Forum » Mobilne tehnologije » HTC Desire
HTC Desire
c00L3r ::
B0Z0 ::
Ojla
Evo me z novo težavo. Ko sem naložil par videospotov za probo, se mi ne ujema zvok s sliko in še šteka mi ob predvajanju. Kakšen predvajalnik moram dat dol, oz kaj mi manjka še na telefonu za nemoteno delovanje, če se da sploh to poštimat tako kot treba. Baje da naj bi z novo posodbitvijo delovale tud divx datoteke.Imam pa VPlayer Alpha naložen.
Hvala.
Evo me z novo težavo. Ko sem naložil par videospotov za probo, se mi ne ujema zvok s sliko in še šteka mi ob predvajanju. Kakšen predvajalnik moram dat dol, oz kaj mi manjka še na telefonu za nemoteno delovanje, če se da sploh to poštimat tako kot treba. Baje da naj bi z novo posodbitvijo delovale tud divx datoteke.Imam pa VPlayer Alpha naložen.
Hvala.
Ojla
Hvala.
RockPlayer
Sem ga dal na telefon in mi zahteva da ga kupim, a je kakšna koda za tole? Pa še vedno mi šteka in in zdej po nekaj sekundah predvajanja ni zvoka. Moram še najdt, kje ga premestim na SD kartico.
Kekec ::
Ja ampak lahko izbereš Try pa dela normalno! To da zvok ne začne takoj je res moteče, drugače pa mi ne šteka tudi če predvajam kak divx ki ni prilagojen za telefon.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kekec ()
Zdej sem premaknil na SD kartico in ponovno sem poslušal in mi od začetka normalno dela na sredini pesmi pa utihne in sploh ni zvoka več. Še nekaj mora bit, da bo delovalo.
hekerneo ::
zdravo!
mene pa zanima če bi mi lahko kdo pomagal, sicer sem zrotal telefon, vendar sedaj se mi glih nesanja kako naložit rom, kjerkoli pogledam piše drugače, malo sem zmeden, in če je kdo s tem dela, če bi mi lahko prosim pomago.
http://forum.xda-developers.com/showthr...
tega bi si naložo, pa me zanima, če je kdo že nalago tale rom, kako je in če ma kdo kakšen drugi rom ki je dober.
mene pa zanima če bi mi lahko kdo pomagal, sicer sem zrotal telefon, vendar sedaj se mi glih nesanja kako naložit rom, kjerkoli pogledam piše drugače, malo sem zmeden, in če je kdo s tem dela, če bi mi lahko prosim pomago.
http://forum.xda-developers.com/showthr...
tega bi si naložo, pa me zanima, če je kdo že nalago tale rom, kako je in če ma kdo kakšen drugi rom ki je dober.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hekerneo ()
z unim unvorked al kaj je že :P
no sm tudi zaj naložo rom, in me zanima, če kdo ve za kaki dober rom še :D
no sm tudi zaj naložo rom, in me zanima, če kdo ve za kaki dober rom še :D
Zgodovina sprememb…
Company ::
a bo kdo kaj naročeval iz ebay? kajti jaz bi zase rabil plastic case pa eno folijo dobro za zaščito ekrana?
Prodam novo (v ponedeljek prejeto)še neodprto folijo Invisible Shied za HTC Desire (Full Body). Cena 20 €. Pogleda se lahko na www.zagg.com, kakšna je. Je pa, kot napisano, Full Body verzija.
sandikastelic@gmail.com
Pesimist ::
2.2 si rutal z zadnjim patchem?
ja sam naložo sm 2.2 gor leedroid, pa nisn nič drugega delo razn to kar sm hoto met, drugo baterijo pa app dat na sd, kaj misliš rutal z zadnjim patchen?
ja kaj si mel pred rutom 2.1 al 2.2 sej nic nej nebi delalo ce imas 2.2 orginal ze gor.
z org, froyotom grem bol nič kaj na sd.... zato sm ga rooto, in lahko imam vse appikacije na sd.. .drugo baterijo, mislim s tem, da mi kaže koliko je baterija polna.... imam pa vprašanje... wipe battery stats... sm po pomoti kliknu in se mi je zresetirala baterija... zaj ko polnim batterijo se mi nikol nenapolni do 100... ampak zmerom nekje obstane na 90 pol pa morm izklopit iz polnilca pa vklopit te pa se napovni naprej... kaj je kakšna rešitev za tole.. če kdo slučajno ve..
pre rooto sm mel froyota orginalnega...
pre rooto sm mel froyota orginalnega...
