Forum » Mobilne tehnologije » pomoč prosim :)
pomoč prosim :)
shUro ::
ammm takole je
Ravnokar sem kupil mobitel samsung gt s3650 corby( preko bolhe). Mobitel je bil kupljen pri Mobitelu in dela na vsa omrezja. Sam sem uporabnik simobila. Težava je v tem da ne morem iti na internet.
Zanima me kaj je treba storiti da bom lahko uporabljal internet( sam imam v mislih idejo da bi bilo treba poklicati na simobil da mi dajo neko kodo ...)? ali je potrebno mobitel odkodirati ali kaj podobnega?
hvala usem za pomoc !! =)
Ravnokar sem kupil mobitel samsung gt s3650 corby( preko bolhe). Mobitel je bil kupljen pri Mobitelu in dela na vsa omrezja. Sam sem uporabnik simobila. Težava je v tem da ne morem iti na internet.
Zanima me kaj je treba storiti da bom lahko uporabljal internet( sam imam v mislih idejo da bi bilo treba poklicati na simobil da mi dajo neko kodo ...)? ali je potrebno mobitel odkodirati ali kaj podobnega?
hvala usem za pomoc !! =)
bajsibajsi ::
Verjetno bi moral nastaviti APN v nastavitvah mobilni internet. Ceprav naj bi to naslo avtomaticno, se mi zdi(?). Mogoce moras pa samo v nastavitvah "obkljukati" oz izbrati mobilno omrezje...
ammm .....sem nastavil oz izbral omrezje simobil pa vseeno nic ... v internetnih profilih mi pokaze samo 2 profila in to sta planet in mobitel mms .... morda se kaksna druga ideja glede tega?
bajsibajsi ::
Ja, full reset aparata. Off/On (lahko se SIM kartico od simobila not in ven)... pa mogoce najde nastavitve. Ce ne, pa poklici na simobil, pa ti mogoce posljejo podatke... Nja, sej vem "mogoce, mogoce.." :) Bolj kot ne zgolj ugibam moznosti. :)
waaaaaaaaaaaaa!!!!! bajsibajsi !!! hvala za uso pomoc klub temu da si ugibu! :) ....sm mal pocekiru na simobilovo stran in so mi poslal nastavitve tko da zdej use dela! ^^
ej fulfulful hvala za pomoc res! :) thanx! car!
^^
ej fulfulful hvala za pomoc res! :) thanx! car!
^^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1346546 (2413) | Ganon |
! | Mobilni internet za telebane (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 112257 (15681) | zobnik |
» | Preko simobil -androida ne pridem do domacega serverjaOddelek: Omrežja in internet | 1259 (853) | mih@ |
» | Simobil nateguni da kar glava pečeOddelek: Mobilne tehnologije | 9398 (7231) | Izaso |
» | Simobil Vodafone- modem Huawei E220 from 3.6Mbps to 7.2Mbps firmware update (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16727 (9192) | alespot |