Forum » Slo-Tech » Pritožbe
Pritožbe
CaqKa ::
serial za winxp objavi ;)
aja pa v nasprotju s slotech pravili delaj. to bo še najbolj učinkovito.
aja pa v nasprotju s slotech pravili delaj. to bo še najbolj učinkovito.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Barakuda1 ::
Meni se zdi rešitev, da ostanejo simboli "nedotakljivi" in se napadajo prepričanja (ideologije). Kajti simboli le predstavljajo oz. poosebljajo mempleks, ko zrušiš tega postane simbol povsem nesmiselen. Če dokažeš, da Kristus ni trosil okoli čudežev itn. prekineš navezanost na simbol, tako postane blatenje tega nepotrebno in že skoraj paradkosalno, saj je obrekovalec edini, ki mu pripisuje kakršnokoli (posebno) vrednost.
....................................................
….uuufff, ta zadeva pa po mojem mnenju ni tako preprosta, kot je videti na prvi pogled. Pa tudi nisem prepričan a je ravno primerna za pritožbe. ampak kar je je.
Osebno sem največ sodeloval ravno pri temi, ki jo je pričel motorolca, torej o Jezusu, zato naj mi bo dovoljenih nekaj pripomb.
Motorolca je namreč temo naslovil takole
Jezus je vstal od mrtvih. Kaj misliš ti?
S takšnim naslovom je torej že zakoličil diskusijo o simbolu samem. Pravzaprav so bili odmiki v smeri dokazovanja neutemeljenosti ali nekoeksistntnosti ideologije (religije) v bistvu odstopanje od naslovne teme.
Zastavlja se mi torej naslednje vprašanje. Do kod in po katerih merilih se ravnati (tudi etičnih) da se po eni strani ščitijo čustva posameznika povezana in zvezana s simbolom po eni strani in po drugi ali ni motorolca s tem simbol (ki naj bi bil "ščiten") že sam detroniziral.
Če nekdo simbol izpostavi kot nekaj o čemer naj se razpravlja oziroma diskutira, pri tem pa zadevo postavi celo v trdilni obliki in me nato sprašuje po mnenju, pač ne more pričakovati zaščite tega simbola. Prej nasprotno. Lasten simbol je izpostavil presoji. Presoji tako ni izpostavil le ideologije, pač pa tudi simbol kot tak.
Vprašanje je seveda drugo. Ali je ravnal motorolca prav, ko je presoji izpostavil simbol, ne pa ideologijo (vero, religijo)?
Osebno menim da ne. Zato se osebno poskušam zadržati, da ne prekoračim dopustne meje (čeprav mi zmerja tu tudi ne gre najbolje od rok )
Po drugi strani je pa tudi res, da je pri verskih vprašanjih nekaterim kar "vse" simbol in vidijo kar v vsem povprek žalitev verskih čustev.
Pa tudi sicer ni zadeva ravno tako preprosta, da bi z nekim dokazom (kako sedaj vernemu dokazat, da Jesus ne delal čudežev?) prekinil navezanost na simbol. Posebej je to težko ko gre za krščanstvo, ki ima izjemno veliko simbolov (križ, jagnje, ribe, kruh, vino – samo kot najpomembnejši)
V takšni situaciji osebno zastopam stališče, da ob nivoju kulturne ali vsaj relativno strpne in sprejemljive diskusije ni potrebno ščititi simbola kot takega niti ideologije, pač pa osebek, ki ideologijo bodisi sprejema bodisi zavrača.
Če bi dosegli to raven diskusije, bi to bilo že veliko.
barakuda
....................................................
….uuufff, ta zadeva pa po mojem mnenju ni tako preprosta, kot je videti na prvi pogled. Pa tudi nisem prepričan a je ravno primerna za pritožbe. ampak kar je je.
Osebno sem največ sodeloval ravno pri temi, ki jo je pričel motorolca, torej o Jezusu, zato naj mi bo dovoljenih nekaj pripomb.
Motorolca je namreč temo naslovil takole
Jezus je vstal od mrtvih. Kaj misliš ti?
S takšnim naslovom je torej že zakoličil diskusijo o simbolu samem. Pravzaprav so bili odmiki v smeri dokazovanja neutemeljenosti ali nekoeksistntnosti ideologije (religije) v bistvu odstopanje od naslovne teme.
