» »

Problem v šoli. Zaplet s profesorico.

Problem v šoli. Zaplet s profesorico.

«
1
2 3 4

Wh!tE ::

v 4. letniku sem vselej hodil po robu. Sprical teste in vse ostale ure, vendar v mejah tako da mi niso morali dati ukora/whatever. Tako sem tudi malo špekuliral in sel pisati samo zadnji esej pri slovenščini, saj v pravilniku piše da je potreben vsaj en esej in vsaj en esej mora bit pozitiven.
Ker je šlo to moji profesorici v nos, se je odločila da me vrže. Zdej me pa ne flejmat kako se obnašam ampak prosim mi pomagajte ce se da. Prosim, brez nepotrebnih pikrih pripomb in flejmanja. Hvala.

Esej mi je ocenila z 28/50 pikami. Nato je prečrtala 4 pike in mi napisala 24/50. 25 pik je 50% kar je potrebno za 2. Vsa leta ji nisem bil usec, ampak pustimo to. Kakor da ze odbitek 4ih tock ni zadosti, mi dveh odstavkov sploh ni ocenila kjer je moznih osem tock! (In tukaj vsi trdijo da si jih zasluzim najmanj 4. Ze za opredelitev dobim eno točko)

Sedaj mi je dala delni popravc in ker vsi moji sosolci, jaz in vsem ki sem jim pokazal esej zdi to krivično, vas prosim za pomoč. :)

Kdo ve za kakšnega zunanjega ocenjevalca, ki bi bil pripravlje se vsesti z mano dol in napisati pravilno vsebinsko oceno eseja? Rabil bi tudi nekoga da mi zelo dobro sestavi pritožbo. Hvala. (se bolje ce se spozna na knjigo "Neznosna lahkost bivanja")

In btw, kaj reces ko ti profesorica rece:"Jah, ce ti pustim da nardis letnik, potem mogoce ne bos naredil mature, kar bo pustilo madež na meni! In 1 dobiš zaradi tvojega odnosa!" Na esej mi je pa whinala, da je to moj edini letošnji esej. Ce upostevamo moj odnos do pouka, si res zasluzim kaksno klofuto, samo v soli se ocenjuje znanje, ne pa odnos :D ... Tako da njeno sebičnost, subjektivno ocenjevanje in egoizem...
Me, the vanquisher

Fr33man ::

Kokr sm js seznanjen, majo zdej foxi na voljo NMSje. Se prav te lahko brez vzroka vrže, četudi maš pozitivne ocene (recimo imaš premajhno prisotnost pri njenih urah; tak primer sm izkusil tudi že jst).
Seveda lahko dosežeš, da ti esej oceni pozitivno, samo s temi NMSji ma prfoksa često večjo svobodo kot jo je mela včasi. Svetujem, da se podrobno pozanimaš v pravilniku glede tega, in šele če zadovoljiš vsem ostalim kriterijem, se pritoži glede tega, v nasprotnem primeru te flegma lahko vrže ob tem pa se ti smeje v faco.

hamax ::

če delni popravc pomeni, da bos vseno lahko delal maturo v spomladanskem roku potem ti svetujem, da si tiho in probas po njeni poti zrihtat stvari. kakrsnokoli kreganje bo verjetno stvari le poslabsalo.

uradno se lahko pritozis na oceno in si ocenjen pred komisijo(redkogdaj se dobro iztece).

drugih poti ne poznam.

texno ::

najprej poglej v pravilnik ker mislim da ima ona napačno mišlenje če pa ne pomaga kaj pa pojdi k ravnatelju se pogovoriti da ti dela krivico druge poti newidim:O

KandazaR ::

Če si manjkal več kot 15% ur pri slovenščini ti lahko da NMS oz. na koncu popravca. Lahko greš do ravnatelja oz še bolje napišeš pritožbo da esej še 1x pregleda nek drugi profesor slovenščine. Sam to je tako tako. Eseji so po mojem mnenju) vedno pristransko ocenjeni in tako lahko dobiš še manj točk. Tak da nevem no. Po drugi starni (ne mislim te obtoževati) si si izbral malo napačen letnik za hojo po robu.
btw: če ni skrivnost a nam poveš na kateri šoli je to (v primeru da je kdo že imel probleme z to profesorico)

Wh!tE ::

Nimam NMSja, imam 85% prisotnost, izpolnjene pogoje pri vseh predmetih. Zaradi mojih špekluacije me hoče zašiti, zaradi odnosa... in ja, zanima me kje lahko dobim zunanjega ocenjevalca, ki bi lahko ovrednotil tista dva odstavka kakor je treba in si zasluzim.

