» »

Garmin ne dela

Garmin ne dela

gt55gre ::

Kupil sem navigacijo garmin z naloženo kartografijo centralne evrope. Ponesreči sem izbrisal vse datoteke iz pomnilnika od garmina
, vendar sem jih pred tem iz naprave skoperal na računalnik. Ko jih skopiram nazaj na pomnilnik od garmnina mi le ta karta ne deluje, čeprav so bile kopirane vse datoteke , ki so bile od garmina na računalniku. Da še olepšam zadevo,

1. Iz garmin flash pomnilnika kopiram datoteke na mapo v računalniku. potem jih izbrišem
2. Datoteke kopiram iz mape nazaj na flash pomnilnik garmina.
3. Izklopim
4. Vklopim garmina in ta mi napiše da nima gor naloženo nič.
5. Kako naj kopiram datoteke od garmina nazaj na garmina ,da bi deloval kot prej , oz da bi garmin zaznal adria route europe

St235 ::

DAtoteke je na garmina kot vem potrebno kopirat z njihovim namenskim softwarom. A zraven Garmina nisi dobil Cd-ja zh adria route?

gt55gre ::

Ne cd nisem dobil , sem pa imel že gor naloženo kartografijo celotne evrope. Ker sem mislil , zbrisat usb ključ , sem pa po pomoti garmina , mi zdaj navigacija ne deluje. Karta celotne evrope je bila vštea v ceno , zraven pa nisem dobil nobenega cd. Zdaj pa vidim ,d ale ni to tako preprosto , koperat prejšne datoteke nazaj ker jih ne prepozna:(

Gregor P ::

V skrajnem primeru ni težave ker ti bodo lahko mape povrnili nazaj na slovenski centrali Garmina v Šenčurju. Pač prineseš napravo in račun, poveš kaj se je zgodilo in morali bi ti vzpostaviti vse skupaj na privzeto stanje ob nakupu naprave:)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

gt55gre ::

Hvala Gregor P , obstaja še kakšna rešitev.

KoMar- ::

St235 je izjavil:

DAtoteke je na garmina kot vem potrebno kopirat z njihovim namenskim softwarom. A zraven Garmina nisi dobil Cd-ja zh adria route?

Ni treba. Komot lahko prek Raziskovalca in je čudno, da ne dela. Očitno bo edina rešitev uradni servis, kjer pa bodo reč seveda zaračunali.

gt55gre ::

Še nekaj me zanima kje se nahaja koda karte.

Realman ::

Najceneje bo če bo dal gor komplet free karte pa je. Ker na garmin servisu vsekakor to zaračunajo, čeprav je v garanciji.

gt55gre ::

Evo zdej sem ga tok dolgo vangavil ,da je freznu, ko ga vklopim se frezne pri napisu garmin, in ne gre naprej . Pa je šlo 80 eur za kartografijo:( .

pershi ::

Si ga poskusil resetirat? Jaz sem svojega garmina tako spet usposobil, ko se je obesil ob vsakem zagonu.
Ce se ne motim ga resetiras tako, da s prstom drzis zgornji levi kot ekrana in prizges napravo (lahko da je pri tvojem modelu kaj drugace....google it).
Glede na to, da si karte ze pobrisal s tem itaq nimas kaj zgubit.

lp, p

gt55gre ::

+ Imam garmin nuvi 1200. Prej sploh nisem vedel da obstaja reset. Sem probov resiterat pa ne gre. Škoda da nima reset gumba.

telexdell ::

Sam imam Garmina na symbian telefonu. Če primerjam moje direktorije v telefonu in te na sliki, potem je skopiran le program in v osnovnem direktoriju manjkajo mapa in ključi za aktivacijo map (Basemap, gmapsupp...)
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

gt55gre ::

Hvala telexdell , ko sem prvič priklopil garmina, so bile vidne na garminu samo te datoteke, ki so na sreenu , druge niso bile vidne mogoče so skrite?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero navigacijo priporočate?

Oddelek: Kaj kupiti
4911734 (8040) scipascapa
»

GPS Navigacija - katero izbrat?

Oddelek: Pomoč in nasveti
206634 (4096) Frenckie
»

gps naprava za kolo

Oddelek: Na cesti
154134 (3711) schurda
»

Katera navigacija Garmin 760 ali Navigon 7110 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9019723 (10569) madmitch
»

Navigacija garmin

Oddelek: Kaj kupiti
319855 (9107) Dami

Več podobnih tem