Forum » Problemi človeštva » Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj?
Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj?
Daedalus ::
Odvetnik FDV-ja? Sploh ne, sam posploševanja nimam preveč rad. Sicer pa opravičilo sprejeto.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
LordTado ::
Požar točno ve kaj slovenci radi "jejo" in o čem se rado govori in kako nardit limonado.
Pa če to nardi iz resnice ali laži saj to za njega ni važno,glavno da on služi in ima prodajo oz. klike...
Tolko pa si že preštudira da si takoj tožbe ne pripelje...
Pa če to nardi iz resnice ali laži saj to za njega ni važno,glavno da on služi in ima prodajo oz. klike...
Tolko pa si že preštudira da si takoj tožbe ne pripelje...
donfilipo ::
@Zorro ----hruske? Sem prebral brez skrbi!
Vem in sem to že natapkal na ta forum, da to pač ne more biti represija. Morda bi ti moral več brati forum?
Drugače si pa natipkal natanko isto, kot jaz sam že parkrat prej drug post, z drugimi besedami. Čestitam!
Morda cel 'silni kapital' LDS rabi resnico sporočiti z demantijem 'resnic' v 'zaroti':
En tak enostaven primer:
a)----na prizorišču so po neuradnih virih našli tudi dildo.
++++res je, ker je bil B. delno tudi fizično ženska, ga je včasih intimno uporabljal. Pozabili pa so povedati, da so našli tudi harmoniko in 63 drugih nedolžnih'igrač', kar kaže na intenco 'novinarja'
b)----ob razmesarjenem truplu je na posnetku neznane priče s telefona Nokia 6330, viden tudi tako imenovani 'strapon'. Veterinarski izvedenec pa je potrdil da lahko sumi na zlorabo
+++++laž! na sliki neznanega storilca je razmerarjeno truplo in navaden pas. Dildo je bil najden povsem drugje. Veterinarski izvedenec pa je samo omenil nekatere nepojasnljive poškodbe na psih, ki pa jih zaenkrat ni mogoče povezati s čimerkoli
Ampak, ker bi bilo to pod nivojem pravnikov, in recimo KK, je pa tako kot je. Praktično je v hudem pat položaju. Priznam, tudi to je možna razlaga. In ni neverjetna. In če je tako, potem iskreno obžalujem KK. Ampak v praksi to izgleda tako, da ti tako 'informacijo' pač potem dajo mediji, znanci, tudi sosedje in 'policaji'.... in si mnenje nekako izoblikuješ. Ker meni moje konkretno mnenje ni toliko pomembno, kot raziskati, kako iz računalnika in gore materiala izbrskati verodostojno informacijo, si mnenja tudi ne bom izoblikoval. Opozarjam in repliciram pa tistim, ki se delajo, da ne vedo, ali pa res ne vedo, kje je bistvo problema teorije zarot Ne da bi dobil konkreten odgovor (čeprav bom morda to celo dobil:), ampak da bi se kaj naučil.
In ne pozabimo: na prizorišču je bilo kup ljudi, prič in drugih, niso vsi zavezani k 'molčečnosti do smrti', in počasi se bo morda zadeva vendarle razkrila po resnici, kar bo potem izboljšalo poznavanje tako internetnega obrekovanja, kot brskanja za resnicami:)
Vem in sem to že natapkal na ta forum, da to pač ne more biti represija. Morda bi ti moral več brati forum?
Drugače si pa natipkal natanko isto, kot jaz sam že parkrat prej drug post, z drugimi besedami. Čestitam!
Morda cel 'silni kapital' LDS rabi resnico sporočiti z demantijem 'resnic' v 'zaroti':
En tak enostaven primer:
a)----na prizorišču so po neuradnih virih našli tudi dildo.
