» »

HTC Desire

HTC Desire

««
39 / 55
»»

debil ::

Jaz imam naslednje:
 Plastic case

Plastic case

Plastic case

Plastic case

Gel case

Gel case

Gel case

Gel case

Leather case

Leather case

Leather pull case

Leather pull case

Meni najboljša kombinacija je plastičen in leather pull case. Gumijast mi ni dober ker ima tipke volume+/- in on/off zakrite z gumo. Poleg tega še dosti masiven izgleda

hekerneo ::

jas bi mel tale plasic case, če ga ma kdo pa ga proda naj javi =) vendar za normalno ceno :D

MonkeyHead ::

1 US dollar so an ebayu da vas nebo kdo okrog preneso.

PrimozR ::

http://www.mobiplanet.si/Etui-za-HTC-na...
Tole se prav tako na ebayu dobi za dolar ali dva.

Mam pa Nexusovega neoprenskega z naprintanim Androidom, prav tako za ~2 dolarja (mislim da 1 dolar plus poštnina). Zadovoljen.

Aja, vlečenje telefona ven je simpl, sem popolnoma navajen, občasno le utišam če kdo kliče, ker ponesreči pritisnem power button (mislim da se samo utiša) in pa rahlo anjeda jemanje telefoan iz etuija z eno roko. Na pomoč pridejo usta :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Swiper ::

Kateri pa gel case predlagate v kaki črno-sivi prozorni barvi?:)

Jaz mam crno sivega z nekimi krogeci in seveda prozoren. Zadovoljen samo telefon je dost bol masiven

Kaki link?:)

http://m.ebay.com/Pages/ViewItem.aspx?a...
Nekaj podobnega kot to samo da ima krogece in bilo je en dollar trenutno sem se na faxu ko pridem domov lahko dam direkten link

Hvala.

A je probal kdo tole?

Baje da je original od HTCja, tudi tule je...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Swiper ()

img401.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img401/3286/snc00161v.jpg

Eto to mam jaz isto kot si ti dal link samo bol pocen

Ashrack ::

Kupil bi rabljenega HTC DESIRE za pod 300EUR
....

debil ::

Swiper je izjavil:

Hvala.

A je probal kdo tole?

Baje da je original od HTCja, tudi tule je...
Kar naj bo original. Zelo problem napisat HTC zadaj za dodatnih 13€/kos. Odsvetujem ti original zadeve kar se tiče ovitkov, sploh pri pooblaščenih. Zadevo preplačas a nosi se enako.

@Swiper joooo model govori ti da boš preplačo ga za ene 13× mel pa isto sranje kot jaz, ki sem plačal 80 centov za njega. Ko nek apple fan sam da je emblem firme gor :D

OK, potem pa čakam na direkt link za gel case v eni barvi, brez krogecov :)
Hvala!

Tr0n ::

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi...

Dobis se screen protector zraven.

c00L3r ::

Tr0n je izjavil:

Imam takšen etui doma. Je iz neke gume, ni gel. Material se je čez čas raztegnil. Pokriva spodnje gumbe, tako da več ne svetijo v temi. V glavnem odsvetujem nakup.

Me pa nekaj drugega zanima. Telefon mi že nekaj časa teži, da mu zmanjkuje prostora. Imam ga namen root-at z unrevoked orodjem. Rabim še pa dobra in preverjena navodila za namestitev app2sd na zadnji 2.2 ROM. Ali moram slučajno ROM menjat? To mi ne diši preveč.

Aha, hvala za obvestilo, bom kakega drugega poiskal.

pirlo ::

c00L3r je izjavil:

Tr0n je izjavil:

Imam takšen etui doma. Je iz neke gume, ni gel. Material se je čez čas raztegnil. Pokriva spodnje gumbe, tako da več ne svetijo v temi. V glavnem odsvetujem nakup.

Me pa nekaj drugega zanima. Telefon mi že nekaj časa teži, da mu zmanjkuje prostora. Imam ga namen root-at z unrevoked orodjem. Rabim še pa dobra in preverjena navodila za namestitev app2sd na zadnji 2.2 ROM. Ali moram slučajno ROM menjat? To mi ne diši preveč.

