Forum » Loža » Poučevanje
Poučevanje
MihaFirst ::
pred kratkim sm prišu na idejo, da bi iz lastnega zadovoljstva penziče in otroke in ostale poučeval osnove računalništva - v smislu officea, web designa, obdelovanje in ravnanje z grafičnimi in zvočnimi filei ipd.
Seveda individualne ure.
zanima me, kako je s tem... Kake so realne cene enkrat tedenskega eno in pol urnega poučevanja? hočem bit najcenejši, hkrati pa nočem pobrat manj kot bi lahko...
Za vse odgovore se zahvaljujem.
Seveda individualne ure.
zanima me, kako je s tem... Kake so realne cene enkrat tedenskega eno in pol urnega poučevanja? hočem bit najcenejši, hkrati pa nočem pobrat manj kot bi lahko...
Za vse odgovore se zahvaljujem.
www.gamma.si
#000000 ::
edi, ideja je sicer že dodobra izpeta. In če ti rata na mesec zaslužit, da boš imel za internet, plačat, ter kako škatlo praznih DVD-jev, in če ti na koncu ostane še za kako pico sok, si na konju.
Lej za kaj tazga moraš prvo sam imeti znanje, in to mislim tako, če te recimo nekdo upraša, kako naredim to in to, da zdrdraš odgovor. Ne da greš prvo na googla in poiščeš tutorial, ter mi odgovoriš.
Torej če obvladaš v nulo ali 90% programe katere si naštel (izvzemi office) bi ti predlagal, da napišeš kak mail kateremu od podjetij katera se profi bavijo z izdelavo strani. 100% boš najdu kako delo, ampek vse je dovisno od tvojega znanja.
Glede inštrukcij pa je tako, težko boš našel katerega loleka da ti bo pripravljen plačat za nekaj kar najde pod F1, če pa ti uspe pa je tolk butast da se ti z njim ne splača ubadat, ker boš izgubil živce.
Za zneske pa poglej na strani, od kakega podjetja ki prireja tečaje v povprečju stane tak osnovni tečaj za office,dreamweaver,flash,photoshop ipd. cca 50.000 sit (za vsakega seveda) ampak oni imajo na voljo plac, mašine, plus nekoga ki "verjetno" maksimalno oblada določen software. In na koncu dobiš tud neko potrdilo 'kje velja ne vem' ampak ga dobiš.
Zdej pa še enkrat razmisli, jest mislim da se ti ne splača. LP
Lej za kaj tazga moraš prvo sam imeti znanje, in to mislim tako, če te recimo nekdo upraša, kako naredim to in to, da zdrdraš odgovor. Ne da greš prvo na googla in poiščeš tutorial, ter mi odgovoriš.
Torej če obvladaš v nulo ali 90% programe katere si naštel (izvzemi office) bi ti predlagal, da napišeš kak mail kateremu od podjetij katera se profi bavijo z izdelavo strani. 100% boš najdu kako delo, ampek vse je dovisno od tvojega znanja.
Glede inštrukcij pa je tako, težko boš našel katerega loleka da ti bo pripravljen plačat za nekaj kar najde pod F1, če pa ti uspe pa je tolk butast da se ti z njim ne splača ubadat, ker boš izgubil živce.
Za zneske pa poglej na strani, od kakega podjetja ki prireja tečaje v povprečju stane tak osnovni tečaj za office,dreamweaver,flash,photoshop ipd. cca 50.000 sit (za vsakega seveda) ampak oni imajo na voljo plac, mašine, plus nekoga ki "verjetno" maksimalno oblada določen software. In na koncu dobiš tud neko potrdilo 'kje velja ne vem' ampak ga dobiš.
