Forum » Šola » poklicna matura
poklicna matura
Jebac18 ::
nekaj me zania ke bi našel kako je s tem namreč imam enga popravca in me nekaj zanima glede mature ... sedaj moras meti vse pozitoivno ane da lahko greš na maturo ?
Sirko20 ::
Nared popravca čimprej, pa se mi zdi da lohka delaš maturo mal zakasnjeno, nism pa ziher
pazite se me, znam bit nevarn :(
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sirko20 ()
bluefish ::
Ne vem, kako je sedaj, ker se pravilnik spreminja nonstop. Pred leti si maturo v primeru popravca opravljal v jesenskem roku, posledično padel v drugi vpisni rok za faks/...
arozma ::
nekaj me zania ke bi našel kako je s tem namreč imam enga popravca in me nekaj zanima glede mature ... sedaj moras meti vse pozitoivno ane da lahko greš na maturo ?
Mislim, da so pravi naslov za to vprašanje profesorji oz. tisti ki na vaši šoli skrbi za poklicno maturo (socialna delavka ali pa kdo drug).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 43773 (3976) | WizzardOfOZ |
» | Katera dokazila obstajajo poleg šole?Oddelek: Loža | 2194 (1995) | Daren |
» | Kaj naj naredim, kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9782 (7808) | DOOM_er |
» | Problem v šoli. Zaplet s profesorico. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šola | 18016 (3859) | Sodck |
» | Katere šole imajo slab glas?? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15345 (13554) | OmegaBlue |