PS: napacni podatki
Me, the vanquisher

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Wh!tE ()

Sergio ::

*teeth grinding sound*

Igraj po njenih pravilih, naredi tako kot ona hoče in naredil boš letnik. Payback's a bitch.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

hamax ::

se par nasvetov:
1. vedno jo lepo z nasmeskom pozdravi na hodniku
2. delaj se ponizanega
3. pogovarjaj se z njo o svojih problemih
4. opravici se ji in ji natvezi kaksne svoje razloge zakaj si bil tak
5. ko se pogovarjas z njo jo glej v oci in z milim glasom odgovarjaj: ja vem; razumem; prav imate...
...

tako nekako bos dosegel najvec. meni je na ta nacin opravicila priblizno 100 ur izostanka in mi dala še n-to možnost za izboljševanje ocen.


ps. problemi doma so ena stvari, ki jih moras omeniti!!

ps2. pa ne pretiravaj. nek ponos moras ohraniti(posledica sta bila 2 popravna izpita v prejsnih letih)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hamax ()

Tilen ::

15% prisotnost? 8-O

Uploadaj esej. 8-)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Gr0unD Zer0 ::

pri nas je bla prisotnost še 85%:D

k pouku bi hodil...

don't whine, saj si pa menda ded...
sprejmi tak ko je, idi na popravca al pa se stari tolko v rit zlezi da te bo spustla(mi smo ji na maturantskem plesu vsi voščili za rojstni dan, ki ga je mela ravno na tisti dan...:D enega popravnega ni blo, 1 ni pal na ustnem iz slovenščine>:D asskissers;) )

pingec ::

Si sposodim temo: A ima kdo kak link o tem kdaj dobis predmetni izpit in kdaj popravni in kaksne so razlike?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Wh!tE ::

Gre se za princip. Ce znam za 1 nej mi da ena, drgac pa 2 ozirmoa tolk kolikor si zasluzim. Ritoliznik nisem, ker mi gre to na bruhanje. Pravtako sovrazim ljudi, ki se ves čas prilizujejo.

Oseba kakrsna je profesorica za slovenščino si ne zasluži lepe besede, saj je očitno, da se od dalec ni slisala, kaj je profesionalno opravljanje poklica. Tolk ma na grbi da bo letela s sole ko pokličem inšpektorja.

Fuck, zajebat me hoce na zanjo "nedolzn" nacin in to iz osebnih razlogov, ampak se ji bo obrestovalo. Na navzdoldol. Niso vsi ljudje tako pokorni. Klečeplaenje se mi gnusi. Pa nej gre za popravca, ampak na tak nivo se nisem in se ne bom spuscu.

Pozna kdo kaksnega zunanjega ocenjevalca?
Me, the vanquisher

hamax ::

če imaš ti tak odnos do nje, zakaj ga nebi še ona imela do tebe in te ob koncu leta hladnokrvno zakoličla?
ima te vso pravico. upam, da to veš.

pa še nekaj. bolj ko se boš pritoževal, bolj boš padal na ustni maturi.

Prjatu ::

Na zunanjega ocenjevalca pozabi, ne moreš dosežt nič. Seveda pa se lahko odločiš za komisijo, ampak je malo verjetnosti da narediš, vedno se da naredit tak test oz postavit vprašanja, da ti bo samo čeljust dol padla. A na maturo boš lahko šel? Če ja, požri (neupravičen) ponos
Something else is controlling me!

;-) ::

Jaz že 2 leti hodim po robu (sedaj 2.letnik), se tud odločujem da nebo šlo tako dalje...

Icematxyz ::

Zdaj če se omejimo samo na esej.

Včasih je bilo tako da si lahko zahtevel opravljanje testa pred komisijo. Nevem pa kako je s tem za že opravljen test.