Zgodovina sprememb…
pharaon ::
Mam en problemčič, oz dva.
Včasih, ko vklopim BT in dam iskanje novih naprav, se mi telefon resetira..se komu dogaja podobno? Po resetu, deluje normalno.
Drug problem je, da včasih ko uporabljam fotoaparat, nardim kako sliko ali več, potem pa se trenutna slika, ki jo vidi leča, spremeni v čudne barve, je nelogično razrezana...če vseeno pritisnem gumb za slikat, naredi normlano sliko in tiste barve tudi zginejo. Prav tako če ugasnem foto app in ponovno zaženem, tistih barv ni več. Če je kdo že naletel na to težavo, bo vedel kaj mislim.
Torej, ma kdo kakšno idejo, kako bi to rešil? Na googlu nisem našel nič.
Aja, mam froyo, nič rootano, nič modano, original.
Včasih, ko vklopim BT in dam iskanje novih naprav, se mi telefon resetira..se komu dogaja podobno? Po resetu, deluje normalno.
Drug problem je, da včasih ko uporabljam fotoaparat, nardim kako sliko ali več, potem pa se trenutna slika, ki jo vidi leča, spremeni v čudne barve, je nelogično razrezana...če vseeno pritisnem gumb za slikat, naredi normlano sliko in tiste barve tudi zginejo. Prav tako če ugasnem foto app in ponovno zaženem, tistih barv ni več. Če je kdo že naletel na to težavo, bo vedel kaj mislim.
Torej, ma kdo kakšno idejo, kako bi to rešil? Na googlu nisem našel nič.
Aja, mam froyo, nič rootano, nič modano, original.
zmaugy ::
Dve vprašanji:
1. A ima kdo izkušnje s Skype na Desire?
2. Ali je možno da bi glede na strojno zmogljivost, Samsung Galaxy S po nadgradnji na Froyo povozil Desire po zmogljivosti?
2. Ali je možno da bi glede na strojno zmogljivost, Samsung Galaxy S po nadgradnji na Froyo povozil Desire po zmogljivosti?
djordjevic ::
Če je delal meni na legendu, ne vem, zakaj ne bi na desiru.
No grave is deep enough to keep us in chains.
zanima me, če je kdo naloži htc desire hd rom na desire, kako mu deluje, in kje je dobu rom.
hvala
hvala
PrimozR ::
Dve vprašanji:
Popolnoma logično, sploh zaradi močnejšega grafičnega čipa. Ampak to je (IMO) EDINA prednost Galaxy S v primerjavi z Desire. Slednji jih ima precej več pred Galaxy S :>
MrX ::
Dve vprašanji:
Popolnoma logično, sploh zaradi močnejšega grafičnega čipa. Ampak to je (IMO) EDINA prednost Galaxy S v primerjavi z Desire. Slednji jih ima precej več pred Galaxy S :>
naprimer?
BOljši build quality, precej nižja cena za zelo primerljivo zmogljivost (praktično enaka, razen grafičnega čipa), veliiiiiiiikoooooooooooo boljša podpora na programski strani (FroYo je že, do konca leta prihaja še podpora na HTCSense.com), IMO boljši vmesnik (žal, TouchWiz je sorry excuse za kopijo iPhona), nima fizičnih gumbov in nima home ter search knofa.
djordjevic ::
žal, TouchWiz je sorry excuse za kopijo iPhona
To mene od vseh android samsungov tudi najbolj odvrača.
No grave is deep enough to keep us in chains.
BOljši build quality, precej nižja cena za zelo primerljivo zmogljivost (praktično enaka, razen grafičnega čipa), veliiiiiiiikoooooooooooo boljša podpora na programski strani (FroYo je že, do konca leta prihaja še podpora na HTCSense.com), IMO boljši vmesnik (žal, TouchWiz je sorry excuse za kopijo iPhona), nima fizičnih gumbov in nima home ter search knofa.
kaj pa ekran, ki požre baterijo 30% hitreje (SLCD) in se ne more primerjat z samsungovim SAMOLED? mene predvsem to premami v nakup galaxyja...
St235 ::
Ekran je odvisen od tega katero verzijo desire imaš. Drugače pa je teh 30% zlo relativnih in odvisnih od tega koliko časa ga imaš dejansko on. Meni baterijo požre vse drugo prej kot zaslon.
