» »

Težava s printerjem Canon mp190

Težava s printerjem Canon mp190

Bolf3nk ::

Pozdravljeni. Omenjeni prineter mi printa večje presledke kot so v samem wordu recimo. Kartuša je bila menjena pred kratkim in je do danes printalo super. Na samem printerju mi utripa lučka zraven oznake C in nimam pojma kaj pomeni :(

Primer:

Tu je naključno besedilo iz rtv.si v wordu.

Tako pa zgleda ko to sprintam:

Je kaj narobe s kartušo? Noter imam originalno kartušo s črno barvo.

LP

solatko ::

Narobe imaš nastavitve - poglej predno daš tiskat preview.

Kakšne nastavitve? Kaj bi lahko blo v wordu narobe nastavljeno? :( Če dam preview mi pokaže normalno. Pol sprintano pa ne. Sedaj sem sprobal tudi na drugem računalniku, pa je enako... :( Če pa dam testno stran printat pa je ok:|

Primer:

Nastavitve printanja v Wordu.

Kaj točno je narobe nastavljeno?:8)

Ne najdem nič, kaj bi bilo povezano s tem :|

V "Možnosti v Wordu" preletim vse skozi in nikjer ni nič o tem ali pa sem slep :'(

Kako ti stran natisne, če daš hitro printanje. V nastavitvah printanja imaš vse mogoče nastavitve - poglej če imaš morda dvakratno višino črk npr. 14 - 28, če imaš morda višino vrst (se uporablja pri matematičnih formulah, ko imaš veliko širšo vrstico zaradi različnih višin) drugačno, kot so črke.

V dokumentu nastavi vidnost vseh oznak, ki jih boš videl na ekranu, v printanju bo pa samo rezultat teh nastavitev. Po navdi se zgreši pri popravljanju, vstavljanju dokumenta kakšna nezbrisana oznaka, ki spremeni podatke, ki jih uporablja printer.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

Hmm... če pa dam drugi samsungov printer ml 2240, pa printa super. Je možno da je s canonom kaj narobe?

Sprintano s canonom:

Sprintano s samsungom:

Enako besedilo, enake nastavitve... pri prvem sploh naslova ni sprintalo, vmes sta 2 presledka.... ki ju nebi smelo bit.:O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bolf3nk ()

Duhec ::

Poglej v navodila kaj pomeni, če ti tista ledica zraven C utripa !
Še 1x odstrani črno kartušo in jo ponovno vstavi.

Mitja358 ::

Poženi čiščenje kartuše in ti bo to težavo rešilo.

fosil ::

Men tole zgleda kot da bi se papir zatikal v printerju.
Preveri če se pri printanju papir lepo enakomerno premika naprej.
Ali pa da nimaš kje znotraj printerja kakšnega zaštekanega papirja.
Tako je!

__X__ ::

tudi jaz imel enako težavo, meni je tiskalo vsako drugo vrstico. Dal sem deep čiščenje kartuš, poravnavo in vse mogoče skozi, napako je rešilo v 80%. Še vedno ne tiska popolno. Težava je na strani tiskalnika in ne kakšnih nastavitev v Wordu.

Mitja358 ::

Težava je mogoče tiskalnih glavah. Verjetno so se že obrabile ali pa imajo zasušeno barvo. Jaz si sam polnim kartuše in so mi zdržale eno 5x polnitev, zdaj pa že začne tu pa tam tiskat v presledkih in zaenkrat še pomaga cleaning glav, vendar vprašanje je še kako dolgo?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
710221651 (49970) nergac
»

Kateri tiskalnik za tiskanje CD/DVD? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7211880 (8803) s1m0n
»

Navijanje Sapphire Radeon HD4770 Arctic Cooling

Oddelek: Navijanje
191978 (1394) Xserces
»

Nasvet pri nakupu projektorja in platna na podlagi slik in opisa prostora (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5212016 (10844) urosbe
»

Tiskalnik tiska črki š in ž čez druge črke!

Oddelek: Pomoč in nasveti
151767 (1491) jan01

Več podobnih tem