Zastavlja se mi torej naslednje vprašanje. Do kod in po katerih merilih se ravnati (tudi etičnih) da se po eni strani ščitijo čustva posameznika povezana in zvezana s simbolom po eni strani in po drugi ali ni motorolca s tem simbol (ki naj bi bil "ščiten") že sam detroniziral.
Če nekdo simbol izpostavi kot nekaj o čemer naj se razpravlja oziroma diskutira, pri tem pa zadevo postavi celo v trdilni obliki in me nato sprašuje po mnenju, pač ne more pričakovati zaščite tega simbola. Prej nasprotno. Lasten simbol je izpostavil presoji. Presoji tako ni izpostavil le ideologije, pač pa tudi simbol kot tak.
Vprašanje je seveda drugo. Ali je ravnal motorolca prav, ko je presoji izpostavil simbol, ne pa ideologijo (vero, religijo)?
Osebno menim da ne. Zato se osebno poskušam zadržati, da ne prekoračim dopustne meje (čeprav mi zmerja tu tudi ne gre najbolje od rok )
Po drugi strani je pa tudi res, da je pri verskih vprašanjih nekaterim kar "vse" simbol in vidijo kar v vsem povprek žalitev verskih čustev.
Pa tudi sicer ni zadeva ravno tako preprosta, da bi z nekim dokazom (kako sedaj vernemu dokazat, da Jesus ne delal čudežev?) prekinil navezanost na simbol. Posebej je to težko ko gre za krščanstvo, ki ima izjemno veliko simbolov (križ, jagnje, ribe, kruh, vino – samo kot najpomembnejši)
V takšni situaciji osebno zastopam stališče, da ob nivoju kulturne ali vsaj relativno strpne in sprejemljive diskusije ni potrebno ščititi simbola kot takega niti ideologije, pač pa osebek, ki ideologijo bodisi sprejema bodisi zavrača.
barakuda
Cokolesnik ::
Žalostno je, da sploh ima nekdo namen kršiti pravila z namenom pridobiti si željen naziv. Upam si celo trditi, da je žalostno, da takšna oseba sploh uporablja internet.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Keyser Soze ::
Cokolesnik.
NE bi bil rad nesramen ampak bla, bla, bla. Še en razlog zakaj imam raje čokolino(brez heca).
Stigmatizacija osebka z določenimi nazivi je "zažigala" par desetletij in več nazaj.
Danes takšna stigma ne pomeni NIČ. Oz. nekako popestri vsakdanji uporabniški vmesnik. Postaneš nekaj "neobičajnega", malo bolj pestrega.
Od začetka ko sem prišel na ta forum mi ti nazivi niso pomenili nič. Dokler po naključju nisem prebral neke teme, kjer so se omenjali tej nazivi. Vendar tudi to ni spremenilo mojega mnenja o osebah, ki posedujejo ta naziv.
Vsaj niso tako dolgočasni in monotoni. Ni vedno v redu držati se pravil kot pijanec plota.
P.S.: Mi ga lahko vklopijo brez kršenja pravil. Če se mi bo zdelo potrebno kršiti pravila jih bom kršil, ampak ne zato da bi si pridobil ta naslov, temveč zato ker imam tudi sam določene norme in vrednote po katerih se ravnam. Na srečo je večina teh v skladu z pravnim redom RS. Ostale, ki niso... ali se bo spremenil zakon, ali pa bom še naprej delal v nasprotju z slednjim. Nisem tako labilen.
NE bi bil rad nesramen ampak bla, bla, bla. Še en razlog zakaj imam raje čokolino(brez heca).
Stigmatizacija osebka z določenimi nazivi je "zažigala" par desetletij in več nazaj.
Danes takšna stigma ne pomeni NIČ. Oz. nekako popestri vsakdanji uporabniški vmesnik. Postaneš nekaj "neobičajnega", malo bolj pestrega.
Od začetka ko sem prišel na ta forum mi ti nazivi niso pomenili nič. Dokler po naključju nisem prebral neke teme, kjer so se omenjali tej nazivi. Vendar tudi to ni spremenilo mojega mnenja o osebah, ki posedujejo ta naziv.
Vsaj niso tako dolgočasni in monotoni. Ni vedno v redu držati se pravil kot pijanec plota.
