» »

Loterija slovenije

Loterija slovenije

Mare3 ::

Morda ste opazili da so pričeli uvajati stavne avtomate na bencinskih črpalkah, poštah... skratka skoraj povsod kjer bi se dalo igrata športne stave. Da bi pa imeli večji zaslužek so naložili na avtomat igre ki jih lahko vidite na linku: https://www.e-stave.com/eIgre/Default.a... Zdaj me pa zanima zakaj nategujejo ljudi z takimi forami kao da lahko zaslužiš. Sam sem sprobal vse igre saj jih lahko igrate tudi DEMO in najbolj se mi dopade igra STENA. Ugotoviti morate pravilna dva oprijemka da striček ne pade. Stena je vedno ista v vsakem nivoju ampak oprijemki niso vedno isto pravilni. Naj dam primer: 1.nivo kliknem na dva pravilna oprijemka in igram naprej v naslednjem nivoju zgrašim in začnem novo igro od začetka. Zopet sem prvi nivo stena in oprijemki so enako postavljeni vendar ko kliknem na identična dva oprijema kot prej ko sta bila pravilna striček pade in izgubim. Kako mislijo da bomo zadeli ko pa je tako naštimano da VEDNO fališ. Probajte še sami vsako igro posebaj in ugotovili boste da nategujejo ljudi. Če kdo ugotovi kakšno taktiko kako bi lahko zaslužili na teh igrah naj jo deli z nami. Lp

Matek ::

Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Mare3 ::

Mah sej ni fora v tem ampak da ni logično da je identična slika in ko klikneš dvakrat na isto ni pravilno :D Ne rečem da bi bila stena vedno drugače opremljena z oprijemki in bi falil. Ampak ne more biti dvakrat ista rešitev enkrat pravilna drugič napačna. Kot bi rekel 2+2=4 (pravilno) 2+2=4 (nepravilno)

Matek ::

Torej tudi ni logično, da kupiš vsak teden identično srečko, pa je vsakič dobitna druga kombinacija števil?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Mare3 ::

Ne moreškupiti identične ker je pod vsakim zatemnjenim prostorčkom drugačna številka in ti ne vidiš kaj je tako lahko rečeš da je sreča, če pa ni nič prikrito je pa druga stvar. Ne kupiš srečke z spraskanimi številkami in najdeš dve enaki vrednosti in ti prodajalka enkrat reče da si dobil drugič da nisi pa si vseeno dvakrat zadel.

Matek ::

Igrica je povsem analogna srečki. Pri srečki popraskaš polja in morda zadeneš, pri igrici pa klikneš na oprimke in morda zadeneš. Tako kot pri srečki ni vedno pod istimi polji zadetka, tudi pri igrici ni tako.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

fosil ::

Mimogrede, loterija slovenije in športna loterija sta dve različni firmi.
Tako je!

Volk| ::

Kje je danes loto? na sporedu je bilo 18:30 na tv pa nič. Pol sem najdo da rtvo slo2 da je ob 20:55
Saj pa je žrebanje 18:30 vedno blo.
Kake mučke so to?!
_______________________________________________________
Izobražen je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

Matev ::

Zopet sem prvi nivo stena in oprijemki so enako postavljeni vendar ko kliknem na identična dva oprijema kot prej ko sta bila pravilna striček pade in izgubim.


če bi bilo tako kot bi si ti želel ... potem ne bi imela igra smisla
bi vsak ki ima pet minut časa zmagal in posledično bi loterija imela izgubo

BlueRunner ::

Volk| je izjavil:

Kje je danes loto? na sporedu je bilo 18:30 na tv pa nič. Pol sem najdo da rtvo slo2 da je ob 20:55
Saj pa je žrebanje 18:30 vedno blo.
Kake mučke so to?!

http://www.loterija.si/LOTERIJA,,medijs...

Machete ::

Jst sm igral loto ene petkrat v lajfu in nikol nič dobu.
KRIMINAL :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Machete ()

Desty ::

Moj oče igra že skoraj 10 let in je zadel le 2x po 2000 SIT.

metodkolar ::

Igra Stena je igra na srečo. Če bi res bilo tako, da bi vsakič bili isti pravilni oprijemki, bi vsak prišel do vrha v nekaj poskusih. S tem bi stave imele veliko izgubo.

Igra deluje na principu človeškega pohlepa po denarju. Najprej vložiš 50 centov in igraš. V primeru da zadeneš si takoj izplačaš 68 centov. Ker pa so ljudje pohlepni in želijo še več denarja, poskušajo preplezati še drugo steno, kjer je še večji odstotek da bomo izgubili. Bolje je igrati in dobiti 18 centov na rundo kot da izgubimo na drugi steni za več denarja.

Ker pa tudi prve stene ne preplezamo vedno v prvo je potrebno poskrbeti, da ne pademo v izgubo. Če že v prvi rundi izgubimo 50 centov, ne smemo še enkrat staviti enako ampak več. In sicer 2 evra. S tem ko zmagamo z 2 evrim dobimo 2,7EUR. S prvim 2EUR pokrijemo vložek druge igre, z 50 centi pokrijemo vložek druge igre, ostalih 20 centov pa je zaslužek. Seveda pa ni nujno da bomo z 2EUR potem zmagali.

In ja, vem da je 1 leto stara tema. :)

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

plezalna stena - vezana plošča

Oddelek: Šport
146406 (1967) DamijanD
»

Euro Jackpot (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22575554 (19508) cen1
»

Loterija

Oddelek: Loža
264957 (4078) Jure14
»

LOTO (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
982152709 (58112) krneki0001
»

Nateg s spletnimi igrami na eLoterija (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6615798 (13437) msjr

Več podobnih tem