Forum » Pomoč in nasveti » Wireless internet
Wireless internet
DivineTinx ::
Imam eno vprašanje. Doma imamo 2 računalnika. Enega prenosnega in enega pač navadnega.
V hiši imamo 2 rutarja, eden je za navaden računalnik in ker imamo eno nadstropje nižje
še otroško sobo, smo imeli na vrh internet rutarja še za spodnji računalnik.
Jaz imam zdaj spodaj prenosni računalnik in imam speljan kabel, ki pa je zelo kratek in kar
pogosto se mi zgodi, da mi izpade in moram vse zlimati, da mi internet sploh deluje.
Zadnje čase me kar precej mika brezžični internet, saj tako ne bi imela toliko problemov.
Torej.. situacija je takšna,.. opazila sem, da imam doma točno takšen rutar, kot je spodaj na linku.
Vendar brez tistih antenic.
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
Zanima me, če moram te antenice posebej kupt al kako se to naredi?
V hiši imamo 2 rutarja, eden je za navaden računalnik in ker imamo eno nadstropje nižje
še otroško sobo, smo imeli na vrh internet rutarja še za spodnji računalnik.
Jaz imam zdaj spodaj prenosni računalnik in imam speljan kabel, ki pa je zelo kratek in kar
pogosto se mi zgodi, da mi izpade in moram vse zlimati, da mi internet sploh deluje.
Zadnje čase me kar precej mika brezžični internet, saj tako ne bi imela toliko problemov.
Torej.. situacija je takšna,.. opazila sem, da imam doma točno takšen rutar, kot je spodaj na linku.
Vendar brez tistih antenic.
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
Zanima me, če moram te antenice posebej kupt al kako se to naredi?
KoMar- ::
Ne. Kupit moraš brezžičnega, ker tvoj ni. Ta, ki je na linku, je več kot primeren - pazi, da ima na koncu oznake črko L!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 576811 (645) | Ales |
» | USB tv/radio tuner in razširitev radijskih frekvenc (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11247 (8099) | radmannsdorf |
» | Je USB TV DVB-C v študentu v Mariboru edina izbira?Oddelek: Zvok in slika | 1343 (1030) | moat |
» | Ali je to izvedljivo?Oddelek: Omrežja in internet | 1034 (861) | ZGI |
» | Internet pri notesnikih!Oddelek: Omrežja in internet | 1551 (1241) | 'FireSTORM' |