P.S.: Mi ga lahko vklopijo brez kršenja pravil. Če se mi bo zdelo potrebno kršiti pravila jih bom kršil, ampak ne zato da bi si pridobil ta naslov, temveč zato ker imam tudi sam določene norme in vrednote po katerih se ravnam. Na srečo je večina teh v skladu z pravnim redom RS. Ostale, ki niso... ali se bo spremenil zakon, ali pa bom še naprej delal v nasprotju z slednjim. Nisem tako labilen.
OwcA ::
@Barakuda1:
Kakšna je raven po tvojem trenutna raven diskusije, oziroma kaj bi spremenil?
Kakšna je raven po tvojem trenutna raven diskusije, oziroma kaj bi spremenil?
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Barakuda1 ::
OwcA
Kaj bi spremenil nič.
Čeprav raven diskusije občasno zdrsne malce iz okvirjev, to še ne pomeni, da bi kaj spremnijal.
S prispevkom sem hotel le opozoriti, da ni potrebno za "vsako ceno" ščititi simbolov.
Skratka, moje mnenje in nič več.
barakuda
Kaj bi spremenil nič.
Čeprav raven diskusije občasno zdrsne malce iz okvirjev, to še ne pomeni, da bi kaj spremnijal.
S prispevkom sem hotel le opozoriti, da ni potrebno za "vsako ceno" ščititi simbolov.
Skratka, moje mnenje in nič več.
barakuda
San ::
A je res potrebno, da se pod postom izpisuje glih vsako spreminjanje le-tega? Meni se zdi to čist nepotrebno in ker ste eni taki esteti, tud grdo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: San ()
smash ::
keyser soze:
heh en nasvet..malce zatežž..pol se jim pa ne opravičt...pol bodo pa rekl, da ti naziva ne bodo nkol skinil in pol se deli žalostenga da bodo misll da so zmagal...
drgac pa naziv kr fajn deluje...itak jih 3/4 ne ve kaj pomen...zgleda pa prou fajn
jest ga ne bi zamenou za nč na svetu...mogoče le za persona non grata
heh en nasvet..malce zatežž..pol se jim pa ne opravičt...pol bodo pa rekl, da ti naziva ne bodo nkol skinil in pol se deli žalostenga da bodo misll da so zmagal...
drgac pa naziv kr fajn deluje...itak jih 3/4 ne ve kaj pomen...zgleda pa prou fajn
jest ga ne bi zamenou za nč na svetu...mogoče le za persona non grata
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: smash ()
sebastjan v ::
Smash, ali si se zdaj končno sprijaznil z nazivom - vidim, da ti je zdaj postal celo všeč...
ahac ::
smash: kaj pa če te zvežemo in tepemo?
to bo menda skrivna kazen za vse, ki bodo pisali pritožbe!
to bo menda skrivna kazen za vse, ki bodo pisali pritožbe!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
kuglvinkl ::
Nič menda oz. tako je, Tega nismo uredili v novih pravilih, ker se nam je zdel neetično in bi verjetno večina dvignila vsaj levo obrv.
Če je še komu dolgčas, naj se gre preganjat drugam.
Če je še komu dolgčas, naj se gre preganjat drugam.
Your focus determines your reallity
Thomas ::
Kadar pišem eksponente s HTML sub - mi ne sprejme posta. Dokler ne napišem devetnajstostoletnega ^.
Please check ob priliki.
Please check ob priliki.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Ej hvala! Vendar zdej ne vem, če je to spadalo ravno v pritožbe!
lila stil je isto kot da bi me permanentno banal....ce mi ga vklopte, mate enga uporabnika manj
Zopet se pritožujem, ker sta mi owca ter gandalfar izbrisala post v temi o jezusu....
želim pojasnilo.
želim pojasnilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Tole:
proglasiti za odgovor je sicer rahlo drzno, ampak naj bo. Precej bolj bi mu pristala oznaka neumestni medklic, kar bi ti do dobršne mere tudi odogovorilo na vprašanje zakaj tako kruto posredovanje iz moje strani. Da pa nisem le sam popolnoma izrojen tiran, kaže dejstvo, da se je tudi Gandalfar odločil za enako postopanje (očitno bolj ali manj istočasno).
a dej nehi že no
proglasiti za odgovor je sicer rahlo drzno, ampak naj bo. Precej bolj bi mu pristala oznaka neumestni medklic, kar bi ti do dobršne mere tudi odogovorilo na vprašanje zakaj tako kruto posredovanje iz moje strani. Da pa nisem le sam popolnoma izrojen tiran, kaže dejstvo, da se je tudi Gandalfar odločil za enako postopanje (očitno bolj ali manj istočasno).
