Forum » Slo-Tech » Pritožbe
Pritožbe
undefined ::
> Človek bi mislil, da si tako pameten, da si že pozabil na vsa prerekanja, ki si jih imel v preteklosti.
Preteklost se pozabi v primeru, da je sedanjost popravljena. Pa po vseh opažanjih le-ta še ni.
> Ker še jaz sem skoraj pozabil, da znaš biti resnično tečen
Če si pozabil, kako si se potem spomnil omenit?
> kar lahko samo pomeni, da bolj malo berem teme, kjer pišeš (kar je malo verjetno, glede na to, da v vsako stvar vtakneš nos)
Ponovno si izrekel protislovje. Sploh veš kaj počneš in pišeš?
> ali pa da zadnje čase bolj malo berem Slo-tech. Bo kar zadnje držalo.
Jaz pa zadnje čase bolj malo tipkam. Bo kar enako držalo. ;)
> Izgovarjanje ter skrivanje za zelo pomanjkljivim argumentom kot je "stvar percepcije posameznika" je popolnoma nedoraslo tvojim letom.
O tem se pa močno motiš, ravno do te ugotovitve je potrebna visoka osebnostna rast, da do nje prideš in jo sprejmeš kot akuratno. In to, da tega še nisi dojel, pove to, da to nedoraslost zgolj v tolažbo projeciraš name iz svoje lastne osebnosti.
> V stavku si jasno apeliral na percija ter sklepal, da imajo "njihovi starši" (starši moderatorjev) enake težave.
Seveda sem. Tako kot imamo mi uporabniki z njimi (vami) težave, imajo verjetno tudi starši. To je bilo logično sklepanje, ja. Nič kaj osebno, ampak povsem vzorčno.
> Seveda, povsod je vse stvar "percepcije posameznika", ker se s tem stavkom avtomatično povlečeš ven ter rečeš "saj si ti hotel tako razumeti".
Točno tako. Moj namen nikakor ni bil osebni napad, kot ga je z ogromno užaljenostjo sprejel perci. On je točno sam stvar tako dojel, kot jo je želel. In za to mu jest ne dolgujem nikakršnega opravičila.
> Šibko tole, IceMan, šibko. Sem mislil, da znaš bolje .
In zakaj bi se me moralo to tvoje mnenje in tvoj pogled sploh dotakniti, ako v resnici ni del mene? Precej šibko ravno od tebe, če to resnično pričakuješ.
Preteklost se pozabi v primeru, da je sedanjost popravljena. Pa po vseh opažanjih le-ta še ni.
> Ker še jaz sem skoraj pozabil, da znaš biti resnično tečen
Če si pozabil, kako si se potem spomnil omenit?
> kar lahko samo pomeni, da bolj malo berem teme, kjer pišeš (kar je malo verjetno, glede na to, da v vsako stvar vtakneš nos)
Ponovno si izrekel protislovje. Sploh veš kaj počneš in pišeš?
> ali pa da zadnje čase bolj malo berem Slo-tech. Bo kar zadnje držalo.
Jaz pa zadnje čase bolj malo tipkam. Bo kar enako držalo. ;)
> Izgovarjanje ter skrivanje za zelo pomanjkljivim argumentom kot je "stvar percepcije posameznika" je popolnoma nedoraslo tvojim letom.
O tem se pa močno motiš, ravno do te ugotovitve je potrebna visoka osebnostna rast, da do nje prideš in jo sprejmeš kot akuratno. In to, da tega še nisi dojel, pove to, da to nedoraslost zgolj v tolažbo projeciraš name iz svoje lastne osebnosti.
> V stavku si jasno apeliral na percija ter sklepal, da imajo "njihovi starši" (starši moderatorjev) enake težave.
Seveda sem. Tako kot imamo mi uporabniki z njimi (vami) težave, imajo verjetno tudi starši. To je bilo logično sklepanje, ja. Nič kaj osebno, ampak povsem vzorčno.
> Seveda, povsod je vse stvar "percepcije posameznika", ker se s tem stavkom avtomatično povlečeš ven ter rečeš "saj si ti hotel tako razumeti".
Točno tako. Moj namen nikakor ni bil osebni napad, kot ga je z ogromno užaljenostjo sprejel perci. On je točno sam stvar tako dojel, kot jo je želel. In za to mu jest ne dolgujem nikakršnega opravičila.
> Šibko tole, IceMan, šibko. Sem mislil, da znaš bolje .
In zakaj bi se me moralo to tvoje mnenje in tvoj pogled sploh dotakniti, ako v resnici ni del mene? Precej šibko ravno od tebe, če to resnično pričakuješ.
Thomas ::
> Če bi bil res natančen, bi podal mnenje, da ni oddelkov Politika in Filozofija. Imam prav?
Ja! Imaš. Oddelkov ni, to je narobe.
Ja! Imaš. Oddelkov ni, to je narobe.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
> Če bi bil res natančen, bi podal mnenje, da ni oddelkov Politika in Filozofija. Imam prav?
In kaj si s tem želel izraziti?
Zgolj svojo nesigurnost v to, ali Thomas želi Teme, ali Oddelke?
Ali pa si le želel izraziti svoj posmeh Thomasovemu izrazoslovju?
Ako je to slednje, je to precej nizka in nedorasla poteza za moderatorja. Le še en dokaz vsemu, kar sem do sedaj že napisal v tej temi.
Zgolj svojo nesigurnost v to, ali Thomas želi Teme, ali Oddelke?
Ali pa si le želel izraziti svoj posmeh Thomasovemu izrazoslovju?
Ako je to slednje, je to precej nizka in nedorasla poteza za moderatorja. Le še en dokaz vsemu, kar sem do sedaj že napisal v tej temi.
Tomi ::
IceMan: Napisal sem
kar lahko samo pomeni, da bolj malo berem teme, kjer pišeš (kar je malo verjetno, glede na to, da v vsako stvar vtakneš nos), _ali_ pa da zadnje čase bolj malo berem Slo-tech.
To, da v vsako zadevo vtakneš svoj nos ali bolje rečeno tipke, je jasno vsakemu, ki lahko pet minut posveti Slo-techu. In za to, da sem videl, da "pametno" koristiš delovni čas na Slo-techu, mi tudi ni vzelo več kot ogled Mojih tem, kar je pet minut dnevno.
Poleg tega, bolj malo ne pomeni, da je to nič. Imam prav ali si ti spet prehitro sklepal?
Ti si mojster interpretacij na tem forumu. Odloči se sam.
kar lahko samo pomeni, da bolj malo berem teme, kjer pišeš (kar je malo verjetno, glede na to, da v vsako stvar vtakneš nos), _ali_ pa da zadnje čase bolj malo berem Slo-tech.
To, da v vsako zadevo vtakneš svoj nos ali bolje rečeno tipke, je jasno vsakemu, ki lahko pet minut posveti Slo-techu. In za to, da sem videl, da "pametno" koristiš delovni čas na Slo-techu, mi tudi ni vzelo več kot ogled Mojih tem, kar je pet minut dnevno.
Poleg tega, bolj malo ne pomeni, da je to nič. Imam prav ali si ti spet prehitro sklepal?
Ti si mojster interpretacij na tem forumu. Odloči se sam.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
ahac ::
Perci: sej pišemo konstriktivne kritike.. Pa jih ignorirate...