Zdej pa še enkrat razmisli, jest mislim da se ti ne splača. LP
ja, hvala za optimistično napoved... jst se ne bi šou web designa pri podjetjih, ker php-ja praktično nč ne znam (al pa zlo mal) - jst bi se rajš šou učenja... sicer sem pa oglas že obesu (na dovolj vidnem mestu) in bom poročal, kako bo šlo...
www.gamma.si
Tody ::
Evo ti mušter Uporabniški tečaji in iz izkušenj ti povem, da lahko orng jebeš ježa če zadev ne obladaš. Poleg tega moreš priskrbet kako gradivo, če boš hodu na dom računat potne stroške in več kot 1000 sit na uro ti nobeden ne bo dal... Ko potegneš črto če se orng ne potrudiš in organiziraš ne bo nč iz tega... Kakor je reku 0000 če boš imel za net in pivo si zmagal...
ja, sej sm tut sam razmišlou tam okrog 1000 na uro... in mislim, da office, strojno opremo in osnove web designa obvladam tako dobro, da mi ne bo treba googlat...
potnih stroškov pa seveda ne bi računal - če bi me kak štrudl pričakal bi blo čist OK
potnih stroškov pa seveda ne bi računal - če bi me kak štrudl pričakal bi blo čist OK
www.gamma.si
Ziga Dolhar ::
> in mislim, da office, strojno opremo in osnove web designa obvladam tako dobro, da mi ne bo treba googlat
Pozabu si oment razvoj grafičnih pogonov.
Pozabu si oment razvoj grafičnih pogonov.
https://dolhar.si/
Tody ::
Edward ker si lih ti... stroški nastanejo če se ti premikaš, če boš pa bakice učil za štrudl pa tvoj problem. Bencin ni tok pocen če misliš pa z kolesom okol laufat potem pa tud cool.
Aja Žiga ma prav, lahko bi uključil še izdelavo iskalnega pogona !
Aja Žiga ma prav, lahko bi uključil še izdelavo iskalnega pogona !
ma, bencina itak (še) ne plačujem jst (sej vem, mamin sinko)
grafični pogoni? kaj si bojo pa bakice s tem pomagale? sicer pa ja, če sem obljubil bom tudi naredil....
EDIT: kar se pa štrudla tiče: to je to, za kar živim - če ni češnjev...
grafični pogoni? kaj si bojo pa bakice s tem pomagale? sicer pa ja, če sem obljubil bom tudi naredil....
EDIT: kar se pa štrudla tiče: to je to, za kar živim - če ni češnjev...
www.gamma.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MihaFirst ()
#000000 ::
jst se ne bi šou web designa pri podjetjih, ker php-ja praktično nč ne znam (al pa zlo mal)
Ja web design ni samo koda, najprej je samo design (mogoče obvladaš PS al pa flash animiranje, oz. poudarek na grafiki, če si v tem dober bi glih tako dobil IMO kar solidno plačilo 'pač odvisno za koga bi delal' lahko če obvladaš grafiko tud kakemu okoliškemu tiskarju pomagat (pač delo z grafiko, kake plakate al pa flayer-e oblikovat) ampak spet če dost poznaš.
In če ti rata dobit vsaj en ali dva "posla" na mesec ti bo garantirano ostalo več kot bi z poučevanjem zaslužil v pol leta. Pa še večinoma tako delo poteka doma (na svoji mašini) in nimaš nobenih dodatnih stroškov za prevoz ipd. Net in benzin ti pa tko al tko praviš mama plačuje, no vidiš mama bi prišparala "vsaj pri bencinu" ti pa bi lepo papal štrudel in ustvarjal, na konc mesca bi potegnil črto in ugotovil da se ti je kljub temu da si zaradio samo recimo 30-60.000 sit ko si pomagal pri designu dveh web pageov in kakega plakata, ostalo več kot bi v pol leta zaslužil s inštruiranjem česarkoli.
Aja edino če obvladaš Mayo pol pejt pa rajš v kanado, al pa NZ.
Aja zneski so simbolični, tko da jih ne jemat kot merilo za karkoli.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
nevone ::
Edward, go for it. Če si mamim sinko toliko bolje, se ti ne bo treba toliko matrat, dobrega pa lahko narediš veliko, če jih boš kaj naučil. Pa jest bi stavila na froce. Starši so marsikaj pripravljeni soriti (dati denar) za svoje mladiče. Samo če res obvladaš, da ne prideš na slab glas. Drugače pa super, sploh če te veseli.
o+ nevone
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
sid911 ::
.Poleg računalniškega znanja bi bilo fajn če obvladaš vsaj kanček pedagoškega/didaktičnega. Zakaj? namreč svoje znanje moraš prenest na poučevano osebo, kar pa ni vsakokrat tako lahko kot na prvi pogled. Predvsem pa rabiš potrpljenje.