BigWhale ::
Pritozbe...
Mnja, moj post o Patricijah je bil najprej popravljen, potem pa izbrisan. Saj ne da sem osebno uzaljen zaradi tega. Ampak moj post ni bil zlo nameren, sem samo nadaljeval tisti typo na nek saljiv nacin, ker se mi je pac zdel smesen (typo)... :) No harm in that...
Komentar, da ni treba cloveka pojesti, ce se je zatipkal pa ni povsem namestu, ker cloveku nisem hotel nic slabega... :)
Mnja, moj post o Patricijah je bil najprej popravljen, potem pa izbrisan. Saj ne da sem osebno uzaljen zaradi tega. Ampak moj post ni bil zlo nameren, sem samo nadaljeval tisti typo na nek saljiv nacin, ker se mi je pac zdel smesen (typo)... :) No harm in that...
Komentar, da ni treba cloveka pojesti, ce se je zatipkal pa ni povsem namestu, ker cloveku nisem hotel nic slabega... :)
ToniT ::
No ja... Ta tvoj post, ki si ga napisal, je sprožil še dve zelo neumestni pripombi, tako da jaz mislim, da je bilo brisanje kar umestno.
To je moje osebno mišljenje kot uporabnik foruma.
To je moje osebno mišljenje kot uporabnik foruma.
owca...ce brises mem, bris tud ostalim...recimo samo 2 posta kasneje je thomas napisal post: lubi jezus
ne vidm razlike med mojim in tem postom...zakaj delaš razlike?
ne vidm razlike med mojim in tem postom...zakaj delaš razlike?
@smash: "razlike" delam zato, ker je Thomas dejaven udeleženec v debati in je kot takšen svoje stališče že večkrat udtemelil, ti pa si le izustil svoj medklic, katerega podporo zamanj iščemo med prejšnimi odgovori.
owca: jest sm izustil svoj medklic tako kot ga je npr. thomas......tudi jaz spremljam debato od zacetka...za razliko od drugih bolj malo napisem, spremljam jo pa...zato ne ti men tuki lapat u temo
zame sta frazi:
dej nehi ze no
pa
lubi jezus
popolnoma enaki glede na to, da ne povesta nič..
če te prou razumem...če bi torej sodeloval v debati "aktivno", bi si potem lahko privoščil tak izpad, kot mu ti rečeš?
dejte že enkrat uštimat pravila no..pa moderatorje tud.."sej ne vedo kaj delajo" oprosti jim oče
zame sta frazi:
dej nehi ze no
pa
lubi jezus
popolnoma enaki glede na to, da ne povesta nič..
če te prou razumem...če bi torej sodeloval v debati "aktivno", bi si potem lahko privoščil tak izpad, kot mu ti rečeš?
dejte že enkrat uštimat pravila no..pa moderatorje tud.."sej ne vedo kaj delajo" oprosti jim oče
@smash:
Na kartko, ja. Če bi odstranjevali vse takšne medklice bi bilo pretirano, zato je to dopuščeno le tistim, ki so k debati tudi kaj doprinesli. Če je nekdo že kaj odgovorjal v temi, si lahko ta medklic razlagamo, kot nadaljevanje ali pa uvod v nov odgovor, po drug strani so medklici, ki jih je nemogoče povezati s čim kokretnejšim, le navlaka in kot takšni odstranjeni.
Na kartko, ja. Če bi odstranjevali vse takšne medklice bi bilo pretirano, zato je to dopuščeno le tistim, ki so k debati tudi kaj doprinesli. Če je nekdo že kaj odgovorjal v temi, si lahko ta medklic razlagamo, kot nadaljevanje ali pa uvod v nov odgovor, po drug strani so medklici, ki jih je nemogoče povezati s čim kokretnejšim, le navlaka in kot takšni odstranjeni.
a jest nč ne doprinesem torej k forumu oz temi, če jo vsak dan spremljam in nič "aktivno ne sodelujem"???
a pol mene kt da me ni?!?
a pol mene kt da me ni?!?
@smash: k dani temi le s spremlanjem žal nič ne doprineseš, forum pa je nadvse vesel vsakega obiskovalca.