Z unrevoked je zelo preprosto, sploh ne rabiš nič stiskat, samo čakaš, ker se kakih 3x resetira. Za app2sd pa ti ne vem pomagat :D
Se pa odločam, da ga unrootam in pošljem na servis, samo kaj ko si pol mesec dni brez telefona :(

Willy White ::

Sanjski etui: http://www.mobilefun.fr/24199-housse-en...
Ga mgoče kdo ima, pa kje ga je kupil? Predvidevam da je izjemno praktičen, saj ti ga ni potrebno sneti vedno iz etuija, samo odpreš "pokrov" in šaltaš. Cena pa je kar lepo zasoljena.

Root-al bi samo zaradi app2sd.

c00ler a pa si dal vse appe, ki jih lahko že v FroYo, na SD?

PrimozR je izjavil:

c00ler a pa si dal vse appe, ki jih lahko že v FroYo, na SD?

Ja. Imam celo še dodatno nameščen App 2 SD, ki me opozori, če še katere aplikacije nisem premaknil. Samo kaj, ko RockPlayer še vedno zasede 7mb (čeprav je delno na SD). Potem Flash Player update, je kar 12,4mb. Swype keyboard pa 14,6MB. Maps update je 10,45MB. Pa še se najde takih cvetk. Na SD kartici pa mam 5gb frei :O

gendale ::

na sd kartici narediš eno ext2 particijo (za aplikacije, nekje 500 - 1000 mb)
pol pa daš gor še rom k to podpira (poglej na xda developers forum kjeri so to, jst ti priporočam leedroid)

A se da mooče kaj pohekat, da bi mel ves čas v meniju list oz. avtomatično v štartu, namesto da se po vsakem rebootu prikaže grid.

B0Z0 ::

Pozdravljeni

Sem nov na tem forumu in me zanima glede HTC-ja kar nekaj stvari. Zdaj imam 4 dni HTC-desire telefon in vse te 4 dni raziskujem telefon in prebiram razne forume. Najbolj me jezi imenik. Nikakor ne morem porazdelit klicov na skupine, še manj da bi do te funkcije prišel, tudi ko imam naloženo aplikacijo Group ringtones. Vedno me vrže na kontakte iz gmaila ali facebooka. Tiste telefonske številke iz imenika, mi pa takoj po dotiku imena začne klicati. Vesel bi bil, če bi si nekdo vzel čas in mi malo detaljno dal navodila kako pridem do teh skupin in da bi imel samo številke iz sim kartice in ne ostalih kontaktov. Facebook android sem že brisal s telefona, pa imam še vedno kontakte gor, če bi se pa dalo bi pa imel vseeno vse gor ampak ločeno.Imel sem prej vsa leta samo nokio in zdej je pa malo drugače vse skup na temu telefonu, ko se moram marsikaj navadit, drugače je pa super telefon, sam baterija je problem, zdej ko vse to iščem po telefonu jo vsak dan 2x polnim. :)

Najlepše hvala.

pharaon ::

V nastavitvah imenika nekje, ne vem točno kje, sem si spremenil, da mi prikazuje samo številke shranjene v telefonu, torej brez sim-a in fb in ostalih. Poišči. Glede tistih uvažanj oseb iz fbja in gmaila je lahko kar nadležno za neukega uporabnika. Sam tega nisem sotril, ker vem da bi bila cela zmešnjava številk in oseb potem. Samo sim kartico skopiral na tel, nastavil privzeti imenik na telefonu in to je to.
Tudi to, da ko klikneš na osebo, da jo takoj pokliče, spremeniš tako, da nastaviš pri vsaki default action (call, edit, send sms...).
Glede baterije imaš pa na netu ogromno povedanega. Seveda ga boš prve tedne uporabljal veliko in posledično tudi polnil večkrat. Osebno sem si nastavil črno ozadje (tisto ki je že na telefonu), torej brez premikajočih slik, podatkovni prenos dal na "GSM only", ker ko sem doma ga imam tako na wifi, avtomatsko posodabljanje aplikacij sem tudi izklopil. Sam ne uporabljam ravno FB-ja, tweeterja, tudi vreme ne rabim da mi posodablja, raje pogledam skozi okno.
Drugače pa vedno velja pri teh problemih - google is your friend :)

Kje pa najdem funkcijo, da skopiram imenik iz SD kartice na telefon?
Sem gledal pod SD & phone storage ne vidim da bi blo tam.

jeanmike ::

people/menu/import-export/Export to SD

Android telefonski imajo dobro integracijo z Google racuni. Najlazje si je telefonske uredit v Google Mail Contacts in potem samo syncas s telefonom. Tam lahko urejas tudi slike, grupe etc.

