Forum » Slo-Tech » Slo-Tech in Mozilla
Slo-Tech in Mozilla
R0K ::
Vem, da bi lohk za tole povedal Primožu (oz. Adminom) na IRCu alpa kar po mejlu ampak mogoče pa še kdo drug ve za kakšno stvar, ki ne dela vredu v Mozilli.
Jest redno opazujem samo dve stvari.
- Mam naštiman Stil Hladno Moder™ pa mi zgornjo slikco (logk Slo-Tech.com) obarva v modro odvisno od razloloženja. Kdaj se mu zljubi.
- ko pišem poste (če pišem thread je ok) se vrstice nočejo lomit in je tako kot, da pišeš v notepadu. Nepregledno torej.
- je še blo neki, pa sem pozabu. Povem pol.
Uporabljam pa Mozillo 1.0. Sicer je zunej že 1.1 Alpha sam vrjetno je problem pri Slo-Techu ane?
Jest redno opazujem samo dve stvari.
- Mam naštiman Stil Hladno Moder™ pa mi zgornjo slikco (logk Slo-Tech.com) obarva v modro odvisno od razloloženja. Kdaj se mu zljubi.
- ko pišem poste (če pišem thread je ok) se vrstice nočejo lomit in je tako kot, da pišeš v notepadu. Nepregledno torej.
- je še blo neki, pa sem pozabu. Povem pol.
Uporabljam pa Mozillo 1.0. Sicer je zunej že 1.1 Alpha sam vrjetno je problem pri Slo-Techu ane?
borchi ::
!!!! šele zdele sem opazu, da v Mozilli 1.1 (linux) zdej pri pisanju prelomi vrstico!!! a sem kje spregledal to novico leta?
l'jga
Sergio ::
revolucije so tihe, izgleda
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Loki ::
v netscape 7 (bazira na mozilla 1.0) dela vse v redu; moti me pa zamaknjenost kakih gumbov (recimo ce nisi prijavlen ter ob anketi) ter sama velikost gumbov pri posiljanju odgovora (predogled, osvezi, poslji...).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | email clientOddelek: Programska oprema | 2267 (1190) | tha_man |
» | bug?Oddelek: Slo-Tech | 1364 (984) | alien-w |
» | kir internte brskalnik imate??Oddelek: Omrežja in internet | 1930 (1522) | JLP |
» | Mozilla + Slo-techOddelek: Programska oprema | 943 (668) | mile |