Forum » Pomoč in nasveti » facebook invite all friends (ne deluje natančno)
facebook invite all friends (ne deluje natančno)
dmwajtjt ::
Morda že veliko uporabnikov pozna ta trik, kako povabiti na facebooku vse prijatelje k skupini na event in podobno...
da se pač po kliku na invete all, vpise v naslovno vrstico naslednjo šifro in pritisne enter:
javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}
To ti označi vse in nato samo se posljes...
TEŽAVA:
Vendar opazil sem da če ponovno kliknem invite vidim da nekje ENA TRETJINA LJUDI SPLOH NI DOBILA VABILA. in nato se enkrat posljem vsem, ampak še vedno nikakor da pošljem vsem.
Imam pa 2400 frendov, ampak vseeno moralo bi to delovati.
Kako vi naredite... hvala vam
da se pač po kliku na invete all, vpise v naslovno vrstico naslednjo šifro in pritisne enter:
javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}
To ti označi vse in nato samo se posljes...
TEŽAVA:
Vendar opazil sem da če ponovno kliknem invite vidim da nekje ENA TRETJINA LJUDI SPLOH NI DOBILA VABILA. in nato se enkrat posljem vsem, ampak še vedno nikakor da pošljem vsem.
Imam pa 2400 frendov, ampak vseeno moralo bi to delovati.
Kako vi naredite... hvala vam
Gregor P ::
Sedaj sam preprosto pač povabim vse ljudi s tem ko jih vse označim v FB-ju. Ne razumem, zakaj posebna šifra? Ker če daš na "invite all," so to pač vsi mar ne A so morda kakšne omejitev pri večjem številu prijateljev? Vem da je omejitev, če jim želiš poslati sporočilo, ampak pri vabilu na dogodek?
Sicer pa traja vsaj kakšno uro, da zares pošlje vsa vabila pri večjem številu ljudi. Če imaš čas opazovati oz. sproti na vsake 5 minut osveževati stanje, boš videl da je vedno več ljudi dobilo vabilo.
Sicer pa traja vsaj kakšno uro, da zares pošlje vsa vabila pri večjem številu ljudi. Če imaš čas opazovati oz. sproti na vsake 5 minut osveževati stanje, boš videl da je vedno več ljudi dobilo vabilo.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
dmwajtjt ::
aja mislis tam ko imas pac moznost... ali click ALL ali selected..
ja hmmm privzeto izgleda kot da je all.. ampak enkrat sem testiral in pustil all in poslal...pa kolega pravi da ni dobu.. pol pa provam s to sifro naslednji dan pa je reku da je dobil...
tako da ne vem zdaj...
ja hmmm privzeto izgleda kot da je all.. ampak enkrat sem testiral in pustil all in poslal...pa kolega pravi da ni dobu.. pol pa provam s to sifro naslednji dan pa je reku da je dobil...
tako da ne vem zdaj...
boula ::
no a je kdo kej več testiral??
pa ne mi reč da sem edini k uporabljam facebook :=P in vabim na kasn eventič :)
pa ne mi reč da sem edini k uporabljam facebook :=P in vabim na kasn eventič :)
boula ::
no bom pa jaz povedal mladeniču sam nism zih..zdi se mi da tudi če pustis tako kot je avtomatsko povabi vsem...
samo kot vem, facebook nikoli ne poslje vsem, sploh če imas veliko st. prijateljev... ne uspe vse poslat...se vedno kje zmoti
samo kot vem, facebook nikoli ne poslje vsem, sploh če imas veliko st. prijateljev... ne uspe vse poslat...se vedno kje zmoti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 128185 (108591) | Looooooka |
» | Google Wave (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 80759 (75321) | root987 |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 115847 (56624) | jvolk |
» | MSDNAA in ELMS...je kdo član le-tega?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1484 (1142) | Goldee |