Preveč brisanja stvari, ki jih ni treba brisat.. Preveč cenzure in "lepšanja".. Preveč pravil!
S tem, ko brišete nekatere poste samo naredite uporabnike mal jezne.. In posledice tega so še slabši posti.. In seveda pritožbe, ki zgledajo, da bodo kmalu najbolj popularna tema na st.
To ponavljamo že full dolgo.. Ampak vi samo še bolj pritiskate na userje..
Tole igranje neke kao vlade z vsemi temi pravili.. Je po moje otročje..
In ne.. Tudi pri nas ni wareza.. Pustimo pa userjem, da napišejo svoje mnenje tudi, če se z njim ne strinjamo..
Preveč brisanja stvari, ki jih ni treba brisat.. Preveč cenzure in "lepšanja".. Preveč pravil!
S tem, ko brišete nekatere poste samo naredite uporabnike mal jezne.. In posledice tega so še slabši posti.. In seveda pritožbe, ki zgledajo, da bodo kmalu najbolj popularna tema na st.
To ponavljamo že full dolgo.. Ampak vi samo še bolj pritiskate na userje..
Tole igranje neke kao vlade z vsemi temi pravili.. Je po moje otročje..
In ne.. Tudi pri nas ni wareza.. Pustimo pa userjem, da napišejo svoje mnenje tudi, če se z njim ne strinjamo..
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Tomi ()
> Poleg tega, bolj malo ne pomeni, da je to nič. Imam prav ali si ti spet prehitro sklepal?
No, vsaj jest te vidim dnevno na slo-techu več kot le 5 minut. Vključno z današnjim dnem. Torej, nimaš prav in nisem narobe sklepal.
> Ti si mojster interpretacij na tem forumu. Odloči se sam.
Hvala za potrditev.
No, vsaj jest te vidim dnevno na slo-techu več kot le 5 minut. Vključno z današnjim dnem. Torej, nimaš prav in nisem narobe sklepal.
> Ti si mojster interpretacij na tem forumu. Odloči se sam.
Hvala za potrditev.
IceMan: če želiš, ti lahko Primož da statistiko, koliko sem približno na Slo-techu dnevno zadnje čase. To je seveda veliko več, kot sem efektivno.
Danes je pač izjema, ker sem spet doma in imam po celem tednu dovolj učenja. Pa recimo še 24/7 povezavo na čisto svojem računalniku, kar je drugače med tednom bolj tako.
Sploh pa bi te lahko vprašal za recept, po katerem pridobivaš čas, da nadziraš druge uporabnike. Jaz imam racimo kakšen drug hobi.
Pri "Ti si mojster interpretacij na tem forumu." pa sem seveda pozabil dati en pridevnik. Napačnih. Ali pa poudariti, da gre za cinično pripombo. Mi je zelo žal.
Danes je pač izjema, ker sem spet doma in imam po celem tednu dovolj učenja. Pa recimo še 24/7 povezavo na čisto svojem računalniku, kar je drugače med tednom bolj tako.
Sploh pa bi te lahko vprašal za recept, po katerem pridobivaš čas, da nadziraš druge uporabnike. Jaz imam racimo kakšen drug hobi.
Pri "Ti si mojster interpretacij na tem forumu." pa sem seveda pozabil dati en pridevnik. Napačnih. Ali pa poudariti, da gre za cinično pripombo. Mi je zelo žal.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
> IceMan: če želiš, ti lahko Primož da statistiko, koliko sem približno na Slo-techu dnevno zadnje čase. To je seveda veliko več, kot sem efektivno.
Hmm, mene kdaj tud zmanjka po več mesecev tukaj. Kaj, a zdaj bi se rad kregal, kdo je več (oz. manj) gor in kdo ne? Greva potem še merit, kdo ima daljšega luleka?
> Pri "Ti si mojster interpretacij na tem forumu." pa sem seveda pozabil dati en pridevnik. Napačnih. Ali pa poudariti, da gre za cinično pripombo. Mi je zelo žal.
Hja, percepcija, Tomi, percepcija. Dobro sem vedel, kaj si želel reči. Drugo pa je, kako sem jest stvar sprejel. Mi je prav žal, ker nisi tega že od prej napisanega dojel. Em, čakaj... ne, ni mi žal.
Hmm, mene kdaj tud zmanjka po več mesecev tukaj. Kaj, a zdaj bi se rad kregal, kdo je več (oz. manj) gor in kdo ne? Greva potem še merit, kdo ima daljšega luleka?
> Pri "Ti si mojster interpretacij na tem forumu." pa sem seveda pozabil dati en pridevnik. Napačnih. Ali pa poudariti, da gre za cinično pripombo. Mi je zelo žal.
Hja, percepcija, Tomi, percepcija. Dobro sem vedel, kaj si želel reči. Drugo pa je, kako sem jest stvar sprejel. Mi je prav žal, ker nisi tega že od prej napisanega dojel. Em, čakaj... ne, ni mi žal.
perci ::
Tkole bom rekel.
Moderatorji znamo kdaj kakšno zagosti. Delamo pač napake. Take napake se zgodijo na očeh javnosti in vsak, ki ima interes, se lahko pritoži.
Nekateri pritožniki svoje nestrinjanje znajo izraziti in konkretno povejo kaj jim leži na srcu. Obstaja pa določen odstotek takih, ki se pritožujejo zgolj zato, da se pokažejo na forumu. Ne bom trdil, da temu je tako, vendar osebno mislim, da je eden takih osebkov IceMan. Lahko, da ima kakšne povsem drugačne motive, vendar na zunaj je videti, kot da ima tip pač preveč časa. Včasih se pritoži na kaj konkretnega, ponavadi pa samo dodaja cinične pripombe in skuša zakuriti ogenj.
Normalno je, da moderatorji takih pritožb ne cenimo in se jim tudi ne moremo konkretno posvečati, ker so brez vsebine. Nekakšni semantični dvoboji, na katere IceMan kar naprej poziva. Lep primer so zadnji posti, ki jih je namenil Tomiju.
Ahac, praviš da imamo preveč pravil, da izvajamo preveč politike. Včasih ste imeli na SC-ju warez kotiček, right? Sedaj ga nimate več. Kaj je to drugega kot legislativa? Sprijazniti se je treba: pravil ne bo manj, kvečjemu več. Forum se razvija in tako se razvijajo tudi nedovoljena početja. Zato je treba ukrepat.
Moderatorji ukrepamo. V veliki večini primerov upravičeno, v nekaterih neupravičeno oz. napačno. Meni osebno se v primeru, da se zmotim, ni težko opravičiti in spremeniti odločitev. Resnično ne. Mislim, da lahko večina moderatorjev zase reče isto.
To, da se v tejle temi pritožuje v večini primerov samo ena oseba, meni veliko pove.
Iceman, izogibaj se cinizma in pikrih pripomb, pa te kdo tudi resno jemal. Do takrat boš pa lahko svoj ego filal samo z kakšnimi na pol dobljenimi besednimi dvoboji. Bojim se samo, da so tebi ravno ti dvoboji največji užitek.
Moderatorji znamo kdaj kakšno zagosti. Delamo pač napake. Take napake se zgodijo na očeh javnosti in vsak, ki ima interes, se lahko pritoži.
