» »

3ds max - inštrukcije - plačam

3ds max - inštrukcije - plačam

pandama ::

Pozdrav,

Iščem nekoga iz LJ ali okolice, ki bi imel nekaj uric časa za inštrukcije 3ds maxa, in sicer vse od osnov naprej. Potrebujem predvsem za izris interierja (uvoz 2D načrta iz Autocada, 3d izris, materiali, svetloba, render...) in nekaj malega tudi eksterier (okolica hiše, vrt, nadstrešek ...).

To bi bilo med tednom v popoldanskem času med 17.-20. uro (lahko tudi med vikendom kadarkoli čez dan), za nekaj dni (po potrebi). Plačam na uro po dogovoru.
Najlepša hvala tistemu, ki si bo pripravljen vzeti čas.

Lep pozdrav,M.

bluefish ::

Če si pripravljen plačati, potem OK, samo na internetu obstaja en kup virov, ki te povedejo skozi osnove samega programa, nato pa imaš že dovolj osnovnega znanja, da veš, kako poiskati pomoč za bolj napredna opravila.

Poleg vsega ima sam program precej dobro pomoč in tudi vodič za začetnike. Tako ti priporočam, da si zadevo malo prebereš in ogledaš priložene posnetke po osnovnih funkcijah.

Na 3D Buzz si lahko tudi ogledaš zbirko posnetkov za začetnike: http://www.3dbuzz.com/vbforum/sv_videon...

Tudi Lynda DVD-ji ponujajo osnove,...

V vsakem primeru, preko inštruktorja ali preko omenjenih metod, boš potreboval kar precej časa za soliden izdelek.

pandama ::

blueFish hvala za informacije.

Najprej bi želela s pomočjo inštruktorja osvojiti vsaj osnovno znanje. Problem je v tem, ker me toliko dela priganja in se vedno mučim s 3Djem v Autocadu, kar mi vzame ogromno časa.

Mislim, da bi potem, ko bi mi nekdo razložil logiko 3Ds maxa in bi osvojila osnove, lahko tudi sama naprej poiskala pomoč za bolj napredne funkcije (tako sem tudi pri Autocadu).

Če ima kdo čas, naj mi sporoči. Najlepša hvala.

Lp, M.

Slash#1 ::

Pozdravljeni
Nov sem na tem forumu in ne vem kje bi tole napisal zaradi tega upam da mi ne bo noben zameril če tukaj napišem prošnjo za inštrukcije.

Rabil bi inštrukcije za programiranje CNC programa (RPT-Računalniško Podprte Tehnologije) in to nujno ker čez dober teden imam izpit, podprogram mi nekako gre samo glavni program mi povzroča resne težave. V šoli smo jemali po knjigi Roberta Balažiča PROGRAMIRANJE CNC-STROJEV.

Če bi kdo vedel karkoli ali kogarkoli ki bi mi lahko pomagal potem lepo prosim če mi pošlje na zasebna sporočila.

Sem že imel enega inštruktorja zelo dobro me je naučil skoraj vse predmete za strojnega tehnika vendar je imel težave pri tej snovi. Ker naj bi bile problem oznake.

Za vse odgovore se že vnaprej zahvaljujem!!

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

zakaj se avtomatično pomisli ob znanju matematike tudi na znanje fizike?

Oddelek: Šola
223231 (2227) lebdim
»

CNC programiranje

Oddelek: Programiranje
116417 (4760) integral15
»

Poučevanje

Oddelek: Loža
412572 (1273) OwcA
»

inštrukcije Visual basic 6.0