Dejan99 ::
Jaz pa imam nekaj vprašanj glede tega Desire-ja:
-Ali imajo simobilovi telefoni vodafone brand sw in vodafone napise na ohišju?
-A dobro dela zvočnik za prostoročno telefoniranje? Prej sem imel HD2 in je čudno hreščalo, ampak samo pri pogovoru.
-Obstaja kakšna free aplikacija za branje office word in pp datotek?
-Ali deluje eduroam wifi?
-Bo možna nadgradnja na GingerBread 2.3? Nekaj sem iskal pa nisem nič našel.
Hvala.
lp
-A dobro dela zvočnik za prostoročno telefoniranje? Prej sem imel HD2 in je čudno hreščalo, ampak samo pri pogovoru.
Hvala.
lp
kaj pa ekran, ki požre baterijo 30% hitreje (SLCD) in se ne more primerjat z samsungovim SAMOLED? mene predvsem to premami v nakup galaxyja...
Eni mamo še AMOLED. Pa ne more se primerjati s čim (SLCD)?
Jaz pa imam nekaj vprašanj glede tega Desire-ja:
Hvala.
lp
Gingerbread IMO 99% ziher pride, sicer pa 100% neuradno. Eduroam trenutno dela pa ne dela, odvisno od faksa, to naj bi bilo popravljeno z gingerjem. Office pa, v največji sili, lahko vržeš na google docs in pogledaš tam. Praktičnih izkušenj pa nimam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
http://www.engadget.com/2010/09/13/spot...
the SLCD Desire consistently died within a little under five hours, whereas its AMOLED brother was still going strong with about 30% battery left.
qurac je pa to da vse nove zaloge v slo bodo SLCD...
the SLCD Desire consistently died within a little under five hours, whereas its AMOLED brother was still going strong with about 30% battery left.
qurac je pa to da vse nove zaloge v slo bodo SLCD...
St235 ::
MrX to je primerjava strikno pri porabi zaslona. Realno gledano je ta razlika rpecej manjša ker baterijo ti kurijo tudi druge stvari.
Telefon kupljen pri simobilu nima vodafon oznak, niti na telefonu niti v softwaru.
Gingerbread za Desire ni potrjen. Zna bit, da ga bodo umetno blokiral v prid Desire HD ampak 100% se bo dobilo custom rom, oziroma nadgradnja za tite, ki nimajo root.
Za office obstaja prednaložen Quickoffice
Telefon kupljen pri simobilu nima vodafon oznak, niti na telefonu niti v softwaru.
Gingerbread za Desire ni potrjen. Zna bit, da ga bodo umetno blokiral v prid Desire HD ampak 100% se bo dobilo custom rom, oziroma nadgradnja za tite, ki nimajo root.
detroit ::
Precej nižja cena? Nima fizičnih gumbov in nima home ter search knofa...nice
Vidim da si redn uporabnik galaxija
Sicer sam imam froyota na galaksiju in tudi desiru (v familiji) ampak samsung podpora sux nutts. Glede ostalih postavk pa žal nisi ravno zadel ...čudno glede na tvojo dnevno rabo galaksija...
Sicer sam imam froyota na galaksiju in tudi desiru (v familiji) ampak samsung podpora sux nutts. Glede ostalih postavk pa žal nisi ravno zadel ...čudno glede na tvojo dnevno rabo galaksija...
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()
Ashrack ::
1. Bi bilo mogoce na HTC desire dati kaksen trakec da se ga lazje ven potegne?
2. V primeru da se ne da bi pa potem kupil kaksen ogrodje da bi to omogocal. Kje se taka ogrodja dobijo?
2. V primeru da se ne da bi pa potem kupil kaksen ogrodje da bi to omogocal. Kje se taka ogrodja dobijo?
....
MrX to je primerjava strikno pri porabi zaslona. Realno gledano je ta razlika rpecej manjša ker baterijo ti kurijo tudi druge stvari.
Jah potrjen res še ni, sam če bodo isto sceno izvajali kot s Herotom... Dvomim da si bodo upali to privoščiti. Navsezadnje Desire prihaja tudi na HTCSense.com.
Galaxy ima fizičen search in home knof? Kje že? Okej, lahko sta meni in back fizična, na fotkah izgledata kot kapacitivna. Razlike v ceni je pa 60 €, za podoben znesek sem se že nategnil in Desire namesto pri Mobisvetu vzel pri Mobitelu (ter prodal dušo za dve leti)... Okej, ni ogromno, je pa spodobna razlika v ceni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
60eur razlike v ceni v vrednosti neprimerljiva. Pri 300tih evrih za 60im ne bom jokal. Je pa celoten znesek vsekakor velik.