Potem pa gres v imenik (People), das View in izberes, katere kategorije bi rad videl. Simple ko pasulj. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

pharaon ::

Ne dvomim v to, samo v mojem primeru, ko sem imel vse kontakte že urejene na prejšnjem telefonu, skopirane na sim kartici, sem jih samo v desireju potegnil dol na telefon in nekaterim dodal slike in to je to.
V gmailu imam pa ogromno kontaktov, večino nepotrebnih, brez kakršnih koli številk, tako da bi bila sinhronizacija s tem nesmselna.

Saj jaz sem isto naredil. S starega telefona shranil kontakte na SIM, importal v Desire, sel na Google Contacts, uredil in syncal. In potem dolocil, da mi kaze samo kontakte s telefonsko stevilko. Stare SIM telefonske sem pa zbrisal.

Saj ko gres pod Phone, ti itaq kaze samo kontakte s telefonsko stevilko.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

krho ::

VSaj nokia s simbianom zna exportat kontakte v vcard format.. potem samo po zgoraj napisanem postopku uvoziš----
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Evo zdej sem dal kontakte iz SIM kartice na telefon, kaj pa zdej naredim, da si te porazdelim, po skupinah in da jih ločim od gmaila in facebooka?
Sploh nisem vedu, da imam dodatno funkcijo potem, ko sem že na eni datoteki da s tipko menu dodatno dobim?Zdaj poskušam najdt pa ne gre naprej, bi še prosu dodatno pomoč, po korakih?tnx

krho je izjavil:

VSaj nokia s simbianom zna exportat kontakte v vcard format.. potem samo po zgoraj napisanem postopku uvoziš----

Preverjeno? Ker če je Vcard tisto kar dobiš v SMSu z vizitko, na Androidu to ne dela, vsja v SMSih ne :)

Aja, mimogrede, če imate v imeniku za ljudi enaka imena, kot jih imajo na FB (oz. se sklada en izmed njihovih kontaktov), avtomatično linka oba kontakta in združi informacije.

Zgodovina sprememb…

Jaz sem za take stvai uporabljal Mobiledit - vrhunski program!

The B ::

Včeraj mi je moj Desire padel na tla (na beton). Padel je na zgornji levi vogal. Seveda se je razletel, ampak ko sem ga sestavil, se je normalno prižgal. Vseeno pa nekaj ni v redu s telefonom. V standby-u (ko je ekran ugasnjen) ves čas glasno klika. Te klike se celo čuti. Čim pritisnem "power" gumb, klikanje neha. Ko pa se ekran ugasne, začne klikat. Če poslušam glasbo (winamp) ne klika, tudi če je ekran ugasnjen. A se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe s telefonom? Kam ga lahko nesem na servis? A se mi to spoh splača? Klikanje mi pošteno načenja živce.

Za vse nasvete, se že v naprej zahvaljujem!

B
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/

MonkeyHead je izjavil:

če pa ga nemorm prek ebuya kupit kr nimam paypala :/

hekerneo je izjavil:

MonkeyHead je izjavil:

No en se je znajso pa jih na bolhi, izklopu... prodaja za 14e da nebo kerega ST-ovca nategno ker je o tem bilo polno povedano. Povprasi malo frende ziher ima kdo paypal drugace pa ti bo ker na slo techu ki ima paypal pomagal.

Zgodovina sprememb…

dvihtelic ::

a bo kdo kaj naročeval iz ebay? kajti jaz bi zase rabil plastic case pa eno folijo dobro za zaščito ekrana?

krho ::

PrimozR je izjavil:

krho je izjavil:

Preverjeno? Ker če je Vcard tisto kar dobiš v SMSu z vizitko, na Androidu to ne dela, vsja v SMSih ne :)

Aja, mimogrede, če imate v imeniku za ljudi enaka imena, kot jih imajo na FB (oz. se sklada en izmed njihovih kontaktov), avtomatično linka oba kontakta in združi informacije.

DA, Ker sem sam naredil ravno to :)
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

MonkeyHead je izjavil:

hekerneo je izjavil:

MonkeyHead je izjavil:

No en se je znajso pa jih na bolhi, izklopu... prodaja za 14e da nebo kerega ST-ovca nategno ker je o tem bilo polno povedano. Povprasi malo frende ziher ima kdo paypal drugace pa ti bo ker na slo techu ki ima paypal pomagal.

sem že povprašo, pa nihče še nima, ker še nihćče ni nič naročeval z paypalom, in upam da mi bo kdo pomagu =)

kmetek ::

PrimozR je izjavil:

http://www.mobiplanet.si/Etui-za-HTC-na...
Tole se prav tako na ebayu dobi za dolar ali dva.