Sicer pa vso srečo pri tem
Sicer pa vso srečo pri tem
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
zcetrt ::
Računalništvo je izbirni predmet v osnovnih šolah in ne vem koliko staršev bi ti uspelo ujeti na limanice, da plačajo za nekaj, kar imajo lahko zastonj. Resni tečaji računalništva propadajo... Z upokojenci pa... Pomojem bi bolj zažgalo, če bi oglaševal pogovore na domu.
Ali pa tečaj uporabe bankomata in odpravljanje fobij pred vsem, kar ob dotiku zapiska.
Ali pa tečaj uporabe bankomata in odpravljanje fobij pred vsem, kar ob dotiku zapiska.
4.
gzibret ::
Marsikatera bakica (taka, bolj napredna) bi bila zelo vesela, če bi si kdo vzel čas in ji malo pokazal, kako se uporablja email, ali kakšen forum, morda kakšen chat... Kako lahko igra tarok preko neta, kako si naloži film, ki ga ima rada...
Pa da ima nekoga, ki mu lahko potoži, kako jo boli hrbet in noge
Probaj, probat ni greh. Obesi plakate po mestu pa ni hudič, da se nebi nekdo našel, ki bi bil pripravljen dati nekaj denarja za inštrukcije.
Začni z 1kSIT/uro, če bo povpraševanje veliko, pa počasi dviguj ceno.
Pa da ima nekoga, ki mu lahko potoži, kako jo boli hrbet in noge
Probaj, probat ni greh. Obesi plakate po mestu pa ni hudič, da se nebi nekdo našel, ki bi bil pripravljen dati nekaj denarja za inštrukcije.
Začni z 1kSIT/uro, če bo povpraševanje veliko, pa počasi dviguj ceno.
Vse je za neki dobr!
nevone, sm tut sam že pomislu na to...
#000000: ja, grafika mi gre, sam je vprašanje, kdo bi mi dal delo... nimam na tem področju nobenih vez...
#000000: ja, grafika mi gre, sam je vprašanje, kdo bi mi dal delo... nimam na tem področju nobenih vez...
www.gamma.si
BluPhenix ::
Svetujem ti, če se boš že lotil, da si izdelaš vsaj en okviren učni načrt in malo preštudiraš kako boš podajal snov od začetka pa naprej.
Da ne bodo tvoje učne ure tako, da jih boš vprašal kaj jih zanima in kaj ne znajo. Ker to ni učenje osnov, to je helpdesk.
Jaz sem tudi včasih razmišljal o tem, ampak sem po nekem času opustil idejo. Najprej svoje skille preizkusi na domačih učencih in boš hitro videl, ali je to prava zadeva zate ali ne. Če boš po 5 vprašanju kje je mapa moji dokumenti popizdil zadeva vsekakor ni zate. Da ne omenim, ko boš 10x dobil vprašanje kako povečaš okno.
EDIT: na tem področju ne rabiš ne vem kakšnih vez. Samo znanje. Poglej malo po štud. servisih, sej ej veliko firm, ki iščejo spletne oblikovalce/programerje. Pač se javiš na oglas in vidiš kaj bo dalo. Če te vzamejo (navkljub neizkušenosti, neznanju katerega od jezikov) si že na dobri poti, potem se lahko veliko naučiš že na delovnem mestu. Če pa ti ni všeč lahko še vedno odpluješ drugam.
Da ne bodo tvoje učne ure tako, da jih boš vprašal kaj jih zanima in kaj ne znajo. Ker to ni učenje osnov, to je helpdesk.
Jaz sem tudi včasih razmišljal o tem, ampak sem po nekem času opustil idejo. Najprej svoje skille preizkusi na domačih učencih in boš hitro videl, ali je to prava zadeva zate ali ne. Če boš po 5 vprašanju kje je mapa moji dokumenti popizdil zadeva vsekakor ni zate. Da ne omenim, ko boš 10x dobil vprašanje kako povečaš okno.