Prihajam iz desira, bom prbližn vedu kakšen je v primerjavi z galaksijem in lahko rečem (kot še vsak bivši lastnik desira ki je sedaj na galaksiju kar jih poznam) hvala bogu. Desire ni slab, sam ne moreš pa primerjat teh dveh telefonov, ker kot se mi zdi si sam reku (nisnm zihr ne da se mi brat) da sta praktično ista. Samsung je kanečk slabš izdelave (predvsem volume buttons...ostalo je same shit), displej galaksija pa je par svetlobnih let pred desirom. Spet govorim iz izkušenj. Boš reku da svojo robo hvalim, kar je trenutno res, samo če bi recimo apple imel android ali un nokiin linux, pa tak display bi ga zarad kvalitete uzel mnogo raje kot samsungom. Ne maram appla nism pa en hribovc, ki se zaradi fobij pred določeni znamkami (apple & sony v mojem primeru;) odreče kvaliteti
p.s. home je fizičn, stvar okusa sicer kaj namontiraš na ta gumb...
Prihajam iz desira, bom prbližn vedu kakšen je v primerjavi z galaksijem in lahko rečem (kot še vsak bivši lastnik desira ki je sedaj na galaksiju kar jih poznam) hvala bogu. Desire ni slab, sam ne moreš pa primerjat teh dveh telefonov, ker kot se mi zdi si sam reku (nisnm zihr ne da se mi brat) da sta praktično ista. Samsung je kanečk slabš izdelave (predvsem volume buttons...ostalo je same shit), displej galaksija pa je par svetlobnih let pred desirom. Spet govorim iz izkušenj. Boš reku da svojo robo hvalim, kar je trenutno res, samo če bi recimo apple imel android ali un nokiin linux, pa tak display bi ga zarad kvalitete uzel mnogo raje kot samsungom. Ne maram appla nism pa en hribovc, ki se zaradi fobij pred določeni znamkami (apple & sony v mojem primeru;) odreče kvaliteti
p.s. home je fizičn, stvar okusa sicer kaj namontiraš na ta gumb...
Skero
M-XXXX ::
Galaxy ima fizičen search in home knof? Kje že? Okej, lahko sta meni in back fizična, na fotkah izgledata kot kapacitivna. Razlike v ceni je pa 60 €, za podoben znesek sem se že nategnil in Desire namesto pri Mobisvetu vzel pri Mobitelu (ter prodal dušo za dve leti)... Okej, ni ogromno, je pa spodobna razlika v ceni.
Galaxy te pride 360€, prav tako dobiš zraven 8GB kartico. Zadevo prodaš in prideš na isto ceno kot Desire. (mobitel cene). Pa vseeno, tudi če bi bil Galaxy S 400€ desire pa 300 ni tukaj nič za pomišljat...
index ::
Pa še jaz in moj majhen problem. Imam probleme z e-maili, in sicer če dobim čez dan cca 6kom jih vidim ves dan brez problema in tudi prej sem jih imel po 30 ves čas v telefonu in jih seveda brisal kadar sem jaz hotel, kar naenkrat pa če drugi dan dobim novi mail mi kar zbriše one prejšnje in jih ne vidim več nikjer. Imam nastavljeno dva računa iz siola in pri obeh je isto. Bi kdo kaj vedel ?
Ker client imaš? No ja po moje imaš naštiman da sprejme tolk pa tolk email headerjev (neki kot keep # messages on the phone opcija) ostalo kensl
Skero
_Dejan_ ::
@index: Kateri telefon imaš? Če imaš Desire 2.2 in si doma emaile potegnil na PC potem ti ob refreshu izginejo iz telefona kar je ok, glede na to da jih ni več na serverju. Če preko PC-ja ne downloadaš emailov in ostajajo na serverju potem preveri v nastavitvah za vsak email račun posebej pod "Send&Receive"->"Download options" in daš "By days" in "All" po defaultu če se prav spomnim je 3 dni torej maile starejše od 3 dni skrije...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
black ice ::
index ::
Ja imam verzijo 2.2 in sem tudi probal vse nastavitve v mailih kaj so bile možne, pa tudi maili mi na serverjih ostanejo. Mislim da se mi je ta problem pojavo od nadgradnje na 2.2 dalje
urban99 ::
em... en zanimiv problem mam s HTC desire pa sploh nimam tega telefona :)))
S frendom sva testirala zadevo že par mesecev nazaj in danes uleti model do mene... da je gor moj gTalk (ki ga sicer ne uporabljam) in da dobiva sporočila zame. Gledava to čudo in vidiva, da si je smart telefon zapomnil moje podatke. Ok, to je smart. Stupid del zgodbe: "Note: You cannot remove some accounts, such the first Google Account you signed into on the phone, except by deleting all personal information from your phone with a hard reset."
