Forum » Omrežja in internet » YouTube problem
YouTube problem
roki90 ::
Živjo!
Kar naenkrat mi Google Chrome noče predvajati videov na youtube. Na mestu, kjer bi moral biti video in gumbi za predvajanje je vse črno. To se dogaja samo pri videih na youtube.com. Če je video na kateri drugi strani (npr. na facebooku), ga normalno predvaja. Sem probal že v HTML5 in v normalnem, pa v nobenem ne dela.
Ima kdo podobne probleme in ali ste našli kako rešitev?
Hvala.
Kar naenkrat mi Google Chrome noče predvajati videov na youtube. Na mestu, kjer bi moral biti video in gumbi za predvajanje je vse črno. To se dogaja samo pri videih na youtube.com. Če je video na kateri drugi strani (npr. na facebooku), ga normalno predvaja. Sem probal že v HTML5 in v normalnem, pa v nobenem ne dela.
Ima kdo podobne probleme in ali ste našli kako rešitev?
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla označila Flash za nevarnega, Facebook ga želi mrtvega (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 24029 (19170) | c3p0 |
» | YouTube blokira internetno povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 2146 (1645) | Bakunin |
» | Kako pretvoriti videe iz spletne strani na Youtube?Oddelek: Omrežja in internet | 2754 (2522) | matjaz23 |
» | Kako sneti posnetek s strani 24ur.comOddelek: Pomoč in nasveti | 5225 (4579) | aco111 |
» | Windows Media PlayerOddelek: Programska oprema | 2192 (1951) | ;-) |