++++res je, ker je bil B. delno tudi fizično ženska, ga je včasih intimno uporabljal. Pozabili pa so povedati, da so našli tudi harmoniko in 63 drugih nedolžnih'igrač', kar kaže na intenco 'novinarja'
b)----ob razmesarjenem truplu je na posnetku neznane priče s telefona Nokia 6330, viden tudi tako imenovani 'strapon'. Veterinarski izvedenec pa je potrdil da lahko sumi na zlorabo
+++++laž! na sliki neznanega storilca je razmerarjeno truplo in navaden pas. Dildo je bil najden povsem drugje. Veterinarski izvedenec pa je samo omenil nekatere nepojasnljive poškodbe na psih, ki pa jih zaenkrat ni mogoče povezati s čimerkoli
Ampak, ker bi bilo to pod nivojem pravnikov, in recimo KK, je pa tako kot je. Praktično je v hudem pat položaju. Priznam, tudi to je možna razlaga. In ni neverjetna. In če je tako, potem iskreno obžalujem KK. Ampak v praksi to izgleda tako, da ti tako 'informacijo' pač potem dajo mediji, znanci, tudi sosedje in 'policaji'.... in si mnenje nekako izoblikuješ. Ker meni moje konkretno mnenje ni toliko pomembno, kot raziskati, kako iz računalnika in gore materiala izbrskati verodostojno informacijo, si mnenja tudi ne bom izoblikoval. Opozarjam in repliciram pa tistim, ki se delajo, da ne vedo, ali pa res ne vedo, kje je bistvo problema teorije zarot Ne da bi dobil konkreten odgovor (čeprav bom morda to celo dobil:), ampak da bi se kaj naučil.
In ne pozabimo: na prizorišču je bilo kup ljudi, prič in drugih, niso vsi zavezani k 'molčečnosti do smrti', in počasi se bo morda zadeva vendarle razkrila po resnici, kar bo potem izboljšalo poznavanje tako internetnega obrekovanja, kot brskanja za resnicami:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
Zorro ::
donfilipo, za tega hruske-ja gre! Očitno tudi ti mešaš malo hruške in jabolka.
Ne .... kršijo ... zakonodaje!
Le v interesu jim ni, ker lahko veliko več ven potegnejo, če ljudje marsičesa ne vedo.
E vidiš knof citiraj je dobro 'postignuće'.
Drugač pa, sadjevec iz hrušk in jabolk. Nimaš boljšega.
A smo pridni zdej admin a?
Pšenični ::
"Ampak, ker bi bilo to pod nivojem pravnikov, in recimo KK, je pa tako kot je. Praktično je v hudem pat položaju. Priznam, tudi to je možna razlaga. In ni neverjetna. In če je tako, potem iskreno obžalujem KK. Ampak v praksi to izgleda tako, da ti tako 'informacijo' pač potem dajo mediji, znanci, tudi sosedje in 'policaji'.... in si mnenje nekako izoblikuješ. Ker meni moje konkretno mnenje ni toliko pomembno, kot raziskati, kako iz računalnika in gore materiala izbrskati verodostojno informacijo, si mnenja tudi ne bom izoblikoval. Opozarjam in repliciram pa tistim, ki se delajo, da ne vedo, ali pa res ne vedo, kje je bistvo problema teorije zarot Ne da bi dobil konkreten odgovor (čeprav bom morda to celo dobil:), ampak da bi se kaj naučil.
In ne pozabimo: na prizorišču je bilo kup ljudi, prič in drugih, niso vsi zavezani k 'molčečnosti do smrti', in počasi se bo morda zadeva vendarle razkrila po resnici, kar bo potem izboljšalo poznavanje tako internetnega obrekovanja, kot brskanja za resnicami:)"
Ker se v aferi Prjatu spet nekaj skriva , spreminja obtožnico, ugotavla morebitno povezanost MIkužev s policijo, se začenja spet boj z "oslovo senco". Upam da se zavedate, da če se ugotovi da je policija delovala v skladu z interesi LDS ja, potem je s to koalicijo konec.
In ne pozabimo: na prizorišču je bilo kup ljudi, prič in drugih, niso vsi zavezani k 'molčečnosti do smrti', in počasi se bo morda zadeva vendarle razkrila po resnici, kar bo potem izboljšalo poznavanje tako internetnega obrekovanja, kot brskanja za resnicami:)"
Ker se v aferi Prjatu spet nekaj skriva , spreminja obtožnico, ugotavla morebitno povezanost MIkužev s policijo, se začenja spet boj z "oslovo senco". Upam da se zavedate, da če se ugotovi da je policija delovala v skladu z interesi LDS ja, potem je s to koalicijo konec.