Prepričan pa sem da so poti zato se pozanimaj ali preberi kakšen pravilnik. Vprašanje pa je če boš zahteval da se ti to strogo po pravilih upošteva da imaš pravico do tega in tega ali nebo potem pač se našlo kakšno drugo področje kjer boš če bo se strogo gledalo pravila kaj si počel popušil?

Vsekakor pa poskusi doseči to da se test pravično oceni.

Neglede kaj si počel če je test za pozitivno je pač za pozitivno oceno in tu nimaš kaj.

Kaj se pa tiče ostalega dela kaj si počel. Pač karma a ne. Bolje da te izuči slej kot prej, ker nekje boš tako popušil. Če boš tako jemal stvari. Pa je to ta test ali pa pač kasneje kaj.

Tilen ::

Pingec, predmetni izpit lahko dobis iz prve ali druge konference. To pomeni, da na tem izpitu ne rabis znat snovi celotnega letnika ampak snov, ki je bila predelana v casu kjer si bil neocenjen.

Popravni izpit pa obsega snov celotnega šolskega leta.

Predmetnih izpitov lahko imas vec, popravnih max 3. Lahko imas tudi 2 popravna in 4 predmetne [zelo kriticna situacija.] Naceloma so predmetni izpiti pred popravnimi ter še ena fora. Popravnega izpita ne moreš it delat, če nisi na predmetnem izpitu ocenjen. Se pravi če misliš prešpricat predmetne izpite te lahko šola zafrkne in ne spusti na popravne - automatično padalec. Lahko pa greš na predmetnega, dobiš 1 ter pol na popravnem narediš.

3 popravni izpiti tudi pomenijo, da ne boš mogel vsega nardit pred počitnicami. Namreč na vsakem roku lahko delaš največ 2. Junija 2, Avgusta 1. V najboljšem primeru najslabšega primera.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

BigWhale ::

Zaplet s profesorico?! Kaj, ko bi dal kak drug naslov teme?

Jaz sem ze pricakoval, da bomo brali kako saucy zadevo. Na koncu je pa jamranje enga razvajenca... Bleeh!

nurmaln ::

v 4. letniku sem vselej hodil po robu. Sprical teste in vse ostale ure

Skratka si eno razvajeno dete, ki je dobilo kar mu gre. In zdaj bi ti rad nad profesorco klical ravnatelja ali celo inšpektorja??? Pa sej nisi normaln.

Profesorci boš še dodatno zagrenil življenje zaradi problemov, ki si si jih sam nakopal, mogoče (čeprav ni zelo verjetno) ti celo rata pa ti ne bo treba na popravca. Glede na to kar si napisal, ti itak v življenju dol visi za ostale, pomemben si samo ti, tudi če moraš zato druge tlačit v drek.

Predlagam da se resno zamisliš nad sabo. Garantiram ti, da te bo tak odnos v bližnji prihodnosti spravil v težave, če ne prej pa takrat ko boš s tem pristopom prišel v kakšno službo.

lonz ::

Zanimivi principi g. Načelnež. Dej mi neki povej - a ti ne bi sam sebe dal na popravca na njenem mestu? Ti praviš, da delaš stvari iz principa, po njej pa pljuvaš zarad iste stvari... Ni to mal skregano?

Drugače pa po moje v tvojem primeru velja:

No buttkissing, no glory. Ponos pač ma svojo ceno.
...arrrrrr, shiver me timbers...

username ::

Jaz sem ze pricakoval, da bomo brali kako saucy zadevo.
Hehe, BW, jaz sem tudi pričakoval kaj takega... no niti, ne vsaj kak komentar v stilu tvojega. "zaplet s profesorico", mmm.... :D
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

TRIROG ::

ti samo ne pozabi da se boš moral vsaj še na ustnih izpitih na maturi srečat z njo ...

just_a_cook ::

Kot zunanji predavatelj ti bom to povedal:

"..v 4. letniku sem vselej hodil po robu. Sprical teste in vse ostale ure, vendar v mejah tako da mi niso morali dati ukora/whatever."

Pa kaj je s tabo? Zakaj pa hodiš sploh v šolo? Saj ni obvezna.
A ti res misliš, da so učitelji neumni in da nismo mi nikoli bili v tvojih letih? Ma daj, lepo te prosim.

