Forum » Pomoč in nasveti » Nakup OS preko authenticsoftware.net
Nakup OS preko authenticsoftware.net
AtaSmrk001 ::
Pozdravljeni,
Zanima me, ali ima kdo izmed vas izkušnje z nakupi preko omenjene spletne strani ( authenticsoftware ) ?
Prodaja se sicer OEM Software, in ta je - kot sem uspel razbrati iz foruma - od države do države različno opredeljen.
Ker živimo v EU, po mojem laičnem mnenju ne bi smel biti problem nakupa?
Hvala za mnenja in LP.
Zanima me, ali ima kdo izmed vas izkušnje z nakupi preko omenjene spletne strani ( authenticsoftware ) ?
Prodaja se sicer OEM Software, in ta je - kot sem uspel razbrati iz foruma - od države do države različno opredeljen.
Ker živimo v EU, po mojem laičnem mnenju ne bi smel biti problem nakupa?
Hvala za mnenja in LP.
zee ::
Meni se cene zdijo sumljivo nizke. Srčno upam, da se bo oglasil kakšen poznavalec tega področja, ker pri tako nizkih cenah tudi mene zanima nakup.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
AtaSmrk001 ::
Ok razumem, torej bi bilo najbolje, če poznam koga v računalniški firmi ki ima pravico tržit OEM produkte da naročim preko njega in kupim računalniški del (miško).?
Ker koliko sem uspel razbrati, je nakup OEM verzije vezan na računalnik ali računalniški del.?
LP
Ker koliko sem uspel razbrati, je nakup OEM verzije vezan na računalnik ali računalniški del.?
LP
Isotropic ::
mislim, da na maticno (vsaj licenca je vezana nanjo).
zanima me pa, kako je z licenco, ce ti crkne maticna, zaradi recimo slabe kvalitete, strele? ti jo lahko zamenjajo, ce nabavis enakovredno maticno (brez dodatne funkcionalnosti, isto podnozje...)?
zanima me pa, kako je z licenco, ce ti crkne maticna, zaradi recimo slabe kvalitete, strele? ti jo lahko zamenjajo, ce nabavis enakovredno maticno (brez dodatne funkcionalnosti, isto podnozje...)?
BlaY0 ::
Meni se je zadnjič, ko sem čisto slučajno (po kakem letu in pol) butnil Win XP, ki jih imam še vedno na dual butu za vsak slučaj, zgodilo, da me je OS prijazno obvestil, da se je hardverska konfiguracija mojega računalnika od zadnjega zagona bistveno spremenila, in da bo potrebna ponovna autorizacija. Pa se ni nič spremenila, majke mi, tako da ne vem kakšne fore so to. Licenca je pa Win XP OEM za Tablet PC-je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti original Windows 10 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 36321 (11007) | Gospod |
» | Windows licenca (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16755 (9990) | Dman |
» | Nakup windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16647 (8088) | gslo |
» | Je mozen prenos licence? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15509 (13843) | grizl |
» | Windows 8 brez škatlaste različice? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 22704 (16859) | Jst |