» »

macbook + windows 7

macbook + windows 7

Loaded ::

Zanima me če ima slučajno kdo izkušnje z windows 7 na macbook pro računalniku. Razmišljam o nakupu macbooka, vendar mi je ljubši windows 7, predvsem zaradi aplikacij, ki jih uporabljam ipd.
Vem, da se lahko instalira z Boot Campom, ceprav slisim da so imeli macbooki probleme z osvetlitvijo tipkovnice (v windowsih jih nisi moral izklopit) vendar sem po ogledu tega videa navdušen.
Edinole kar bi me lahko motilo pri macbooku je priklop zunanjega monitorja (rabiš pretvornik če ne uporabljaš original monitorja) in seveda primer poškodbe..
Seveda sem gledal tudi druge prenosnike, ampak nekako ne morem najt sožitja med avtonomijo baterije in zmogljivostjo tako kot pri macbooku (tudi zaslon se mi zdi odličen).
Loadeed

zee ::

rabiš pretvornik če ne uporabljaš original monitorja

Ni res. Adapter potrebuješ zato, ker ima Macbook Pro mini DisplayPort, ki ga monitorji nimajo. Zato rabiš pretvornik na DVI/D-Sub (vsak stane 30 EUR).

sožitja med avtonomijo baterije in zmogljivostjo

To velja, če uporabljaš OS X. Avtonomija v Windows 7 je znatno slabša, kar je posledica slabih gonilnikov, ki so vključeni v Boot Camp.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

axee ::

(pogledal video)

Tip navdušen nad hitrostjo, "fastest PC I have ever used", meni se zdi idiotski. "It's fast, so it's not Acer". Mater Acer z istim procesorjem, rami, grafično in diskom bo enako hiter. Jaz nevem zakaj bi potreboval Macbooka za poganjanje windowsov. Če vzameš ta produkt ga vzameš zaradi OSX, drugače pa razlike ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: axee ()

zee ::

+avtonomija na bateriji.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kater je ugoden 13 notebook/ultrabook, IPS, osvetljena tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti
213702 (3190) klinker
»

Intelovi "Ultrabooki" leto dni kasneje: bolj slabo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Rezultati
12332638 (28498) Zheegec
»

Macbook vs Macbook PRO vs PC

Oddelek: Kaj kupiti
426871 (6219) Pyr0Beast
»

Mac vs. Pc (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Operacijski sistemi
18413495 (10136) thezerox
»

Prodaja Macov in iPodov upadla (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
507125 (6059) stuff

Več podobnih tem