» »

gmail,naredi filter in posreduj ZDAJ že prejete emaile

gmail,naredi filter in posreduj ZDAJ že prejete emaile

dmwajtjt ::

iščem možnost na kakšen način bi lahko posredoval več označenih emailov (ali ves filter) z uporabo GMAIL (če pri uporabi spleta, torej brez outlook,thunderbird itd)??

znam narediti le filter, ki avtomatsko pošilja nove emaile na drugi email, vendar jaz želim že sedaj prejete emaile recimo na temo: marketing, posredovati na drugi gmail račun - za prijatelja...

na kakšen način bi lahko to storil, hvala za nasvete?

nujno rabim to zadevo danes..lahko kdo pomaga?

axee ::

Hm torej rad bi da ti že prebrane maile fowardira? Drugače bi naredil filter ki ti vse maile, ki vsebujejo besedo marketing (ali subject) fowardira na nov mail. To bo malce težava, dvomim da gmail omogoča da filter deluje že za prejete emaile (tudi če jih označiš kot neprebrane). Predvidevam pa da jih je že preveč da bi jih ročno fowardiru?

Res zoprno je ker lahko vse filtre omogočiš tudi za stara sporočila, a samo foward v temu primeru ne dela (vsaj meni ni uspelo).

Damiani ::

ko vklopiš nov filter, potem te vpraša če želiš obstoječe maile ravno tako filtrirati in izvesti določeno akcijo.

meni ne uspeva nič pa se že kar dost časa mučim..

a je kdo testiral, da lahko ve da deluje???

outlook instalirat in to bo bolj tezko, ker ni prov moj računalnik in ne smem packat..

iscemo resitve?!!

Butec123 ::

Meni v Gmail_u tudi ne dela filter tako kot bi mogu, sploh več ne morem vnašati novih naslovikov na katere bi forwad_irov maile.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375277735 (22666) Matko
»

Kje so dobili moj mail?

Oddelek: Omrežja in internet
244637 (2984) berlusconi
»

Microsoft zasegel domene No-IP (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5819070 (14740) antonija
»

gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
667817 (6376) Tody
»

Gmail by Google : niti za amaterje !

Oddelek: Omrežja in internet
263751 (2676) r5r

Več podobnih tem