Forum » Pomoč in nasveti » Pregrevanje samo enega core-a
Pregrevanje samo enega core-a
Shaken ::
Hey, zamenjal sem procesor - enojedrnega Athlona z dvojedrnim Athlonom X2, vse deluje v redu samo temperatura enega cora me malo bega... 60 C v windowsih... termalno pasto sem lepo razporedil s kartico, preveril če se hladilnik lepo tišči ob procesor.... sploh pa razmišljam če je sploh problem z ogrevanjem. Temperatura CPU je normalna ~30 C, še bolj čudno pa je da je drugi core čisto normalen ~ 25 C.... Tko da je možnost da samo senzor pošilja napačne podatke, samo nisem prepričan in nočem riskirat in skurit procesor....
Sem poskusil tud mal obremenit procesor s špilom in mi je speedfan tkole zrisal graf.... zanimivo je da se ti padci temperature cora ujemajo z obliko naraščanja temperature CPU-ja. Tko da če ima kdo idejo kaj bi to lahko bilo, oz. rešitev tega...bi bil vesel :D
razmišljam o nakupu boljšega CPU hladilnika samo newm če je potreben...
Sem poskusil tud mal obremenit procesor s špilom in mi je speedfan tkole zrisal graf.... zanimivo je da se ti padci temperature cora ujemajo z obliko naraščanja temperature CPU-ja. Tko da če ima kdo idejo kaj bi to lahko bilo, oz. rešitev tega...bi bil vesel :D
razmišljam o nakupu boljšega CPU hladilnika samo newm če je potreben...
Pyr0Beast ::
Morebiti je to grafa.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | intel i5 2500k visoka temperaturaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2550 (2107) | Janac |
» | Programi za merjenje temperature (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 34626 (11841) | BaRtMaN |
» | Speedfan in čudne temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2140 (1996) | kronik |
» | Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9086 (6485) | Vuli |
» | Program za odčitavnaje temepratureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2807 (2608) | benjaminnaj |