Nekateri pritožniki svoje nestrinjanje znajo izraziti in konkretno povejo kaj jim leži na srcu. Obstaja pa določen odstotek takih, ki se pritožujejo zgolj zato, da se pokažejo na forumu. Ne bom trdil, da temu je tako, vendar osebno mislim, da je eden takih osebkov IceMan. Lahko, da ima kakšne povsem drugačne motive, vendar na zunaj je videti, kot da ima tip pač preveč časa. Včasih se pritoži na kaj konkretnega, ponavadi pa samo dodaja cinične pripombe in skuša zakuriti ogenj.
Normalno je, da moderatorji takih pritožb ne cenimo in se jim tudi ne moremo konkretno posvečati, ker so brez vsebine. Nekakšni semantični dvoboji, na katere IceMan kar naprej poziva. Lep primer so zadnji posti, ki jih je namenil Tomiju.
Ahac, praviš da imamo preveč pravil, da izvajamo preveč politike. Včasih ste imeli na SC-ju warez kotiček, right? Sedaj ga nimate več. Kaj je to drugega kot legislativa? Sprijazniti se je treba: pravil ne bo manj, kvečjemu več. Forum se razvija in tako se razvijajo tudi nedovoljena početja. Zato je treba ukrepat.
Moderatorji ukrepamo. V veliki večini primerov upravičeno, v nekaterih neupravičeno oz. napačno. Meni osebno se v primeru, da se zmotim, ni težko opravičiti in spremeniti odločitev. Resnično ne. Mislim, da lahko večina moderatorjev zase reče isto.
To, da se v tejle temi pritožuje v večini primerov samo ena oseba, meni veliko pove.
Iceman, izogibaj se cinizma in pikrih pripomb, pa te kdo tudi resno jemal. Do takrat boš pa lahko svoj ego filal samo z kakšnimi na pol dobljenimi besednimi dvoboji. Bojim se samo, da so tebi ravno ti dvoboji največji užitek.
Ahac:
Če nekdo rukne v post dvesto smileyev ali pa CAPSA, se mi zdi upravičeno, da se post polepša, ne glede na voljo userja, ker s takim postom moti druge userje.
Če nekdo ne uporablja preveč ločil, velikih začetnic in podobnega je pa verjetno res nesmiselno polepšavat poste v nasprotju z voljo avtorja posta. Se pravi, potrebno je ugotovit ali je userju všeč, da mu nekdo popravlja velike začetnice, ali ne.
Bom o tem sprožil debato v admin area.
Če nekdo rukne v post dvesto smileyev ali pa CAPSA, se mi zdi upravičeno, da se post polepša, ne glede na voljo userja, ker s takim postom moti druge userje.
Če nekdo ne uporablja preveč ločil, velikih začetnic in podobnega je pa verjetno res nesmiselno polepšavat poste v nasprotju z voljo avtorja posta. Se pravi, potrebno je ugotovit ali je userju všeč, da mu nekdo popravlja velike začetnice, ali ne.
Bom o tem sprožil debato v admin area.
Marjan ::
Kaj ste mi sedaj odgovorili? Nič.
Tomi: Kaj je tebi treba ščititi Owco?!
Vsi dobro vemo, da tista tema ne spada v Znanost.
Spada v kulturo ali ložo. Ali pa še najbolje tako kot pravi Thomas - Primož nej naredi dva nova direktorija - politika in filozofija. In bo Owca lahko v slednjem svoje filozofiral naprej.
Prosim, da se stori ena od teh treh zadev.
Tomi: Kaj je tebi treba ščititi Owco?!
Vsi dobro vemo, da tista tema ne spada v Znanost.
Spada v kulturo ali ložo. Ali pa še najbolje tako kot pravi Thomas - Primož nej naredi dva nova direktorija - politika in filozofija. In bo Owca lahko v slednjem svoje filozofiral naprej.
Prosim, da se stori ena od teh treh zadev.
Ok, perci. Ker si skrajno nedojemljiv mojim pritožbam, kar je iz tvojega zgornjega posta več kot očitno, ti bom povedal direktno, kar sicer ne bo imelo nobenega efekta, kot ga že v preteklosti ni imelo, a ga bom podal zato, da ne boš mogel še drugič spisati takšnega zbluzenega spisa in pri Sergiou iskat zanj diplome in poljuba na lička.
Nad čim se torej pritožujem? Pa poglejmo.
1) nad sodbo moderatorjev, kateri post ali topic kam spada
- posledično:
1a) nad brisanjem postov
1b) nad premikanjem postov
2) nad sodbo moderatorjev, kaj se sme pisati in kaj ne
- posledično:
2a) nad brisanjem postov
3) nad pikrimi pripombami moderatorjev in njihovim ocenjevanjem uporabnikovega posta
4) nad lastnimi zmotami moderatorjev, ko počnejo isto, kot so počeli uporabniki, ko so bili brisani (Marjanov komentar zgoraj)
Točk je še veliko, pa bo zaenkrat kar zadostovalo. Čeprav sem vse to že napisal v preteklosti, tudi več kot direktno, sem napisal zdaj še enkrat na veliko prošnjo moderatorjev. V tretje ne bom več, bom pa še kdaj iz lastnega užitka in hranjenja ega podal kak cinični komentar, ja. To pa sigurno, če ne bo izboljšav.
Nad čim se torej pritožujem? Pa poglejmo.
- posledično:
1a) nad brisanjem postov
- posledično:
2a) nad brisanjem postov
3) nad pikrimi pripombami moderatorjev in njihovim ocenjevanjem uporabnikovega posta
4) nad lastnimi zmotami moderatorjev, ko počnejo isto, kot so počeli uporabniki, ko so bili brisani (Marjanov komentar zgoraj)
Točk je še veliko, pa bo zaenkrat kar zadostovalo. Čeprav sem vse to že napisal v preteklosti, tudi več kot direktno, sem napisal zdaj še enkrat na veliko prošnjo moderatorjev. V tretje ne bom več, bom pa še kdaj iz lastnega užitka in hranjenja ega podal kak cinični komentar, ja. To pa sigurno, če ne bo izboljšav.
Marjan: moje osebno mnenje je bilo (v eni drugi temi), da tema ni dejansko najbolj za Z&T, samo se pa strinjam z avtorjem, da bi v Loži izzvenela. Tako da še drugi, ki spremljamo forum, včasih ne moremo odločiti, kam spada kaj. Kako lahko potemtakem terjaš, da prestavljamo nekaj, ker se pač tebi zdi, da ni v primernem oddelku?
IceMan: če pa so zgolj cinične pripombe tisto, kar ti lahko nabija ego, potem se mi pa smiliš. Resnično, tokrat brez cinizma.
IceMan: če pa so zgolj cinične pripombe tisto, kar ti lahko nabija ego, potem se mi pa smiliš. Resnično, tokrat brez cinizma.
metrodusa.blogspot.com
Marjan: meni ni všeč, samo imam samo par deset tisoč SIT štipendije. In največji hec, ne zdi se samo meni. Pa kljub temu se vlada ne spomni, da bi jo povečala.
metrodusa.blogspot.com
> IceMan: če pa so zgolj cinične pripombe tisto, kar ti lahko nabija ego, potem se mi pa smiliš. Resnično, tokrat brez cinizma.