EDIT: na tem področju ne rabiš ne vem kakšnih vez. Samo znanje. Poglej malo po štud. servisih, sej ej veliko firm, ki iščejo spletne oblikovalce/programerje. Pač se javiš na oglas in vidiš kaj bo dalo. Če te vzamejo (navkljub neizkušenosti, neznanju katerega od jezikov) si že na dobri poti, potem se lahko veliko naučiš že na delovnem mestu. Če pa ti ni všeč lahko še vedno odpluješ drugam.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BluPhenix ()
ja, sej sem naredil učni načrt za PP in ga preiskusil na mami, ki me je že stokrat uprašala, kako se vstavi tekst, ampak mislim, da sem rojen učitelj...
www.gamma.si
Oxford ::
grafika mi gre, sam je vprašanje, kdo bi mi dal delo... nimam na tem področju nobenih vez...
Edo, za to ti pa res ni potrebno imeti zvez. Če smataš, da si dober na določenem področju, ti ne preostane nič drugega, kot vsakemu podjetniku - začetiku. Lepo vzameš računalnik v roke in napišeš ponudbe ter jih razpošlješ naokoli. Če jih boš pametno podkrepil z referencami oz. če boš prepričljiv, te bodo poklicali, da pokažeš kaj znaš. Še najbolje je, da pokličeš sam - da veš pri čem si.
Po moje je danes za web dizajn zagotovo bolj pomemben dober smisel za obliko (dizajniranje), ki se ga ne moreš naučiti. Si, ali nisi.
Edo, za to ti pa res ni potrebno imeti zvez. Če smataš, da si dober na določenem področju, ti ne preostane nič drugega, kot vsakemu podjetniku - začetiku. Lepo vzameš računalnik v roke in napišeš ponudbe ter jih razpošlješ naokoli. Če jih boš pametno podkrepil z referencami oz. če boš prepričljiv, te bodo poklicali, da pokažeš kaj znaš. Še najbolje je, da pokličeš sam - da veš pri čem si.
Po moje je danes za web dizajn zagotovo bolj pomemben dober smisel za obliko (dizajniranje), ki se ga ne moreš naučiti. Si, ali nisi.
BluPhenix ::
Ah no, veliko se da tudi priučiti. Pač ne boš delal nekih oblikovalskih čudes, za kaj enostavnega se pa da priučiti. Važno je pa to, da se priučiš. Torej kakšno knjivo o web designu v roke pa malo preučevanja strani, ki so oblikovane spodobno.
Lahko si zelo rojen za to, ampak to še ne pomeni, da bo tvoja prva stran oblikovalski uspeh. Prej nasprotno. Poznam par oblikovalcev, ki odlično slikajo, izdelujejo tiskovine in podobno. Če daš kateremu od teh izdelavo web portala recimo bi sicer mogoče naredil očem všečno stvaritev, vprašanje pa kako bo to uporabniško všečno in koderju prijazno. Oblikovanje spletnih strani je marsikaj več kot le lepa grafika.
Lahko si zelo rojen za to, ampak to še ne pomeni, da bo tvoja prva stran oblikovalski uspeh. Prej nasprotno. Poznam par oblikovalcev, ki odlično slikajo, izdelujejo tiskovine in podobno. Če daš kateremu od teh izdelavo web portala recimo bi sicer mogoče naredil očem všečno stvaritev, vprašanje pa kako bo to uporabniško všečno in koderju prijazno. Oblikovanje spletnih strani je marsikaj več kot le lepa grafika.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
strictom ::
Kot prvo pa lahko začneš upoštevat en pljunek slovničnih pravil (velike začetnice, vejice, pike, ...).
Saj, kdo pa hoče polpismenega inštruktorja?