Facepalm... je kdo že rešil takole zagato na kak eleganten način? Zaenkrat sem samo geslo na gmailu spremenil... ampak zdaj ima tip na zaslonu velik trikotnik s klicajem (ne sinhronizira se ane) in ga rahlo živcira :P
S frendom sva testirala zadevo že par mesecev nazaj in danes uleti model do mene... da je gor moj gTalk (ki ga sicer ne uporabljam) in da dobiva sporočila zame. Gledava to čudo in vidiva, da si je smart telefon zapomnil moje podatke. Ok, to je smart. Stupid del zgodbe: "Note: You cannot remove some accounts, such the first Google Account you signed into on the phone, except by deleting all personal information from your phone with a hard reset."
Facepalm... je kdo že rešil takole zagato na kak eleganten način? Zaenkrat sem samo geslo na gmailu spremenil... ampak zdaj ima tip na zaslonu velik trikotnik s klicajem (ne sinhronizira se ane) in ga rahlo živcira :P
Zakaj je bila prva prijava na njegovem telefonu izvedena s tvojim računom???
Sicer imam pa podoben primer v browserju s Facebookom :D Pa sem se prijavil jaz (večkrat), posodil frendu telefon enkrat, nato pa spet večkrat prijavil in nastavil, da se me zapomni. Po logoutu so še vedno vpisani njegovi podatki in potreben je samo klik na log in :D
Sicer imam pa podoben primer v browserju s Facebookom :D Pa sem se prijavil jaz (večkrat), posodil frendu telefon enkrat, nato pa spet večkrat prijavil in nastavil, da se me zapomni. Po logoutu so še vedno vpisani njegovi podatki in potreben je samo klik na log in :D
urban99 ::
@jaykay - vidim ja... zato sprašujem, če obstaja kaka bolj smart rešitev.
@pipi - nimam pojma. Če se prav spomnim, sem se preko browserja skonektal v gmail pa je "potegnilo" noter. Vsaj dvomim, da bi se mešal v aplikacije z mojim računom. Ampak... očitno je to ena izmed naprav kjer v prvo ne smeš zajebat. Precej zanimivo za te čase. Jaz danes, ko mi je to kazal, kar nisem in nisem mogel verjet.
@pipi - nimam pojma. Če se prav spomnim, sem se preko browserja skonektal v gmail pa je "potegnilo" noter. Vsaj dvomim, da bi se mešal v aplikacije z mojim računom. Ampak... očitno je to ena izmed naprav kjer v prvo ne smeš zajebat. Precej zanimivo za te čase. Jaz danes, ko mi je to kazal, kar nisem in nisem mogel verjet.
So po abecedi, vsaj na 2.2. Prej je bil fail ko so se mislim da premešali po aktivnosti in so bli vedno drugje :D
Pharaon če imaš v widgetu kontakte, ki jih ne potrebuješ, pogosto klicane pa skrite, enostavno ustvari novo grupo in samo to vklopi za prikazovanje v widgetu :)
Pharaon če imaš v widgetu kontakte, ki jih ne potrebuješ, pogosto klicane pa skrite, enostavno ustvari novo grupo in samo to vklopi za prikazovanje v widgetu :)
pharaon ::
Ne, tu imam samo 7 kontaktov, ki jih večinoma kličem dnevno...in teh 7 sem mislil, če bi se dalo razporedit...ampak ni hude panike, ker so vsi na prvi strani (torej brez scrolanja).
To, da so po abecedi, pa še opazil nisem :)
To, da so po abecedi, pa še opazil nisem :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pharaon ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18037 (11447) | Scaramouche |
» | HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30672 (19030) | fishy12 |
» | Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ankete | 30523 (24686) | leiito |
» | HTC Legend (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23664 (15493) | CaqKa |
» | Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17076 (11885) | cucolino |