Forum » Strojna oprema » Nov HDD
Nov HDD
ursula100075 ::
Na Acer Aspire 5102 wmli sem skurla HDD.
Zdaj me pa zanima kaj morm vedt, če bi kupila novo.
Kateri podatki so važn.
Urša
Zdaj me pa zanima kaj morm vedt, če bi kupila novo.
Kateri podatki so važn.
Urša
- spremenila: ursula100075 ()
janezek67 ::
Vsaj po manualih je disk ata/100 ali paralel ATA slim. Npr. pri AGT so to ti diski:
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/t...
Najbolje je, če ga vzameš ven in neseš v trgovino, pa pogledaš. Mogoče bi se pri kakšnem AGT-ju celo zmenila, da ti to naredijo oni.
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/t...
Najbolje je, če ga vzameš ven in neseš v trgovino, pa pogledaš. Mogoče bi se pri kakšnem AGT-ju celo zmenila, da ti to naredijo oni.
To pomeni da ni nujno da kupujem točno tak disk kot je napisano gor.
Notri imam - zdaj govorim na pamet (bom doma pogledala) - Hitachi 120 GB.
Notri imam - zdaj govorim na pamet (bom doma pogledala) - Hitachi 120 GB.
janezek67 ::
Ne, važno je le, da ima isti priključek, se pravi da je tip diska paralel ATA slim. Novi disk bo večji in kar je še bolje, hitrejši.... Mislim da je ta hitachi pravi počasneš. Pa še nezanesljivi so, to pa si sama izkusila.
Vanadium ::
preden kupiš preveri kako velikost podpira laptop. Npr. moj Dell Latitude d600 podpira do 136GB velik disk maksimalno. No folk tiši večje not ampak več kot tok ne vidijo kakor sem prečital po forumih. Torej se tudi to pozanimaj.
L.P.
L.P.
Narobe,
nimam Hitachi ampak Seagate 120 gb 5400.2
Zdaj me pa zanima kako zgleda paraller ata slim in kje izvem kako velikost podpira?
nimam Hitachi ampak Seagate 120 gb 5400.2
Zdaj me pa zanima kako zgleda paraller ata slim in kje izvem kako velikost podpira?
kixs ::
Meni se kar zdi, da ima tale SATA disk notri. Notebook je letnik 2006 in tudi problema z velikostjo diska ne bi smelo bit.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Hitrost vašega trdega diska, SSD-ja, ... (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Strojna oprema | 601520 (58920) | hariscorale |
» | barebone prenosniki v agtOddelek: Kaj kupiti | 2216 (1842) | hooger |
» | Prenosni disk...Navadni disk...katera firma diskov je boljša???Oddelek: Kaj kupiti | 1981 (1593) | gigeto1 |
» | Kateri disk z največjo garancijo kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1660 (1363) | cosmos |
» | Disk IBM 7k250 moj najboljsi nakup letos. Priporocam bolj kot karkoli drugega. (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 14066 (7963) | e-marko |