Sid Izprijeni ::
Spoštovani Tajni policaji!
Vem, da nemara tudi sam nisem vedno povsem vzoren udeleženec foruma in komentator novic, a vendar zadnje čase opažam porast v slabem obnašanju določenih osebkov. Zlasti med komentarji na novice mi je bilo moč zaslediti, da omenjeni določeni osebki nič kaj ne brzdajo svojih strasti in nastopajo v žaljivem in agresivnem tonu. Dasiravno še ni letelo nič name, pa je tovrstno rogoviljenje moteče po mojem tudi do ostalih uporabnikov, saj razpihuje sovražnost, zavira debato in greni splošno razpoloženje.
Poimensko ne bom nikogar omenil, ker nisem špeckahla niti nimam moralno povsem izostrenega čuta, zdi pa se mi da bi določeni osebki lahko dobili kakšno prijazno opozorilo s strani Tajne policije vsaj v dveh zadnjih novicah z naslovoma "Brez Xeona ni pravega strežnika" in "Križi z benchmarki".
Naj poudarim, da sicer razumem čustveno občutljivost posameznikov in jo tudi toleriram, vkolikor v svoje agresivne izpade vključijo vsaj malo argumentacije. Smetenje threada kar tako, ker je nekdo vstal z levo nogo, pa menim, da ni na mestu. Ker sicer sploh ne dvomim v kvaliteto vašega dela, vas zgolj vljudno prosim, da odpošljete usposobljene agente in povečate nadzor nad pregretimi glavami, ako ugotovite, da je moja pritožba utemeljena.
Lepo se vam zahvaljujem in vas takisto lepo pozdravljam.
Vaš Sid
Vem, da nemara tudi sam nisem vedno povsem vzoren udeleženec foruma in komentator novic, a vendar zadnje čase opažam porast v slabem obnašanju določenih osebkov. Zlasti med komentarji na novice mi je bilo moč zaslediti, da omenjeni določeni osebki nič kaj ne brzdajo svojih strasti in nastopajo v žaljivem in agresivnem tonu. Dasiravno še ni letelo nič name, pa je tovrstno rogoviljenje moteče po mojem tudi do ostalih uporabnikov, saj razpihuje sovražnost, zavira debato in greni splošno razpoloženje.
Poimensko ne bom nikogar omenil, ker nisem špeckahla niti nimam moralno povsem izostrenega čuta, zdi pa se mi da bi določeni osebki lahko dobili kakšno prijazno opozorilo s strani Tajne policije vsaj v dveh zadnjih novicah z naslovoma "Brez Xeona ni pravega strežnika" in "Križi z benchmarki".
Naj poudarim, da sicer razumem čustveno občutljivost posameznikov in jo tudi toleriram, vkolikor v svoje agresivne izpade vključijo vsaj malo argumentacije. Smetenje threada kar tako, ker je nekdo vstal z levo nogo, pa menim, da ni na mestu. Ker sicer sploh ne dvomim v kvaliteto vašega dela, vas zgolj vljudno prosim, da odpošljete usposobljene agente in povečate nadzor nad pregretimi glavami, ako ugotovite, da je moja pritožba utemeljena.
Lepo se vam zahvaljujem in vas takisto lepo pozdravljam.
Vaš Sid
The true challenge of Creation lies not in the engineering...
...but rather in the ability to control one's project.
...but rather in the ability to control one's project.
Ziga Dolhar ::
Živjo
Sem si šel pogledat komentarje. Pri komentarjih obeh novic sem zasledil predvsem čustveno prizadetost nekaterih ter občasno malce 'otročje' obnašanje, dočim posebej izstopata Jebediah in Mr. X, ki pa sem ga opozoril.
Se mi pa [na srečo] zdi, da se tovrstni izpadi pojavljajo predvsem pri tematikah X : Y (Intel : AMD, nVidia : Ati, Telekom : Radenska), tako da bomo na take teme v prihodnosti bolj pozorni.
Hvala za opozorilo!
- Žiga
Sem si šel pogledat komentarje. Pri komentarjih obeh novic sem zasledil predvsem čustveno prizadetost nekaterih ter občasno malce 'otročje' obnašanje, dočim posebej izstopata Jebediah in Mr. X, ki pa sem ga opozoril.