Tebi pa ta percepcija res dela težave, kajne Tomi? Če bi prebral, kar je napisal perci in potem kar sem napisal jaz, bi mogoče znal pravilno dojeti ironijo, katero sem želel perciju prikazati. A če je nisi, nič ne de, bo še prišel tvoj čas.
Tebi pa ta percepcija res dela težave, kajne Tomi? Če bi prebral, kar je napisal perci in potem kar sem napisal jaz, bi mogoče znal pravilno dojeti ironijo, katero sem želel perciju prikazati. A če je nisi, nič ne de, bo še prišel tvoj čas.
Tomi: Za štipendijo bodi hvaležen, da jo sploh imaš. Nekateri je nimamo.
Temo pa hiter prestavite ker nima veze s štipendijami. In vsak, ki ve kaj je znanost ve, da tiste tema nikakor ne sodi vanjo.
Temo pa hiter prestavite ker nima veze s štipendijami. In vsak, ki ve kaj je znanost ve, da tiste tema nikakor ne sodi vanjo.
IceMan: saj bi lahko rekel, da imaš prav. Samo bi potem lahko tvoj zrastli ego poškodoval stene, med katere si ujel.
Mogoče pa res ni bilo najbolj pametno, da sem sploh spustil na tvoj nivo.
Marjan: upam, da si dojel, kaj sem želel s štipendijam povedati.
S temo je pa tako, da vsak, ki ve kaj je znanost ve, da tiste tema nikakor ne sodi vanjo, tudi vidi, da tema ne paše v Ložo. Argumetnacija je del znanstvenega dela. Pa čeprav na področju družboslovja, recimo.
Mogoče pa res ni bilo najbolj pametno, da sem sploh spustil na tvoj nivo.
Marjan: upam, da si dojel, kaj sem želel s štipendijam povedati.
S temo je pa tako, da vsak, ki ve kaj je znanost ve, da tiste tema nikakor ne sodi vanjo, tudi vidi, da tema ne paše v Ložo. Argumetnacija je del znanstvenega dela. Pa čeprav na področju družboslovja, recimo.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
> IceMan: saj bi lahko rekel, da imaš prav. Samo bi potem lahko tvoj zrastli ego poškodoval stene, med katere si ujel.
No, ker si očitno več kot le malo trd, Tomi; pa oprosti mi, ko ti to rečem; ti bom razložil še po domače. Perci me je sam obtožil, da si s cinizmom hranim ego. Torej, zakaj mu ne bi podprl njegovega lastnega ega, ki si ga je ob tej izjavi nabral, ter mu ironično potrdil, da je temu res tako? On je sam delal ravno tisto, za kar je obtožil mene in jest sem mu to med vrsticam tudi povedal. Ti pa si vzel stvari otročje dobesedno in seveda mislil, da govorim o sebi.
Sedaj razumeš? No, lažje res ne vem kako ti to razložit. Ampak kot sem rekel, enkrat boš tudi to razumel. Daj času čas.
> Mogoče pa res ni bilo najbolj pametno, da sem sploh spustil na tvoj nivo.
Spustil? Heh, to je pa nekaj novega zame, da se v višino lahko spustiš.
No, ker si očitno več kot le malo trd, Tomi; pa oprosti mi, ko ti to rečem; ti bom razložil še po domače. Perci me je sam obtožil, da si s cinizmom hranim ego. Torej, zakaj mu ne bi podprl njegovega lastnega ega, ki si ga je ob tej izjavi nabral, ter mu ironično potrdil, da je temu res tako? On je sam delal ravno tisto, za kar je obtožil mene in jest sem mu to med vrsticam tudi povedal. Ti pa si vzel stvari otročje dobesedno in seveda mislil, da govorim o sebi.
Sedaj razumeš? No, lažje res ne vem kako ti to razložit. Ampak kot sem rekel, enkrat boš tudi to razumel. Daj času čas.
> Mogoče pa res ni bilo najbolj pametno, da sem sploh spustil na tvoj nivo.
Spustil? Heh, to je pa nekaj novega zame, da se v višino lahko spustiš.
Vprašanje je, kaj je moj namen in "koliko sem trd". Lahko pa ti povem, da se ga danes dosegel in da sem zaznal signifikantno nekohezijo med lastnostmi in vzdevki.
Sicer pa dovolj o tem. Tema ima svoj namen in od njega smo se v zadnjih nekaj odgovorih precej oddaljili.
Sicer pa dovolj o tem. Tema ima svoj namen in od njega smo se v zadnjih nekaj odgovorih precej oddaljili.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
> Vprašanje je, kaj je moj namen in "koliko sem trd". Lahko pa ti povem, da se ga danes dosegel in da sem zaznal signifikantno nekohezijo med lastnostmi in vzdevki.
No, me veseli, da napreduješ vsaj v tej smeri. Počasi se daleč pride. Hitreje pa seveda še dlje.
No, me veseli, da napreduješ vsaj v tej smeri. Počasi se daleč pride. Hitreje pa seveda še dlje.
> Lahko pa si že na cilju. To je najhitreje.
Na cilj prideš le ob smrti, do takrat pa vedno le napreduješ proti naslednjemu nivoju. :)
Na cilj prideš le ob smrti, do takrat pa vedno le napreduješ proti naslednjemu nivoju. :)
- posledično:
1a) nad brisanjem postov
- posledično:
2a) nad brisanjem postov
OK, tole sicer niso konkretne pritožbe, kakor sem te prosil, ampak napredek pa je ze.
1)Na forumu obstaja več oddelkov. Verjetno nima smisla, da uporabniki v oddelku "Kaj kupiti" debatirajo o operacijskih sistemih.
1a)Take teme se NE brišejo.
1b)Take teme se premikajo iz že zgoraj naštetih razlogov. Da forum ostaja vsaj približno pregleden.
2)Sodba moderatorjev temelji na pravilih. Včasih pa tudi moderator zajebe. Zato si na forumu ti, da mu poveš, da je zajebal, ampak to na kulturen način. Brišejo se v glavnem samo warez, pr0n in žaljivi komentarji.
3)Pikre pripombe moderatorjev praviš. Včasih opazim kakšno na račun Jebediaha - verjemi mi, da tip nalašč prosi za take opazke. Zadnje čase se je sicer umiril in zato tudi teh pikrosti na njegov račun ni več.
Poleg tega primera obstajajo še moje opazke na tvoj račun. Včasih mi je s tabo pač zabavno izmenjevati kake take pripombe, ker je zadeva velikokrat duhovita. Seveda pa moraš priznati, da so te opazke obojestranske. Never the less, če želiš, lahko to poglavje zaključiva.
4)Kot že povedano, tudi moderatorji se včasih zmotimo (ne govorim za konkreten Marjanov primer). Za take primere imate možnost pritožbe. Lahko, da bo upoštevana, lahko da ne bo. Če ne drugega boste lahko vsaj veliko prahu dvignili v pritožbah in mi bomo o primeru temeljito razmislili.
Še enkrat: Iceman, dej konkretne primere. Na tole je zelo težko odgovarjat.
