Forum » Slo-Tech » Prošnja za Šefe
Prošnja za Šefe
Odin ::
Imam prošnjo za Šefe.
Si lahko še enkrat spremenim nick. Malo sem zaj..., ker imam črko č notri, jaz pa sem pol leta na leto v tujini in se ne morem prijavit v forum.
Torej prosim samo, če mi lahko črko č spremenite v c.
Si lahko še enkrat spremenim nick. Malo sem zaj..., ker imam črko č notri, jaz pa sem pol leta na leto v tujini in se ne morem prijavit v forum.
Torej prosim samo, če mi lahko črko č spremenite v c.
msmiha ::
Pa si jih na.....
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Tomi ::
Se pa imate čas in veselje izživljati nad admini. Sicer pa, saj vas kar razumem.
metrodusa.blogspot.com
root987 ::
admin smo lahko????? to bi pa jst tut biv. a je kako prosto mesto??????
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Sergio ::
začni pisat novice. pa ne nehat. to je začetek
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Tomi ::
Seveda ne manj kot tri objavljene na dan, in to kvalitetne.
In seveda na copy/paste.. Sicer pa, do admina je pridi zelo težko ali skoraj nemogoče. Samo poglej, koliko jih je, pa ti bo vse jasno.
In seveda na copy/paste.. Sicer pa, do admina je pridi zelo težko ali skoraj nemogoče. Samo poglej, koliko jih je, pa ti bo vse jasno.
metrodusa.blogspot.com
root987 ::
enkrat napiso eno nivico pa ni bva objavlena. pa je bva v redo. tej ste se mi malo zamerli. mah. ka pol. kejk vas je?? vlko. rejs bi kak clanek napiso pa se uvrstiv med clankopisceTm. ko mas vlko cajta pa lahko kvalitetno napises.rabite kak clanek o cem???
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
alien-w ::
Stalin: o cem bi pisal? Za nove članke (če so kvalitetni) smo vedno.
Z novico pa že nekaj ni bilo v redu (vsebinsko verjetno). Ponavadi tisti ki objavljamo novice uporabnikov napišemo pojasnitev zakaj zadeva ni bila objavljena, tko da se nič ne sekiraj in napiši še kakšno če se ti ljubi, pa izberi kakšno boolj "Slo-Tech" temo (take stvari o katerih pišemo tudi mi).
Z novico pa že nekaj ni bilo v redu (vsebinsko verjetno). Ponavadi tisti ki objavljamo novice uporabnikov napišemo pojasnitev zakaj zadeva ni bila objavljena, tko da se nič ne sekiraj in napiši še kakšno če se ti ljubi, pa izberi kakšno boolj "Slo-Tech" temo (take stvari o katerih pišemo tudi mi).
Gh0st ::
Šefi ste zlo neodgovorni. S Sergiotom sem se nekaj mesecev nazaj zmenil za nov članek (o linuxu), napisal sem ga in mu ga poslal 3X (!!!!), vendar nisem dobil nobenega odgovora, članek pa tudi ni bil objavljen...
POJASNILOO???!!!!!!!!!!!!!
POJASNILOO???!!!!!!!!!!!!!
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Sergio ::
gh0st: pošlji mi ga še 1x. jaz se ne spomnim nobenega članka o linuxu.
sicer pa ne objavljamo ravno vsak članek, ki nam pride pod roke.
pa še nekaj, gh0st. kultura dialoga. uporabljaj jo, sicer ne boš naletel na plodna tla.
sicer pa ne objavljamo ravno vsak članek, ki nam pride pod roke.
pa še nekaj, gh0st. kultura dialoga. uporabljaj jo, sicer ne boš naletel na plodna tla.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Gh0st ::
Mah zdej je itaq brezveze. Sploh nevem če ga še mam na disku, ker sem obnavljal sistem (beri: "čiščenje nepotrebnih stvari"). Če pa smatrate, da moj dialog ni primeren, pa se opravičujem...
Se bom potrudu da bom bl prjazn...
Se bom potrudu da bom bl prjazn...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Resna kritika piscem novic, člankov in testov (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6839 (4543) | Stepni Volk |
» | novice na slo-tech (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4446 (3468) | hruske |
» | Nov članek: Uvod v Linux (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 8703 (8703) | Brane2 |
» | Slo-Tech postaja nezanimiv!Oddelek: Slo-Tech | 1968 (1211) | tejo |