Skriva se morda samo nerodnost, spreminjanje taktike tožilstva in dovolj tehtni razlogi za obsodbo. To je za pravnike standard. Resnica jih 'ne zanima'. Zanima jih samo procedura in na koncu rezultat. Same vpletene tudi. Narod pa briga procedura. Radi bi pravičnejšo državo. Boljši standard. In če to zna zagotoviti stalin s šmajsarjem tudi prav!
En taka sociološka teza, ki seveda ne velja za vse...ampak morda pa za kakih 40%?
Kaj misliš?
V tem primeru, jih zanima le to, kako Batkota spravit v zapor. Da opravičijo ves ta cirkus. Ker če jim ne rata... pol so gotovi, pol bojo granitne kocke "zapele".
Tko da resnica je tle v drugem planu. Sej sem jaz že prvi dan rekel, da glavno bojo imeli odvetniki. Sicer sta bila oba, mislim obe strani vrhunska tožilca, tko da bo šlo na nož. Ker tle visi gor cela koalicija.
Da pa narod ni več tojk glup se vidi, ko so se začeli teli delavski upori. Tko, da se spet obračajo proti velikem vodji, vendar je vprašanje koliko jim je on prpravljen zagotoviti pravičnejšo državo.
V glavnem kaos, v katerem gospodarstvo nemoteno propada naprej.
Tko da resnica je tle v drugem planu. Sej sem jaz že prvi dan rekel, da glavno bojo imeli odvetniki. Sicer sta bila oba, mislim obe strani vrhunska tožilca, tko da bo šlo na nož. Ker tle visi gor cela koalicija.
Da pa narod ni več tojk glup se vidi, ko so se začeli teli delavski upori. Tko, da se spet obračajo proti velikem vodji, vendar je vprašanje koliko jim je on prpravljen zagotoviti pravičnejšo državo.
V glavnem kaos, v katerem gospodarstvo nemoteno propada naprej.
@telebanc, poštenjak Nesrečko ima vse papirje, da pokaže, kakšni interesi so v ozadju, ali pa se je mogoče nesrečnik ujel v mrežo, ki jo je sam že dolgo pletel. Le kaj čaka? Pa naj nam ne dozira le tistega, kar zgolj napeljuje na njegov mlin. Ker je poštenjak, naj kar vse objavi in prepusti nam, da si ustvarimo sodbo o vsemu.
"@telebanc, poštenjak Nesrečko ima vse papirje, da pokaže, kakšni interesi so v ozadju, ali pa se je mogoče nesrečnik ujel v mrežo, ki jo je sam že dolgo pletel. Le kaj čaka? Pa naj nam ne dozira le tistega, kar zgolj napeljuje na njegov mlin. Ker je poštenjak, naj kar vse objavi in prepusti nam, da si ustvarimo sodbo o vsemu."
Ta izjava je bila potrebna takrat ko smo debatirali o pesekih.
PaX_MaN ::
A Srečko je tudi vpleten pri pesekih?
Tega pa nisem vedel.
Na žalost Saško/Saška je podleg-el/la na kraju, da bi lahko karkoli nasprotno dokazoval-a o moreitni zlorabi psov. Ker se mrtvim ne sodi, pač procesa ne bo, zato pa se lahko bohoti manipulacija. Pri prijatelčku pa gre povsem za drugo situacijo. Nobena zakonska spona ga ne veže, da pride v javnost z dokumenti, ki jih je dobil na zaslišanju pred preiskovalnim sodnikom. Veže pa ga lahko to, da potem ne bo več imel maneverskega prostora za manipulacijo.
"A Srečko je tudi vpleten pri pesekih?
Tega pa nisem vedel"
"Na žalost Saško/Saška je podleg-el/la na kraju, da bi lahko karkoli nasprotno dokazoval-a o moreitni zlorabi psov. Ker se mrtvim ne sodi, pač procesa ne bo, zato pa se lahko bohoti manipulacija. Pri prijatelčku pa gre povsem za drugo situacijo. Nobena zakonska spona ga ne veže, da pride v javnost z dokumenti, ki jih je dobil na zaslišanju pred preiskovalnim sodnikom. Veže pa ga lahko to, da potem ne bo več imel maneverskega prostora za manipulacijo."
