Forum » Mobilne tehnologije » HTC Desire
HTC Desire
MrX ::
Tr0n ::
Koncno je prispel OtterBox HTC DESIRE COMMUTER SERIES CASE. Zadevica rula. Znotraj je silikonski skin, zunaj pa polikarbonatno ohisje ter screen protector.
Je pa bila pred kratkim akcija za $2.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
c00L3r ::
Tr0n ::
Ja, $1.95 sem placal za sam produkt. Problem je, da je edini nacin dostave FedEX, kjer ti zaracunajo $7, potem pa se carina, tako da prides na 20 EUR. :)
Tarzan ::
Za 9 USD ti v nobenem primeru ne morejo zaračunat carine ali DDV. Nisi 22 EUR prekoračil, da bi plačeval carino.
vres.ales ::
a ni 14EUR :D
namestil sem si gameloft igre, in ker nisem prebral navodil kako namestit sem stvar zajebal in mi zdaj napiše da ni original copy
moral bi naredit v flight mode in potem prenest datoteke jaz pa tega nisem naredil
kako lahko zbrišem informacije o namestitvi nekaj takega kot majo winsi register :D
namestil sem si gameloft igre, in ker nisem prebral navodil kako namestit sem stvar zajebal in mi zdaj napiše da ni original copy
moral bi naredit v flight mode in potem prenest datoteke jaz pa tega nisem naredil
kako lahko zbrišem informacije o namestitvi nekaj takega kot majo winsi register :D
pharaon ::
Eno vprasanje: danes grem v tujino za dva dni, ce izklopim data roaming v nastavitvah ali sem lahko siguren,da se mi ne bo povezoval telefon na edge/3g? Autosync sem dal na off.
MonkeyHead ::
No jaz se odločam za nakup microsd kartice 16 Gb class 6 do 50€ in nevem kje to nabavit kera trgovina se najbolj splača?
Linki zaželjeni :D
Linki zaželjeni :D
sch3ll3 ::
Kako ročno nastaviti omrežje, kadar sem v bližini hrvaške meje mi namreč prestavi na hrvaško omrežje in ne morem popraviti? Hvala.
wireless&networks--->Mobile network settings--->Network operators--->search networks
jaz sem tudi dolgo iskal :D
jaz sem tudi dolgo iskal :D
To poznam, zanima pa me kako nastavim da sem skozi v mobitelovem omrežju, ker meni recimo najde hrvaško omrežje ki je močnejše in ga avtomatsko prestavi, jaz pa bi rad za vedno izbral eno omrežje in ga sam prestavil po potrebi.
ja saj s tem ga za vedno izbereš
tudi ko ponovno zaženeš telefon še vedno ostane mobitelovo omrežje
tudi ko ponovno zaženeš telefon še vedno ostane mobitelovo omrežje
Ne bo držalo, ravno ta teden (četrtek) sem bil blizu hrvaške meje in samodejno se mi je povezal na hrvaško omrežje, preko katerega sem potem tudi klicaril. To je bilo že drugič, pred nekaj meseci sem imel enako izkušnjo. Ima še kdo kakšno idejo?
čudno, jaz mam zato na mobitel ker imam tušmobil in se še mi ni nikoli zgodilo, da bi mi prestavilo signal. Na htcju mi vsaj ne preklaplja vedno ko ponovno zaženem telefon, tako kot mi je na omnii in se moral vedno znova nastavljat signal
kmetek ::
Želim naložiti nazaj na uradni RUU oziroma unrotati, kako je najbolj simple?
Imam bootloader 0.80, rootal sem preko UNREVOKED 3 opcija (ne zadnje 3.1/3.2?)
Imam bootloader 0.80, rootal sem preko UNREVOKED 3 opcija (ne zadnje 3.1/3.2?)
tomibus ::
Pozdrav!
Imam že nekaj časa HTC Desire in sem zelo zadovoljen. Mi pa zadnje tedne dela malo težava Wifi povezava. Načeloma imam omrežje doma, v službi in ni bilo težav. Zadnje tedne pa mi vedno znova zahteva geslo za priklop v mrežo. Tudi če vtipkam pravo, ne dela oz. se ne poveže. Če telefon izklopim in ga znova vklopim, pa dela znova vse normalno. Kaj bi lahko bilo narobe, da ga vedno nekaj zmoti in ne prepozna vec gesla?
Hvala.
