Forum » Programska oprema » W7: .mkv & .avi
W7: .mkv & .avi
PujsaPepa ::
Je BSplayer že zastarel, saj podnapisov v .mkv kontejnerju mi ne zna prikazat ?
Kaj se uporablja dandanes za MKV ali DIVX filmčke gledat ?
KMplayer ? še kaj boljsega ?
katere pa free kodeke vse instalirate ?
Kaj se uporablja dandanes za MKV ali DIVX filmčke gledat ?
KMplayer ? še kaj boljsega ?
katere pa free kodeke vse instalirate ?
NazgulRR ::
CCCP codec pack + media player classic home cinema (je že zraven v CCCP packu)
http://www.cccp-project.net/
Drugo ne rabiš.
http://www.cccp-project.net/
Drugo ne rabiš.
Tr0n ::
To, ali pa samo Media Player Classic Home Cinema z internimi codeci. Works like a charm (tudi DXVA).
VLC player tudi ni slab, igra praktično vse, vendar ima svoje vgrajene kodeke, ki znajo preveč CPU zabit. Jaz ga uporabljam samo za gledanje IP-TVja. Za vse drugo raje MPCHC.
Zvezdica27 ::
?
pridobi novejšo verzijo BSplayerja, meni mkv notranje podnapine predvaja čisto normalno. Imam pa BSplayer PRO,
Meni je BS najbolj logičen in sem ga fl navajen, poleg njega e Mediaplayerclassic HT,
zz
pridobi novejšo verzijo BSplayerja, meni mkv notranje podnapine predvaja čisto normalno. Imam pa BSplayer PRO,
Meni je BS najbolj logičen in sem ga fl navajen, poleg njega e Mediaplayerclassic HT,
zz
rsroki ::
..glas za VLC...podpira vse...kar se pa tiče kodekov, uporabi K-lite Codec Pack pa bo vse delalo (meni teče vse gladko)..
rsroki
rsroki..če imaš VLC player, zakaj potem še rabiš kakšrnekoli codec pack?? Kolikor vem, ima VLC Player svoje vgrajene kodeke in ne pusti nobenih zunanjih kodekov zraven. Z drugimi besedami - VLC tistega codec packa sploh ne šmirgla in ga maš zastonj inštaliranega (razen če uporabljaš še kateri drugi player seveda). Torej ali samo VLC ali MPCHC+codec pack.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD na PC-ju, minimalne zahteve?Oddelek: Zvok in slika | 6153 (3326) | zavajon |
» | kodekiOddelek: Zvok in slika | 3259 (2278) | matmel |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17417 (10302) | GrimReaper |
» | (ne)predvajanje HD 1080p mkv z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2705 (2314) | gujo14 |
» | slaba slika v VLCjuOddelek: Zvok in slika | 1873 (1360) | blackbfm |