Upam, da si vsaj približno zadovoljen z odgovorom.
da ne boš mogel še drugič spisati takšnega zbluzenega spisa in pri Sergiou iskat zanj diplome in poljuba na lička.
Sam, si pa smešen. Jst opravljam svoje delo. Sergio je moj šef, ja. Ne delam pa tega, da bi zadovoljil njega, ampak da koristim strani.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
OwcA ::
@Marjan: sicer bi zadostovoalo samo to, da poudarim, da filozofija je znanost, tako kot vse ostale družboslovne vede. V kolikor se s tem ne strinjaš, je to izključno tvoj problem. Vsekakor pa moraš priznati, da je tema na nivoju primernim ostalim temam v tem oddelku. Dokler ne bo oddelka Filozofija, je oddelek Znanost daleč najbolj primeren za kakršne koli filozofske debate. Me pa zanima čemu nisi podal pritožbe, ko je Thomas odprl temo Bela, zelena in modra soba ali PRAVO, kuglvinkl Homo homini lupus? ...? Te teme imajo prav toliko zveze s "tvojo znanostjo", kot moja. Tudi, ko sem prestavljal dele določenih tem iz Lože in podobno ni bilo nobenih pritožb, še več zahvalil si se, ko pa še komu drugemu omogočim debato na opazno višjem nivoju in v smeri, ki je izvorna tema ne omogoča, postanem simbol moderatorja, ki na vso moč zlorablja svoje privilegije in z njimi kali sveto obličje znanosti.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()
Filozofija ni znanost. To ni moj problem, ampak problem filozofov, ki se hočejo it znanost pa jim ne rata!
Si bom pa tako razlagal, da si jim omogočil debatiranje na višjem nivoju, kot so tudi ostale omenjene teme.
Ko pa bosta ustanovljena direktorija politika in filozofija pa bo potrebno te debate prestavit.
Upam, da bo to čimprej.
P.S.
Dej no dej Owca, tudi kot filozof dobro veš odnos med znanostjo in verskimi vprašanji. Slednja pogorijo že na prvi stopnički, ko se soočijo z realnim pogledom na svet = znanostjo.
Ima pa vera neke filozofsko psihološke korenine.
To ve vsak. Prosim, da se nehate (nekateri) sprenevedat in si to priznate.
Si bom pa tako razlagal, da si jim omogočil debatiranje na višjem nivoju, kot so tudi ostale omenjene teme.
Ko pa bosta ustanovljena direktorija politika in filozofija pa bo potrebno te debate prestavit.
Upam, da bo to čimprej.
P.S.
Dej no dej Owca, tudi kot filozof dobro veš odnos med znanostjo in verskimi vprašanji. Slednja pogorijo že na prvi stopnički, ko se soočijo z realnim pogledom na svet = znanostjo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Marjan ()
@Marjan:
To je izključno tvoj problem.
Sicer ne vidim neke globlje poante v prerekanju okoli tega, če misliš, da lahko svoje stališče dokažeš, izvoli, samo ta tema ni pravo mesto za to.
Očitno v zvezde kuješ fizike, vse lepo in prav, ampak treba je priznati, da je dokaj pogosta oblike iterdisciplinarnosti za podiplomski študij fizike križanje s filozofijo, kako lahko to stori nekdo, ki je spoznal obličje "resnice"? Skratka filozofija se (trenutno) priznava med znanosti (in to ne le iz strani filozofov), če imaš sam izkrivljene poglede na svet, ne zato drugih po krivem obtoževati.
Če bi sporno temo bral, bi videl, da je v njej pravzaprav zelo malo verskih vprašanj kot takih, bolj gre za pomen in smisel boga v sodobni družbi in kakšno vlogo mu lahko pripisujemo. Da gre za filozofsko-psihološka vprašnja se strinjam, ponovno pa poudarjam, da obe področji, kot tudi teologija mimogrede, spadata pod znanost.
Nisi mi odgovoril na vprašanje, čemu so "sprjemljive" druge podobne teme.
P.S. nenazadnje je filozofija vendar mati vseh ved
Filozofija ni znanost. To ni moj problem, ampak problem filozofov, ki se hočejo it znanost pa jim ne rata!
To je izključno tvoj problem.
Sicer ne vidim neke globlje poante v prerekanju okoli tega, če misliš, da lahko svoje stališče dokažeš, izvoli, samo ta tema ni pravo mesto za to.
Očitno v zvezde kuješ fizike, vse lepo in prav, ampak treba je priznati, da je dokaj pogosta oblike iterdisciplinarnosti za podiplomski študij fizike križanje s filozofijo, kako lahko to stori nekdo, ki je spoznal obličje "resnice"? Skratka filozofija se (trenutno) priznava med znanosti (in to ne le iz strani filozofov), če imaš sam izkrivljene poglede na svet, ne zato drugih po krivem obtoževati.
Če bi sporno temo bral, bi videl, da je v njej pravzaprav zelo malo verskih vprašanj kot takih, bolj gre za pomen in smisel boga v sodobni družbi in kakšno vlogo mu lahko pripisujemo. Da gre za filozofsko-psihološka vprašnja se strinjam, ponovno pa poudarjam, da obe področji, kot tudi teologija mimogrede, spadata pod znanost.
Nisi mi odgovoril na vprašanje, čemu so "sprjemljive" druge podobne teme.
P.S. nenazadnje je filozofija vendar mati vseh ved
Zgodovina sprememb…
CaqKa ::
ko boste naredli oddelek politika in filozofija dodajte še oddelek 'vrtec', in nato to temo premaknite tja.
tomi ob 17:50:34 (31.5.)
em.. to je pa čisto v nasprotju z realnostjo na slotech forumu... tukaj bom omenil tudi tisto določen čas omejen za popravljane posta... totalen bullshit ta omejitev za tistih par kekcov, ki zlobnonamerno spremenijo post. ravno tako kot je bedna funkcija zaklepanja lastne teme ali pa celo brisanja lastne teme, takrat ko dobiš odgovor.
btw... kaj je slotech takšnega, da izvaja takšno policijo napram drugim slo stranem? sej pa ni tole forum slovenske vlade da bi se moralo vse po 'reglcih U.L.' izvajat?
a bojite se da bo drnovšek prišel ter vam povedal, da se vaši uporabniki na forumu obnašajo skrajno nezainteresirano za SLO zakon?
popravljanje vejic in pik ter morda velikih začetnic se mi zdi smotrno ter pozdravno, če to izvaja skripta namesto moderatorja..... sicer pa je to kradenje časa lokalnemu moderatorju. že itak se pritožujejo da nimajo časa...
tomi ob 17:50:34 (31.5.)
Ja, lahko, vsak uporabnik ima pravico upravljati z lastno temo, kakor želi.
em.. to je pa čisto v nasprotju z realnostjo na slotech forumu... tukaj bom omenil tudi tisto določen čas omejen za popravljane posta... totalen bullshit ta omejitev za tistih par kekcov, ki zlobnonamerno spremenijo post. ravno tako kot je bedna funkcija zaklepanja lastne teme ali pa celo brisanja lastne teme, takrat ko dobiš odgovor.
btw... kaj je slotech takšnega, da izvaja takšno policijo napram drugim slo stranem? sej pa ni tole forum slovenske vlade da bi se moralo vse po 'reglcih U.L.' izvajat?
a bojite se da bo drnovšek prišel ter vam povedal, da se vaši uporabniki na forumu obnašajo skrajno nezainteresirano za SLO zakon?
popravljanje vejic in pik ter morda velikih začetnic se mi zdi smotrno ter pozdravno, če to izvaja skripta namesto moderatorja..... sicer pa je to kradenje časa lokalnemu moderatorju. že itak se pritožujejo da nimajo časa...