Saj, kdo pa hoče polpismenega inštruktorja?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
mtosev ::
Kolk dobiš na eno uro?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
jurja... kar mi je čist dovolj, glede na to, da se gospa za vsako uro pripravi z nekaj deset vprašanji in ji potem samo odgovarjam pa mal kažem pa to...
www.gamma.si
Ti saj nekaj $$$$$$ prineseš jaz pa skoraj nikoli. Ko me vpšašajo kolk so mi dolžni rečem 0 SIT. Eni pač ustrajajo. Zadnjič ko sn en PC porihtal sn spet reko 0 SIT ampak sn rabo vzet 5k, ker me drugače niso hteli pustit.
Delam pač, ker mam dosti free cajta ne zaradi $$$.
Delam pač, ker mam dosti free cajta ne zaradi $$$.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
joj, ti mučenik...
jst tega tut ne delam sam zarad keša, ker res rad delam z ljudmi... mi pa mal večja žepnina ne bo škodla in nehi namigovat, da sm sebičn pa da mi gre sam za keš... veš, da sem enkrat klicou k mariu pa daroval jurja?
jst tega tut ne delam sam zarad keša, ker res rad delam z ljudmi... mi pa mal večja žepnina ne bo škodla in nehi namigovat, da sm sebičn pa da mi gre sam za keš... veš, da sem enkrat klicou k mariu pa daroval jurja?
www.gamma.si
Nič nenamigujem da si sebičen.
Mam vse pač doma in 1-2k mi kaj dosti nebi pomagal. Pa mama je tudi taka eni so ji v službo prinesli vino in not je blo skritih 4k ali 5k. Naslednjič njim je vrnila denar in povedala da je plačana za svoje delo.
Babica je pred nekaj časa župniku darovala 80k.
Mam vse pač doma in 1-2k mi kaj dosti nebi pomagal. Pa mama je tudi taka eni so ji v službo prinesli vino in not je blo skritih 4k ali 5k. Naslednjič njim je vrnila denar in povedala da je plačana za svoje delo.
Babica je pred nekaj časa župniku darovala 80k.
Zgodovina sprememb…
moram priznat, da tut jst ne živim v denarni stiski in mam vse in se tut ponavadi odrečem denarju raznih tet in tega, ampak... pač, to mi je fajn, no...
www.gamma.si
iskra ::
Jaz se že kako leto ubadam z iskanjem dela kot učitelj AutoCAD-a (preko študenta, jasno), pa mi nikakor ne uspe. Bil sem na kar precej razgovorih in vse kar sem dobil, je bila neresnost. Pod neresnost štejem "Pokličemo čez en teden" in nato ne pokličejo, "OK super, jutri začneš" in ko pridem tja, mi povejo, da odpade, ker ni povpraševanja in še par hudih kiksov sem doživel. To se mi je vse dogodilo v podjetjih, kjer sem dobil namig, da iščejo resne kandidate. Jasno, saj nimajo niti enega resnega med svojimi zaposlenimi.
Potem sem poskusil z oglasi na netu, med drugim tudi na Slo-techu. In spet se je pojavila neresnost. Javljali so se obrtniki, ki bi potrebovali pomoč pri izdelavi tehnične dokumentacije, nato pa se je izkazalo, da hočejo nekoga, ki jim bo iz stotih ročnih skic prerisal čisto vse, izmeril kup izdelkov in jih prav tako "digitaliziral" in se na koncu še podpisal kot odgovorni pri projektu - dela je bilo za okrog 60 ur in končati je bilo potrebno v enem tednu. Vmes sem naletel še na povpraševanje po pomoči v neki delavnici. Z inženirjem sva se vse dogovorila, ko pa sem hotel priti na dogovorjen dan, so mi sporočili, da gredo naslednji dan na kolektivni dopust in se vidimo čez 10 dni. Pa se nismo.
Ne, nisem zahteval 5.000 SIT na uro - pogovori so potekali v smeri 20-30.000 SIT za želeno znanje (pač po dogovoru), "tečaj" bi trajal kak teden. Če pomislim, da firme, pri katerih sem bil na razgovorih zahtevajo 70.000 za tečaje AutoCAD-a na osebo, sem zelo poceni, nudim prilagodljiv urnik, pomoč po telefonu (ker sem pač vedno največ 300m od računalnika) in imam potrpljenje.
