Forum » Pomoč in nasveti » Bad Company 2 in MW2 ne delata
Bad Company 2 in MW2 ne delata
xxxgeekxxx ::
Imam problem in sicer ne Modern Warfare 2 in ne Battlefield Bad Company 2 mi ne delata...
MW2 mi išče pa nič ne najde pride že prek games with less than 200 ping pa še kar išče
Bad Company 2 pa prav tako ne najde nič serverjev.
Pred dnevi je delalo normalno, potem pa kar naenkrat več ne.
Računalnik imam priklopljen na modem, na katerega je prikljopljen še en računalnik, ter še tretji računalnik preko wifi-ja.
Firewall ni problem, ker sem ga izklopil pa nič ne pomaga, prav tako nimam prižganega nobenega takega programa, ki bi lahko oviral povezavo.
Prosim za pomoč in že vnaprej hvala.
Lp!
MW2 mi išče pa nič ne najde pride že prek games with less than 200 ping pa še kar išče
Bad Company 2 pa prav tako ne najde nič serverjev.
Pred dnevi je delalo normalno, potem pa kar naenkrat več ne.
Računalnik imam priklopljen na modem, na katerega je prikljopljen še en računalnik, ter še tretji računalnik preko wifi-ja.
Firewall ni problem, ker sem ga izklopil pa nič ne pomaga, prav tako nimam prižganega nobenega takega programa, ki bi lahko oviral povezavo.
Prosim za pomoč in že vnaprej hvala.
Lp!
Ke te češ
EmaZek ::
jah če maš crackane obe igri .. potli tuki imaš odgovor ;))
če maš original updejtaj, igro če to ne pomaga ....
srečno :)
če maš original updejtaj, igro če to ne pomaga ....
srečno :)
Mam obe orginal, uptada my battlefielda ne, pa sem v mapi od igre zadnal oni update, pa mi igro zažene, pa zaženi kot administrator ne pomaga, sem bral na enem forumu pa je pomagalo, meni pa ne.
Čudno mi je, ker je pred par dnevi še delala oz sta obe še delali
Čudno mi je, ker je pred par dnevi še delala oz sta obe še delali
Ke te češ
EmaZek ::
am am am, sploh ti ne najde nič serverjev ???
še enkrat počekiraj fajrvol, če slučajn ni kej, pa če si kej tikov ruter, kšne porte da ni zapru al pa kej ker če maš org. bi moglo delat če maš vse updejtano .. ker bf mene ne zajebava nč .. pa mam org. razn punkbuster zajebava vsak tok. za mw2 pa nebi vedu
čene pa kontaktiraj, BBC2 tglavne na njihovi strani pa mogoče ti bodo kej oni povedal .. drgač pa še mal po forumih pobrskaj bbc2 ma veliko tega sranje online ..
good luck
še enkrat počekiraj fajrvol, če slučajn ni kej, pa če si kej tikov ruter, kšne porte da ni zapru al pa kej ker če maš org. bi moglo delat če maš vse updejtano .. ker bf mene ne zajebava nč .. pa mam org. razn punkbuster zajebava vsak tok. za mw2 pa nebi vedu
čene pa kontaktiraj, BBC2 tglavne na njihovi strani pa mogoče ti bodo kej oni povedal .. drgač pa še mal po forumih pobrskaj bbc2 ma veliko tega sranje online ..
good luck
Pravkar sem ugotovil da pri MW2 dela free for all, druga pa nič ne najde, battlefield pa še vedno ne deluje
Ke te češ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 512338 (11904) | Nesta |
» | Battlefield: Bad Company 2 (strani: 1 2 3 4 … 41 42 43 44 )Oddelek: Igre | 275057 (58594) | Machete |
» | Battlefield 3 vs Cod Mw3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 80792 (63278) | Unknown_001 |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39444 (28849) | Clubraider |
» | Katere igre boste kupili v letu 2010 in 2011? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 13010 (10116) | listje123 |