Tebi očitno ni do šole in učenja in ne vidim razloga, če ti nimaš interesa, da te spustim potem naprej.
Oprosti tako pač je. Ko se vpišeš v šolo, sprejmeš ena pravila. Tako kot na tem forumu recimo. Pač če ti ne pašejo, pa se pač ne vpišeš.

Predlog rešitve
Predlagam, da narediš uslugo sebi, ostalim učencem in šoli, pa se sam izpišeš. Potema pa boš CAR!
In nihče te ne bo imel na piki, ne bo ti treba špricat, ... skratka super ti bo.
==================
Just a cook

Fizikalko ::

Če se ne boste začeli obnašat normalno, bom zaklenil. Že zdaj je vse rdeče. Prvo in hkrati zadnje opozorilo.

Wh!tE ::

Tebi očitno ni do šole in učenja in ne vidim razloga, če ti nimaš interesa, da te spustim potem naprej.


Mislm, ste vi/si ti tudi eden tistih ki podajo subjektivno oceno na dijakov/studentov priimek, obnasanje. Ceprov tip zna za vec kakor 8, bi ga ruknil sam zato ker nima interesa? 8-O To ni normaln. Tolk o objektivnosti in upoštevanju pravil.

Tebi očitno ni do šole in učenja in ne vidim razloga, če ti nimaš interesa, da te spustim potem naprej.

Sem jih sprejel in se jih drzim. Izpolnjene mam vse pogoje omg, tolk tezko za razumet? Ona, pa krši pravila, ki jih je dobila z vstopom na mesto profesorja.
Me, the vanquisher

sid911 ::

Hmm, glede na to, da nisi glih vzoren učenec ne vem če bi kaj dosegel pri ravnatelju. Verjemi, da te učitelji poznajo morda bolj kot bi si mislil in z raznimi pritožbami pri ravnatelju idr. boš bore malo dosegel (razen če sta dotična učiteljica in ravnatelj v slabih odnosih).

Ona, pa krši pravila, ki jih je dobila z vstopom na mesto profesorja.

Kaka pravila?

Sicer pa si se na nek način sam zaj***, ker si najprej napisal kako si po robu hodil, šprical (kak frajer si) itd..., potem pa opisal svojo težavo.

Mislm, ste vi/si ti tudi eden tistih ki podajo subjektivno oceno na dijakov/studentov priimek, obnasanje. Ceprov tip zna za vec kakor 8, bi ga ruknil sam zato ker nima interesa?

Šola je VZGOJNO izobraževalna ustanova. Poleg znanja je dobro če pokažeš nek pozitiven odsnos tudi.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sid911 ()

Phoebus ::

Samo tako mimogrede- kako se lahko pri eseju "upošteva odstavek"? Sory model, to ni matematika, to ni fizika, to je slovenščina. In esej ni sestavek aksiomov, tako da ta tvoja da ti "dveh odstavkov ni upoštevala" ne drži vodi.

Drugače pa nimaš kaj. Naredi popravca pa bo.

just_a_cook ::

"... Mislm, ste vi/si ti tudi eden tistih ki podajo subjektivno oceno na dijakov/studentov priimek, obnasanje. Ceprov tip zna za vec kakor 8, bi ga ruknil sam zato ker nima interesa? To ni normaln. Tolk o objektivnosti in upoštevanju pravil. "..


??? od kod pa ti zdaj to. Ti kar nekaj po svoje sklepaš.
Rekel sem, da če ti nimaš interesa do mojega predmeta, ga špricaš, se izogibaš ipd., potem nimam niti jaz interesa do tebe. Meni je to logično, ker ta predmet in šola nista obvezna.
Ko si se vpisal v šolo si točno vedel, katere predmete boš imel ipd. Če ti niso bli všeč, se pač ne bi vpisal. Če pa si sprejel pogoje, se pa jih drži.
Sprejel si, da te moram nekaj naučiti, da boš sodeloval pri moji predavanjih in da na koncu bom tvoje znanje ocenil. Čist simpl.