Tomi
Imam že nekaj časa HTC Desire in sem zelo zadovoljen. Mi pa zadnje tedne dela malo težava Wifi povezava. Načeloma imam omrežje doma, v službi in ni bilo težav. Zadnje tedne pa mi vedno znova zahteva geslo za priklop v mrežo. Tudi če vtipkam pravo, ne dela oz. se ne poveže. Če telefon izklopim in ga znova vklopim, pa dela znova vse normalno. Kaj bi lahko bilo narobe, da ga vedno nekaj zmoti in ne prepozna vec gesla?
Hvala.
Tomi
tomibus ::
Ne vem, če bi reset routerja rešil, ker je router v bistvu nov in do napake prihaja tudi v službi, ne le doma. Včeraj, ko sem znova npr. zagnal telefon, mi je danes v službi delalo normalno, včeraj pa ne.
Lp
Lp
IvoJan ::
Koncno je prispel OtterBox HTC DESIRE COMMUTER SERIES CASE. Zadevica rula. Znotraj je silikonski skin, zunaj pa polikarbonatno ohisje ter screen protector.
se da to dobit v slo?
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
Jst sem za :)
Damiani ::
V kratkem mislim kupiti HTC Desire. Trenutno me zanimajo naslednje stvari:
- koliko vam zdrži telefon, če imate vklopljeno samo povezavo GSM?
- kako je z sinhronizacijo z Ubuntujem (backupiranje, sinronizacija z Lotus Notes)?
- imate povečini vklopljen stalen dostop do interneta ali samo po potrebi?
- predlagate mogoče kakšen drug telefon v tem rangu?
- kakšno zaščito za telefon priporočate?
Sedaj imam nokio N85, pa jo občasno dodatno uporabljam za navigacijo in brskanje po spletu.
- koliko vam zdrži telefon, če imate vklopljeno samo povezavo GSM?
- kako je z sinhronizacijo z Ubuntujem (backupiranje, sinronizacija z Lotus Notes)?
- imate povečini vklopljen stalen dostop do interneta ali samo po potrebi?
- predlagate mogoče kakšen drug telefon v tem rangu?
- kakšno zaščito za telefon priporočate?
Sedaj imam nokio N85, pa jo občasno dodatno uporabljam za navigacijo in brskanje po spletu.
PrimozR ::
-no idea
-no idea
-stalno all the way! :)
-ne
-neoprenski žepek, ki pa sicer ni preveč kul, če se frendi zaletavajo vate. Je pa Desire očitno precej trpežen :)
-no idea
-stalno all the way! :)
-ne
-neoprenski žepek, ki pa sicer ni preveč kul, če se frendi zaletavajo vate. Je pa Desire očitno precej trpežen :)
Damiani ::
no, koliko časa pa ti zdrži pri stalni prikloplenosti?
Resnici na ljubo uradnim specifikacijam, kej prida ne verjamem.
Resnici na ljubo uradnim specifikacijam, kej prida ne verjamem.
2 dni
Nevem
Hell yeah! Rss feed ftw :)
Nope
ImvisibleShield full body cover
Nevem
Hell yeah! Rss feed ftw :)
Nope
ImvisibleShield full body cover
jaz sem kupo polnilec pa 2 dodatni bateriji, vse skup za nekaj manj kot 20EUR in mi je vseeno kako dolgo drži baterija :D
PrimozR ::
Damiani mislim da filam skorajda vsak dan, ampak po pravici povedano precej browsam (velikokrat ko ne morem zaspati) oz. igram igre, če je pa na faksu kaka luknja pa slušalke v ušesa plus browsanje/gaming. V tem primeru baterijo scuza v parih urah. Ampak mene pač ne moti, eden izmed trade-offov za spodoben telefon.
jaz sem kupo polnilec pa 2 dodatni bateriji, vse skup za nekaj manj kot 20EUR in mi je vseeno kako dolgo drži baterija :D
Kje si ti dobil za 20e?? I can haz?? Resno rabim se eno baterijo in dock ki fila telefon in baterijo. Ma kdo kak link?
Crap -_-
Narobe si me razumel xD crap je to da moram narocat prek ebaya iz hong konga xD
krho ::
Nov update...2.29.405.2. Stari je bil 2.10.405.2
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
destroyer2k ::
Kolikor vem to je samo android market update. Se mi zdi da related tab je sedaj nanovo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18037 (11447) | Scaramouche |
» | HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30672 (19030) | fishy12 |
» | Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ankete | 30523 (24686) | leiito |
» | HTC Legend (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23664 (15493) | CaqKa |
» | Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17076 (11885) | cucolino |