Mam pa Nexusovega neoprenskega z naprintanim Androidom, prav tako za ~2 dolarja (mislim da 1 dolar plus poštnina). Zadovoljen.

Aja, vlečenje telefona ven je simpl, sem popolnoma navajen, občasno le utišam če kdo kliče, ker ponesreči pritisnem power button (mislim da se samo utiša) in pa rahlo anjeda jemanje telefoan iz etuija z eno roko. Na pomoč pridejo usta :D

kar naj se, strga se pa ttako hitro da je noro.

emsi ::

The B je izjavil:

Včeraj mi je moj Desire padel na tla (na beton)...

Jaz sem mojega pustil na strehi od avta. Revček je zletel iz strehe na cesto pri 50-60km/h. Telefon je popraskan po ohišju in počen je display. Od zunaj je ekran brez praske (digitizer), na samo delovanje aparata padec po prvih občutki tudi ni vplival.

So mi na pooblaščenem servisu rekli, da je cena popravila okrog 310€. Občutno preveč. Razmišljam, da bi display naročil preko ebay-a (60€ z poštnino) in menjal zadevo sam.

http://cgi.ebay.com/Original-AMOLED-Scr...

Ali pozna kdo kak nepooblaščen servis, ki se tudi ukvarja z temi zadevami?

Edit: link
=

Zgodovina sprememb…

• spremenil: emsi ()

Računaj še DDV na to ceno. Ampak se mi zdi da se ti defenitivno splača, zgubit itak nimaš kaj. Sploh če sam narediš prideš poceni skozi.

destroyer2k ::

Evo danes sem doživel malo bol resni problem s telefonom. Igral sem angry birds in mi je baterije zmajnkalo in pač se je ugasnil, kar ni nič nenavadno. Kasneje sem telefon ponovno prižgal in se mi je operacijski sistem čisto zmešal. Ko telefon polnim mi android skoz misli da je na data mode, čeprav mi kaže da je charge only in tega problema ne morem rešiti (mi tudi šteka med polnenjem). Če pa neham polniti telefon pa mi dela normalno.

Sedaj me zanima ali je to bug ali sem pač imel smolo in če je možno rešiti ta problem brez factory reset data? Factory reset data pa nočem dati, ker ne mislim zgubiti save game od angry birds (imam skoraj vse levele z vsem zvezdicam in ne mislim to zgubiti).

PS: Za tiste ko igrate angry birds in hočete dobiti vse zlate jajce. Eno imate pri credits (ali kako se že pač imenuje tukaj to) na koncu in samo kliknite na to zlato jajco da boste jo dobili.

martincek1 ::

Igral sem angry birds in mi je baterije zmajnkalo in pač se je ugasnil, kar ni nič nenavadno.

Factory reset data pa nočem dati, ker ne mislim zgubiti save game od angry birds

;((

___

Sem malo pobrskal po internetu, pa nič spodobnega našel. Mislim pa, da bo kar potreben factory reset, saj ponavadi pri takih zadevah le to pomaga.

black ice ::

Zakaj (vsaj moj telefon) smsa ne pošlje takoj ampak prej javi, da pošiljanje ni mogoče in šele v drugem poskusu uspešno pošlje. Se še komu dogaja isto?

destroyer2k je izjavil:

PS: Za tiste ko igrate angry birds in hočete dobiti vse zlate jajce. Eno imate pri credits (ali kako se že pač imenuje tukaj to) na koncu in samo kliknite na to zlato jajco da boste jo dobili.

Če misliš da je tole nasvet se boš še namatral z iskanjem vseh :D

black ice je izjavil:

Zakaj (vsaj moj telefon) smsa ne pošlje takoj ampak prej javi, da pošiljanje ni mogoče in šele v drugem poskusu uspešno pošlje. Se še komu dogaja isto?

Jap, se je že zgodilo da tudi v drugo ni šlo, ampak mislim da samo enkrat.

Zgodovina sprememb…

««
39 / 55
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7718035 (11445) Scaramouche
»

HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
18530669 (19027) fishy12
»

Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ankete
15030488 (24651) leiito
»

HTC Legend (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
20323662 (15491) CaqKa
»

Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7417076 (11885) cucolino

Več podobnih tem