Gandalfar ::
Ni zbrke.. samo, ce hocete komentirat drugo stran odprite novo temo.. tisti thread ni namenjen temu..
TgT ::
Dober dan...
Sam neki vam mam za povedat.
3x do sedaj in to po parih mescih se joinam na kanal #slo-tech pa se takrat sem
takoj benan. Niti 1s nism bil na kanalu.
Hvala...
Sam neki vam mam za povedat.
3x do sedaj in to po parih mescih se joinam na kanal #slo-tech pa se takrat sem
takoj benan. Niti 1s nism bil na kanalu.
Hvala...
darh ::
Mogoče kak onjoin spam? Mogoče kak sumljiv ident?
Excuses are useless! Results are priceless!
Ziga Dolhar ::
Daj sporoči ...
a) kater nick uporabljaš
b) kater klient
c) kater ident imaš.
Pa bomo pogledal,
a) kater nick uporabljaš
b) kater klient
c) kater ident imaš.
Pa bomo pogledal,
https://dolhar.si/
TgT ::
To se je naredlo...
[18:29:51] •›› Mode: [TSlut] sets [+b *!*argy@*.rula.net]
[18:29:51] •›› This [*!*argy@*.rula.net] ban affects [|TargY|]
[18:29:51] •›› Kick: [|TargY|] was kicked by [TSlut] [...and don't come back.]
[18:29:51] •›› Can't join #slo-tech: [you're banned (+b)]
[18:29:51] •›› Press [Control+F2] to retry!
ident - targy
hostname sima.rula.net
nick |TargY| ....
[18:29:51] •›› Mode: [TSlut] sets [+b *!*argy@*.rula.net]
[18:29:51] •›› This [*!*argy@*.rula.net] ban affects [|TargY|]
[18:29:51] •›› Kick: [|TargY|] was kicked by [TSlut] [...and don't come back.]
[18:29:51] •›› Can't join #slo-tech: [you're banned (+b)]
[18:29:51] •›› Press [Control+F2] to retry!
ident - targy
hostname sima.rula.net
nick |TargY| ....
Tema: Ali sta rock in metal v zatonu?
IceMan:
Ta z Limp Bizkitom je bla dobra, ja.
OwcA:
@IceMan: ali res pričakujemo preveč, ako se nadejamo vsaj kakega konstruktivnega odgovora?
IceMan:
> @IceMan: ali res pričakujemo preveč, ako se nadejamo vsaj kakega konstruktivnega odgovora?
Ker ne znaš sam prebrat drugih postov, naj ti zlepim kar v tega.
> Ne mesaj metal in numetal med sabo. To sta 2 cisto razlicna pojma.
> uglavnem.. what he said.. slipknot, limp bizkit in podoben shit ni metal.
Better now, owči?
* Odgovor je bil brisan.
Podam ga ponovno, tokrat povsem neosebno.
IceMan:
> @IceMan: ali res pričakujemo preveč, ako se nadejamo vsaj kakega konstruktivnega odgovora?
Evo konstruktivne odgovore, podane pred mano:
* Odgovor je bil ponovno brisan.
Prosim za obrazložitev in opravičilo. To delovanje moderatorjev postaja že rahlo neznosno.
IceMan:
Ta z Limp Bizkitom je bla dobra, ja.
OwcA:
@IceMan: ali res pričakujemo preveč, ako se nadejamo vsaj kakega konstruktivnega odgovora?
IceMan:
Ker ne znaš sam prebrat drugih postov, naj ti zlepim kar v tega.
Better now, owči?
* Odgovor je bil brisan.
Podam ga ponovno, tokrat povsem neosebno.
IceMan:
Evo konstruktivne odgovore, podane pred mano:
* Odgovor je bil ponovno brisan.
Prosim za obrazložitev in opravičilo. To delovanje moderatorjev postaja že rahlo neznosno.
Najprej še moji doplonitvi k njegovim odgovorom, ki sta precej eksplicitno nakazala kako in kaj, ampak očitno še vedno premalo:
K prvemu:
K drugemu:
Bi sicer z veseljem zapisal, da me čudi kaj je tukaj nejasnega, ampak tako ali tako vsi vemo, da zajec tiči v drugem grmu, ampak pojdimo se slepe miši. Torej prvi odgovor, tisti ki me je napeljal k opozorilu je bil v IceManovi tradiciji le provokacija. Potem, ko je že več uporabnikov povedalo, da nu metal ni metal v pravem pomenu besede, je moral svoj lonček pristaviti še IceMan. Vse lepo in prav, če bi mestoma tudi kaj dopriniesel k debati, tako pa so vsi njegovi odgovori zreducirani na stopnjo enovrstičnic, v katerih skuša IceMan potešiti svoje komplekse z iskanjem težav in motenj v vedenjskih vzorcih vseh okoli sebe, kar posledično tudi pomeni, da imajo njegovi odgovori le poredko kaj zveze z dano temo. Nikar ne mislite, da smo moderatorji edini, ki jim gre to v nos. Daleč od tega! V zadnjih 24 urah je več uporabnikov izrazilo svoje negodovanje nad njegovim početjem. Kot zanimivost naj omenim, da je bila njegova izjava povod za odprtje te teme, v kateri pa se je izkazalo edinole, da se je nekoliko prenaglil v svojih sodbah, potemtakem mu verjetno res ni preostalo nič drugega kot, da bes nad svojo nemočjo strese nad drugimi. Toda kaj, ko mu potem mi trosimo soli na rano in brišemo njegove odgovore, te bistroumne umetnine, v katerih ponuja odrešitev za vse, a kaj ko smo preveč arogantni, da bi poprijeli za rešilno bilko.
Žalostno, res!
K prvemu:
Pravzaprav ne. Vem na kaj se je nanašal tvoj odgovor, ampak glede na to, da je tvoj dialog z drugimi omejen na provuciranje, sem te, polen optimizma, skušal spraviti na prava pota. Zaman očitno.
K drugemu:
točno tako, to so konstruktivni (bolj ali manj) odgovori pred tabo, ti pa žal te tradicije nisi nadaljeval in tudi nič ne kaže na kakšno izboljšanje tega neprijetnega stanja.