Sprenevedanje, obračanje besed in ostalo, bodo tako ali tako ocenjevali volilci. Sej sem bil jasen, ane. Tko da so levaki potegnili ta kratko, že drugič. Pač ko je njim v interesu takrat so biblijsko pošteni, v nasprotnem, ko jim resnica ne odgovarja...pa polni zvijač intakodalje.
Tega pa nisem vedel"
"Na žalost Saško/Saška je podleg-el/la na kraju, da bi lahko karkoli nasprotno dokazoval-a o moreitni zlorabi psov. Ker se mrtvim ne sodi, pač procesa ne bo, zato pa se lahko bohoti manipulacija. Pri prijatelčku pa gre povsem za drugo situacijo. Nobena zakonska spona ga ne veže, da pride v javnost z dokumenti, ki jih je dobil na zaslišanju pred preiskovalnim sodnikom. Veže pa ga lahko to, da potem ne bo več imel maneverskega prostora za manipulacijo."
Sprenevedanje, obračanje besed in ostalo, bodo tako ali tako ocenjevali volilci. Sej sem bil jasen, ane. Tko da so levaki potegnili ta kratko, že drugič. Pač ko je njim v interesu takrat so biblijsko pošteni, v nasprotnem, ko jim resnica ne odgovarja...pa polni zvijač intakodalje.
PaX_MaN ::
Spod rok modela, ki vleče v debato o Srečku (spet) "peseke"...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Keyser Soze ::
Spod rok modela, ki vleče v debato o Srečku (spet) "peseke"...
A se splača sploh komentirat? Obregat se ob to?
Včasih dobim občutek, da imam opravka z mtosevim, kateremu se nenadoma da napisat kaj več kot eno ali dve enostavčni povedi z manjkom ločil. Kvalitativno pa itak ni razlike. Spam.
OM, F, G!
poweroff ::
USS Liberty je izjavil:
sem tudi za tebe mislil, da si kakĹĄna "pomembna" oseba na fdv, tako kot mathai...
Jaz na FDV nisem nobena pomembna oseba. Res sem na FDV zaposlen, vendar sem zgolj navadni zaposleni, da ne bo pomote.
sudo poweroff
"Spod rok modela, ki vleče v debato o Srečku (spet) "peseke"..."
"Včasih dobim občutek, da imam opravka z mtosevim, kateremu se nenadoma da napisat kaj več kot eno ali dve enostavčni povedi z manjkom ločil. Kvalitativno pa itak ni razlike. Spam."
Samo omenil sem oba primera, kot tipično nasprotje resnic. Levaki bi afero "garage" najraje pozabili, potlačili nekam v obširno podzavest, medtem ko so Batkota že prvi dan medijsko pribili na križ in tekmovali kdo mu bo naračunal več let na Dobu. Tud medijsko so ga prefinjeno obdelali.
Sicer pa vam v dobi interneta ne pomaga nobeno izvijanje in postavljanje debate na osebno raven. Npr. spoštovani Ziherl bi v tem primeru trdil, da me žalite, ker vam nalivam čistega vina, heh,he
"Včasih dobim občutek, da imam opravka z mtosevim, kateremu se nenadoma da napisat kaj več kot eno ali dve enostavčni povedi z manjkom ločil. Kvalitativno pa itak ni razlike. Spam."
Samo omenil sem oba primera, kot tipično nasprotje resnic. Levaki bi afero "garage" najraje pozabili, potlačili nekam v obširno podzavest, medtem ko so Batkota že prvi dan medijsko pribili na križ in tekmovali kdo mu bo naračunal več let na Dobu. Tud medijsko so ga prefinjeno obdelali.
Sicer pa vam v dobi interneta ne pomaga nobeno izvijanje in postavljanje debate na osebno raven. Npr. spoštovani Ziherl bi v tem primeru trdil, da me žalite, ker vam nalivam čistega vina, heh,he
luli ::
Matthai :
Malo prej si pisal, da ti ni treba ter da bi še v bistvo ... če ne bi bil.
Zakaj potem vztrajaš?
Me pa vseeno zanima nekaj?
Je po tvoje naredil Jelinčič kaznivo dejanje (predpostavka, da se je res dogovarjal o glasovanju, glede v zameno za podporo pri muzeju)? Če je, a misliš, da je potem korupcija tudi dogovarjanje o sestavi koalicije, kjer se za razliko dokazano delijo tudi materialne koristi (ministerska plača)? Če ne, a potem misliš, da je policija in sodstvo prestopilo mejo, ko je na podlagi prisluhov (ki potem niso kazniva dejanja) odredila nalog za preiskavo?
