Forum » Loža » c++ spletna stran kera je naj.
c++ spletna stran kera je naj.
Area_51 ::
vem, da boste vsi rekli, zakaj ne uporabim googla. Sem ga uporabil, ampak ne najde.
A je kdo med vami, ki ve za kako slovensko stran, ki se ukvaraj s c++, kak forum, da ne težim več tolko na Slo-Techu.
LP
A je kdo med vami, ki ve za kako slovensko stran, ki se ukvaraj s c++, kak forum, da ne težim več tolko na Slo-Techu.
LP
Area 51
R0K ::
Programiranje.com je bilo nekoč, nekdaj
V mislih že imam nov projekt.
Sicer pa kulj, da se še vsaj kdo zanima nardit kako dobro stran tut za C++ (xbite).
V mislih že imam nov projekt.
Sicer pa kulj, da se še vsaj kdo zanima nardit kako dobro stran tut za C++ (xbite).
Hvala za to Zigga. A je mogoce se kaka druga bolj preprosta, pa da ma kaka forum, ker na tej strani ga nisem našel.
Area 51
Ziga Dolhar ::
"Včlani" se v codewarrioru ter se prijavi na tečaje c++ :). Pa boš imel forum :g Sicer bolj omejen na tečaj, a vseeno.
Stvar mi je osebno zelo všeč.
Stvar mi je osebno zelo všeč.
NoUse4AName ::
priskrbi si knjigo "C++ na kolenih" od gorana bervarja.
Velik manj se bos naucil ce bos sel za vsak problem druge ljudi sprasevat kaj je narobe. Sam moras ugotovit.
Velik manj se bos naucil ce bos sel za vsak problem druge ljudi sprasevat kaj je narobe. Sam moras ugotovit.
Prihodnji petek si jo bom kupil preko interneta. Ne bom vam več težil.
Hvala vse še enkrat za pomoč.
LP
Hvala vse še enkrat za pomoč.
LP
Area 51
OwcA ::
Ultimativna stran o C++ je gotovo C/C++ User's journal pa ceprav stran sluzi le kot dopolnilo (tiskani) reviji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SQL tečajOddelek: Programiranje | 3363 (2667) | Invictus |
» | Izpit za voditelja čolna (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32011 (18474) | Invictus |
» | Tečaj, pridobitev znanja, programiranjeOddelek: Programiranje | 14299 (12826) | kr?en |
» | Za vse, ki vpijejo da jim država nič ne da... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13834 (11455) | kalko |
» | PotapljanjeOddelek: Loža | 7612 (6307) | perci |