Bi sicer z veseljem zapisal, da me čudi kaj je tukaj nejasnega, ampak tako ali tako vsi vemo, da zajec tiči v drugem grmu, ampak pojdimo se slepe miši. Torej prvi odgovor, tisti ki me je napeljal k opozorilu je bil v IceManovi tradiciji le provokacija. Potem, ko je že več uporabnikov povedalo, da nu metal ni metal v pravem pomenu besede, je moral svoj lonček pristaviti še IceMan. Vse lepo in prav, če bi mestoma tudi kaj dopriniesel k debati, tako pa so vsi njegovi odgovori zreducirani na stopnjo enovrstičnic, v katerih skuša IceMan potešiti svoje komplekse z iskanjem težav in motenj v vedenjskih vzorcih vseh okoli sebe, kar posledično tudi pomeni, da imajo njegovi odgovori le poredko kaj zveze z dano temo. Nikar ne mislite, da smo moderatorji edini, ki jim gre to v nos. Daleč od tega! V zadnjih 24 urah je več uporabnikov izrazilo svoje negodovanje nad njegovim početjem. Kot zanimivost naj omenim, da je bila njegova izjava povod za odprtje te teme, v kateri pa se je izkazalo edinole, da se je nekoliko prenaglil v svojih sodbah, potemtakem mu verjetno res ni preostalo nič drugega kot, da bes nad svojo nemočjo strese nad drugimi. Toda kaj, ko mu potem mi trosimo soli na rano in brišemo njegove odgovore, te bistroumne umetnine, v katerih ponuja odrešitev za vse, a kaj ko smo preveč arogantni, da bi poprijeli za rešilno bilko.
Žalostno, res!
Zgodovina sprememb…
> točno tako, to so konstruktivni (bolj ali manj) odgovori pred tabo, ti pa žal te tradicije nisi nadaljeval in tudi nič ne kaže na kakšno izboljšanje tega neprijetnega stanja.
Se mi ni zdelo več potrebno pisati svojega konstruktivnega odgovora, ako je bil ta že podan. Misliš, da bi bilo ponavljanje res potrebno? Ne. Moj odgovor je zgolj izrazil strinjanje z utemeljitvami Iceka in hatcha. To se je meni zdelo dovolj, a tebi očitno ne, ker si pri meni iskal nekaj povsem drugega, kot le odgovor na temo.
Kar se pa tiče tvoje nadaljne pisarije, pa... smeh. Sploh se ne zavedaš, koliko sebe si povzel v tem tekstu. Hvala za iskrenost, to cenim.
Se mi ni zdelo več potrebno pisati svojega konstruktivnega odgovora, ako je bil ta že podan. Misliš, da bi bilo ponavljanje res potrebno? Ne. Moj odgovor je zgolj izrazil strinjanje z utemeljitvami Iceka in hatcha. To se je meni zdelo dovolj, a tebi očitno ne, ker si pri meni iskal nekaj povsem drugega, kot le odgovor na temo.
Kar se pa tiče tvoje nadaljne pisarije, pa... smeh. Sploh se ne zavedaš, koliko sebe si povzel v tem tekstu. Hvala za iskrenost, to cenim.
@IceMan:
Glede na to, da nas drugače nisi ravno zaslepil s svojim poznavanjem teh zvrsti je več kot vprašljivo ali ni, bolj kot za strinjanje, šlo za reševanje lastnega ugleda. Iz tvojih ostalih odgovorov namreč nekako ni razvidno, da bi bila papagaj, le provokator, zato sem tudi ukrepal kot sem.
Ko vse ostalo odpove se pa zatečeš k "to si ti, kaj sem pa jaz?"? Ljubko.
Glede na to, da nas drugače nisi ravno zaslepil s svojim poznavanjem teh zvrsti je več kot vprašljivo ali ni, bolj kot za strinjanje, šlo za reševanje lastnega ugleda. Iz tvojih ostalih odgovorov namreč nekako ni razvidno, da bi bila papagaj, le provokator, zato sem tudi ukrepal kot sem.
Ko vse ostalo odpove se pa zatečeš k "to si ti, kaj sem pa jaz?"? Ljubko.
Zgodovina sprememb…
> Glede na to, da nas drugače nisi ravno zaslepil s svojim poznavanjem teh zvrsti je več kot vprašljivo ali ni, bolj kot za strinjanje, šlo za reševanje lastnega ugleda. Iz tvojih ostalih odgovorov namreč nekako ni razvidno, da bi bila papagaj, le provokator, zato sem tudi ukrepal kot sem.
To je bila tvoja osebna razsodba, povsem brez utemeljitve. Motiš se namreč že pri tem, da bi jaz rabil tukaj reševati svoj ugled. To je forum, to je internet. Kakšen ugled, torej? Tega jaz rabim le v RL, kjer imam life, tukaj pa se lahko le smejim vam čapkom in geekom, ko pišete takšne "globoke" razsodbe, nedvomno le temelječe na interesih lastnega ugleda. Zame je to vse skupaj le sprostitev, recimo nekaj takega, kot zvečer, ko se ti usedeš pred TV. Debatiram debate, konstruktivno, neprovokativno... vse dokler vmes ne pride kak prepotentni moderator, ali pa tudi ne moderator, potem pa seveda nemudoma izkoristim to priložnost zabave, ko ga obrnem, da deluje sam proti sebi in se na koncu ujame v lastne pasti. Ti pa se tega ubraniš tako, da poste izbrišeš, zato je sledila tudi ta pritožba, ker nedvomno izkoriščaš svoj položaj moderatorja.
> Ko vse ostalo odpove se pa zatečeš k "to si ti, kaj sem pa jaz?"? Ljubko.
Jaz pa sem imel občutek, da si ravno to storil ti z vsem, kar si do sedaj napisal tukaj. Zanimivo, zanimivo.
To je bila tvoja osebna razsodba, povsem brez utemeljitve. Motiš se namreč že pri tem, da bi jaz rabil tukaj reševati svoj ugled. To je forum, to je internet. Kakšen ugled, torej? Tega jaz rabim le v RL, kjer imam life, tukaj pa se lahko le smejim vam čapkom in geekom, ko pišete takšne "globoke" razsodbe, nedvomno le temelječe na interesih lastnega ugleda. Zame je to vse skupaj le sprostitev, recimo nekaj takega, kot zvečer, ko se ti usedeš pred TV. Debatiram debate, konstruktivno, neprovokativno... vse dokler vmes ne pride kak prepotentni moderator, ali pa tudi ne moderator, potem pa seveda nemudoma izkoristim to priložnost zabave, ko ga obrnem, da deluje sam proti sebi in se na koncu ujame v lastne pasti. Ti pa se tega ubraniš tako, da poste izbrišeš, zato je sledila tudi ta pritožba, ker nedvomno izkoriščaš svoj položaj moderatorja.
> Ko vse ostalo odpove se pa zatečeš k "to si ti, kaj sem pa jaz?"? Ljubko.
Jaz pa sem imel občutek, da si ravno to storil ti z vsem, kar si do sedaj napisal tukaj. Zanimivo, zanimivo.
@IceMan: glede na ihto in ustrajnosti s katero vsem povprek "pomagaš" do spoznanja, kako nimajo pojma o "resničnem" življenju, človek kar težko vrjame, da je zate to vse skupaj le sprostitev.
> @IceMan: glede na ihto in ustrajnosti s katero vsem povprek "pomagaš" do spoznanja, kako nimajo pojma o "resničnem" življenju, človek kar težko vrjame, da je zate to vse skupaj le sprostitev.
To ti pa rad verjamem, ja.
Sicer nikjer nisem trdil, da nimaš (ali "nimate") pojma o RL, ampak OK. Če že sam tako praviš, ti ne bom ugovarjal.
Jaz sem le napisal, da tebe (vas) skrbi tukaj za ugled, zato si to tudi hitro navrgel name (in zato si tudi hitro brisal tisti post). Drugo pa si dodal sam.
