» »

Star Wars JK II Jedi Outcast

Star Wars JK II Jedi Outcast

Poletnik ::

Naj mi nekdo pove kok naj rešim onga tipsona iz zapora (za modrim polkem). To je v mapi, ko morm nekega smetišarja najdit. Danke0:)

Coinbird ::

Nimam pojma, jaz tudi šepa smetiščarjev iščem pa še nisem prišel do tipa, ki je zaprt.

Ta stopnja se meni zdi fejst debilna saj te sovražniki obstrelujejo, kar iz teme sepravi nimaš šans da se braniš. Stopnja je nepregledna in težko najdeš pravo pot. Rad imam dober chalange ampak neumna hektika in okoliščine katere jih ne moreš ukrenit so res neumne.

Bom še kaj napisal čim ko zvem, kaj več. :)

Poletnik ::

Tipsona sm ze resil. Bedna fora da moras skos zracnik prestrelit zaboj, ki potem raznese zid. Zdej se mi je pa zastekalo v mapi ko morm iz hangarja pridit... Ne najdem in ne najdem odklenjenih vrat ? Where is the catch?

MadMicka ::

Ta špil je zakon. Uni fajdi z mečem, pa use of force je res v užitek.

Tm v hangarjih, k boš pršu skoz do hangarja, kjer je en avion, skoč gor, pa pol od tm na balkon in nad balkonom moreš spet raztrelit en ventilator (še prej maš en hanger, k je čist navrh kontrolna plošča, s katero lahko odpreš eno od treh hangrskih vrat).

Poletnik ::

Spil je res zakon. Zdaj ko mec obvladam drugega orozja skoraj da vec ne uporabljam oz. sam za extra velke razdalje laser. Spil res seka.

Z tistga belga aviona pa poskusam skakat sam mi nikakor na uspe gor skocit. Cudn. Bom se mal jumpal pa mogoc bo. Danke

Poletnik ::

No to sm ze reso. zdaj mi je zastekalo tam ko morm neslisno oz. nevidno hodit da se ne sprozi alarm. Vse ok do tiste sobe ko lahka luci ugasnes. Kak pa pol naprej. Tam mi on frik takoj alarm sprozi.... Kok to

bostjan11s ::

spil je res zakon sam je res težek na nekih delih tak da sem tud sam parkrat pogledal v Priričnik™ :) na netu dobiš, sam je res filing če sam pogruntaš zadevo, skratka špil ki je kar vlekel naprej in no ja sem ga naredil pred kakim 1 mesecem, strudiram da grem pa na hard malo spilat

pa naj bo sila z vami :\

freejack ::

damn you ;(( kolkrat se je že zgodlo, da vidim tle na forumu, da se je folk navdušil nad eno igro..pol pa začnem študirat..ja pi**, to se mi pa že xy cajta valja po policah, ko še spljoh pogledal nisn kk zgleda..damn you ;(( ste me že zaposlili za en teden,..pol pa še vi mojim doma razložte, zakaj zanemarjam hišna opravila :D :D :D

Poletnik ::

Ja spil res seka pa ceprav ne zgleda tak. Men je tud lezala dva mesca na polici predvcirajsnjim sm jo pa iz dolgcajta zacel spilat in me je zasuznjila za 3 dni dok je nism obrno, lahk bi bla mal daljsa ampak zato so pa nadeljevanja oz. dodatki ane.

Airskull ::

tm za un osobo k luči ugasneš uporab force time al kva je že, pol pa skoč do kontrolne plošče pol pa k pridejo zraven jih pa pobij.
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.

MadMicka ::

sej jo je že obrnu :))

Poletnik ::

Ma nevem sicer zakaj zdaj ni vklopo alarma ampak iz police sm sam skoco do vrat jih odprl in sel naprej. Mogoc zegn al pa sreca...

Airskull ::

Sorry nism glih pozorno bral.:\
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prince of Persia: The Sands of Time (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
19410353 (703) opeter
»

FarCry (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Igre
64745026 (18949) X-Hair
»

Black&White help (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
783428 (2714) Isht
»

The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay

Oddelek: Igre
482557 (1285) matjash
»

Mafia (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
706186 (3693) gappee

Več podobnih tem