Malo prej si pisal, da ti ni treba ter da bi še v bistvo ... če ne bi bil.
Zakaj potem vztrajaš?
Me pa vseeno zanima nekaj?
Je po tvoje naredil Jelinčič kaznivo dejanje (predpostavka, da se je res dogovarjal o glasovanju, glede v zameno za podporo pri muzeju)? Če je, a misliš, da je potem korupcija tudi dogovarjanje o sestavi koalicije, kjer se za razliko dokazano delijo tudi materialne koristi (ministerska plača)? Če ne, a potem misliš, da je policija in sodstvo prestopilo mejo, ko je na podlagi prisluhov (ki potem niso kazniva dejanja) odredila nalog za preiskavo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: luli ()
"Je po tvoje naredil Jelinčič kaznivo dejanje (predpostavka, da se je res dogovarjal o glasovanju, glede v zameno za podporo pri muzeju)? Če je, a misliš, da je potem korupcija tudi dogovarjanje o sestavi koalicije, kjer se za razliko dokazano delijo tudi materialne koristi (ministerska plača)? Če ne, a potem misliš, da je policija in sodstvo prestopilo mejo, ko je na podlagi prisluhov (ki potem niso kazniva dejanja) odredila nalog za preiskavo?"
Jaz mislim, da je vse skupaj Lari - fari.
Jaz mislim, da je vse skupaj Lari - fari.
Mene ne rabiš uvrščati ne med kvazi leve in ne kvazi desne. Za javnost je dobro, da so določene stvari pricurljale v aferi s psmi, da se vidi kako živi naša elita in kdo je čigav prijatelj. A problem je, da je okrog tega nastalo veliko natolcevanja, ki ga ne bo mogoče nikoli raziskati, ker procesa zaradi smrti ne bo, da bi se lahko umazano perilo opralo. Mrtvi ne govorijo, tako tudi ne morejo ničesar zanikati ali pritrdti.
Pri prjatlu je pa druga situacija, tu imamo poštenjaka, ki pa javnosti plasira le neke domneve, ne gre pa ven z dokumenti, da vidimo koliko je osnove v teh meglenih domnevah. To veliko pove o njegovem poštenju ljudem, ki to hočejo videti.
Pri prjatlu je pa druga situacija, tu imamo poštenjaka, ki pa javnosti plasira le neke domneve, ne gre pa ven z dokumenti, da vidimo koliko je osnove v teh meglenih domnevah. To veliko pove o njegovem poštenju ljudem, ki to hočejo videti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zorro ()
Daedalus ::
Je po tvoje naredil Jelinčič kaznivo dejanje (predpostavka, da se je res dogovarjal o glasovanju, glede v zameno za podporo pri muzeju)? Če je, a misliš, da je potem korupcija tudi dogovarjanje o sestavi koalicije, kjer se za razliko dokazano delijo tudi materialne koristi (ministerska plača)?
Če ima od takega dogovarjanja neposredno premoženjsko korist, pol je IMO prek meje običajnega lobiranja. To NI enako kot pogajanja o sestavi koalicije, ki so utečen in pravno opredeljen postopek.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Thomas ::
Kaj pa če nima "neposredne premoženjske koristi"?
Ne budalite o korupciji pri Jelinčiču.
Ne budalite o korupciji pri Jelinčiču.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Nič revealed. Naj mu kar lepo dokažejo, da jo je imel.
Prej naj ga pa obtožijo, kaj da je pridobil s to trgovino.
Ne pa "kr neki".
Ampak tole je IMO zdej passe. Poglejte na Požar report. Šoker!
Ne pa "kr neki".
Srečko Prijatelj alias Ismail Mainardi, slovenski nacionalist. To bo pa ene res bolelo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zorro ()
"Ne budalite o korupciji pri Jelinčiču."
Pač njihov logika je, če ni to krupcija pol je pa sigurno kaj drugega. Da je Zmago že zunej ni dvoma.
Poleg tega tud Prjatelj že leze ven, saj tukaj ne gre za izsiljevanje v klasičnem pomenu besede. Za pridobitev kakšne koristi na tuj račun.
