Forum » Zvok in slika » odrezana slika na WS lcdju
odrezana slika na WS lcdju
jRk0 ::
am, tako je, ko sem pred casom menjal napajalnik se je pojavilo, da je bios recimo na 16:9 monitorju samo 4:3 in je ob straneh crnina. enako se potem zgodi, ko v winsih vklopis kak spil in ce ni 16:9 resolucija izbrana, ne raztegne slike ampak jo ohrani v razmerju in odreze. pred menjavo napajalnika pa je 4:3 resolucijo pac raztegnilo preko celega zaslona. Ne vem pa, kje bi to spremenil? :D
You fuck up once, you loose two teeth.
popster ::
caki a od laptopa napajalnik si zamenju?
pomojem to ni zato ker bi šparal z elektriko ampak ker widescreen in 4:3 pretvorba pač ne gre vedno "kot po maslu"
pomojem to ni zato ker bi šparal z elektriko ampak ker widescreen in 4:3 pretvorba pač ne gre vedno "kot po maslu"
nene, kista je, 23 + 19 lcd pa preden sem napajalnik menjal, je tudi bios bil raztegnjen cez cel ekran, na 19ki pa je itak normalno
Opkow ::
V nastavitvah monitorja posici funkcije kot so 1:1 pixel mapping, stretch, fit to screen, ... in jih malo spreminjaj.
o kurba, sem tele:D sploh nisem probal na monitorju: blo je Image size: auto ali wide pa sem avtomatsko mislis da auto ziher raztegne :D
tako da na wide je kul ja:D
fenkju;)
tako da na wide je kul ja:D
fenkju;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jRk0 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV in PC vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1392 (1200) | eric_cartman |
» | Zakaj gre vsa industrija na 16:10?/Kaj imate vi rajši? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5023 (3937) | DJ Beat |
» | ASUS z novimi očesu prijaznimi malimi prenosniki po Applovih stopinjahOddelek: Novice / Procesorji | 5212 (3442) | Jst |
» | [TV] CRT oz. katodni televizorji (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 38264 (20707) | mrheker |
» | prosim za nasvete pri nakupu novega PC-jaOddelek: Kaj kupiti | 2745 (1959) | Adrijan0 |