Forum » Loža » LG LCD 42LH 5020 (poln ekran)
LG LCD 42LH 5020 (poln ekran)
holmec ::
Kupil sem LG LCD 42LH 5020, pa me moti funkcija,ki bi naj atomatsko razširila sliko, ko je drugi format slike. Je ne morem ali pa ne znam aktivirat. Sedaj počnem to ročno, za vsak program posebej. Prijatel ima starejšo verzijo LG, pa mu to deluje!!?
Ta funkcija se imenuje (celotna širina) imam jo na seznami, vendar je bolj blede barve napis in ga ni možno aktivirati?
Je komu znano, prosim za pomoč!
Ta funkcija se imenuje (celotna širina) imam jo na seznami, vendar je bolj blede barve napis in ga ni možno aktivirati?
Je komu znano, prosim za pomoč!
Bor H ::
Če dobiš sliko prek HDMIja bi znal bit to problem, eni TVji ga drugače tretirajo, ker pričakujejo da bo že prišel pravilno formatiran.
Signal dobim preko kabelskega operaterja(turnšek-celje). Je digitalen signal in ga sprejemam prekoDVB-C dekoderja, ki je vgrajen v TV.
JeBelaCesta ::
jaz imam telemach dig. kab. (dvb-c, pcmcia kartica in dekoder v tv-ju). Imam enak "problem". Ugotovil sem da funkcija 'celotna širina' deluje le na, analognih kanalih, pri dig. je ravno tako siva oz onemogočena. Preveri kako kabelsko tv ima prijatelj
lep pozdrav iz višav ;-)
mastah ::
jaz imam od telemacha ciscotov sprejemnik, tv mam philips 32pfl3404 in mi samodejno razsiruje. obcasno se zna zgodit da ne zamenja avtomatsko, ampak vecinoma pa ja
Ja drži da ima prijatelj analogni signal. Bom danes preiskusil še analogni signal in preveril če to drži. Medtem ko philips razširi sliko tudi pri digitalnem signalu.
No pri PHILIPSU imam pa problem, da ne znam izklopit samodejnega posodabljanja. Tako, da mi vsakič ko kabelski sistem posodobi programsko shemo (1x-2x tedensko)poljubno razvrsti programe tja tudi do 350 št. vmes pa je tudi veliko prostih mest.
In potem imaš kar dobro uro dela da si jih urediš po svojem sistemu!!
Ima še kdo tak problem?
Nobena firma ni popolna mar ne!
No pri PHILIPSU imam pa problem, da ne znam izklopit samodejnega posodabljanja. Tako, da mi vsakič ko kabelski sistem posodobi programsko shemo (1x-2x tedensko)poljubno razvrsti programe tja tudi do 350 št. vmes pa je tudi veliko prostih mest.
In potem imaš kar dobro uro dela da si jih urediš po svojem sistemu!!
Ima še kdo tak problem?
Nobena firma ni popolna mar ne!
Ja na analognem signalu dela, na digitalnem signalu pa žal ne!
Ali je kakšna rešitev?
Hvala
Ali je kakšna rešitev?
Hvala
Bor H ::
na spletni strani dobiš, če ima tvoj TV usb vhod samo vržeš file na usb kluč in to je to, drugače pa ne vem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 445744 (85272) | zavajon |
» | Philips LCD...??Oddelek: Zvok in slika | 4215 (2998) | ttommy |
» | vgrajen DVB-T sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 9537 (6445) | Alexius Heristalski |
» | PHILIPS 47PFL7603 DVB-T problemOddelek: Zvok in slika | 4968 (3992) | billzkid |
» | DVB-C Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26109 (22677) | icek |