"Srečko Prijatelj alais Ismail Mainardi, slovenski nacionalist. To bo pa ene res bolelo."
Tko če pogledamo, koliko se jih je stiskalo za pečjo, ko je bila vojna. On se ni. To je velik plus.
http://www.pozareport.si/
Zadnje novice o pesekih.
Policija menda laže.
Torej tudi jaz se sprašujem, če bo zato kdo odstopil.
Pač njihov logika je, če ni to krupcija pol je pa sigurno kaj drugega. Da je Zmago že zunej ni dvoma.
Poleg tega tud Prjatelj že leze ven, saj tukaj ne gre za izsiljevanje v klasičnem pomenu besede. Za pridobitev kakšne koristi na tuj račun.
"Srečko Prijatelj alais Ismail Mainardi, slovenski nacionalist. To bo pa ene res bolelo."
Tko če pogledamo, koliko se jih je stiskalo za pečjo, ko je bila vojna. On se ni. To je velik plus.
http://www.pozareport.si/
Zadnje novice o pesekih.
Policija menda laže.
Torej tudi jaz se sprašujem, če bo zato kdo odstopil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
Double_J ::
Ne vem kaj se ta policaj zapleta. Pač rekel bi, da poročilo ki so ga dobili kaže tako.
Ne pa da sanja, v smislu "ni dokazov da je nekdo ubit, niti ni dokazov da nekdo ni ubit". Nesmiselno.
Dve šivanki...
Anyway tista mlada pravnica hčerka od Mikuža... se je ravno sedaj udrla v zemljo - odšla na Bali. Brezskrbi, da se to da preveriti, ali je res kdo od slovencev šel na Bali. Pa naj pokaže žig v pasošu, ko se vrne!
Dve šivanki...
Samo ni samo to. Objavljena je obdukcija psov, po kateri je jasno, da so vse tri pse ustrelili. Ne da so dva evtanazirali, kot je rekel Goršek v petek na tiskovni konferenci.
Kaj mu je?
Kaj mu je?
"Samo ni samo to. Objavljena je obdukcija psov, po kateri je jasno, da so vse tri pse ustrelili. Ne da so dva evtanazirali, kot je rekel Goršek v petek na tiskovni konferenci."
Torej bi lahko rekli, da je prvi simptom panike zmedenost. Ali je kaj drugega za tem?
Torej bi lahko rekli, da je prvi simptom panike zmedenost. Ali je kaj drugega za tem?
Ja ne moreš verjet... če bi rekel da so bili ustreljeni, potem nebi mogel razložiti uspavala potrebnega za zlorabljanje. Tako pa je rekel, da so bili pač evtanazirani, zato naj bi bilo uspavalo.
Dve šivanki...
"Ja ne moreš verjet... če bi rekel da so bili ustreljeni, potem nebi mogel razložiti uspavala potrebnega za zlorabljanje. Tako pa je rekel, da so bili pač evtanazirani, zato naj bi bilo uspavalo."
Če niso bili uspavani potem so bili verjetno zadrogirani. In če so bili zadrogirani so bili zato ker je bil zato en vzrok ....Mislim kaj se grejo? Zadeva bo počasi postala jasna.
Če niso bili uspavani potem so bili verjetno zadrogirani. In če so bili zadrogirani so bili zato ker je bil zato en vzrok ....Mislim kaj se grejo? Zadeva bo počasi postala jasna.
Okapi ::
Kaj mu je?Iz avtopsij nikjer ne izhaja, da so vsi trije umrli zaradi strelnih ran. Eden je, dva pa sta bila samo (težko) ranjena in so ju nato uspavali. Sem te imel za bolj pametnega.
O.
"Iz avtopsij nikjer ne izhaja, da so vsi trije umrli zaradi strelnih ran. Eden je, dva pa sta bila samo (težko) ranjena in so ju nato uspavali. Sem te imel za bolj pametnega."
Heh, verjetno jih je božje...
Heh, verjetno jih je božje...
Piše piše... preberite mnenje o vzroku smrti za vsakega. So dobili kar v možgane krogle, injekcij pa ne.
Dve šivanki...
Dva sta dobila v glavo, enemu so pa razstrelili celotno trebušno votlino. Injekcij pa nikjer eto.