Ni tu nobene velike matematike zadaj. Ko boš starejši (zrelejši) boš razumel. To, da ma učitelj nekoga na piki pa je tak zlajdradno, da bom pomagaj.
A ti misliš res, da si ti učitelju tako zanimiv, da se te bo na piko vzel? Ma daj, takšnih kot si ti je na tisoče. Pridejo, oddidejo.
Tebi se pač zdi s tvojega kota gledanja, da si edini.
==================
Just a cook

Wh!tE ::

Bilje vodeni esej, kjer sm na vsako vprasanje napisal vsaj en odstavek. Dveh odstavkov mi ni sploh ocenila. Niti 0 pik ni napisala.
Me, the vanquisher

Wh!tE ::

Napisano imam pritožbo. Nesem jo k ravnatelju, kasneje poročam kako je šlo.
Me, the vanquisher

Gr0unD Zer0 ::

spare the rod, spoil the child...

bi pričakoval od ženske da je tak razvajena... ne pa od 18/19 letnega deda. pardon, fanta.

bil si frajer ko si šprical, bodi zaj še frajer pa sprejmi sankcije...

pritozbe... počasi se american way širi čez atlantik... no saj če ti bo slučajno uspelo, ti pa naslednje leto na faksu ne bo s takim odnosom...

BluPhenix ::

Esej si pisal tako, da si z vsakim odstavkom odgovoril an eno vprašanje? Bolje ta takega eseja ne kažeš drugim ocenjevalcem ali komisiji, saj si se ga že v osnovi napačno lotil.

Pravilnik o ocenjevanju znanja o srednjih šolah - 10 člen:
(1) Če dijak v ocenjevalnem obdobju pri predmetu:
- ni pridobil nobene ocene,
- ima eno ali več negativnih ocen in nobene pozitivne ocene,
- ni dosegel standardov znanja in učnih ciljev, ne glede na pridobljene ocene,
- ni dosegel odstotka obvezne prisotnosti pri pouku iz 14. člena tega pravilnika,
- je iz zdravstvenih razlogov delno oproščen sodelovanja pri predmetu,
se to ugotovi z besedami: »ni dosegel minimalnega standarda (nms)«.

Res, potrebuješ samo eno pozitivno oceno, keč je v 3 alineji. Če ona meni, da nisi dosegel standardov lahko dobiš NMS. In iz tega, da si pisal samo en esej in še ta zelo podpovprečen lahko sklepa da nisi dosegel učnih ciljev in stabdardov. Bravo!

EDIT: oziroma, govora je samo v ocenjevalnem obdobju. Ocenjevali obdobji sta 2. Če je esej edino kar si imel iz celega leta je še večje veselje. NMS si imel že v prvem ocenjevalnem obdobju, ga nisi popravil, torej imaš še vedno.

Lol meni pa grejo na živce ljudje ki se delajo pametne in potem ko se zajebejo krivijo druge in spravljajo druge v drek.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

JamesBond ::

KAJ VAM NI JASNO, A????

In če je šprical? Kaj zdaj? Je mel 85% zahtevane prisotnosti ali ni imel? Kaj ma zdaj to veze z esejem, ki je bil povsem verjetno krivično ocenjen in ZLORABLJEN, ker nima legitimnega razloga, da mu da tega "delnega popravca" si ga pa naredi, vi pa njeno dejanje pozdravljate in svetujete modelu naj se prilagodi. Na kozlanje mi grete. Tak tip ljudi, ki vedno hodi s sklonjenimi glavami in se pusti nategovati, potem pa od drugih pričakuje isto, saj si mislijo, če so po meni hodili, naj pa še po drugih. Kaj zdaj če je malo šprical, jaz v zadnjem letniku nisem bil eno uro pri pouku pa sem mel boljše ocene kot kdajkoli prej in nobenih težav na maturi. Toliko o tem, kako super ideja je, da po veliko šolah nekatere dijake mečejo kar "preventivno", da nebi slučajno kdo od njih (bognedaj) nebi kvaril tistega % na maturi..