To ti pa rad verjamem, ja.
Sicer nikjer nisem trdil, da nimaš (ali "nimate") pojma o RL, ampak OK. Če že sam tako praviš, ti ne bom ugovarjal.
Jaz sem le napisal, da tebe (vas) skrbi tukaj za ugled, zato si to tudi hitro navrgel name (in zato si tudi hitro brisal tisti post). Drugo pa si dodal sam.
criLin15 se je takole pritožil nad mano:
Vsi izbrisi v temi Baza AMD-jevih steppingov so bili na željo drugih uporabnikov, ki so si želeli imeti čisto in pregledno temo. Na začetku teme je jasno navedeno katere informacije naj vsak odgovor vsebuje, criLin15ov jih ni (manjkalo je navitje), zato je bil odstranjen.
Druga sporna tema pa je 120mm fan!, kjer je criLin15 odgovoril takole:
Res je bilo vprašanje zastavljeno nekoliko dvoumno, kar pa še ne pomeni, da se je zato potrebno norčevati. Z ozirom na to, da se criLin15 ni nikoli postregal s sarkastičnimi opazkami, ko so padala podobna vpršašanja glede vodnega hlajenja, ne vidim nobenega drugega povoda za ta odgovor kot triumfiranje nad dejstvom, da glede taga pa on ve kako in kaj.
Ej, zdej gre pa men ža mal na ku*** to, da mi skoz brišeš odgovore.... Zadnjič si mi 2 zbrisu v oddelku Navijanje v Bazi TBred B steppingov, ki jo je odprl asPeteR... Za prvega rečm- opravičeno... Za drugega- povedu sm svoje steppinge in ti mi VESELO IN VES ZADOVOLJEN izbrišeš odgovor... HVALA
Zakva si mi ga pa prejle zbrisu? Povej mi, če je logično, da vidš vent na sliku in si pol zmislš kam ga boš dal... Logično, a??
Itak bi mu moral temo zbrisat, ker je "zahtevu" sliko venta... K da ga ni še nikol vidu..
BEHAVE YOU...
Očitno si me dobil na piko... Zato ni treba namerno brisat moje poste in zlorabljat tvoje pravice.... Aja, sm vidu, da si zdej pr tajni policiji... Čestitam...
Zakva mi to delaš? Povej...
Vsi izbrisi v temi Baza AMD-jevih steppingov so bili na željo drugih uporabnikov, ki so si želeli imeti čisto in pregledno temo. Na začetku teme je jasno navedeno katere informacije naj vsak odgovor vsebuje, criLin15ov jih ni (manjkalo je navitje), zato je bil odstranjen.
Druga sporna tema pa je 120mm fan!, kjer je criLin15 odgovoril takole:
Zakva pa fotko rabš? Itak zgledajo isto kot ostali venti le, da so 120x120 mm veliki....
...k se razmislam kam bi ga dau!!
A mislš, da ti bo fotka "povedala" kam ga namontiraj??
Res je bilo vprašanje zastavljeno nekoliko dvoumno, kar pa še ne pomeni, da se je zato potrebno norčevati. Z ozirom na to, da se criLin15 ni nikoli postregal s sarkastičnimi opazkami, ko so padala podobna vpršašanja glede vodnega hlajenja, ne vidim nobenega drugega povoda za ta odgovor kot triumfiranje nad dejstvom, da glede taga pa on ve kako in kaj.
CaqKa ::
tomi: point je ta da se owca naj neha pustit provucirat od icemana ker nam gre že to vsem pošteno na kurac. pa ker si oba kradeta čas.
c3R4R ::
@OwcA
Vidm, da si se zmazu...
BTW: Zasebno sm ti odprl ne zarad tega, da bi te javno grajal, ampak iz razloga, da midva sama razčistiva nastale situacije.. Sicer se mi zdi, da ta situacija ni pripeljala tako daleč, da bi se nad tabo javno pritoževal... Sploh se mi zdijo zasebne rešitve veliko bolj primerne kot javne, da razčistiva na SAMEM....
Tvoj odgovor ne komentiram, ker ne bi rad pisal romanov in ker JAVNO pritoževanje ne pelje nikamor. O tej temi se JAVNO ne pogovarjam VEČ. Če imaš kej za dodat mi napiš v zasebno sporočilo, ki sm ti ga odprl.
Basta.
Vidm, da si se zmazu...
BTW: Zasebno sm ti odprl ne zarad tega, da bi te javno grajal, ampak iz razloga, da midva sama razčistiva nastale situacije.. Sicer se mi zdi, da ta situacija ni pripeljala tako daleč, da bi se nad tabo javno pritoževal... Sploh se mi zdijo zasebne rešitve veliko bolj primerne kot javne, da razčistiva na SAMEM....
Tvoj odgovor ne komentiram, ker ne bi rad pisal romanov in ker JAVNO pritoževanje ne pelje nikamor. O tej temi se JAVNO ne pogovarjam VEČ. Če imaš kej za dodat mi napiš v zasebno sporočilo, ki sm ti ga odprl.
Basta.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3R4R ()
Ali imajo odebeljena imena v "to temo vidijo: ...." kakšen pomen?
Ali spet famozni: "Its not a bug, its a feature." ?!
Ali spet famozni: "Its not a bug, its a feature." ?!
ToniT ::
Odebeljena imena v ZS imajo tisti, ki si še niso ogledali teme odkar je bila spremenjena (oz. dodan kak post). Z normalno pisavo pa so napisani tisti, ki so videli vse poste.
pingo76 ::
Prebral sem nekaj postvo od IceMana in se spet nasmejal. Saj ne da je vse iz trte zvito, ampak tip ima res željo po "verbalnem" vojskovanju. NE poznam ozadja Icemanovega početja sumim pa, da je za njegovo obnašanje bila kriva kakšna težka roka v preteklosti. Rekel bom samo to, da Icemana ne vzemite (vedno) resno, saj tako le nasedate in povzročate dodatno vzburjanje dotičnega osebka.
P.S. Na morebitne falične pripombe in "briljantne" ugotovitve Icemana ne bom komentiral oz. odgovarjal. Misli naj si (itak) kar sma želi.
No, da ni vse tako črno... sem že zasledil Icmana ki je kako pametno povedal. Lahko jih preštejete na prste nerodnega mesarja . (Žleht ja...)
P.S. Na morebitne falične pripombe in "briljantne" ugotovitve Icemana ne bom komentiral oz. odgovarjal. Misli naj si (itak) kar sma želi.
No, da ni vse tako črno... sem že zasledil Icmana ki je kako pametno povedal. Lahko jih preštejete na prste nerodnega mesarja . (Žleht ja...)
Tero ::
Hmja meni ni najbolj jasno zakaj je owca zbrisal(spremenil) link v funny links ces da je proti pravilom?? Ne kapiram kaj bi bilo tole proti pravilom... Mogoce kake socne besede?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Tvoj link je bil poln vulgarizmov, zato je bil tudi popravljen. Če še ne veš, moderatorji imajo pravico do osebne presoje, kaj je primerno za stran in kaj ni. Any further questions?
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Persona Rudis 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5154 (3821) | perci |
» | Svoboda govora? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5758 (2262) | undefined |