Dve šivanki...
Dva sta dobila v glavoOčitno niste še nikoli slišali za samomorilce, ki so se ustrelili v glavo, in preživeli, ali umrli šele čez nekaj ur.
Tule je nekatere povsem zapustila sposobnost razmišljanja z lastno glavo. Bedno.
O.
Beden si ti. Če bi pse v resnici evtanazirali, bi morali v vzrok smrti napisati to kot vzrok smrti.
Če bi psi dobili milostno injekcijo, bi bila ta vzrok smrti.
A se ti norca delaš, Okapi?
Če bi psi dobili milostno injekcijo, bi bila ta vzrok smrti.
A se ti norca delaš, Okapi?
Očitno niste še nikoli slišali za samomorilce, ki so se ustrelili v glavo, in preživeli
Eh bednik si ti jype...
Tam piše vzrok smrti, ne pa vzrok preživetja. Beda ja.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Keyser Soze ::
Nič revealed. Naj mu kar lepo dokažejo, da jo je imel.
Ne pa "kr neki".
Se strinjam. Bomo uporabljali enako vago za vse? Al menite, da lahko za določene osebke malo "umerimo" zadevo?
Kar se tiče poročila. Ni podpisano, ni žigosano? How come? Uradni dokumenti so nula brez tega, kot da jih ni.
OM, F, G!
imagodei ::
Double J> "Eh bednik si ti jype..."
Easy, tiger... Mal narobe si citat jypetu pripisal.
- Hoc est qui sumus -
Soze ... Ti praviš, da gre za neavtentične dokumente?
imagodei - JJ (narobe) misli, da sta yupe in Okapi ena in ista oseba.
Jz sm že povedal, da ga mam kar za jypa. Kot da bi jype lahko kar nehal forumirat, bodimo resni. Kdo pa je potem jype, če ni on, pod katerim nickom po vaše?
No ja sedaj so žigi problem... očitno niso po žigosanju to skenirali spet nazaj v računalniško obliko, prava reč.
No kje imaš dokaz?
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
No kje imaš dokaz?
Sigurno nista ena in ista oseba. Sigurno. (Okapi in Balandeque sta ga skupaj žingala. Jure je abstinent. Balandeque obstaja 100%, je dosti znan novinar. Jure AFAIK ni v stanju pisat ta moment.)
Samo ti si preveč trmast in tega ne boš verjel.
Samo ti si preveč trmast in tega ne boš verjel.
Jah Thomas... jaz sem uprašal, vendar jypa očitno nobeden v živo ne pozna. Na forumu si pa lahko kar hočeš. Skratka upam, da nimaš prav in da nimamo 2 taka frika, ampak je samo eden.
Jure AFAIK ni v stanju pisat ta moment.
Pomojem bi mogu bit mrtev, da 3mesece nebi pisal nič.
Dve šivanki...
Skratka upam, da nimaš prav in da nimamo 2 taka frika, ampak je samo edenJaz bi si tudi želel, da so JJ, Nimic, Luli, telbanc in še kdo samo različni nicki istega modela z opranimi možgani. Ampak se bojim, da se motim
O.
"Jaz bi si tudi želel, da so JJ, Nimic, Luli, telbanc in še kdo samo različni nicki istega modela z opranimi možgani. Ampak se bojim, da se motim."
Ja, na žalost se motiš. Kdo ima oprane možgane, o tem bi se dalo razgljabljat. Sicer pa če si "medicinec" bi morda lahko pojasnil tiste izvide z Požar reporta. Mislim bolj podrobno. Sej ti to obvladaš. Streljanje in veterino, tko da ne bi smel met prevelikega problema, heh,heh
Ja, na žalost se motiš. Kdo ima oprane možgane, o tem bi se dalo razgljabljat. Sicer pa če si "medicinec" bi morda lahko pojasnil tiste izvide z Požar reporta. Mislim bolj podrobno. Sej ti to obvladaš. Streljanje in veterino, tko da ne bi smel met prevelikega problema, heh,heh
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napad psov (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Problemi človeštva | 222668 (160334) | Pyr0Beast |
» | Katarina, a sem lahko tvoj prijatelj? (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Problemi človeštva | 69086 (59630) | solatko |