COPATE

Wrop ::

Po toči je zvoniti prepozno... Če ti slučajno uspe, boš imel imel boš imel tak velik krompir, da bi ti še jaz zavidal:D ... Toda vseeno ti povem, da enkrat se boš sam sebe za****l... Ni vsak dan nedelja. Just_a_cook ima prav. Vsaj po mojem mnenju. Sam sm bil kar zgleden učenec. V celi srednji šoli sem mogoče prešprical 15-20 ur. Učil se nism (razen 4. letnik-ko sem prišel k pameti), nalog tudi ponavadi nisem delal ali sem jih prepisal. Vseeno sm imel solidne ocene. Končni uspeh je bil prav dober.
In kje je pol haklc-finta? In verjamem da se ti tega ne zavedaš. Na faksu sm popušil na celi črti. In mi je žal za veliko ur, ki bi jih lahko uporabil pametneje npr. učenje. Tako se moram sedaj za nazaj učit (matematiko) in težko se bom izmazal...

Edit[]
Ja JamesBond, saj ti ni treba biti pri pouku. Še veš, sploh ti ni treba hoditi v šolo niti v službo. Ma če bi ti profesor reku, da nisi imel 85% prisotnosti in dobiš NMS potem se nimaš kaj za bunit. Pravila so in naj bi se jih držali. Če se kateremu !zares! godi krivica potem naj gre na komisijo(al karkoli že je-napiše pritožbo) toda malokdo je uspel.
In dandanes profesorji marsikaterega problematičnega dijaka spustijo skozi, samo da ga ne gledajo/ubadajo več. Se je zgodijo tudi v mojem razredu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Wrop ()

Pšenični ::

Sej ni kaj za dodat.Če je bil esej krivično ocenjen, potem je to napaka profesorja.Vendar če model rad hodi po robu in "pri tem uživa v navalih andrealina", mora vedeti da včasih pri hoji po tem robu človeku lahko tudi malo spodrsne.Za esej bi se moral bolj pripraviti, pač toliko da ga profesorica ne bi mogla šikanirati- če bi bil esej zelo dobro nareje do tega ne bi prišlo..V bistvu se pa strinjam, da se ocenjuje znanje in ne prisotnost.Heh,heh, ko sem še sam hodil v srednjo šolo ,sem imel vsako leto ukor pred izključitvijo ali vsaj učiteljskega zbora.(neopravičene ure)Heh tele srednje šole. en sam dolgčas.....Jaz mislim da se pravo delo začne šele na faxu, no vsaj pr men je blo tko.

Daedalus ::

Hja, če sam priznaš, da si ga sral...pol pa še sprejmi posledice tega. Nikjer ne piše, da moraš narediti letnik - to je ena taka precej common zabloda tu naokoli. Je pač tako - če maš ti totalno zj*ban odnos do drugih, zakaj bi drugi mogli biti prijazni s tabo? Na to si odgovori, pa ti bo kmal jasno, kak daleč boš prišel s sedanjim odnosom.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

JamesBond ::

Lepo je napisal - "brez pikanja in flejmanja prosim" ... vi pa drugo ne delate.

BluPhenix ::

Čakaj on ne bo delal to kar mu drugi govorijo naj dela, mi pa ne bomo pisali tistega, kar nam on reče naj ne pišemo?

Kdo je tu copata in se sklanja drugim ... Jaz bom seveda pisal tisto kar se mi zdi, v okvirih pravil tega foruma, ne pa po pravilih nekoga, ki se mu tako zdi.

Me pa resno zanima izid te pritožbe. In v šolah bi bilo treba tudi nekako ocenjevati odnos do šolanja ne samo znanje. NE pa da tako pridejo na faks samo tisti z visokimi ocenami, ne pa tudi tisti delavni (seveda prvi pogorijo v trenutku in tako jemljejo plac drugim ljudem).

Sej bi drugače mislil, če bi bil esej med 4 in 5, potem bi rekel, ok obvladaš, lahko ti pogleda skozi prste. Ampak to, da se za esej nisi pripravil niti za eno 3 (kar je otročje lahko), pa da klecaš med 1 in 2 je smešno.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

link_up ::

Predragi gospod Bond!