Se mi pa [na srečo] zdi, da se tovrstni izpadi pojavljajo predvsem pri tematikah X : Y (Intel : AMD, nVidia : Ati, Telekom : Radenska), tako da bomo na take teme v prihodnosti bolj pozorni.
Hvala za opozorilo!
- Žiga
https://dolhar.si/
undefined ::
Najbolj hecno je, ko se gredo otroci (moderatorji) gestapo politiko tu na slo-techu. Podobno kot mini verzije agentov iz Matrice. Ko projecirajo toliko svojih kompleksov na ostale uporabnike, da je prav žalostno, in jih potem karajo, brišejo, banajo. Najraje in najpogosteje kar brišejo brez besed. Oh ja.
ali3n ::
@ all - dajmo to temo ohraniti _izključno_ za debato glede pritožb.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
ali3n ::
@ Icemann: možno - morda le jaz ne vidim na kaj konkretno se nanaša pritožba...
- "Rozi vidm." "S psom!"
perci ::
Najbolj hecno je, ko se gredo otroci (moderatorji) gestapo politiko tu na slo-techu.
Najbolj hecno je, da IceMan pristaja na to in se vedno ostaja na forumu. Temu jaz pravim nenačelnost. Ampak sej tega smo od IceMana že navajeni.
Perci, eni se trudimo, da bi se izboljšali, pa si pač ne dopustite prav nič dopovedat. Sklepam, da imajo vaši starši enake težave.
>Perci, eni se trudimo, da bi se izboljšali
Lepo, da se trudiš, da bi se izboljšal. Čeprav ti ne ratuje najbolj. Še vedno težiš tam kjer je in ni treba.
>pa si pač ne dopustite prav nič dopovedat
Eh, to pač ni res. Že večkrat smo priznali zmoto in se v takem primeru tudi opravičili.
>Sklepam, da imajo vaši starši enake težave.
Ne vpletajmo staršev, OK? Things could get ugly.
Lepo, da se trudiš, da bi se izboljšal. Čeprav ti ne ratuje najbolj. Še vedno težiš tam kjer je in ni treba.
>pa si pač ne dopustite prav nič dopovedat
Eh, to pač ni res. Že večkrat smo priznali zmoto in se v takem primeru tudi opravičili.
>Sklepam, da imajo vaši starši enake težave.
Ne vpletajmo staršev, OK? Things could get ugly.
> Lepo, da se trudiš, da bi se izboljšal. Čeprav ti ne ratuje najbolj. Še vedno težiš tam kjer je in ni treba.
S tem sem mislil, da bi izboljšali vašo stran, vašo politiko - vas.
Malo dvoumno napisano, se strinjam, in stvar lahko obrneš sebi v prid. Vendar ne prav za dolgo.
> Eh, to pač ni res. Že večkrat smo priznali zmoto in se v takem primeru tudi opravičili.
Le ko je bil problem neizogiben.
> Ne vpletajmo staršev, OK? Things could get ugly.
Do tell how ugly.
S tem sem mislil, da bi izboljšali vašo stran, vašo politiko - vas.
Malo dvoumno napisano, se strinjam, in stvar lahko obrneš sebi v prid. Vendar ne prav za dolgo.
> Eh, to pač ni res. Že večkrat smo priznali zmoto in se v takem primeru tudi opravičili.
Le ko je bil problem neizogiben.
> Ne vpletajmo staršev, OK? Things could get ugly.
Do tell how ugly.
Sergio ::
Spuščanje na osebno raven je, ob naravi dela moderatorstva na tem forumu, prenizka poteza, in to celo zate, IceMan. Vpletanje staršev (!!) v to zadevo se mi zdi pretirano ter bi bilo fer, da se za to tudi opravičiš. To res ni bilo lepo od tebe, take poteze tudi nisem pričakoval od razgledanega človeka.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
ahac ::
em...
nč ne bom reku..
čaki.. neki morm rečt... da ne bodo brisal posta kot brezveznega..
Iceman ima prav. Se strinjam.
Grow up, guys!
nč ne bom reku..
čaki.. neki morm rečt... da ne bodo brisal posta kot brezveznega..
Iceman ima prav. Se strinjam.
Grow up, guys!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Ahac, malo se zresni. Povej kaj te muči, prihrani pa nam pokroviteljske izjave v stilu "grow up", ker si jih sam neprimerno bolj zaslužiš.
