Forum » Navijanje » Program za navijanje
Program za navijanje
upirna ::
Sem začetnik v navijanju (še nikoli nisem nič navil) in bi rad navil svoja stara kolca.
Zanima me kako se sploh to počne. Najraje bi videl, če morda obstaja kakšen program iz katerega bi lahko navijal kar iz Oken.
Imam Intel Pentum 266 HHz procesor, rad pa bi ga navil toliko, da ne bi bilo treba zamenjati hlajenje.
Zanima me kako se sploh to počne. Najraje bi videl, če morda obstaja kakšen program iz katerega bi lahko navijal kar iz Oken.
Imam Intel Pentum 266 HHz procesor, rad pa bi ga navil toliko, da ne bi bilo treba zamenjati hlajenje.
Dej mi prosim povejte kje se te teme nahajajo, ker se mi ne da pregledovat 96 strani!
Hvala!!!!!
Hvala!!!!!
MI_KO ::
maš 2 vrsti iskanja:
Ročno
Avtomatsko
Poglej levo na iskanje. Še namig: Članki,...
Pa če boš vtipkal "navijanje" ali kaj podobnega boš našel kr nekaj strani (je pač navijalska stran).
Če se ti pa res ne da potem pa:
Jumperji na plati (100% so označeni)
Bios (Mogoče gre tud od tu)
Ročno
Avtomatsko
Poglej levo na iskanje. Še namig: Članki,...
Pa če boš vtipkal "navijanje" ali kaj podobnega boš našel kr nekaj strani (je pač navijalska stran).
Če se ti pa res ne da potem pa:
Jumperji na plati (100% so označeni)
Bios (Mogoče gre tud od tu)
Joj, zdej pa ne vem. A sem jaz tak bik da nič ne najdem ali pa ne vem kaj. Prosim pomagajte!
stupid_one ::
Ejga pejt na www.gigabyte.com.tw pa s downloadi program Easy Tune 4! K se lahk iz okn navija! Velk je enih 10 mega!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | navijanje intel C2D e7300 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 17598 (12948) | barossa45 |
» | navijanje intel E6750 POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 25281 (21263) | PrimozR |
» | Program za spreminjanje frekvenc/voltažeOddelek: Navijanje | 2029 (1888) | jan01 |
» | pomoč pri navijanju (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4490 (3488) | Wolfman |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31728 (18323) | Jaffa |