Mislim kaksne neumnosti pises...daj se enkrat preberi...neverjetno...ce bi bilo po tvoje bi verjetno za esej prepisal navodilo za pripravo gobove juhe s Knorr vrecke...svasta...ne bom rekel kaj grdega ampak vseeno no...ce bos govoril take neumnosti te bodo imeli ljudje za popolnega bedaka :(

jaz verjamem, da je tezko razunetum da ti da sola nek dodaten zorni kot...tudi jaz sem se kako tezko razumel...sem pa naposled le spokcal...in ne dragi White ne bos verjel na popolnoma enak nacin, kot ti! Fasal tri popravce in eno neocenjeno v cetrtem in seveda plus jesenska matura! Pa mislis, da je bila kaksna pritozba?!? Sem rekel...ja dejmo se pritozit...itaq nimajo prostih rok pri sestavi vprasanj(nekdo je tukaj omenjal neko celjust!)...tako bomo lazje naredili popravce...ta pot ne bo sla ha? Ne bos verjel kako super principno in zmagoslavno se pocutis, ko profesorci na jesenskemu roku reces hvala za sodelovanje(ker si nekaj posebnega in ne povprecnez si se naucil in zdelal!) in odides na jesensko maturo...verjemi, da je obcutek res fenomenalen! in ce naredis se maturo potem bo na tvoji stari soli se mnogo govora o tebi...z raznimi pritozbami in iskanjem lukenj te bodo pa zasili in se ti posmehovali! Ne misli, da oni pa nimajo casa 24 ur na dan iskat protiluknje!!

torej zakljucek...uzival si celo leto sedaj bos pa kaksne 14 dni slovenscino pilil(ooo se kako bos vesel v zivljenju, ker bos dejansko kaj odnesel!) in jo na koncu zdelal, potem bos jeseni se polozil maturo in odsel na faks. Tam pa le pazi, da ne nadaljujes s sedanjim prepricanjem. Tam profesor dejansko je bog in nikogar ne zanima pravilnik! Profesor je zakon...morda bi se lahko zmazal le z razlogom, da ti je pistolo tiscal ob glavo...

odrascas torej odrasti modro in ne brezveznjasko, da ne bos potem kot kak obritoglavec v ferrariju, ki mu ni jasno zakaj zivi. Pa brez zamer zdaj, ce je kdo obrit in ima ferrarija :D

moje skromno mnenje je, da ce nadaljujes s pritozbami bo le veni, vidi, laxus in ne veni, vidi, vici

pa srecno
In and Out

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: link_up ()

JamesBond ::

Predragi gospod link_up!

Nev vem, od kod pobiraš. To je vse.

Pa srečno.

Wh!tE ::

Vm nekaj ni jasno.

1. Imam izpoljno 85% prisotnost. Pri slovenscini imam pomoje tam okoli 95%. (ne nisem car ker spricam sam mogoce spekuliram kakor ze stiri leta. Bmk kaj si tukaj mislite ampak NE KRŠIM PRAVIL)

2. Esej mi je krivično ocenila in tega ne prenesem.

3. Kaj bi vi naredili ce bi to naredila vasemu sinu? Mu ocenila odnos, tistih par % ko ga ni bilo pri urah, za katere mogoce celo ne veste? Rekli mu bi, naj gre popravce delat? Pajade.

4. Esej je vsebinsko popolno napisan. Imam resitve. Dobil sem le 17 pik za vsebino. Moral bi jih 26.

5. Sola je vzgojna ustanova in prav zato je napisana nujna 85% prisotnost.

7. Do nje se nikol nisem grdo obnašal.

8. Prosu sem samo za pomoč, ne pa za kilo flejma.

9. In uni ki pravite da bi bilo treba ocenjevati tudi vedenje. Moje je povprečno. Tisti ki pa pravite da se vedenje ne ocenjuje se pa zelo motite. Zaradi vedenja pride do subjektivnega ocenjevanja, kar je lahko razlika med prav dobrim in dobrim, oz zadostnim in dobrim.

10. ONA NE UPOŠTEVA PRAVIL.

11. In verjamem da vecina izmed vas ne bo spremenlia svojega prvotnega mnenja. But you know what? I dont care. Pri slovenscini je v ucnem programu zapisano glih poslusanje kakor temeljno znanje. 70% ljudi tukaj gor, tega nima. Vi bi morali se sedeti v klopeh gimnazije!