Skratka, dejte nam konstruktivne kritike, ne pa lajat vsepovprek kot stekli psi.
Če se mislite pritoževat glede wareza, pa vas moram žal razočarat. Tega na slo-techu ne bo. Vas bo pa tiste, ki bi to radi, gotovo ahac povabil na "konkurenčno" stran.
Skratka, dejte nam konstruktivne kritike, ne pa lajat vsepovprek kot stekli psi.
Če se mislite pritoževat glede wareza, pa vas moram žal razočarat. Tega na slo-techu ne bo. Vas bo pa tiste, ki bi to radi, gotovo ahac povabil na "konkurenčno" stran.
Marjan ::
Tema o bogu nikakor ne spada v oddelek Znanost. Nima z znanostjo nobene zveze. To ve vsak otrok.
Še več - s tem je moderator Owca zlorabil svoje moderatorstvo. Prosim za ukrepanje.
Še več - s tem je moderator Owca zlorabil svoje moderatorstvo. Prosim za ukrepanje.
Tomi ::
Marjan:
moderator Owca zlorabil svoje moderatorstvo
Jaz temu ne bi rekel tako, saj gre po moje zgolj za lastno presojo, kam katera tema spada in kam ne. Da je osebna presoja še vedno lastna interpretacija in ne more biti enaka za vse, pa tako ali tako razumeš.
moderator Owca zlorabil svoje moderatorstvo
Jaz temu ne bi rekel tako, saj gre po moje zgolj za lastno presojo, kam katera tema spada in kam ne. Da je osebna presoja še vedno lastna interpretacija in ne more biti enaka za vse, pa tako ali tako razumeš.
metrodusa.blogspot.com
Marjan ::
Ne, ker on ve, da tema ne spada tja. Vendar ve tudi, da ne bo šel sedaj noben premikat teme ker je on sam moderarator. => Zloraba.
> Spuščanje na osebno raven je, ob naravi dela moderatorstva na tem forumu, prenizka poteza, in to celo zate, IceMan. Vpletanje staršev (!!) v to zadevo se mi zdi pretirano ter bi bilo fer, da se za to tudi opravičiš.
Nisem se prav nikjer spustil na osebno raven. Ko ti poveš mulcu, naj uboga starše, a se tam tudi spustiš na osebno raven? I think not. Je zgolj primerjava, izvleček in sam vzrok določenih vzorcev, ki se pojavljajo tukaj. Iz moje strani ni bilo nič osebnega, ker se je stvar nanašala na več moderatorjev, ne samo percija. Če pa je perci to vzel za osebno, ker ga je pač iz očitnega vzroka stvar zabolela, pa to ni več moja stvar. Vsak namreč stvar sprejme tako, kot jo sam hoče. Stvar percepcije posameznika.
Kar se pa tiče opravičila, nam pa vse prej le-tega nam uporabnikom dolgujete vi - moderatorji.
> Še več - s tem je moderator Owca zlorabil svoje moderatorstvo. Prosim za ukrepanje.
Ravno zaradi tega sem se tukaj oglasil včeraj. 70% zaradi owce in 30% zaradi ostalih moderatorjev, ki več ali manj počnejo skoraj isto. Sicer pa ne vsi, le tisti, katere sem že omenjal v prejšnjih postih (perci, tomi, ziggga...).
> Jaz temu ne bi rekel tako, saj gre po moje zgolj za lastno presojo, kam katera tema spada in kam ne. Da je osebna presoja še vedno lastna interpretacija in ne more biti enaka za vse, pa tako ali tako razumeš.
Aha, moderator lahko sam presodi, navaden uporabnik pa ne sme oz. mu tega sploh ni dovoljeno? Uf, zdaj si pa zadel terno in še enkrat lepo poudaril vse moje govoričenje do sedaj. Hvala.
Nisem se prav nikjer spustil na osebno raven. Ko ti poveš mulcu, naj uboga starše, a se tam tudi spustiš na osebno raven? I think not. Je zgolj primerjava, izvleček in sam vzrok določenih vzorcev, ki se pojavljajo tukaj. Iz moje strani ni bilo nič osebnega, ker se je stvar nanašala na več moderatorjev, ne samo percija. Če pa je perci to vzel za osebno, ker ga je pač iz očitnega vzroka stvar zabolela, pa to ni več moja stvar. Vsak namreč stvar sprejme tako, kot jo sam hoče. Stvar percepcije posameznika.