Ja, priznam, to bi delal izključno in samo zaradi denarja, ker mi ga primanjkuje. Ampak vsak denar lepo paše v blagajno v trgovini, zato sem ostal skromen.
No, to se ni obneslo. Kaj počnem z vsem tem znanjem AutoCAD-a? Nič. Morda sem izpadel preveč naiven, ker sem tako veselo sprejemal klice in skakal naokrog. Verjetno so upali, da jih bom še kaj naučil zastonj. Morda sem jih prestrašil, ko sem vprašal kako je z nakazilom denarja.
Pa še to: nekateri veselo zahtevajo absolvente ali študente 4. letnika strojnega faxa (jaz sem v 2.) - nisem še videl, da bi uradno kaj izrisali na računalnikih na faxu. Vse delamo na roko.
Vsekakor pa me zanima, kako ti je uspelo dobiti stranko Saj servisiram računalnike ene 10-ih prijateljev, ampak to ni ravno donosno.
Potem sem poskusil z oglasi na netu, med drugim tudi na Slo-techu. In spet se je pojavila neresnost. Javljali so se obrtniki, ki bi potrebovali pomoč pri izdelavi tehnične dokumentacije, nato pa se je izkazalo, da hočejo nekoga, ki jim bo iz stotih ročnih skic prerisal čisto vse, izmeril kup izdelkov in jih prav tako "digitaliziral" in se na koncu še podpisal kot odgovorni pri projektu - dela je bilo za okrog 60 ur in končati je bilo potrebno v enem tednu. Vmes sem naletel še na povpraševanje po pomoči v neki delavnici. Z inženirjem sva se vse dogovorila, ko pa sem hotel priti na dogovorjen dan, so mi sporočili, da gredo naslednji dan na kolektivni dopust in se vidimo čez 10 dni. Pa se nismo.
Ne, nisem zahteval 5.000 SIT na uro - pogovori so potekali v smeri 20-30.000 SIT za želeno znanje (pač po dogovoru), "tečaj" bi trajal kak teden. Če pomislim, da firme, pri katerih sem bil na razgovorih zahtevajo 70.000 za tečaje AutoCAD-a na osebo, sem zelo poceni, nudim prilagodljiv urnik, pomoč po telefonu (ker sem pač vedno največ 300m od računalnika) in imam potrpljenje.
Ja, priznam, to bi delal izključno in samo zaradi denarja, ker mi ga primanjkuje. Ampak vsak denar lepo paše v blagajno v trgovini, zato sem ostal skromen.
No, to se ni obneslo. Kaj počnem z vsem tem znanjem AutoCAD-a? Nič. Morda sem izpadel preveč naiven, ker sem tako veselo sprejemal klice in skakal naokrog. Verjetno so upali, da jih bom še kaj naučil zastonj. Morda sem jih prestrašil, ko sem vprašal kako je z nakazilom denarja.
Pa še to: nekateri veselo zahtevajo absolvente ali študente 4. letnika strojnega faxa (jaz sem v 2.) - nisem še videl, da bi uradno kaj izrisali na računalnikih na faxu. Vse delamo na roko.
Vsekakor pa me zanima, kako ti je uspelo dobiti stranko Saj servisiram računalnike ene 10-ih prijateljev, ampak to ni ravno donosno.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Loki ::
nisem še videl, da bi uradno kaj izrisali na računalnikih na faxu. Vse delamo na roko.
ne nakladaj. ze pri TD smo lahko projektno oddali v acadu narejeno (vsaj vss), isto je bilo "frej" pri SE.
autocad je pa po mojem mnenju "pwned" od Solidworks + DWGEditor.
I left my wallet in El Segundo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loki ()
iskra: en sam oglas sem dal v knjižnico pa je blo... s tem, da ena stranka po mescu pa pol ni ne vem kaj...
pa ja, tut jst mam izkušnje s tem, da bi moral bit najmanj 3. letnik računalniškega faksa... kar pa na žalost nisem, je pa vsaj teta tak prijazna, da se ne ozira na moja leta in izobrazbo...
pa ja, tut jst mam izkušnje s tem, da bi moral bit najmanj 3. letnik računalniškega faksa... kar pa na žalost nisem, je pa vsaj teta tak prijazna, da se ne ozira na moja leta in izobrazbo...
www.gamma.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MihaFirst ()
ma niti ni nujna izobrazba. lahko si tudi dipl. z racunalniskega faxa in si invalid.
