Forum » Omrežja in internet » Nokia E75 in povezava z brezžičnim routerjem
Nokia E75 in povezava z brezžičnim routerjem
rsroki ::
Želel bi se povezati preko brezžične povezave iz mobilnega telefona Nokia E75 na domači brezžični router. Sam postopek me še ne muči preveč, amapak nisem ziher kako je z stroški. A mi bo v tem primeru mobilni operater(mobitel) zaračunal povezavo ali ne ? Se opravičujem za malce neumno vprašanje a v tem res nisem preveč domač.
rsroki
rsroki ::
..oh hvala za to informacijo...če pa imaš kako navigacijo pa gre vse preko mobilenega operaterja..kolikor vsaj jaz razumem...žal pa so vse take da delujejo samo na ta način, jaz bi sicer rabil samo golo karto brez navigacije, a tega (kolikor sem do sedaj pogledal) verjetno ni ali ?
rsroki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi pametni telefon - prosim pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 2828 (2115) | He-Man |
» | GPS Navigacija - katero izbrat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6890 (4352) | Frenckie |
» | A-GPS se prenos podatkov obračunava? HTC EVO 3DOddelek: Mobilne tehnologije | 5663 (5328) | amacar |
» | A se je Mobitelu zmešalo? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9723 (7878) | Matwic |
» | Predstavljen Verizon Droid, Googlova glasovna navigacija, druge napovediOddelek: Novice / Android | 3978 (3486) | Mobidick |