Forum » Pomoč in nasveti » Težava z blogom (blogspot.com)
Težava z blogom (blogspot.com)
Athena89 ::
Pri mojem zadnjem zapisu na blog se je pojavil problem:
-> V mozilli izgleda čisto vredu, IE pa ga ful čudno prikazuje (manjka začetek + vse je zamaknjeno)
Preden sem napisala zadnji vpis, je čist kul prikazovalo v obeh brskalnikih (za ostale ne vem ...)
Kaj bi lahko bilo narobe? Moram slučajno kaj spremenit v html-ju zapisa, da bo spet normalno delal tudi v IE?
Hvala za odgovore.
Aja, moj blog je pa http://kajadebersek.blogspot.com, če je pomembno.
-> V mozilli izgleda čisto vredu, IE pa ga ful čudno prikazuje (manjka začetek + vse je zamaknjeno)
Preden sem napisala zadnji vpis, je čist kul prikazovalo v obeh brskalnikih (za ostale ne vem ...)
Kaj bi lahko bilo narobe? Moram slučajno kaj spremenit v html-ju zapisa, da bo spet normalno delal tudi v IE?
Hvala za odgovore.
Aja, moj blog je pa http://kajadebersek.blogspot.com, če je pomembno.
Treniraj trdo, zmaguj z lahkoto!
stroy ::
napravi reset IE-ja, če je 7 ali 8 to narediš tako tools -> internet options -> advanced in čisto spodaj je gumb reset, v IE-ju je večina takih čudnih stvari potem popravljenih
lp
lp
SimplD ::
Ni kriv IE. HTML zadnjega prispevka se krega z IE style sheetom tvoje teme. Tudi, ko se pregleduje posamezne prispevke, je pri vseh v redu, le pri zadnjem se zalomi. Poglej, če je v HTMLju kaj, kar bi se kregalo s stylesheetom. Loh pa magar prepišeš vse skup, pa tokrat bolj pazljivo pri HTMLju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SimplD ()
Hvala obema.
Ni fora v mojem IEju, ker je na vseh računalnikih tako.
HTML pa... ne spoznam se toliko, da bi znala popraviti zapis. Jaz sem napisala zapis, HTML sem pa spremenila samo toliko, da sem vstavila nekajkrat < p > , ker mi ni hotelo narediti prazne vrstice. Dvomim, da je to vzrok? Ubistvu ne znam ugotoviti, kaj bi se kregala s stylesheetom...
Hvala lepa!
Ni fora v mojem IEju, ker je na vseh računalnikih tako.
HTML pa... ne spoznam se toliko, da bi znala popraviti zapis. Jaz sem napisala zapis, HTML sem pa spremenila samo toliko, da sem vstavila nekajkrat < p > , ker mi ni hotelo narediti prazne vrstice. Dvomim, da je to vzrok? Ubistvu ne znam ugotoviti, kaj bi se kregala s stylesheetom...
Hvala lepa!
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Athena89 ()
Evo, mislim da mi je uspelo popraviti, malo učenja o htmlju, pa je šlo :)
Hvala še enkrat vsem za pomoč!
lp
Hvala še enkrat vsem za pomoč!
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 344384 (3521) | sunniegoldie |
» | postavitev joomleOddelek: Izdelava spletišč | 5042 (4640) | Netrunner |
» | css nejasnost!Oddelek: Izdelava spletišč | 949 (634) | krastača |
» | Microsoft opozarja na Internet Explorer 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8215 (6337) | njok |
» | table CSS problem ...Oddelek: Izdelava spletišč | 2689 (2515) | darh |