Kar se pa tiče opravičila, nam pa vse prej le-tega nam uporabnikom dolgujete vi - moderatorji.
> Še več - s tem je moderator Owca zlorabil svoje moderatorstvo. Prosim za ukrepanje.
Ravno zaradi tega sem se tukaj oglasil včeraj. 70% zaradi owce in 30% zaradi ostalih moderatorjev, ki več ali manj počnejo skoraj isto. Sicer pa ne vsi, le tisti, katere sem že omenjal v prejšnjih postih (perci, tomi, ziggga...).
> Jaz temu ne bi rekel tako, saj gre po moje zgolj za lastno presojo, kam katera tema spada in kam ne. Da je osebna presoja še vedno lastna interpretacija in ne more biti enaka za vse, pa tako ali tako razumeš.
Aha, moderator lahko sam presodi, navaden uporabnik pa ne sme oz. mu tega sploh ni dovoljeno? Uf, zdaj si pa zadel terno in še enkrat lepo poudaril vse moje govoričenje do sedaj. Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: undefined ()
Kaj pa je tako napačnega v tisti temi, da ne bi mogla biti v Z&T. V temi je jasno napisano, da mora biti zadeva argumentirana, in kakšne sklice lahko uporabljamo. Če pogledamo temo z druge stran, delamo na čisto matematični princip. Če ne moremo direktno potrditi, lahko posredno zavrnemo drugo možnost. Drži?
Iceman:
Sicer pa ne vsi, le tisti, katere sem že omenjal v prejšnjih postih (perci, tomi, ziggga...).
Človek bi mislil, da si tako pameten, da si že pozabil na vsa prerekanja, ki si jih imel v preteklosti. Ker še jaz sem skoraj pozabil, da znaš biti resnično tečen, kar lahko samo pomeni, da bolj malo berem teme, kjer pišeš (kar je malo verjetno, glede na to, da v vsako stvar vtakneš nos), ali pa da zadnje čase bolj malo berem Slo-tech. Bo kar zadnje držalo.
Aha, moderator lahko sam presodi, navaden uporabnik pa ne sme oz. mu tega sploh ni dovoljeno?
Ja, lahko, vsak uporabnik ima pravico upravljati z lastno temo, kakor želi.
Iceman:
Sicer pa ne vsi, le tisti, katere sem že omenjal v prejšnjih postih (perci, tomi, ziggga...).
Človek bi mislil, da si tako pameten, da si že pozabil na vsa prerekanja, ki si jih imel v preteklosti. Ker še jaz sem skoraj pozabil, da znaš biti resnično tečen, kar lahko samo pomeni, da bolj malo berem teme, kjer pišeš (kar je malo verjetno, glede na to, da v vsako stvar vtakneš nos), ali pa da zadnje čase bolj malo berem Slo-tech. Bo kar zadnje držalo.
Aha, moderator lahko sam presodi, navaden uporabnik pa ne sme oz. mu tega sploh ni dovoljeno?
Ja, lahko, vsak uporabnik ima pravico upravljati z lastno temo, kakor želi.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Sergio ::
Izgovarjanje ter skrivanje za zelo pomanjkljivim argumentom kot je "stvar percepcije posameznika" je popolnoma nedoraslo tvojim letom. V stavku si jasno apeliral na percija ter sklepal, da imajo "njihovi starši" (starši moderatorjev) enake težave. Seveda, povsod je vse stvar "percepcije posameznika", ker se s tem stavkom avtomatično povlečeš ven ter rečeš "saj si ti hotel tako razumeti".
Šibko tole, IceMan, šibko. Sem mislil, da znaš bolje .
Šibko tole, IceMan, šibko. Sem mislil, da znaš bolje .
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Kaj se gresta Sergio in IceMan eno vojno ne vem.
Kaj se gresta pa Marjan in Owca pa vem.
Ni teme Politika in ni teme Filozofija. To je narobe.
Kaj se gresta pa Marjan in Owca pa vem.
Thomas:
Če bi bil res natančen, bi podal mnenje, da ni oddelkov Politika in Filozofija. Imam prav?
Če bi bil res natančen, bi podal mnenje, da ni oddelkov Politika in Filozofija. Imam prav?
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Persona Rudis 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5154 (3821) | perci |
» | Svoboda govora? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5757 (2261) | undefined |