zalaufat videa
sem naložil direktno nekaj avijev in mkvjev, pa ničesar ne zaigra, kao not supported format
ima kdo kako idejo, ker tole ne bi smel biti problem...
sem naložil direktno nekaj avijev in mkvjev, pa ničesar ne zaigra, kao not supported format
ima kdo kako idejo, ker tole ne bi smel biti problem...
Nerdor ::
Zakaj ne morem na Android Marketu najti Google Earth in Street View!? Imam vse po defaultu. A je mogoče krivo, to, da smo v slovenski regiji in te dva programa nista namenjena za naše tržišče?
... for lifetime!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nerdor ()
http://www.expansys.si/samsung-galaxy-t...
a ustreza ta pretvornik tudi za galaxy s? se mogoce kje kaksna cenejsa opcija?
a ustreza ta pretvornik tudi za galaxy s? se mogoce kje kaksna cenejsa opcija?
I’m out.
Za televizor so pravilni RCA priključki, sam tisti del na desni strani je pa res en mal preširok.
aha, tnx:)
sem že danes iskal v dveh trgovinah pa nimajo.
Najbrz potem rabm tole, sam kje bi to dobil(prek neta-slo):
sem že danes iskal v dveh trgovinah pa nimajo.
Najbrz potem rabm tole, sam kje bi to dobil(prek neta-slo):
I’m out.
borča ::
Meni se je kompromis med velikostjo in uporabnostjo bolj zdel 3,2 inčni ekran, ampak v tem rangu ne najdem telefona, ki bi imel vse, kar želim, da telefon ima. Galaxy S pa ima res vse, kar od telefona pričajujem (dobra kamera in ekran, Android...), ampak res se mi zdi malo prevelik (in pretanek) za sabo vlačit po žepih, pa naj mi še dol pade... nevem, no.
Dobra kamera!? No ja!
borča ::
Imam probleme z povezovanjem Galaxy preko Samung Kies. Navajen sem Nokie in PC suit, ki je delovalo super. Pri Galaxy pa ne deluje nič!? Telefon mi polni preko USB to je pa tudi vse. Prvi dan sem se še lahko povezal sedaj pa enostavno, brez pravega razloga ali opozorila, ne gre več.
Kamera je v primerjavi z Nokio zelo slaba!
Baterijo pa moram polniti vsak dan.
Kamera je v primerjavi z Nokio zelo slaba!
Baterijo pa moram polniti vsak dan.
Kolikor sem iz lastnih izkušenj ugotovil glede Kiesa je tako, da če imaš v SD kartici (interni) kakšno skrito mapo (ki ima na začetku piko) ali mapo s predolgim imenom / presledkom, potem se ti noče povezat preko Kiesa. Prav tako moraš pognat MTP Application oz. če uporabljaš standardni TouchWiz se ti to samo naredi.
Probaj odpet (unmount) obe SD kartici (interno in eksterno).
Če nikakor ne bo šlo povezat, si prekopiraj celotno vsebino interne in eksterne SD kartice na disk in oboje formatiraj.
--> DA, Kies suxx!
Glede kamere in baterije:
Kamera ima 720p@30fps, nima pa flasha, tako da JA je dobra nikakor pa ni zanič / odlična.
Za baterijo sem pa slišal, da pri novejših smartphonih (Desire, iPhone, Desire Z,...) drži baterija pri standardni uporabi samo en dan. Ter da SGS ima eno boljših. Na XDA se nekateri važijo celo o treh dneh brez napajanja, sam potem ne vem zakaj imaš sploh smartphone, če nimaš synca/HSDPA in ostalih dobrot, ki ti jih smartphone prinese.
Probaj odpet (unmount) obe SD kartici (interno in eksterno).
Če nikakor ne bo šlo povezat, si prekopiraj celotno vsebino interne in eksterne SD kartice na disk in oboje formatiraj.
--> DA, Kies suxx!
Glede kamere in baterije:
Kamera ima 720p@30fps, nima pa flasha, tako da JA je dobra nikakor pa ni zanič / odlična.
Za baterijo sem pa slišal, da pri novejših smartphonih (Desire, iPhone, Desire Z,...) drži baterija pri standardni uporabi samo en dan. Ter da SGS ima eno boljših. Na XDA se nekateri važijo celo o treh dneh brez napajanja, sam potem ne vem zakaj imaš sploh smartphone, če nimaš synca/HSDPA in ostalih dobrot, ki ti jih smartphone prinese.
Kar se 720p tice... Kvaliteta posnetka je mnogo slabsa, kot 480p.
Ampak nekako se folk ne more dogovorit, ali je 720p samo upscale iz 480, ali je tako visoka kompresija, da zjebe vse skupaj.
Ampak nekako se folk ne more dogovorit, ali je 720p samo upscale iz 480, ali je tako visoka kompresija, da zjebe vse skupaj.
js osebno ::
Kar se 720p tice... Kvaliteta posnetka je mnogo slabsa, kot 480p.
Someone feeded the trole :) Tisto kar si ti bral je blo v parih straneh zavrženo, da je tisto samo za predvajanje, snema se pa seveda v 720p in tudi razlika glede na 480p je ogromna. Kar malo po xda še pobrskaj :)
Someone feeded the trole :) Tisto kar si ti bral je blo v parih straneh zavrženo, da je tisto samo za predvajanje, snema se pa seveda v 720p in tudi razlika glede na 480p je ogromna. Kar malo po xda še pobrskaj :)
Zavrzeno seveda, brez argumentov. Za tistega pametnjakovica se je izkazalo, da nima pojma.
Zavrzeno seveda, brez argumentov.
Argument je bil to, da je to resolucija za prikazovanje na zaslonu, če se prav spomnim. Pretty solid to me^^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy S II (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 346136 (163155) | medenko |
» | Izzid android-a 4.1.xOddelek: Mobilne tehnologije | 5952 (4721) | bdoxx |
» | Galaxy Ace (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12521 (11442) | BOCo. |
» | nakup samsung galaxy s? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11987 (9567) | Lonsarg |
» | Samsung vs. Htc vs. Iphone vs. Sony Ericsson... Kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3774 (3129) | klinker |