Jaz sem zdaj v SŠ. Pa sn že PCje v študenskem domu rihtal.
Jan987 ::
A zdej si to napisal da bi ti vsi rekli bravo. če to hočeš potem BRAVO BRAVO BRAVO NAJBOLJŠI SI!!!!
iz tvojih postov sem do sedaj razbral le hvaljenje koliko $$$ imate doma
iz tvojih postov sem do sedaj razbral le hvaljenje koliko $$$ imate doma
Ne jani123. Narobe razumeš.
Loki: mene in par kolegov je pred par leti asistent samo debelo gledal v stilu "Kaj pa ti veš o ACAD-u?" in vsem gladko prepovedal uporabo računalnika za risanje.
Kar se tiče 2D dokumentacije je zame AutoCAD najboljši program, za naprednejše projekte pa so drugi programi (SolidWorks, kot že omenjeno, Catia, ProE in tako dalje), ki pa prinesejo svoje stroške in tako ima večina malih podjetij in privatnikov kvečjemu AutoCAD.
Vsekakor: velika tržna niša in nobene resnosti.
Kar se tiče 2D dokumentacije je zame AutoCAD najboljši program, za naprednejše projekte pa so drugi programi (SolidWorks, kot že omenjeno, Catia, ProE in tako dalje), ki pa prinesejo svoje stroške in tako ima večina malih podjetij in privatnikov kvečjemu AutoCAD.
Vsekakor: velika tržna niša in nobene resnosti.
Ajow! 5 metru drow ...
@iskra Če nemoreš najt da koga učiš. Lepo začni štimat PCje. Windowsi nameščat, zamenjat kak ko kaj crkne, svetovat kaj kupiti, bla bla,......
Za teke stvari se vedno iščejo da jim zrihtajo.
Za teke stvari se vedno iščejo da jim zrihtajo.
Zgodovina sprememb…
kateri asistent?
(ceprav se mi zdi, da vas imajo na uni drugi)
(ceprav se mi zdi, da vas imajo na uni drugi)
@mtosev: to že delam, na žalost v družinskem krogu. Sicer pade vsake toliko kak Martinov kruh (njami) in kak cekin ampak je ravno za pokrit benzin.
@Loki: nimam pojma, sem na uni ja. U glavnem tak majhen, bol temne polti. Sej do danes se je verjetno že kaj spremenilo.
@Loki: nimam pojma, sem na uni ja. U glavnem tak majhen, bol temne polti. Sej do danes se je verjetno že kaj spremenilo.
Ajow! 5 metru drow ...
Hja servisirajte računalnike pa boste dobli unih par 100k na mesec... Pravi denar je v programiranju in web designu.
... Kar pa dvomim edward in mtosevobvladata ...
... Kar pa dvomim edward in mtosevobvladata ...
wakum nič se jaz ne cenim preveč. Nisem nevemkak web designer, še manj programer. Povedati sm hotel da s tem ko folk poučuješ (če se ti gre za denar) boš imel bore malo od tega. Razni S.P.ji prav iščejo dijake/študente da jim spesnijo kakšno spletno stran oz. kakšen programček. Verjemi, od tega bi veliko več zaslužil kot pa da bi učil tete.
Se pa zato učim PHPja, malo C++ pa ko bo čas še Asemblerja.
Se pa zato učim PHPja, malo C++ pa ko bo čas še Asemblerja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti AutoCAD 2000-2008?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16819 (15159) | strojix |
» | Pomoč pri AutoCadu ali ArchiCadOddelek: Programska oprema | 7234 (6438) | Lenc |
» | SketchUp zastonj! (potem, ko je proizvajalca, @last software, kupil Google) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15488 (11815) | Company |
» | Predavanje AutoCad-aOddelek: Programska oprema | 3294 (3022) | Invention |
» | Delovna postaja za CAD aplikacije? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6561 (5615) | Person |