12. Ko dobim pa 2, bodo pa posti... "Svaka ti cast" "sreco si meu" "sej jst bi tud tko naredu" "Vsakmu se enkrat userje" "ni se ji dal vec s tabo kregat"... Tisit pa bodo pomilovanja vredni z moje strani.

/sarcasm on [Flame on...] /sarcasm off
Me, the vanquisher

Pyr0Beast ::

Da, znajo bit kake komplikacije. Kakšen esej si pa pisal. Interpretativni?
.. sicer se pa s silo in ostrimi besedami daleč ne pride, pridobljeno z izkušnjami. Da bi pa profesorje matral, zato, da bi dokazal svoj prav :\
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Wh!tE ::

Bluphoenix. Se enkrat preberi cel topic in v svojem linku tretji clen 4. alineja. Hvala
Me, the vanquisher

Pšenični ::

12. Ko dobim pa 2, bodo pa posti... "Svaka ti cast" "sreco si meu" "sej jst bi tud tko naredu" "Vsakmu se enkrat userje" "ni se ji dal vec s tabo kregat"... Tisit pa bodo pomilovanja vredni z moje strani.

Dej nehej jokat po forumu pa se pejt učit za popravca.

JamesBond ::

Ma ne sekiraj se. Brezveze si odprl to temo, priporočam ti, da nehaš pisati v njo, ker si naletel na čredo ovac, ki bo itak ves čas delala svoj "Be e e e, be e e e". Noben ne razume (noče razumeti) situacije, pametni so pa vsi.

Pšenični ::

Ma ne sekiraj se. Brezveze si odprl to temo, priporočam ti, da nehaš pisati v njo, ker si naletel na čredo ovac, ki bo itak ves čas delala svoj "Be e e e, be e e e". Noben ne razume (noče razumeti) situacije, pametni so pa vsi

Normalno da smo, jaz mam faxs že narjen kaj pa ti.

JamesBond ::

Jaz mam že celo nekaj delovne dobe. Pwnt?

Keyser Soze ::

3. Kaj bi vi naredili ce bi to naredila vasemu sinu? Mu ocenila odnos, tistih par % ko ga ni bilo pri urah, za katere mogoce celo ne veste? Rekli mu bi, naj gre popravce delat? Pajade.


Vprašanje, če bi sploh kaj naredil v takem primeru. Ker bi ga že prej tolk v rit nasuval, da bi se malo zamislil nad sabo in do te situacije sploh ne bi prišlo. Če pa že, pa itak ni moj sin.:D

P.S.: Pa lahko še tako jokaš kako slab fotr bi bil in da moje mnenje ne šteje. Klinc, da bi se jaz tako obnašal, bi verjetno še sam sebe nabrcal.

P.P.S.: @JamesBond - d. mesto z zahtevano stopnjo manjšo od 5. ne šteje.:D
OM, F, G!

Zgodovina sprememb…

JamesBond ::

V bistvu je zahjtevana večja od 5. :) Sicer bi pa ti bil slab foter in tvoje mnenje ne šteje, tako da se lahko odstraniš.

nonenone ::

Nasplošno se v življenju ni dobro ''bost'', posebej ne s tistimi ki imajo moč, vedno te lahko ''zjebejo, ni pomembna ne intelegenca, ne znanje. Kar poglej politiko, in vse je politika, tudi šola v končni fazi. Kar poglej mučke okoli univerze in ostalih stvari v šolstvu. Tudi znanje v življenju ni toliko pomembno, kot trobijo. Zato svetujem:potrudi se da spacaš to šolo in ne zapleti se bez veze v nek boj z neko nezadovoljno ali nezadovoljeno ''učiteljico'', ker od teh zapletov taki ljudje živijo in celo uživajo in komaj jih pričakujejo, drugače ne znajo bivat, pa lep pozdrav
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gimnazija Jesenice

Oddelek: Šola
358670 (6000) Yacked2
»

Eseji v srednjih šolah?

Oddelek: Šola
459273 (8154) [D]emon
»

esej - bedarija (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
568521 (7371) pingec
»

Pravilnik v srendnji šoli!!!

Oddelek: Loža
452795 (1989) strictom
»

Šolski sistem?

Oddelek: Šola
312835 (2380) MadMicka

Več podobnih tem